-
Ολα τα λεφτα στο Γατσο με το πεζω 205 να δειτε που θα παει πολυ ωραια
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΕΑΘΗ ΜΠΛΕ 106 RALLYE ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ BRIDGESTONE ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ...
gnwrizeis oti ta Bridgestone tou eniaiou einai kai gia xrhsh dromou ara den einai paranoma stis dokimes???
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κακιες Θα κερδισει οποιος τιθασσευσει τα πολλα τους αλογα στις ανηφορες ε?ΕΤΡΕΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ
ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ-ΤΕΤΑΚΕ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΦΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΠΑΡΙΕΡΙΕΡΕΣ-ΚΤΛ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ;;;;
ΑΝΤΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ....... ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ PANIZI ΚΑΙ ΠΑΝΩ
-
Περιμένουμε εντυπώσεις και πολλά παραλειπόμενα απο μέσα και απο έξω....
Έγιναν τόσα πολλά εκεί κάτω που μάλλον,οι περισσότερο εμπλεκόμενοι,πρέπει να είναι πολύ μα πάρα πολύ προβληματισμένοι.Λέω εγω.........................για να διαβάσουμεεεεεεεεε.....!!!!!!Καλημέρα και καλή βδομάδα.
-
Ο χρήστης TARMACGR έγραψε:
Κακιες Θα κερδισει οποιος τιθασσευσει τα πολλα τους αλογα στις ανηφορες ε?
ΕΤΡΕΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ
Οχι Δημητρη, ειναι γνωστο οτι ειμαι εξυπνακιας της πλαγιας. Συγχαρητηρια παντως.
-
ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΑΝΗΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΜΠΕΣ-ΤΕΤΑΚΕ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΦΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΠΑΡΙΕΡΙΕΡΕΣ-ΚΤΛ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ;;;;
ΑΝΤΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ....... ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ PANIZI ΚΑΙ ΠΑΝΩ
Αφού λοιπόν είτε έτσι είτε αλλιώς σπασμένα τα αμάξια, ποιος ο λόγος να μην την κάνουμε ανηφόρα που έχει περισσότερο νόημα;;
Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως ξέρουν τι κάνουν!
Πάνε να φάνε τη Ριτσώνα και να γίνει Σελινούντας στο Πρωτάθλημα αναβάσεων!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οχι Δημητρη, ειναι γνωστο οτι ειμαι εξυπνακιας της πλαγιας. Συγχαρητηρια παντως.ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΝΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (ΟΜΟΛΟΓΚΕ) ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Αφού λοιπόν είτε έτσι είτε αλλιώς σπασμένα τα αμάξια, ποιος ο λόγος να μην την κάνουμε ανηφόρα που έχει περισσότερο νόημα;;
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΤΕΡΗΣ Η ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ(ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ).
ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΤΡΙΚΕΣ'
-
Οχι Δημητρη, ειναι γνωστο οτι ειμαι εξυπνακιας της πλαγιας. Συγχαρητηρια παντως.
ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΝΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (ΟΜΟΛΟΓΚΕ) ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Μεχρι να μου πεις ποιος εισαι βαφτιστιρι θα περνεις μονο λαμπαδα για τιμωρια
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΤΡΙΚΕΣ'
ΟΚ παλι ο εξυπνακιας της πλαγιας θα ρωτησει, αφου Φτερη (και καθε Φτερη) γινοταν πολλα χρονια, τι αλλαξε ξαφνικα και πλεον ειναι απαραδεκτα επικινδυνη;
-
TI ΕΓΙΝΕ ΤΑΚΙΝΕΝ , ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ?
ΚΟΥΛΗ Κ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙ ? ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ?
ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΩΣ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΞΟΔΟΙ , ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ , ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ .
Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΕΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ? Η ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΑΠΑ , ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ......? Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ (ΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ) ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
-
δηλαδή το σωστό είναι να έχουμε ανηφοριες στα ράλλυ και να ευνοείται ο έχων τα άλογα και τα turbo ????????????????
πάντα μου κακοφαίνεται να είναι ΟΛΟΣ ο αγώνας ανηφοριά και ίσιωμα.
για τις πολλές εξόδους στο ράλυ πράγματι θέλει εύστοχο ψάξιμο για το τι φταίει. γενικά δε βλέπω να υπάρχει κατάθεση εμπειριών...
-
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΤΕΡΗΣ Η ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ(ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ).
ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;
Και έχω δει Φτέρη, και ΕΧΩ ΤΡΕΞΕΙ Φτέρη.
