-
http://www.kolumbus.fi/johnny/Monaco96_ ... 2_Laps.avi
http://www.kolumbus.fi/johnny/Monaco96_ ... t_Laps.avi -
από τις καλύτερες στιγμές του στη πίστα που ο οδηγός κάνει τη διαφορά.... να θυμήσω και τη 2η συμμετοχή του στο Μονακό, το 1993 που κατάφερε να καταταχθεί μπροστά από τον Σένα, ενώ θα κέρδιζε και τον αγώνα αν δεν αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
από τις καλύτερες στιγμές του στη πίστα που ο οδηγός κάνει τη διαφορά.... να θυμήσω και τη 2η συμμετοχή του στο Μονακό, το 1993 που κατάφερε να καταταχθεί μπροστά από τον Σένα, ενώ θα κέρδιζε και τον αγώνα αν δεν αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα.Καθόλου παράξενο, όταν η Benetton έπαιρνε τους καλύτερους κινητήρες από την Ford σε αντίθεση με την McLaren...
Για την ιστορία, το 1993 σε 16 αγώνες, το σκορ στα qualifying μεταξύ Schumi-Senna ήταν 8-8. -
ο Senna ήταν..... Senna για 'εσάς' και σύμφωνα με 'εσάς' θα έπρεπε να τον έχει άνετα τον ΜΣ..... Μη ξεχνάς ότι το 93 ο ΜΣ έτρεχε για 2η μόνο φορά στο Μονακό... αλλά αυτό θα μου πεις, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα Άλλωστε έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι ο ΜΣ είναι από τους καλύτερους που προσαρμόζοντε σε καινούργιο circuit
-
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα από την 1η σου πρόταση.
Εγώ ήθελα να πω ότι δεν είχε δα και κατώτερο εξοπλισμό ο Schumi για να μου προκαλέσει έκπληξη το outqualifying στον Senna ενώ και σε άλλες πίστες στη συνέχεια(κάποιες έτρεξε για 1η φορά και κάποιες για 2η φορά) του έβαλε μέχρι και 1.5 δευτερόλεπτο. -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
από τις καλύτερες στιγμές του στη πίστα που ο οδηγός κάνει τη διαφορά.... να θυμήσω και τη 2η συμμετοχή του στο Μονακό, το 1993 που κατάφερε να καταταχθεί μπροστά από τον Σένα, ενώ θα κέρδιζε και τον αγώνα αν δεν αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα.Να προσθέσω και το 97 στην βροχή που πέταγε!
Στον 4ο γύρο είχε διαφορά 22sec από τον 2ο!! -
βαριέμαι να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση bill οπότε άστο...
-
εγω να πω οτι μου τι δινει να βλεπω τον 'μεγαλυτερο' οδηγο αυτης της εποχης να : 1) κανει γελοια λαθη , 2) οταν παει καποιος να τον προσπερασει υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα συγκρουσης ,3) να αποφευγει τα προσπερασματα.
πιστευω οτι αλονσο και ραικονεν ειναι πιο γρηγοροι... γιατι καθε νεα γενια ειναι πιο γρηγορη απτη προηγουμενη.ετσι ξεπερνιουνται παντα οι μεγαλοι ασσοι σε ολα τα σπορ.
ναι ειναι υπερτιμημενος οταν το 70% στη δημοσκοπηση του αλφα λεει οτι εναι ο καλυτερος ολων των εποχων.
-
Καλά που το ξεθάψατε αυτό το thread. Ξαναδίαβάζοντάς το από την αρχή νομίζω ότι δικαιόνομαι...
