-
Νταής
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
το starlet που είχαμε μεχρι και πριν 1-2 χρόνια το φώναζα Supra.
το jimny το λέω Escudo
το passat το λέω πασατεμποΓια το 106 δεν κάνουμε τέτοια αστεία και δε λέμε τέτοιες βλακείες
... και μιας και η δημοσιευσή μου ειναι πρόσφατη..
Απο εχθες το βραδυ, η σωστη πρόταση είναι:το passat το λέγαμε πασατέμπο
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Απο εχθες το βραδυ, η σωστη πρόταση είναι:το passat το λέγαμε πασατέμπο
Να ρωτήσω τι έγινε και το γύρισες στον παρατατικό...;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Απο εχθες το βραδυ, η σωστη πρόταση είναι:
το passat το λέγαμε πασατέμπο
Να ρωτήσω τι έγινε και το γύρισες στον παρατατικό...;
σου στελνω PM Θέμη.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι μερικες φορές αν και δεν το έχεις καταλαβει, δενεσαι με ένα αυτοκινητο, ακόμα κι αν αυτό δεν εχει τρομερό ή ιδιαιτερο χαρακτήρα.
Μου τι σπάει τα αυτοκινητα να εχουν αδοξο τέλος.sorry για την παρένθεση
-
O Σκαραβαίος της οικογενείας (κατά τι μεγαλύτερός μου -'67), Χέρμπυ. Η αδελφή μου είχε θεαθεί τις προάλλες να τον χαϊδεύει. Της συνεστήθη να προσπαθήσει να δείχνει την ίδια στοργή και στα έμψυχα μέλη της οικογένειας.
Στο Ρενώ 21 δεν είχε δοθεί κάποιο όνομα.
Η Οκτάβια είναι η Μαύρη Τσέχα ή απλώς Τσέχα.
-
Το πρώτο μου τουτού (Honda Civic 1.3 sedan, 1982) λέγεται (το έχω ακόμα για συναισθηματικούς λόγους) Ντόλυ (είναι άσπρη ντε!! ).
Το Almera λέγεται Λάκης και απλά έτσι τον φώναζε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και φίλος. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Της συνεστήθη να προσπαθήσει να δείχνει την ίδια στοργή και στα έμψυχα μέλη της οικογένειας. -
Nissan Cherry (εχει πουληθει): Κερασουλα.
Ford φορτηγακι (αρχαιο): Κιτσος (ονομα και πραγμα).
Το ολοκαινουριο Panda της συζυγου το βαφτισαν τα τεκνα Tweety λογω χρωματος μεσα-εξω. Θα μπουν και τα αναλογα καλυματα (δεν τα γλιτωνω) και κατοχυρωθηκε.
Στα υπολοιπα δεν ειχαμε ονοματα. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το ολοκαινουριο Panda της συζυγου...
To Panda pirate telika? Manual H imiautomato?
Kalotaxido. -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Το ολοκαινουριο Panda της συζυγου...
To Panda pirate telika? Manual H imiautomato?
Kalotaxido.off topic: To Panda ημιαυτοματο, δεν εχει ουτε μια εβδομαδα. Ολα οσα ειχες γραψει για το κιβωτιο ολοσωστα και κατατοπιστικα, thanx.
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Οταν κανει λιγα χλμ (και μου το δωσει να το οδηγησω ) θα γραψω αναλυτικα. -
από τα πολύ πρόσφατα...
το clio της μαμάς το λέει 'μπουμπου' (τέτοια λατρεία στο όνομα έβγαλε έτσι και ένα από τα κουτάβια μου...)
μια φίλη φωνάζει το 106 της φαίδωνα..
μια άλλη πήρε από το άργος το αμάξι της και από τότε που είδε τις πινακίδες το λέει Αρη,,,
εγω τη φωνάζω ρένα (κοινότυπος θα μου πείτε...)
ο πατέρας μου το ίδιο αμάξι (το δικό μου) το φωναζει χρέπι και η μάνα μου αρκείται απλά στο να λέει ότι το αμάξι μου φωνάζει γενικά.....