Δεν χρειάζομαι υποβολέα να μου πει πόσο επικίνδυνη είναι, ενώ αδυνατώ να καταλάβω πως στο διάολο αν χάσω τον έλεγχο στον Σελινούντα θα πέσω σε άλλη χαράδρα από ότι αν το έχανα στην Φτέρη...
Ναι, επειδή είναι ανηφόρα θα το χάσω δυσκολώτερα, θα μου κόψει φόρα και το στήθωμα, αλλά αν είναι, ας κάνουμε όλες τις ειδικές στα Μέγαρα και τις Σέρρες να είμαστε σίγουροι...
Όμως άλλο πίστα, άλλο ράλι, άλλο αναβάσεις.
Το να κάνεις ΑΝΑΒΑΣΗ (έστω 'Αγγελοπουλικής' διάρκειας) μια εκ των 3 καλύτερων ασφάλτινων ΕΔ στην Ελλάδα είναι αν μη τι άλλο άνοστο...
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
για τις πολλές εξόδους στο ράλυ πράγματι θέλει εύστοχο ψάξιμο για το τι φταίει.Τι να φταίει;;.......
Μήπως που δεν κάνανε αρκετά περάσματα μιας και ο αγώνας κύκλωνε κάπου στον Ισημερινό;
Μήπως που είδαν ανηφόρες και πήραν 'αναβασάκικες' σημειώσεις μούγκα/στρούγγα;
-
εγώ μπορώ να κάνω μια ερώτηση;
ήμουν στο ΣΕΧ Σελινούντας και στην πρώτη μπούκλα ακριβώς πριν την είσοδο στο ΣΕΧ υπήρχαν τεχνικοί έφοροι
που κοίταζαν τα πληρώματα και τα ρωτούσαν αν φορούσαν 'εσώρουχα' (εννοείτε τα ομολογκε )
Σε περίπτωση που δεν φορούσαν (που αν κρίνω απο τις ερωτήσεις που μας έκαναν τα περισσότερα πληρώματα μάλλον δεν)
είχε κάποια επίπτωση στα αποτελέσματα τους? ποινή δηλαδή; ή απλά επίπληξη για να συμμορφωθούν στον επόμενη αγώνα? ξέρει κανείς; -
Περίμενα και εγω 'ζεστές'εντυπώσεις και παράπονα απο τους παθόντες αλλα φαίνεται πως δεν έχει κρυώσει το πράγμα ή το 'μαγείρεμα'.Απο την πανηγυρική εκκίνηση να πούμε που ήταν για τα πανηγύρια, και τα αυτοκίνητα περνούσαν **μέσα ** απο το πλήθος.......
Τα στριγγάκια τα πυρίμαχα μας μάραναν................ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγώ μπορώ να κάνω μια ερώτηση;
ήμουν στο ΣΕΧ Σελινούντας και στην πρώτη μπούκλα ακριβώς πριν την είσοδο στο ΣΕΧ υπήρχαν τεχνικοί έφοροι
που κοίταζαν τα πληρώματα και τα ρωτούσαν αν φορούσαν 'εσώρουχα' (εννοείτε τα ομολογκε )
Σε περίπτωση που δεν φορούσαν (που αν κρίνω απο τις ερωτήσεις που μας έκαναν τα περισσότερα πληρώματα μάλλον δεν)
είχε κάποια επίπτωση στα αποτελέσματα τους? ποινή δηλαδή; ή απλά επίπληξη για να συμμορφωθούν στον επόμενη αγώνα? ξέρει κανείς;Και εμάς μας κοιτάξε ο τεχνικός έφορος του αγώνα γιά εσώρουχα ομολογκέ πριν το Σ.Ε.Χ. του Σελινούντα.ΔΕΝ τα φορούσαμε , μας έκανε μία παρατήρηση και έγραψε τα ονόματα σε ένα χαρτί αλλά δεν υπήρχε καμία επίπτωση στο τέλος.Ηταν μάλλον μία προειδοποίηση για να να συμμορφωθούμε.
