-
To ατύχημα του Κομά στο Σπα;
-
Ναι
Sent from Corsair's brick
-
Στιγμή, επίσης, οδηγικής αντίληψης, ισως βρείτε το βιδεο, Αδελαΐδα 1991 που γίνεται ατύχημα μπροστά του και αλλάζει έγκαιρα τη γραμμή για να βγει απο το σπρέι ο 2ος μανσελλ νομίζω για να μη πέσει στους διασκορπισμένους.
-
Και ο comas πήγε στην ταμπουρελο αρκετη ωρα μετα το ατύχημα..
Sent from my iPad using Tapatalk
-
-
Φαντάζομαι θα ήταν μεγάλη χάρη αν σου ζητούσα να σκανάρεις την συνέντευξη του Λούκα ε;
-
Βασικα απο το σαββατο θα εχω ενα σκανερ σπιτι. Αλλα το εχω και σε pdf το τευχος. Στειλε μου το μαιλ σου να δοκιμασω να σου στειλω τις σελιδες.
-
Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Geo f1 που ξηγήθηκε σπαθί!
-
Q: (Luis Fernando Ramos - Racing Magazine) To Lewis and Fernando, as World Champions. We will have the 20th anniversary of Ayrton Senna's death in a few weeks. I wanted to ask what are your memories from that day and if Senna was the driver that you most looked up to when you were in karting in those days?
LH: Yeah. For me, it's not unknown, I always comment on it: when I was a kid I had all the books, all the videos, he was the driver I looked up to, way before I even started racing. He kind of inspired me to even be a driver and of course, on the day of his passing, his death was... it was very difficult for me to show my emotions in my family so I went off to a quiet place and it was very difficult for several days to really... your hero's gone. But an incredible legend; you can still learn things from how he approached racing and how he drove. You like to think that one day you may be recognised as someone that was able to drive similarly to him.
FA: Yeah, the same for me: he was an inspiration. I remember some of the races that we could see in the news in Spain, because we didn't have the TV coverage of Formula One, but yeah, I remember I went to school - on my book, I didn't have (pictures of) girls, obviously I was too young to have girls on the book but I had Ayrton there and the same in my room. I had a big poster of Ayrton and even my first go-karts were in the colours of Ayrton's McLaren because my father also liked him. It was a very sad moment. I know there is something happening at Imola in Italy in the next weekends and I intend to be there, just to be close on this unfortunately important day.
Μπραβο τους!!!!
-
http://www1.skysports.com/f1/news/22058 ... nnas-death
Μακαρι να ανεβουν ολες οι εκπομπες στα γνωστα site!!
-
Μακάρι να μην ακούσουμε με αφορμή τα 20 χρόνια όλες τις ηλίθιες κοινοτυπίες μαζί και εις την εικοστή
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μακάρι να μην ακούσουμε με αφορμή τα 20 χρόνια όλες τις ηλίθιες κοινοτυπίες μαζί και εις την εικοστήγιατι υπαρχει κατι νεο?
-
γινονται και εκδηλωσεις στην Ιμολα...
θα ειμαι εκει ενοειται.α ρε Σενα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
γινονται και εκδηλωσεις στην Ιμολα...
θα ειμαι εκει ενοειται.α ρε Σενα....
Ωραιος!! Να βγαλεις φωτο!! Μακαρι να μπορουσα να ερθω και γω!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μακάρι να μην ακούσουμε με αφορμή τα 20 χρόνια όλες τις ηλίθιες κοινοτυπίες μαζί και εις την εικοστή
γιατι υπαρχει κατι νεο?
Oχι. Απλά είναι αφόρητα κουραστικές οι δηλώσεις του κάθε εμπλεκόμενου με τη Φ1, πόσο πολύ τους ενέπνεε ο Σένα, ότι δεν κοιμήθηκαν εκείνο το βραδυ, ότι ήταν το ίνδαλμά τους κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
γιατι υπαρχει κατι νεο?
Oχι. Απλά είναι αφόρητα κουραστικές οι δηλώσεις του κάθε εμπλεκόμενου με τη Φ1, πόσο πολύ τους ενέπνεε ο Σένα, ότι δεν κοιμήθηκαν εκείνο το βραδυ, ότι ήταν το ίνδαλμά τους κλπ κλπ κλπ
20ετής επέτειος μνήμης δίχως ιλουμινάτι δεν νοείται .&-
-
O Senna στη Ferrari: Η συμφωνία που χάλασε… εκ των έσω!
[...]Είχε ο Senna κάποια απαίτηση σχετικά με τον οδηγό που θα οδηγούσε το άλλο μονοθέσιο της ομάδας; «Όχι όχι όχι. Το μόνο πράγμα που μου είπε ήταν ότι θα έπρεπε να του βρω τον ταχύτερο δυνατό οδηγό. Και μου προκάλεσε έκπληξη γιατί συνήθως οι πιλότοι θέλουν ένα δεύτερο οδηγό, να τον έχουν ‘του χεριού’ τους. Αλλά μου είπε ότι ήθελε τον ταχύτερο δυνατό team mate, για να μπορεί να συγκρίνει την απόδοσή του στα προκριματικά και στους αγώνες έτσι ώστε να είναι βέβαιος πως έχει πάρει το μέγιστο από το μονοθέσιο. Και αυτό ήταν κάτι που μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη», σχολίασε ο Fiorio.[...]
Ενδιαφέρον άρθρακι. Αξίζει να το διαβάσετε.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
γιατι υπαρχει κατι νεο?
20ετής επέτειος μνήμης δίχως ιλουμινάτι δεν νοείται .&-
αντε να δουμε κανα νεο στοιχειο για τον sniper
-
Ron Dennis on Ayrton Senna
Part 1: http://www.formula1.com/news/features/2014/4/15769.html
Part 2: http://www.formula1.com/news/features/2014/4/15771.html
-
Ayrton Senna