-
λογω συστολης να μειωθηκε ο ογκος τους 'παιζει'?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
λογω συστολης να μειωθηκε ο ογκος τους 'παιζει'?Αυτό το κάνανε στην F1 από την ανάποδη, αλλά για λόγους απόδοσης κινητήρα αν θυμάμαι καλά.
Σε κάθε περίπτωση, δε πιστεύω ότι μπορεί να μειωθεί ο όγκος τόσο πολύ, εκτός πια και αν ο βενζινάς θέρμαινε τις δεξαμενές 50 βαθμούς πάνω από την θερμοκρασία αέρα (το έχουμε ακούσει κι αυτό σε αυτό το τόπικ).
Είτε ο βενζινάς τον έκλεψε, ή το κάνιστρο κάπου χάνει (η δεν κλείνει καλά κι εξατμίζεται) ή δεν έγινε σωστά η μέτρηση από τον συμφορουμίτη.
-
Για ποιό βενζινάδικο πρόκειται??
-
Ακόμα και με ανοιχτό το καπάκι η βενζίνη δέν εξατμίζεται τόσο γρήγορα γιατι οι ατμοί της είναι βαρύτεροι απο τον αέρα και γυρίζουν πίσω στο δοχείο και ξανα υγροποιούνται. Οπότε σχεδόν μισό λίτρο απο εξάτμιση μέσα σε μισή μέρα αποκλείεται.
Αν πάλι όντως είχε εξατμιστεί μισό λίτρο, τότε εκεί που τα άφησες τη νύχτα θα βρωμοκοπούσε ο τόπος βενζίνη.
-
Καλησπέρα,
Αν και πιστεύω ότι ίσως έχει αναφερθεί και παλιότερα η περίπτωση νοθείας σε πρατήριο του Ηρακλείου, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν νεότερα σχετικά με το θέμα;; Έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι; Πολλά ακούγονται πως πρόκειται για το φθηνότερο βενζινάδικο στο Ηράκλειο, αντιμετωπίζω όμως κάτι τέτοιες φημολογίες με επιφυλακτικότητα, καθώς απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα στον ανταγωνισμό. Επειδή βάζω κάποιες φορές απο το συγκεκριμένο και με προβληματίζει, αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς περισσότερα πάνω στο θέμα..; -
Ο χρήστης Nantia έγραψε:
Καλησπέρα,
Αν και πιστεύω ότι ίσως έχει αναφερθεί και παλιότερα η περίπτωση νοθείας σε πρατήριο του Ηρακλείου, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν νεότερα σχετικά με το θέμα;; Έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι; Πολλά ακούγονται πως πρόκειται για το φθηνότερο βενζινάδικο στο Ηράκλειο, αντιμετωπίζω όμως κάτι τέτοιες φημολογίες με επιφυλακτικότητα, καθώς απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο έχει δημιουργήσει μεγάλο θέμα στον ανταγωνισμό. Επειδή βάζω κάποιες φορές απο το συγκεκριμένο και με προβληματίζει, αναρωτιέμαι αν γνωρίζει κανείς περισσότερα πάνω στο θέμα..;Απο το να προβληματιζεσαι βαλε απο καποιον αλλο.Και 2 λεπτα πιο ακριβος να ειναι ποσο θα ειναι η διαφορα στο ενα γεμισμα;1€;
-
έμαθα ότι το 1520 δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω οφειλών του υπουργείου στην ανάδοχο εταιρεία...
μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; -
Εφοσον το δοχειο χωραει 20 λιτρα, ξαναπανε και πες του να στο γεμισει με 20 λιτρα και οχι με 15. Αν οντως κλεβει θα φανει γιατι το δοχειο δεν θα εχει γεμισει εντελως. Απλα και ευκολα.
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Εφοσον το δοχειο χωραει 20 λιτρα, ξαναπανε και πες του να στο γεμισει με 20 λιτρα και οχι με 15. Αν οντως κλεβει θα φανει γιατι το δοχειο δεν θα εχει γεμισει εντελως. Απλα και ευκολα.Λογικα το δοχειο δεν ειναι 20 λιτρα στο φουλ,θα εχει μια γραμμη που θα λεει οτι εκει ειναι 20 και θα εχει περιθωριο για λιγο ακομα .
-
-
1.69 η απλη στα Βριλησσια σημερα. Επεσε λιγο ακομα σε σχεση με την αρχη της βδομαδας.
-
Τεράστια πτώση σήμερα το αργό.
