-
TLG ΔΕΝ παραμελούμε την ικανότητα του οδηγού! Άλλωστε οι περισσότεροι πρωταθλητές έιχαν το κάτι παραπάνω! Σε αυτούς ανήκει και ο Σουμάχερ και ο Χάκκινεν, ο Σένα και πολλοί άλλοι! Αλλά μου φαίνεται ότι στην περίπτωση του Σουμάχερ θέλετε να πιστεύετε ότι όλα τα πρωταθλήματα που πήρε, οδηγούσε μαούνες. Οκ αν αυτό σας κάνει πιο ευτυχισμένους εγώ θα πω ναι!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Για τη συζήτηση που έχετε σχετικά με το αν ο ΜΗ επηρεάστηκε απο το ατύχημα του να πω για κάτι που είχα διαβάσει και έλεγε ο Gerhard Berger. Έλεγε πως μετά απο ένα μεγάλο ατύχημα που είχε (Jerez 90 αν θυμάμαι καλά. Όσοι ασχολείστε με το quiz μπορείτε να βοηθήσετε) υπήρχε κάτι που τον φόβιζε-εμπόδιζε να πιέσει για το κάτι παραπάνω που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα απλά καλό οδηγό και ένα πρωταθλητή.
Μπορείς να το διευκρινίσεις το τελευταίο λιγάκι? Εννοείς ότι μετά από ένα ατύχημα επηρεάζεσαι ή ότι μετά το ατύχημα φαίνεσαι αν έχεις τη στόφα του πρωταθλητή?
Όπως το κατάλαβα εγώ εννοεί ότι κάποιος εν δυνάμει παγκόσμιος πρωταθλητής, μπορεί να χάσει κάτι από την ταχύτητα του μετά από ένα σφοδρό ατύχημα, κι έτσι από εν δυνάμει πρωταθλητής να μείνει ένας απλά γρήγορος οδηγός...
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ισχύει και το 2ο που λές. π.χ. ο MH είχε τρομερό ατύχημα, αλλά παρόλα αυτά διατήρησε πολύ από την ταχύτητα του (σίγουρο γιατί αλλιώς δεν θα παιρνε 2 πρωταθλήματα) άρα σίγουρα είχε τη στόφα του πρωταθλητή...
-
Ο χρήστης kfran έγραψε:
Βεβαια καταλαβαινουμε τον 'πονο' σας και συναμα την 'χαρα' σας γιατι μετα απο TΟΣΑ χρονια ξαναήρθε το χαμογελο στα χειλη σας ....
Αυτό τουλάχιστον οι φίλοι τις Φερράρι δεν θα έπρεπε να το λενε...
Συμφωνω .....κανεις δεν θα επρεπε να το λεει , αλλα μερικες φορες πρεπει να απαντας , αναλογα με τον τροπο και με αυτα που λεει αυτος στον οποιον απευθυνεσαι ....
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
TLG ΔΕΝ Αλλά μου φαίνεται ότι στην περίπτωση του Σουμάχερ θέλετε να πιστεύετε ότι όλα τα πρωταθλήματα που πήρε, οδηγούσε μαούνες. Οκ αν αυτό σας κάνει πιο ευτυχισμένους εγώ θα πω ναι!ΧΕΧΕΧΕΧΕ ....μακαρι να ηταν ολες οι μαουνες σαν και αυτες !!!!
Τελικα ο 'σαγωνιας ' ειναι και γαμω τους μαουνιερηδες !!!! -
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Για τη συζήτηση που έχετε σχετικά με το αν ο ΜΗ επηρεάστηκε απο το ατύχημα του να πω για κάτι που είχα διαβάσει και έλεγε ο Gerhard Berger. Έλεγε πως μετά απο ένα μεγάλο ατύχημα που είχε (Jerez 90 αν θυμάμαι καλά. Όσοι ασχολείστε με το quiz μπορείτε να βοηθήσετε) υπήρχε κάτι που τον φόβιζε-εμπόδιζε να πιέσει για το κάτι παραπάνω που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα απλά καλό οδηγό και ένα πρωταθλητή.
Μπορείς να το διευκρινίσεις το τελευταίο λιγάκι? Εννοείς ότι μετά από ένα ατύχημα επηρεάζεσαι ή ότι μετά το ατύχημα φαίνεσαι αν έχεις τη στόφα του πρωταθλητή?
Όπως το κατάλαβα εγώ εννοεί ότι κάποιος εν δυνάμει παγκόσμιος πρωταθλητής, μπορεί να χάσει κάτι από την ταχύτητα του μετά από ένα σφοδρό ατύχημα, κι έτσι από εν δυνάμει πρωταθλητής να μείνει ένας απλά γρήγορος οδηγός...
