-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σε μετάδοση Σταθάκη;
Ναι, το '92 έκανε φοβερές μεταδόσεις ο Σταθάκης. Και μαζί μια εκπομπή 'Από τη θέση του οδηγού' στον ANT1. Στο βίντεο απ' το Μονακό του '92 φαίνεται σε κάποιο σημείο αυτό που λέει και ο giorgosrallyman με τον Mansell υποβασταζόμενο και φουλ λαχανιασμένο!!
-
(το οποίο ειναι ψέμα, το ειχε ξανακάνει και παλαιότερα -Φοινιξ;- και ο Σιντ τον είχε 'ξεσκεπάσει')
το απίστευτο της ιστορίας ειναι ότι έχουν περάσει 20 ΧΡΟΝΙΑ από τοτε.
ρε παιδιά... ΕΙΚΟΣΙ... είκοσι....
-
Και μιλάμε εδώ σαν να τα βλέπαμε την περασμένη.. Κυριακή! Και το χειρότερο είναι ότι θέλουμε να τα βλέπουμε ακόμα, και να τα ξαναβλέπουμε και να τα ξαναβλέπουμε και να τα ξαναβλέπουμε, κοκ... Γιατί άραγε??? Μήπως τους σημερινούς (αλλά και τους λίγο.. χθεσινότερους) δεν τους δείχνει η.. τηλεόραση???
-
Μόλις είδα την ταινία για τον Senna. Πάρα πολύ καλή και ομολογώ πως τώρα κατάλαβα γιατί λατρεύτηκε τόσο πολύ. Ήταν όντως πολύ ξεχωριστός!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Μόλις είδα την ταινία για τον Senna. Πάρα πολύ καλή και ομολογώ πως τώρα κατάλαβα γιατί λατρεύτηκε τόσο πολύ. Ήταν όντως πολύ ξεχωριστός!1994-2011
-
Ναι ρε φίλε δεν ήξερα πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα τότε στην Βραζιλία και πόσο ανάγκη είχαν έναν ήρωα. Το πρόβλημά σου ποιο ακριβώς είναι? Όπως σου είπα και σε άλλο topic get a life.
-
Άργησες λιγάκι, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...
Την ταινία δεν ξέρω αν θα τη δω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ετοιμάζομαι για το μουσείο στο donington. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ...
-
Η ταινία, Βασσίλη, κατά τη γνώμη μου πέφτει στην κλασική παγίδα θεοποίησης και εκμεταλλεύεται το πάθος του κόσμου. Δεν είναι ένα πολύπλευρο ντοκυμανταίρ, είναι απλά κάτι που πηγαίνει 'με τη ροή' της κοινής γνώμης. Δεν θέλει να εκπλήξει, δεν θέλει να πληροφορήσει, δεν θέλει να χαλάσει κανενός το 'προσδοκώμενο'. Ήλπιζα σε μια πιο ολοκληρωμένη δουλειά.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αυτό που ξέρω είναι ότι ετοιμάζομαι για το μουσείο στο donington. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ...Μη βγάλεις τις ίδιες με μένα.
http://rides.webshots.com/album/556844684XRzofQ -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η ταινία, Βασίλη, κατά τη γνώμη μου πέφτει στην κλασική παγίδα θεοποίησης και εκμεταλλεύεται το πάθος του κόσμου. Δεν είναι ένα πολύπλευρο ντοκυμανταίρ, είναι απλά κάτι που πηγαίνει 'με τη ροή' της κοινής γνώμης. Δεν θέλει να εκπλήξει, δεν θέλει να πληροφορήσει, δεν θέλει να χαλάσει κανενός το 'προσδοκώμενο'. Ήλπιζα σε μια πιο ολοκληρωμένη δουλειά.Ίσως, δεν ξέρω Κωστή. Προσωπικά το είδα χωρίς προσδοκίες. Δεν μου πρόσθεσε κάτι όσον αφορά την άποψή μου για τις ικανότητες του Senna. Απλά δείχνοντας την φτώχεια και την εξαθλίωση που υπήρχε τότε στην Βραζιλία με έκανε να καταλάβω αυτό που είπα και πριν. Και μάλλον ο υπόλοιπος κόσμος βλέποντας την λατρεία που του είχαν οι Βραζιλιάνοι, ακολούθησε. Συνολικά μου άρεσε πάντως.
-
το πραγματικό μου όνομα είναι Jose Bar Teamninho αλλά το άλλαξα για να μην καρφωθώ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό που ξέρω είναι ότι ετοιμάζομαι για το μουσείο στο donington. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ...