-
Video: A lap around damp Imola with Schumi (2001)
http://koti.mbnet.fi/doomii/2001 Laps ... ap2001.asf -
Οι στατιστική λέει ότι είναι ο Νο 1, η συμπεριφορά του μέσα στην πίστα ειδικά τα πρώτα του χρόνια λέει άλλα, την ψυχή και την καρδιά του **Βιλνέβ και του Μάνσελ δεν θα την αποκτήσει ποτέ, ο καθένας διαλέγει τον ήρωά του ανάλογα πως βλέπει τα πράγματα, θα πώ μόνο ότι ο μεγάλος Vatanen λέει ** είναι καλύτερο να έχεις επαφές που δίνουν στη ζωή σου τροφή παρά ανθρώπους που δεν δεσμεύονται, δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους. Δεν χορταίνεις τη ζωή σου με αυτούς γιαυτό κάποιοι πιλότοι είναι περισσότερο αγαπητοί απο κάποιους άλλους άσχετα απο την στατιστική τους.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Οι στατιστική λέει ότι είναι ο Νο 1, η συμπεριφορά του μέσα στην πίστα ειδικά τα πρώτα του χρόνια λέει άλλα, την ψυχή και την καρδιά του **Βιλνέβ και του Μάνσελ δεν θα την αποκτήσει ποτέ, ο καθένας διαλέγει τον ήρωά του ανάλογα πως βλέπει τα πράγματα, θα πώ μόνο ότι ο μεγάλος Vatanen λέει ** είναι καλύτερο να έχεις επαφές που δίνουν στη ζωή σου τροφή παρά ανθρώπους που δεν δεσμεύονται, δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους. Δεν χορταίνεις τη ζωή σου με αυτούς γιαυτό κάποιοι πιλότοι είναι περισσότερο αγαπητοί απο κάποιους άλλους άσχετα απο την στατιστική τους.Τί εννοείς;
-
Εννοώ ότι σαν χαρακτήρας μου την σπάει επειδή σαν βόρειος κρύβει το συναίσθημα, στα υπέρ του εκτός απο την ικανότητά του σαν πιλότος, σήμερα είναι ότι ενώ έχει κερδίσει τα πάντα δείχνει ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες, ίσως τώρα να κρατάει αυτός και την ομάδα όρθια απο πλευράς ψυχολογίας, όμως προσωπικά δεν τον πάω, η χρησιμοποίηση μεθόδων του στύλ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που χρησιμοποιούσε για να ανέβει δεν θα πρέπει να τον αγιοποιεί σήμερα η άψογη στατιστική του, θεωρώ δε ότι σαν όλους που βρίσκονται στην επικαιρότητα είναι και αυτός υπερτιμημένος απλά για να μπορεί το μάρκετινγκ να προωθεί το προιόν του, γιατί πέρα απο πιλότος ( και μάλιστα καλός ) είναι ταυτόχρονα και προιόν για κατανάλωση, το ίδιο θα γίνει και με τον Αλόνσο και με όλα τα είδωλα, τα υπερτιμούν για να πουλήσουν τις μετοχές τους ακριβότερα τώρα που βρίσκονται στην κορυφή, αν ο κύριος ΜΙχαλάκης μας αποδείξει στα επόμενα χρόνια ότι εκτός απο καλός πιλότος είναι και κάτι άλλο εξ ίσου καλό με αυτό που κάνει τώρα πρώτος θα του βγάλω το καπέλο, προς το παρόν οδηγεί για την υστεροφημία του, αν πέρσι στην Ινδιανάπολη τα παράταγε κάνοντας δήλωση για τα καραγκιοζιλίκια και δεν έπαιρνε μέρος στην ξεφτίλα θα έγραφε ιστορία και όντας τότε στην κορυφή δεν θα μπορούσε κανείς να του πεί κουβέντα, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο και οι καρδιές μικρές.
