-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
1.759€/λτ σε Shell απο τα φθηνα του Αγρινιου γνωστης αλυσιδας πετρελαιοειδων. Το ποιο ακριβο που εχω δει ειναι 1,798€Θα δεις και 1,8 συντομα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
1.759€/λτ σε Shell απο τα φθηνα του Αγρινιου γνωστης αλυσιδας πετρελαιοειδων. Το ποιο ακριβο που εχω δει ειναι 1,798€
Θα δεις και 1,8 συντομα
Τι καλος που εισαι , να το σερβιρεις ποιο ομαλα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
1.759€/λτ σε Shell απο τα φθηνα του Αγρινιου γνωστης αλυσιδας πετρελαιοειδων. Το ποιο ακριβο που εχω δει ειναι 1,798€
Θα δεις και 1,8 συντομα
Εχεις δικιο
1,8€ η βενζινη συντομα!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα δεις και 1,8 συντομα
Εχεις δικιο
1,8€ η βενζινη συντομα!!!!!
Να σου καει το βιντεο
-
Να σου βουλωσει το φιλτρο βενζινης!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να σου βουλωσει το φιλτρο βενζινης!Εσενα θα καταγγειλω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να σου βουλωσει το φιλτρο βενζινης!Δεν ειναι καταρα αυτο, γιατι με 2€ το λιτρο σε λιγο καιρο δεν θα βαζει καν
-
1.777 χθες
-
1.835 στα παραλια της Λαρισας απο την Παρασκευη εως σημερα
20 ευρω=10.9 λιτρα -
χθες σε εκο στο δρομο για συνορα, πολυκαστρο, 2,036 η 100αρα και 1,84 η απλην
-
Σάμος 1.859 13-8-2012
-
15 Αυγουστος γαρ...μονο στην Ελλαδα...ακριβαινει η βενζινη,χωρις να ακριβαινει το πετρελαιο,απο Σεπτεβρη στα νορμαλ 1,65-1,70...
-
Σήμερα η 95άρα ,1,699 σε πρατήριο της ΕΤΕΚΑ στην οδό Κολωνιάρη στη Ξηροκρήνη,Θεσσαλονίκη...Πιστεύω είναι από τα φθηνότερα στη πόλη.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
15 Αυγουστος γαρ...μονο στην Ελλαδα...ακριβαινει η βενζινη,χωρις να ακριβαινει το πετρελαιο,απο Σεπτεβρη στα νορμαλ 1,65-1,70...Το πετρέλαιο έχει ακριβύνει, είναι στα 93 δολάρια
-
Έχει ανέβει η τιμή του βαρελιού περίπου 10 δολάρια σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
-
κι εγω διαβαζα το πρωι οτι το Μπρεντ επιασε την υψηλότερη τιμη τριμηνου.
114 ή 115$ το βαρελι αν θυμαμαι καλα...
-
Νέο προσωπικό ρεκόρ αξίας ανεφοδιασμού καυσίμου. Έβαλα 72 λίτρα (για τα καλά στη ρεζέρβα) κι έδωσα 125 ευρώ (απλή, φτηνή 1,735/λτ).
-
Μετά τη νέα άνοδο των τιμών
«Δραστική μείωση» στον ειδικό φόρο στα καύσιμα ζητούν οι βενζινοπώλεςΤο αίτημα για άμεση και δραστική μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα επαναφέρουν οι βενζινοπώλες, μετά την άνοδο στην τιμή της βενζίνης. «Η νέα εκτόξευση των τιμών καυσίμων, λόγω της διεθνούς κερδοσκοπίας και της ισοτιμίας ευρώ- δολαρίου επιβάλει την άμεση και δραστική μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα για την ανακούφιση των καταναλωτών, της χώρας και την επιβίωση των πρατηρίων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών την Πέμπτη.
Από αρχές Ιουλίου μέχρι και σήμερα οι τιμές διυλιστηρίου στην αμόλυβδη έχουν αυξηθεί πάνω από 16 λεπτά το λίτρο. Την ίδια περίοδο οι τιμές λιανικής, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, έχουν αυξηθεί 10 λεπτά το λίτρο, τονίζει χαρακτηριστικά. «Για μια ακόμη φορά το ράλι ανόδου των τιμών προσπαθεί να φρενάρει τη λιανική εμπορία, με συρρίκνωση του περιθωρίου κέρδους της, όπως αναφέρεται και στο Εβδομαδιαίο Δελτίο Επισκόπησης Τιμών καυσίμων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου» επισημαίνεται.
Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, συνεχίζουν οι βενζινοπώλες, «για πολλοστή προτείνει τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης των καυσίμων, ειδικά σε περιόδους έντονων ανατιμήσεων». ..........
-
Καλά ναι..... Γι'αυτό και εγω έβαλα υγραέριο και ησύχασα!
-
Είναι ένα πρατήριο στο Βόλο όπου συνήθως έχει 2-3 στην αντλία με το υγραέριο και κανέναν στη βενζίνη.
Βενζίνη ώρα μηδέν!