Μη βγάλεις τις ίδιες με μένα.
http://rides.webshots.com/album/556844684XRzofQΒάλε και ένα spoiler alert...
-
Εγώ πάντως βλέπω ότι δύο κορυφαίοι άνθρωποι του χώρου που μας άφησαν άδικα, ο ένας πριν από 29 και ο άλλος πριν από 17 χρόνια, μονοπωλούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το ενδιαφέρον των χρηστών ΚΑΙ αυτού εδώ του φόρουμ, πράγμα που φαίνεται από τις συνεχόμενα υψηλές.. θέσεις κατάταξης των ομώνυμων προς αυτούς νημάτων! Αν μή τί άλλο, κάτι σημαίνει αυτό..
-
Aν φτου φτου σκοτωνονταν ο Πικε και ο Σουμαχερ, τωρα θα μονοπωλουσαν το ενδιαφερον ο Πικε και ο Σουμαχερ
-
και τωρα που ζει και βασιλεύει ο Σουμι ασχολούνται όλοι μαζί του
ευτυχώς
-
Ε ναι, βλέπετε ΜΟΝΟ ο Σέννα και ο Βιλνέβ σκοτώθηκαν στην ιστορία της Φ1, γιαυτό και μνημονέυονται αυτοί περισσότερο.. Όσον αφορά τους δυό.. εν ζωή που αναφέρθηκαν, αν χρειάζονται έναν καλό.. θάνατο για να μνημονεύονται και αυτοί, ε τότε τί να πω, ήταν πολύ, μα πολύ λίγοι!
-
Ειναι οι 2 τελευταιοι διασημοι θανατοι, ο ενας με Φερραρι, ο αλλος με 3 ΠΠ. Οι θανατοι εγιναν σε ζωντανη παγκοσμια μεταδοση, θες κι αλλα;
Και αν θες να ξερεις γενικα πιο πολλες φορες εχει μνημονευτει ο Κλαρκ ή αναλογικα ο Ασκαρι απο τον Βιλνεβ, απλά ειπα να μην ασχοληθω με το αν το επιχειρημα στεκει, απλά σου αποδεικνυω οτι και να στεκει εχει λογικοτατη εξηγηση. -
Καλά τώρα, και εγώ είπα να μήν ασχοληθώ και δε θα το κάνω κιόλας τελικά. Πάντως, δε βλέπω εδώ.. τριγύρω κανα νήμα για Κλαρκ και Άσκαρι, χωρίς καθόλου να θέλω να υποβαθμίσω τους δυό μεγάλους! Αλλά, 'τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη'!Και αλήθεια, ΠΩΣ φτάσαμε ξαφνικά από τον Μιχαλάκη και τον αντιπαθή, ακόμα και στους 'Μπραζιλιέρους', Πικέ, μέχρι τον Κλαρκ και τον Άσκαρι, αλήθεια δεν κατάλαβα ποτέ! Τέλος πάντων.. τέλος από μένα με απαντήσεις σε καλοπροαίρετους, κακοπροαίρετους, εριστικούς, προκλητικούς και μή. Και προς Θεού, ΜΗΝ πάρει κανένας καμιά.. μύγα τώρα και μας τα πρήξει δεόντως! Την καλησπέρα μου σε όλους..
-
Δεν υπάρχει κανένα topic με άλλους οδηγούς γιατί δυστυχώς ο κόσμος θυμάται μόνο επιλεκτικά και μόνο τα πρόσφατα. Ούτε για τον Gilles υπήρχε topic πριν από 1 χρόνο. Επίσης ο κόσμος δεν αναφέρει καν το όνομα του Nuvolari (παρόλο που είναι προ-1950) όταν συζητάει για καλύτερους όλων των εποχών. Αυτό δυστυχώς δείχνει πολλά.
-
Σάματις υπάρχει για τον Φάντζιο? Πολλοί ούτε που τον ξέρουν, είτε έπαιρνε τα 5, είτε το the longest of the three, δείχνει το ίδιο για πολλούς.
Η εξήγηση είναι απλή, δεκάδες κοινωνιολογικές και ψυχογραφικές έρευνες έχουν αποδείξει το πόσο επηρεάζεται η ανθρώπινη κρίση από τον παράγοντα χρόνο, αλλά και πόσο ευάλωτη είναι σε τραγικά περιστατικά ή σε μεροληψίες.
Ayrton Senna