-
-
Εχω την εντυπωση οτι το gasprice ανανεωνεται πιο αμεσα...
-
στις νοθείες;
γιατί δεν βλέπω κάποια λίστα....
-
Υπάρχει η λίστα του Υπουργείου Ανάπτυξης που αναρτάται και στο bloka.com.
Πάντως θα ήταν κάπως άσχημο να γράφει ο οποιοσδήποτε ότι ο τάδε έχει σκάρτη βενζίνα. Ένας ανταγωνιστής θα μπορούσε να θάβει τους γύρω του ανεξέλεγκτα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχει η λίστα του Υπουργείου Ανάπτυξης που αναρτάται και στο bloka.com.
Πάντως θα ήταν κάπως άσχημο να γράφει ο οποιοσδήποτε ότι ο τάδε έχει σκάρτη βενζίνα. Ένας ανταγωνιστής θα μπορούσε να θάβει τους γύρω του ανεξέλεγκτα.Σωστός. Κι εγώ μερικές φορές θάβω βενζινάδικα, μπορεί να μη φταίει η βενζίνη αλλά όταν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ είναι το πρώτο πράγμα που κατηγορώ (κακή βενζίνη).
-
Το πρόβλημα σας είναι η 100 αρα
Βαλτε 95αρα να ειστε σίγουροι
-
μα 95αρα βάζουμε...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
μα 95αρα βάζουμε...ε στην 95αρα τι μας βάζουν...? Τι θα πάθουμε...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το πρόβλημα σας είναι η 100 αραΒαλτε 95αρα να ειστε σίγουροι
Στην 100άρα είσαι χαμένος από χέρι.
(έχεις βάλει 95άρα σε κάποιο ποσοστό - έως 100% )Και η 95άρα νοθεύεται αλλά πιο σπάνια, υπάρχουν όμως κάποιοι που εξειδικεύονται με προϊόντα διυλιστηρίου που δεν έχουν φόρο
Η αντλία που δεν βάζει τη σωστή ποσότητα είναι σίγουρη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πρόβλημα σας είναι η 100 αρα
Βαλτε 95αρα να ειστε σίγουροι
Στην 100άρα είσαι χαμένος από χέρι.
(έχεις βάλει 95άρα σε κάποιο ποσοστό - έως 100% )Και η 95άρα νοθεύεται αλλά πιο σπάνια, υπάρχουν όμως κάποιοι που εξειδικεύονται με προϊόντα διυλιστηρίου που δεν έχουν φόρο
Η αντλία που δεν βάζει τη σωστή ποσότητα είναι σίγουρη.
Εγω το γύρισα στην Shell (κάνω μόνο τον καυγά για να μη μου βάλουν v power) και μου φαίνεται ότι βάζουν σωστές ποσότητες
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έχεις βάλει 95άρα σε κάποιο ποσοστό - έως 100%Και φυσικά ο Έλλην οδηγός αντιλαμβάνεται τις διαφορές στο διάγραμμα ροπής και ειδικής κατανάλωσης άμεσα! Τα δε πειράκια είναι φως φανάρι για τη χρήση 95αρας ή 100αρας.
-
Στο SKODA απο το ιδιο βενζιναδικο οταν βαζω 95αρα οκ οταν βαζψ
100αρα πυραυλος.
Οποτε λογικα εχει διαφορα η βενζινη .
( στο συγκεκριμενο βενζιναδικο παντα. Δεν ειναι ολοι απατεωνες ) -
βασικα δεν χρειαζεται να νοθευσουν τα καυσιμα, απλα κλεβουν στο μετρημα και κερδιζουν πολυυυυ περισσοτερα...
-
Αν έχετε σταθερό βενζινά είναι αλλιώς τα πράγματα. Όταν είσαι σταθερός πελάτης σε προσέχουν πιο πολύ.
Πριν 3-4 χρόνια που έβαζα σε συγκεκριμένη BP με είχε κάποιες φορές (ενώ ήταν άδειο το πρατήριο) κατευθύνει σε συγκεκριμένες αντλίες... Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε λίγο περίεργο...
Πάντως ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην απόδοση του κινητήρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα. Αλλά πάντα φουλάρω σε συγκεκριμένα πρατήρια που με γνωρίζουν και δεν έχει ποτέ ακουστεί κάτι αρνητικό για αυτά.
Τα τελευταία 2 χρόνια βάζω από άλλο, ξέρω τον πρατηριούχο και επίσης μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι ύποπτο ή αρνητικό για το συγκεκριμένο πρατήριο.
-
η μόνη λύση είναι να υπάρχει ένα νομοθέτημο για άμεση καταγγελιά σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος
Να μπαίνω με gprs και να τον καρφώνω σε δευτερόλεπτα και μετά να έρχονται οι τυποι απο το Ανάπτυξης.
-
Παντως θελει προσοχη γιατι 2 φορες αλλαξα τον αισθ.ΛΑΜΔΑ απο σκαρτη
βενζινη....... -
εγω προτιμω τα βενζιναδικα που δεν ανηκουν σε ιδιωτες αλλα στις ιδιες τις εταιριες.και απο θεμα τιμης και απο θεμα ποιοτητας καυσιμου...βεβαια μονο στη shell γινεται αυτο (εδω στη πατρα) οποτε βαζω αυτη τη βενζινη και ως τωρα κανενα προβλημα αλλα πιστευω πως δε θα υπαρξει κιολας!
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
εγω προτιμω τα βενζιναδικα που δεν ανηκουν σε ιδιωτες αλλα στις ιδιες τις εταιριες.και απο θεμα τιμης και απο θεμα ποιοτητας καυσιμου...βεβαια μονο στη shell γινεται αυτο (εδω στη πατρα) οποτε βαζω αυτη τη βενζινη και ως τωρα κανενα προβλημα αλλα πιστευω πως δε θα υπαρξει κιολας!Τώρα έδεσες. το γάιδαρο σου στο μαρούλι.
Από τα 4 πρατήρια της shell που έχουν δεχθεί πρόστιμα από το υπουργείο στα τρία είναι για πειραγμένες αντλίες και από αυτά τα τρία τα δυο είναι ιδιοκτησία της εταιρείας.
http://www.bloka.com/content/view/45/70/Ίσως στη περιοχή σου να είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά έχω πάψει να θεωρώ ότι ιδιόκτητο πρατήριο από εταιρεία = σίγουρο.
Από την άλλη πλευρά πάντως προτιμότερο να σου βάζουν λιγότερο καύσιμο παρά να βάζουν νοθευμένο.
(Μεταξύ κακών μη χείρον βέλτιστον. Που μας έχουν καταντήσει ρε γμτ ) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι το gasprice ανανεωνεται πιο αμεσα...To gasprice είναι περισσότερο για τιμές καυσίμων γράφεται από τους χρήστες του, γι΄αυτό είναι πιο άμεσα ανανεώσιμο και είναι σχετικά αξιόπιστο.
Το bloca είναι πιο ολοκληρωμένο σε θέματα πρατηρίων κι όχι μόνο. -
Χθες σε μια shell στη Πατρα μου ειπαν οτι εδω και λιγες μερες υπαρχει προσφορα και στη v-power & v-power racing, αν χρησιμοποιησω την καρτα που βαζω ποντους, την αγοραζω με 10 λεπτα το λιτρο λιγοτερο, απο την υπαρχουσα εκεινη την ημερα τιμη πωλησης.
Βενζίνη ώρα μηδέν!