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ισχύει και το 2ο που λές. π.χ. ο MH είχε τρομερό ατύχημα, αλλά παρόλα αυτά διατήρησε πολύ από την ταχύτητα του (σίγουρο γιατί αλλιώς δεν θα παιρνε 2 πρωταθλήματα) άρα σίγουρα είχε τη στόφα του πρωταθλητή...
Ναι μάλλον και τα 2! Απλά το σίγουρο είναι ότι σε επηρεάζει. Λογικά ένα ατύχημα σε κάνει πιο προσεχτικό (όσο μπορείς να είναι σε ένα αγώνα της F1).
-
@ DumDiDum :
αυτόματο σύστημα μετατροπής από Greeklish σε ελληνικά
(θα σε παρακαλέσω να επεξεργαστείς όλα τα μηνύματά σου με αυτό το θαυμάσιο εργαλείο) -
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ? ΝΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ F1 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ,ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Η FIA. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ....ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΒΜΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?
-
Ο χρήστης PANICCOS947 έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΕΤΑΙ? ΝΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ F1 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ,ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Η FIA. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ....ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΒΜΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ?Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά δεν είναι λόγω του Σουμάχερ αλλά λόγω του Σουμάχερ - Φερράρι και έχει μεγάλη διαφορα.
ΥΓ. Προς το παρόν δε νομίζω να υπάρχει λόγος για 2ο γύρο (δεν θα είχα πρόβλημα - απλά νομίζω ότι θα πέσουμε στην επανάληψη).
-
Νομίζω η εξέλιξη του σημερινού αγώνα δίνει απάντηση στο ερώτημα μας!!!! Με μια λέξη καταπληκτικός. Το ότι δεν προσπέρασε στο τέλος δεν τον μειώνει καθόλου αντιθέτως δίνει αίγλη στον πρώτο που κατάφερε παρά την ασφυκτική πίεση να μην κάνει το λάθος και να του δώσει την ευκαιρία να τον περάσει.
-
Πιστευω οτι πλεον δεν αξιζει να συζηταμε αυτο το θεμα ...
O Schumacher εδωσε ο ιδιος την απαντηση με τον καλυτερο τροπο στο GP της ΙΜΟLA.... -
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι το καταπληκτικό έκανε ο Schumacher στον αγώνα και έδωσε απαντήσεις; Εχοντας σαφώς το ταχύτερο μονοθέσιο δεν κέρδισε τον αγώνα, εξαιτίας δικού του λάθους, και δεν κέρδισε την μοναδική μάχη την οποία αναγκάστηκε να δώσει.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά τι το καταπληκτικό έκανε ο Schumacher στον αγώνα και έδωσε απαντήσεις; Εχοντας σαφώς το ταχύτερο μονοθέσιο δεν κέρδισε τον αγώνα, εξαιτίας δικού του λάθους, και δεν κέρδισε την μοναδική μάχη την οποία αναγκάστηκε να δώσει.Μην βλέπουμε τα πάντα με παρωπίδες!
Το έγραψα και στο άλλο θέμα. Έχουμε πολλά χρόνια να δούμε αγώνα που κάποιος να καταφέρνει να γυρνάει παρανοικά για τόσους γύρους σε χρόνους προκριματικών.
Ας μας πούνε και οι πιο 'ειδικοί' για αυτήν την επίδοση. -
Έχουμε και λέμε.
Την ώρα που ο FA και ο JB γυρνούσαν μετά βίας στο 1:24, ο MS πριν από το πιτ στοπ του γυρνούσε στο 1:22. Κανείς πιλότος μέχρι τότε δεν έγραψε τέτοιους χρόνους. Πριν μπει στα πιτ έγραψε 1:21!!! Και ο απίστευτος μόλις βγήκε από τα πιτ συνέχισε να γράφει 1:22! Όχι για 2-3, αλλά για 20 γύρους. Το ότι δεν προσπέρασε τον Alonso λίγο με ενδιαφέρει. Ούτε εγώ τον συμπαθώ αλλά έλεος, ο άνθρωπος σε έναν αγώνα που δεν κέρδισε έκανε τον αγώνα της ζωής του...
Πέρισυ που είχε όντως το καλύτερο αυτοκίνητο έριχνε 1' στο γύρο σε κάθε αντίπαλο. Εχθές απλά ήταν 'αλλού'.
Κορυφαία ατάκα ΤΠ: 'Αυτό το ΤΕΡΑΣ φυσικής κατάστασης...'
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κορυφαία ατάκα ΤΠ: 'Αυτό το ΤΕΡΑΣ φυσικής κατάστασης...'
Κ οντως ειναι. Στις διακοπες του οταν ξεκουραζεται κανει μονο 2 ωρες γυμναστικη την ημερα....!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κ οντως ειναι. Στις διακοπες του οταν ξεκουραζεται κανει μονο 2 ωρες γυμναστικη την ημερα....!Τόσο κάνω όλη την εβδομάδα (και αν).