Οσο γιά τις πολλές εξόδους και εγώ δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση.Γλιστρούσε λίγο το Μάνεσι προς το τέλος αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.Μάλλον λόγω του ότι ήταν ο πρώτος ασφάλτινος αγώνας της χρονιάς εφταιγε και οι πιό πολλοί ορμήξανε! -
Ως προς τα εσώρουχα, ήταν όντως προειδοποιητικό και, απ΄ όσο γνωρίζω (δεν ήμουν στην Πάτρα), έγινε σε ένα βαθμό λόγω διαμαρτυρίας αγωνιζόμενων στο Ολυμπιακό που φορούσαν εσώρουχα ενώ άλλοι δεν φορούσαν (διαβάστε και λίγο Forum )
60 από τους 90 αγωνιζόμενους στο Αχαιός ΔΕΝ φορούσαν
-
Ομήρου Δραγωνειάδα - α
Ελεύθερη Μετάφραση Roadunner_grΤον άντρα, Μούσα, τον πολύτροπο τραγούδα μου, που πλήθος
διάβηκε τόπους, αφού πάτησε της **Φτέρης **το κάστρο το άγιο,
και ειδικές πολλές εγνώρισε, πολλών βουλές ανθρώπων,
κι αρίφνητα τυράννια ετράβηξε στα πέλαγα η καρδιά του,για να σωθεί κι αυτός παλεύοντας και στους συντρόφους
να τους την φέρει' κι όμως δεν τους τάπωσε, κι ας το ποθούσε τόσο'
τι από τις ίδιες τους εχάθηκαν τις ανομιές εκείνοι —
οι ανέμυαλοι, που του λαοπλάνου τα βόδια έφαγαν Ήλιου,
κι αυτός τη μέρα τους αρνήστηκε του γυρισμού. Για τούτα
και μας για λέγε, κάπου αρχίζοντας, κόρη θεϊκιά του Δία.Όσοι Αχαιοί είχαν απ' το θάνατο τον άξαφνο γλιτώσει
βρίσκονταν σπίτια τους, του πελάγου και της σφαγής σωσμένοι'
μονάχα αυτόν' που τη γυναίκα μαζί με τον κουμπάρο έστειλε προπομπό
η Καλυψώ η θεά, η πανέμνοστη τον έκρυβε νεράιδα.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ 2005
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
.......
Σε περίπτωση που δεν φορούσαν (που αν κρίνω απο τις ερωτήσεις που μας έκαναν τα περισσότερα πληρώματα μάλλον δεν) ..............Αλήθεια πως έλεγχαν οτι δεν φορούσαν............αν έλεγαν 'ναι φοράω' έμεναν εκεί ή προχωρούσαν και στα ενδότερα........ ????????
-
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ:ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΡΙΤΗΣ ΕΦΑΓΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ.ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ BRIDGESTONE ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ.ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΡΑ.ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 3 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 1 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ.ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΗΜΟΥΝ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ,ΦΥΛΑΓΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΠΑΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ 2,ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ 8 ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ 4!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΚΡΙΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΖΗΜΙΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ(Η' ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ).ΤΡΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΠΛΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ. -
Για να αποδειξεις οτι φορας επρεπε να δειξεις τουλαχιστον το επανω εσωρουχο.
Συνεπειες σιγουρα δεν υπηρχαν, ο ελεγχος ειχε προειδοποιητικο χαρακτηρα και ο τεχνικος εφορος εκανε παρατηρηση και κρατουσε τα ονοματα των πληρωματων που δεν φορουσαν.
Τα εσωρουχα μας μαρανανε ομως, τις ελλειψεις και τις παρατυπιες της οργανωσης θα ηθελα πολυ να ξερω εαν τις ελαβε κανεις υποψιν του.
Συγκεκριμενα το Σαββατο 26/3 δεν υπηρχαν κριτες στο τερματισμο των ειδικων για να γραφουν την ωρα εξοδου των πληρωματων με αποτελεσμα να δινεται η δυνατοτητα σε οποιο πληρωμα ηθελε να κανει οσα περασματα πανω-κατω ηθελε.
Δευτερο ,βασει του κανονισμου ραλλυ της ΕΘΕΑ αλλα και του ειδικου κανονισμου του αγωνα προβεπετο ενημερωσει αγωνιζομενων στα γραφεια του ΑΟΠ στις 1600 του Σαββατου 2/3 στην οποια βρεθηκαμε μονο 5 πληρωματα και η οργανωσει αφου περιμεναμε περιπου μιση ωρα απο την καθορισμενη μας ειπε οτι το μονο που μας ηθελε ηταν να μας ενημερωσει για την αλλαγη του χωρου του S.P πραγμα που ηταν ειδει γνωστο και ειχαν δωσει και αλλαγη του road book στον Τ.Ε.
Τριτον με ποια λογικη επετρεξαν να τρεξει το πληρωμα με το Νο 34 στο δευτερο σκελος του αγωνα αφου κατα το ζυγισμα που εγινε στην ανασυγκροτηση βρεθηκε εστω και τρια κιλα λιγοτερο απο το επετρεπομενο βαρος και το απεκλεισαν στο τελος του αγωνα αφηνοντας το να ρισκαρει μια εξοδο η μια ζημια χωρις λογο.
Αυτα συν την ταλαιπωρια των αμαγνωρισεων που για να κανεις τεσσερα περασματα χρειαζοσουν δυο μερες και 800 χλμ. περιπου.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