-
Εννοώ ότι σαν χαρακτήρας μου την σπάει επειδή σαν βόρειος κρύβει το συναίσθημα, στα υπέρ του εκτός απο την ικανότητά του σαν πιλότος, σήμερα είναι ότι ενώ έχει κερδίσει τα πάντα δείχνει ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες, ίσως τώρα να κρατάει αυτός και την ομάδα όρθια απο πλευράς ψυχολογίας, όμως προσωπικά δεν τον πάω, η χρησιμοποίηση μεθόδων του στύλ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που χρησιμοποιούσε για να ανέβει δεν θα πρέπει να τον αγιοποιεί σήμερα η άψογη στατιστική του, θεωρώ δε ότι σαν όλους που βρίσκονται στην επικαιρότητα είναι και αυτός υπερτιμημένος απλά για να μπορεί το μάρκετινγκ να προωθεί το προιόν του, γιατί πέρα απο πιλότος ( και μάλιστα καλός ) είναι ταυτόχρονα και προιόν για κατανάλωση, το ίδιο θα γίνει και με τον Αλόνσο και με όλα τα είδωλα, τα υπερτιμούν για να πουλήσουν τις μετοχές τους ακριβότερα τώρα που βρίσκονται στην κορυφή, αν ο κύριος ΜΙχαλάκης μας αποδείξει στα επόμενα χρόνια ότι εκτός απο καλός πιλότος είναι και κάτι άλλο εξ ίσου καλό με αυτό που κάνει τώρα πρώτος θα του βγάλω το καπέλο, προς το παρόν οδηγεί για την υστεροφημία του, αν πέρσι στην Ινδιανάπολη τα παράταγε κάνοντας δήλωση για τα καραγκιοζιλίκια και δεν έπαιρνε μέρος στην ξεφτίλα θα έγραφε ιστορία και όντας τότε στην κορυφή δεν θα μπορούσε κανείς να του πεί κουβέντα, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο και οι καρδιές μικρές.Δηλαδή γιατί να αναλάβει ευθύνες άλλων? Η Μισελέν έφταιγε για ότι έγινε και το αποτέλεσμα είναι ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει στην F1.
-
ο καθένας διαλέγει τον ήρωά του ανάλογα πως βλέπει τα πράγματαΑυτό που λες είναι πολύ σωστό. Και γι' αυτό, εκεί που εσύ δε βλέψεις 'ψυχή' στο Σουμάχερ, κάποιοι άλλοι βλέπουν. Ποιος μπορεί να πει ότι εσύ είσαι σωστός και οι άλλοι λάθος, ή το ανάποδο;
αν ο κύριος ΜΙχαλάκης μας αποδείξει στα επόμενα χρόνια ότι εκτός απο καλός πιλότος είναι και κάτι άλλο εξ ίσου καλό με αυτό που κάνει
Πολλοί είχανε να δώσουν 10 εκατομμύρια δολλάρια για τα θύματα του τσουνάμι, όμως δεν τα έδωσαν. Εσύ έδωσες το ένα έκτο του ετήσιου εισοδήματός σου; Εγώ όχι. Αλλά κάτι μου λέει πως για τον ίδιο λόγο ούτε καν αυτή η κίνηση τον 'εξιλέωσε' στα μάτια σου, οτιδήποτε άλλο και να κάνει, όσο καλό και να είναι, μάλλον δε θα τον εξιλεώσει ποτέ! Ο Σουμάχερ δεν ήταν ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που έκανε βρωμιές στην πίστα.
Καλώς όρισες στο forum. Ελπίζω η ένταση του γραπτού λόγου να μη δώσει λάθος εντύπωση του ύφους μου απέναντί σου
Φιλικά,
Θέμης -
Δεν είπα να αναλάβει τις ευθύνες της Μισλέν, αλλά να δεί το θέατρο του παράλογου στο έργο που έπαιξε και να είχε την λογική και τον εγωισμό να μη δεχθεί αυτόν τον ρόλλο, 3-4 αυτοκίνητα γύρω-γύρω ? άσε που παραλίγο να τρακάρει και με τομ Μπαρικέλο και να γελάει ο πλανήτης μαζί τους.