-
Eπειδή ούτε κομπλεξικός ούτε εμπαθής είμαι αν δεν ήταν πειραγμένο το αυτοκίνητο τότε μάλλον ήταν ο καλύτερός του αγώνας μέχρι σήμερα. Μας άφησε άφωνους. Ποιος από εσάς όμως πιστεύει ότι μπορεί να είναι 2'' ταχύτερος σε κάθε γύρο από όλους τους άλλους. Αμφισβητώ και το λέω ευθέως το πόσο νόμιμο ήταν το στήσιμο του αυτοκινήτου. Και αν όντως ήταν τόσο γρήγορος γιατί έπρεπε να περιμένει 35 γύρους.
Μου έκανε αντύπωση επίσης το ότι ενώ μπήκε για πιτ στοπ βγήκε και όντας βαρύτερος συνέχισε να τρέχει το ίδιο γρήγορα κάνοντας νέο ταχύτερο γύρο. Φυσιολογικό;; Για μένα όχι. Πότε έχει ξανακάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;;; -
Ο χρήστης k έγραψε:
Eπειδή ούτε κομπλεξικός ούτε εμπαθής είμαι αν δεν ήταν πειραγμένο το αυτοκίνητο τότε μάλλον ήταν ο καλύτερός του αγώνας μέχρι σήμερα. Μας άφησε άφωνους. Ποιος από εσάς όμως πιστεύει ότι μπορεί να είναι 2'' ταχύτερος σε κάθε γύρο από όλους τους άλλους. Αμφισβητώ και το λέω ευθέως το πόσο νόμιμο ήταν το στήσιμο του αυτοκινήτου. Και αν όντως ήταν τόσο γρήγορος γιατί έπρεπε να περιμένει 35 γύρους.
Μου έκανε αντύπωση επίσης το ότι ενώ μπήκε για πιτ στοπ βγήκε και όντας βαρύτερος συνέχισε να τρέχει το ίδιο γρήγορα κάνοντας νέο ταχύτερο γύρο. Φυσιολογικό;; Για μένα όχι. Πότε έχει ξανακάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;;;κάνα φιλτροκούτι θα χε βάλει και μετά 'τα νίτρα' με διακόπτη στο τιμόνι
-
εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται συνέχεια σε αυτό το thread. Είναι δεδομένο ότι την αμέσως επόμενη φορά που ο ΜΣ θα κάνει κάποιο λάθος οι απόψεις αρκετών εδώ θα κάνουν στροφή 180 μοίρες.... Επίσης απορώ, με τις απάντήσεις μερικών...δηλαδή περιμένατε αυτόν τον αγώνα για να πείτε ότι ο ΜΣ έδωσε από μόνος του την απάντηση? Δηλαδή τα τελευταία 12+ χρόνια τι κάνει?! Απάντησα 1 φορά στο thread στη αρχή και τόνισα ότι δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση και συνεχίζω να επιμένω πως δεν πρόκειτε να βγεί κάτι από αυτό.
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Eπειδή ούτε κομπλεξικός ούτε εμπαθής είμαι ....Προς Θεού, πως σου πέρασε κάτι τέτοιο απ' το μυαλό!
Αλλά δεν μου έρχεται η κατάλληλη λέξη ρε γαμώτο.....
Αμφισβητώ και το λέω ευθέως το πόσο νόμιμο ήταν το στήσιμο του αυτοκινήτου.
... ποιά είναι η λέξη ρε γαμώτο .....
Πάντως ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι!
Φιλάκια και περαστικά!
-
Ο χρήστης k έγραψε:
Μου έκανε αντύπωση επίσης το ότι ενώ μπήκε για πιτ στοπ βγήκε και όντας βαρύτερος συνέχισε να τρέχει το ίδιο γρήγορα κάνοντας νέο ταχύτερο γύρο. Φυσιολογικό;; Για μένα όχι. Πότε έχει ξανακάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;;;Δε σχολιάζω τα όσα έχεις γράψει για μένα δεν έχει νόημα, οφείλω όμως να σε διορθόσω, στο 1ο ανεφοδιασμό ο ΜΣ έκανε ταχύτερο γύρο στο 1.22.070, βγαίνοντας και συμπληρώνοντας ένα '¨καθαρό' γύρο ο χρόνος του ήταν στο 1.22.7 άρα δε ισχύει αυτό που γράφεις. Στο 2ο ανεφοδιασμό έκανε πάλι ταχύτερο γύρο πριν μπει και βγαίνοντας κόλησε πίσω από τον Αλόνσο. Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητείς την νομιμότητα του μονοθεσίου του, αφού αυτό που έκανε ο ΜΣ το έχει κάνει και άλλες φορές...
ΜS ένας υπερτιμημένος πιλότος...