-
Λήγει το ADR και η ογκομέτρηση του βυτίου μου. Ξέρει κανείς πού μπορώ να τα ανανεώσω?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λήγει το ADR και η ογκομέτρηση του βυτίου μου. Ξέρει κανείς πού μπορώ να τα ανανεώσω?Λογικα στο ΥΜΕ
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λήγει το ADR και η ογκομέτρηση του βυτίου μου. Ξέρει κανείς πού μπορώ να τα ανανεώσω?Δε ξερω αν είναι το σωστό, αλλά δες εδώ:
http://www.drivingschool.gr/epaggelmati ... odigou.htm
Αν δε σου απαντήσει κάποιος, θα σου πω αύριο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λήγει το ADR και η ογκομέτρηση του βυτίου μου. Ξέρει κανείς πού μπορώ να τα ανανεώσω?περιοχή???
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Λήγει το ADR και η ογκομέτρηση του βυτίου μου. Ξέρει κανείς πού μπορώ να τα ανανεώσω?
Δε ξερω αν είναι το σωστό, αλλά δες εδώ:
http://www.drivingschool.gr/epaggelmati ... odigou.htm
Αν δε σου απαντήσει κάποιος, θα σου πω αύριο.
Αυτό είναι ADR για ανθρώπους, ακόμα έχω καιρό να το ανανεώσω, εγώ θέλω του φορτηγού, το χαρτί με την κόκκινη ρίγα
περιοχή???
Αθήνα
-
Αν πρόκειται για την ετήσια ανανέωση,νομίζω πως δεν χρειάζεσαι πιστοποιηση πάλι,αλλα επανέλενχο σε δημόσιο ΚΤΕΟ.Ρώτα αυτον που σου έχει βγάλει την πρώτη πιστοποιηση ή τον κατασκευαστή του βυτίου σου.
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Επιστροφή στην πραγματικότητα των GN2 και των Volvo του 98 τώρα.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Όσων κυκλοφορούν ακόμα
-
Όσων κυκλοφορούν ακόμα
Δυστυχώς σωστό κι αυτό. Ειδικά τα Volvo τα μισά είναι out
-
Τα κλάνουν μια μια οι Σακαρακονταλίκες
-
Τα κλάνουν μια μια οι ΣακαρακονταλίκεςΚαμία σχέση με τους θρυλικούς σαρακοδεινόσαυρους...
-
- Ποση μιζερια βγαζει απ'αυτο το βιντεο το κεντρο..
- Σε ποσους μηνες λετε, αυτο το καθαρο και τακτοποιημενο λεωφορειο θα χε γεμισει με graffiti, πεταμενες τσιχλες, καμενες λαμπες, βρωμα και ολα τα λοιπα χαρακτηριστικα ενος αστικου λεωφορειου στην Αθηνα??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
- Σε ποσους μηνες λετε, αυτο το καθαρο και τακτοποιημενο λεωφορειο θα χε γεμισει με graffiti, πεταμενες τσιχλες, καμενες λαμπες, βρωμα και ολα τα λοιπα χαρακτηριστικα ενος αστικου λεωφορειου στην Αθηνα??
Με τα γίδια για επιβάτες σε λίγες ώρες...... μην προσθέσω και τους οδηγούς της ΕΘΕΛ. Solaris και πολύ είναι
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γιατί ως γνωστόν στην Αθήνα εκτός από τα γίδια επιβάτες έχουμε και γίδια στην ΕΘΕΛ που τα συντηρούν. Δεν κάνουν το κόπο ούτε τις χαλασμένες παρωπίδες στο πίσω μέρος των λεωφορείων φυσικού αερίου να αλλάξουν.
-
αυτο το χαλι θα αλλαξει μονο οταν ιδιωτικοποιηθούν οι αστικες συγκοινωνιες της αθηνας,
σε ολα τα αλλα μερη της ελλαδος που ειναι ιδιωτικα ειναι σε αριστη κατασταση, καθαρα και με σοβαρους οδηγους -
Aκριβώς έτσι είναι.
ΝΟΤ
-
Αν ποτέ αποφασιστεί ιδιωτικοποίηση θα γίνει της απεργίας στο κάγκελο στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αν ποτέ αποφασιστεί ιδιωτικοποίηση θα γίνει της απεργίας στο κάγκελο στην Αθήνα.νταξ μωρε, λιγα ΜΑΤ, λιγο ξυλικι και μεις να χαζευουμε στην TV και να γουσταρουμε.
οι περισσοτεροι οδηγοι θα παραμεινουν ως υπαλληλοι στο νεο καθεστως και ολα καλα μετα!μην ακουσω πως θα πηγανει ο κοσμος στις δουλειες του!
ΟΛΟΙ εχουν αμαξια. αρκει μια απο τις απεργιες που γινονται ακομα και τωρα και βλεπεις πως ξετσουμιζουν! -
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Aκριβώς έτσι είναι.ΝΟΤ
+οο
Λεωφορεία - Νταλίκες