-
Εννοώ ότι σαν χαρακτήρας μου την σπάει επειδή σαν βόρειος κρύβει το συναίσθημα, στα υπέρ του εκτός απο την ικανότητά του σαν πιλότος, σήμερα είναι ότι ενώ έχει κερδίσει τα πάντα δείχνει ακόμα πεινασμένος για επιτυχίες, ίσως τώρα να κρατάει αυτός και την ομάδα όρθια απο πλευράς ψυχολογίας, όμως προσωπικά δεν τον πάω, η χρησιμοποίηση μεθόδων του στύλ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα που χρησιμοποιούσε για να ανέβει δεν θα πρέπει να τον αγιοποιεί σήμερα η άψογη στατιστική του, θεωρώ δε ότι σαν όλους που βρίσκονται στην επικαιρότητα είναι και αυτός υπερτιμημένος απλά για να μπορεί το μάρκετινγκ να προωθεί το προιόν του, γιατί πέρα απο πιλότος ( και μάλιστα καλός ) είναι ταυτόχρονα και προιόν για κατανάλωση, το ίδιο θα γίνει και με τον Αλόνσο και με όλα τα είδωλα, τα υπερτιμούν για να πουλήσουν τις μετοχές τους ακριβότερα τώρα που βρίσκονται στην κορυφή, αν ο κύριος ΜΙχαλάκης μας αποδείξει στα επόμενα χρόνια ότι εκτός απο καλός πιλότος είναι και κάτι άλλο εξ ίσου καλό με αυτό που κάνει τώρα πρώτος θα του βγάλω το καπέλο, προς το παρόν οδηγεί για την υστεροφημία του, αν πέρσι στην Ινδιανάπολη τα παράταγε κάνοντας δήλωση για τα καραγκιοζιλίκια και δεν έπαιρνε μέρος στην ξεφτίλα θα έγραφε ιστορία και όντας τότε στην κορυφή δεν θα μπορούσε κανείς να του πεί κουβέντα, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο και οι καρδιές μικρές.Σεβαστή η αποψή σου αλλά ενώ θεωρεί υπερεκτιμημένο τον Σουμάχερ, διογκώνει μεμονωμένα περιστατικά - σαν την περσινή Ινδιανάπολις και παραβλέπει την διάρκεια, την σταθερότητα, την προσήλωση και την αυτοθυσία που έχει καταθέσει, όταν για παράδειγμα ανάρρωσε σε εξωγήινους ρυθμούς μετά το διπλό κάταγμα στο Σίλβερστόουν του 1999, αφού είχε χάσει κάθε ελπίδα να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
-Ο Μάνσελλ ήταν λιοντάρι, ο Ζιλ Βιλνέβ χαρισματικός αλλά αυτό δεν αναιρεί καθόλου ότι ο Σουμάχερ και τόση πολλή ψυχή έχει και άλλη τόση καρδιά που τον ωθεί να συνεχίζει από εκεί που οι άλλοι θα είχαν προ πολλού κάτσει αναπαυτικά στις δάφνες τους. Αντιπαθής; Ναι - 'Άψυχος' Βόρειος ή κρυόκωλος όμως ποτέ!!! -
Θέμη δεν με ενοχλεί ο λόγος σου γιατί έχεις δίκηο σε όσα λές αλλά με 10.000.000 που σίγουρα δεν θα του λείψουν αγόρασε συνειδήσεις, ενδεχομένως να του απέφεραν και πολύ περισσότερα, ίσως όμως και να το πίστευε, όπως όμως και να έχει η πράξη του σίγουρα έπιασε τόπο, μην τρελλαθούμε κιόλας. Το ότι δεν τον πάω δεν σημαίνει τίποτα έτσι ? Είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση που μπορεί να είναι και άδικη στο πρόσωπό του αλλά είναι δική μου. Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
-
Ξέρεις φίλε red spirit ότι οι άνθρωποι θυμούνται περισσότερο τα άσχημα απο τα καλά, άλλωστε στα σύν του έβαλα την δίψα που έχει ακόμα, αλλά πολλές φορές η υπερδημοσιότητα και η συνεχής και μονομερής αναφορά σε ενα πρόσωπο ή σε μια ομάδα ή σε ότιδήποτε άλλο, σε πολλούς φέρνει αντίθετα αποτελέσματα ίσως και αηδία γιατί τα μέσα τα τελευταία χρόνια γλύφανε τον Σούμι και την Φερράρι αγνοώντας επιδεικτικά πέρα απο μια τυπική αναφορά όλους τους υπόλοιπους, ακόμα και σήμερα οι εκφωνητές εκστασιάζονται με ότι κάνει ο Σουμάχερ και τις επιτυχίες των άλλων τις βαφτίζουνε τύχη. Ε, δεν γουστάρω άλλο λιβάνισμα, κακό είναι ?
-
Ε, δεν γουστάρω άλλο λιβάνισμα, κακό είναι ?Όχι καθόλου κακό --> Αρκεί να μάθεις να ζεις μ' αυτό
ΜS ένας υπερτιμημένος πιλότος...