-
μια φορά με τον φάδερ είχαμε βαπτίσει το 416 ρόβερ με χόντα κινητήρα 'Αγγλάπωνας'
-
Κορυφαίο thread
Το δικό μου (Focus II 1,4) έχει τα εξής ονόματα
Αστραχάν (λόγω ταχύτητας)
Remember:
(Βέγγος: 'Έλα Αστραχάν... έλα Αστραχάν... ... μουλάρι ο Αστραχάν)και
Μπουγαδοκουβάς
(από τον αδερφό μου ο οποίος έχει μια Α147 και ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι πιο όμορφη)Την Α147 την λέμε Ρουφίχτρα (λόγω κατανάλωσης)
-
Το daihatsu charade ''Σαράντης'' εκ του Σαρέιντ
Το Ηonda civic ''Eλαφρούλα''λόγω τιμονιού και οδικής συμπεριφοράς
Το Μondeo ''Panther'' εκ του χρώματος''Βlack Panther'' και εκ του χαρακτήρος -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ονομα είχε το ημιφορτηγό του πατρός μου. Ford Transit 1967 ή αλλιώς Κίτσος (ήταν το δημοφιλέστερο όνομα στην κοινωνία των γαϊδουριών) Συνέχισε να τιμάει το όνομά του μέχρι το 2001!!!Nissan Cherry (εχει πουληθει): Κερασουλα.
Ford φορτηγακι (αρχαιο): Κιτσος (ονομα και πραγμα).
Το ολοκαινουριο Panda της συζυγου το βαφτισαν τα τεκνα Tweety λογω χρωματος μεσα-εξω. Θα μπουν και τα αναλογα καλυματα (δεν τα γλιτωνω) και κατοχυρωθηκε.
Στα υπολοιπα δεν ειχαμε ονοματα.Μολις διαβασα ολο το Thread και στη σελιδα 6 ανακαλυψα οτι με τον hrdoukas ειμαστε αδελφια!
-
Το δικό μου το λέω γκουσγκούνη γιατι του αρέσει να καβαλάει συνέχεια ....τα πεζοδρόμια
-
Ένας θειός μου οικοδόμος είχε ένα αρχαίο Polski (αντιγραφή FIAT ήταν νομίζω) το οποίο όχι μόνο πήγαινε παρά τα χρόνια του ΑΛΛΑ κουβάλαγε και μια αρμαθιά ξύλα οικοδομής στη σχάρα και με την μπετονέρια δεμένη από πίσω...
«Mαρμάρω» το έλεγε ο θειός...
-
Καταπληκτικό thread με πολύ γέλιο παιδιά. Το δικό μου το λέω ψηλό ή και σειρά γιατί μαζί κάναμε τη στρατιωτική μας θητεία και του έμεινε. Εγώ σκοπιά και αυτό παραδίπλα.
-
-
το honda civic '89 1.2 της μαμάς ονομάζεται από τα υπολοιπά μέλη της οικογενείας **χρέπι-μπρίκι **(εγώ αρνούμαι μιάς και έχει αποδειχθεί σκυλί και δεν την έχει αφήσει ποτέ ενώ θα έπρεπε με τόσα που έχει περάσει, και επειδή ήταν και το αυτοκίνητο του μπαμπά.)
-
Το honda civic '90 1.2 δικό μου κιτ-ψιτ από εμένα (λόγω 'τεχνολογίας' ), **'φεράρι' **από την αδελφή μου λόγω χρώματος και επειδή είναι δυνατον να μας προσπεράσει και σαλιγκάρι όταν είναι φορτωμένο....
-
Το honda accord 2.0 τώρα το πήραμε δεν ξέρουμε προς το παρόν 'αγάπη μου', 'λατρεία μου' κ.τλ.....
-
-
εμας παλι το civic του 96 ονομαζεται civic...
Και το passat του μπαμπα ...βουβαλα!!
Τι όνομα...θα έδινες στο αυτοκίνητο σου;