Αν σταθεροποιηθεί εκεί πρέπει να δούμε σημαντική πτώση και στα πρατήρια. -
Να βγαλουμε και τους φορους να δεις τι ωραια που θα ειναι
-
Παιδια δυστυχως τσιμπισα και αλλον να κλεβει λιγοτερο μεν αλλα στα 15 λιτρα μου ειχε βαλει 14.800. Εχω τα στρατιωτικα τα δοχεια τα 20λιτρα, και δοσομετρητες ακριβειας και 5λιτρους, 4λιτρους και το τσεκαρα πολυ καλα.
Αρα ανεκαθεν εκλεβαν αλλα δεν το εχει παρει χαμπαρει γιατι ποτε δεν το ειχα προσεξει, καποτε καιγαμε και 50λιτρα βενζινη και δεν μας ενοιαζε, αλλα τωρα ακομα και για την κ@υλ@ αρχιζουμε να την μετραμε, με την τιμη που εχει φτασει ειδικα η 100αρα που βαζω στα καρτ.
Δυστυχως τα ρημαδια καινε τον κωλο τους, καποτε πεταγα και 6-8 λιτρα αν γυριζα και δεν την ειχα καψει, τωρα αδειαζω απο το ενα στο αλλο στο τελος της προπονησης, και το φερνω στο οριο μην τραβηξει το μοτερ αερα .
Σκεφτειτε στα αυτοκινητα που δεν μπορουμε να τσεκαρουμε τι κλοπη γινεται. -
Τι, κλέβουν οι πρατηριούχοι?? Πως τόλμησες?
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Παιδια δυστυχως τσιμπισα και αλλον να κλεβει λιγοτερο μεν αλλα στα 15 λιτρα μου ειχε βαλει 14.800. Εχω τα στρατιωτικα τα δοχεια τα 20λιτρα, και δοσομετρητες ακριβειας και 5λιτρους, 4λιτρους και το τσεκαρα πολυ καλα.
Αρα ανεκαθεν εκλεβαν αλλα δεν το εχει παρει χαμπαρει γιατι ποτε δεν το ειχα προσεξει, καποτε καιγαμε και 50λιτρα βενζινη και δεν μας ενοιαζε, αλλα τωρα ακομα και για την κ@υλ@ αρχιζουμε να την μετραμε, με την τιμη που εχει φτασει ειδικα η 100αρα που βαζω στα καρτ.
Δυστυχως τα ρημαδια καινε τον κωλο τους, καποτε πεταγα και 6-8 λιτρα αν γυριζα και δεν την ειχα καψει, τωρα αδειαζω απο το ενα στο αλλο στο τελος της προπονησης, και το φερνω στο οριο μην τραβηξει το μοτερ αερα .
Σκεφτειτε στα αυτοκινητα που δεν μπορουμε να τσεκαρουμε τι κλοπη γινεται.Έχω την εντύπωση ότι αυτή η απόκλιση είναι μέσα στα νόμιμα όρια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκεφτειτε στα αυτοκινητα που δεν μπορουμε να τσεκαρουμε τι κλοπη γινεται.Έχω την εντύπωση ότι αυτή η απόκλιση είναι μέσα στα νόμιμα όρια.
Εισαι πρατηριουχος???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άρθρο 4
...μέγιστου επιτρεπόμενου σφάλματος των αντλιών +/- 0,5%.
http://www.prosvasis.com/gr/publica/?p=4135 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Άρθρο 4
...μέγιστου επιτρεπόμενου σφάλματος των αντλιών +/- 0,5%.
http://www.prosvasis.com/gr/publica/?p=4135Ακριβώς.
Δηλαδή αυτό σημαίνει 5ml στο λίτρο. Στα 15 λίτρα η μέγιστη απόκλιση είναι 75ml
-
όσο γελοίο και απλοϊκό και αν ακούγεται, όταν μετράω την κατανάλωση του αυτοκινήτου μου από το βενζινάδικο που εμπιστεύομαι να γεμίζω θεωρώ το 1 λίτρο κλοπή στο γέμισμα δεδομένο! Αυτό εμπειρικά σε σχέση με το trip του αυτοκινήτου.
Επειδή καθημερινά περνάω από εκεί για να πάω στην δουλειά μου και με βάση την δική του τιμολόγηση σε shell v-power, παρατηρώ, μείωση, της τάξης των 6 λεπτών τις τελευταίες 5 μέρες. Αν η τιμή του αργού πέσει και άλλο μακάρι να την καταλάβουμε και εμείς. Πλέον και τα λίγα τα έχουμε ανάγκη!
Βενζίνη ώρα μηδέν!