-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στις Σέρρες να μας πειςΤο ρεκόρ είναι 1.14
ΗΤΑΝ τοσο, τωρα πρεπει να αλλαξε αυτοκινητο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στις Σέρρες να μας πεις
Το ρεκόρ είναι 1.14
ΗΤΑΝ τοσο, τωρα πρεπει να αλλαξε αυτοκινητο
Ναι, έχει περιθώρια να το κατεβάσει κι άλλο
-
BMW M3 e46 smg 420hp, 340 τελικη, μετρημενη με v-box στην εθνικη θεσσ/νικης- αθηνων, στην ευθεια της κατερινης.
-
^stadar^
olympic airways ?
huh?εγινε
-
αν μιλΑς για πραγματικΗ τελικΗ 340, τΟτε εΙσαι στο σωστΟ δρακΟ-φιδΟ-πυθΩνο-θρεντ
-
Παπάκι τούμπανο 195 χλμ μετρημένο με αυτοκίνητο
-
Ποιανού ρε Χρήστο είναι το παπάκι;;;Του Καβαλάρη;;
-
Δικο μου ρε Πασχο εκτος απο εξαιρετος αναβατης ειμαι και φοβερος μηχανικος εξελικτης και φυσικα τρομερα μετριοφρων
-
Λοιπόν άμα σου δώσω ένα μοτερ από Bravo 2.0 θα μου το πας από 155 στα 455;;;;;
Για να μαι και ον τοπικ..
Ο Βενζινάς (απέναντι απ το πράκτικερ στον Παπας Οιλ) μου είπε ότι έχει Fiat Coupe 380 άλογα και έχει δει στο κοντερ 290...Το αμάξι έτσι και το δεις (μου το δειξε σε φωτο) είναι πιο καγκούρικο και από το τοπ καγκούρικο του ανάλογου θρεντ..
Ανακόντα μου μυρίζει...
-
Ειναι καλη η βενζινη του??
-
Αν και αρκετό καιρό έβαζα από τη Shell στην Ηρακλείου...σταμάτησα γιατί έκανα ολόκληρο ταξίδι για να πηγαίνω..Τώρα βάζω απ αυτόν και δεν έχω πρόβλημα...Σε καμία περίπτωση πάντως δεν βάζω στη Silk Oil δίπλα στο Μοσχού..Έχω ακούσει για απίστευτα παρατράγουδα και σε αμάξι γνωστού..Εσύ πού βάζεις 'φαγητό' στο ραλλάκι;;
-
Στην ΒP απέναντι πανάκριβη, είχα κάτι περιπέτιες και βαζω απο εκεί τωρα που τους γνωριζω.
Έβαζα στο παπας όταν είχα το πρόβλημα αλλά επειδη είχε τύχει να βάλω και αλλού δεν είμαι σιγουρος αν εφταιγε εκεινη η βενζινη.Τερμα τα σοβαρα ποστ στο δρακοθρεντ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στην ΒP απέναντι πανάκριβη, είχα κάτι περιπέτιες και βαζω απο εκεί τωρα που τους γνωριζω.
Έβαζα στο παπας όταν είχα το πρόβλημα αλλά επειδη είχε τύχει να βάλω και αλλού δεν είμαι σιγουρος αν εφταιγε εκεινη η βενζινη.Στον πατριώτη του πατέρα μου δηλαδή βάζεις ε;;;Είναι φίλοι και Γιαννιώτες και οι δύο..!!
Είχε και τα φοβερά τα μπόξερ εκεί πέρα....αλλά όντως είναι πανάκριβος
Τερμα τα σοβαρα ποστ στο δρακοθρεντ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Παπάκι τούμπανο 195 χλμ μετρημένο με αυτοκίνητοΧαχχαχαχαχαχα!
Ένας πιτσιρικάς μου είχε πεί οτι είχε δεί στη βούτα παπάκι βελτιωμένο να ρίχνει στο 0-100 σε R1.
Να σημειωθεί οτι η πρώτη του R1 κοφτιάζει γύρω στα 150 πραγματικά χαω.
-
αμα Ηταν κανΕνΑ παπΑκΙ απΟ αυτΑ που τρΕχουν σε dragster δεν εινΑΙ και τοσΟ φιΔΙ αυτο που εΙπε...
ειδικΑ Αμα τον ΥποτιμησΕ ο ΓιαμαχαΙος, εΙναι 'ευκολο' να την πΑτησΕις.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το αμάξι έτσι και το δεις (μου το δειξε σε φωτο) είναι πιο καγκούρικο και από το τοπ καγκούρικο του ανάλογου θρεντ..Ανακόντα μου μυρίζει...
Κριμα για το υπεραυτοκινητο...
-
tsoukas77
Τί να του πείς όμως;;Το αμάξι έπεσε σε λάθος χέρια..
-
Την Παρασκευή το βράδυ έπιασα 215χ.α.ώ. (κοντερίσια) με το Toyota σε κατηφόρα στην (άδεια εκείνη τη στιγμή) Αθηνών-Θεσσαλονίκης (περίπου στο 270χλμ.)
-
Λοκατζή γράφεις σε λάθος τόπικ
270χλμ(με XBOX μετρημένα)με το fiesta στο πέταλο του Μαλλιακού.
-
Μπράβο Γιάννη..!!!Εύγε..Ποτέ δεν μπόρεσα να πάω πάνω από 240 σ εκείνο το σημείο...
Εγώ είδα 275 στις στροφές έξω από το Κιάτο με Bravo Gt...μετρημένο με ΧΧΧΒΟΧ...
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)