-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ξερει κανεις ποσο εχει πεσει η καταναλωση βενζινης τον τελευταιο χρονο??τον φεβρουάριο κάπου διάβαζα -20% στα διυλιστήρια.
οι πρατηριούχοι λένε πάντως -30% και βάλεεε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ξερει κανεις ποσο εχει πεσει η καταναλωση βενζινης τον τελευταιο χρονο??
τον φεβρουάριο κάπου διάβαζα -20% στα διυλιστήρια.
οι πρατηριούχοι λένε πάντως -30% και βάλεεε...
Με αυτές τις τιμές, βλέπεις και πόση είναι χοντρικά η κλεψιά και τα παράνομα καύσιμα. 20% μειώνεται στους μεν, 30% στους δε, για μία ποσότητα που θα έπρεπε να είναι η ίδια...!!!
Ευχαριστώ.
-
Μα τι αλλη μαλακια θα γραφτει σε αυτο το φορουμ....
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μα τι αλλη μαλακια θα γραφτει σε αυτο το φορουμ....Aπό το να ειρωνευτείς και να προσβάλλεις κάποιον που -μπορεί- να έκανε λάθος, καλύτερα να μας πεις το σωστό. Εκτός αν το 10% εξατμίστηκε...
-
Εκτίμηση κάνουν, άλλος λέει 20, άλλος 30 και άλλος 40. Δεν μέτρησαν.
-
το ψωμι ψωμακι......
-
Θα πεσει ποτε η τιμη της προς τα παλιοτερα επιπεδα;
-
Θυμαμαι το Σεπτεμβρη που ηρθα με το αυτοκινητο στην Κομοτηνη το φθηνοτερο πρατηριο ηταν στο 1,42. Τωρα το ιδιο πρατηριο την ειχε πριν μια βδομαδα που εβαλα, 1,62 €
-
Πριν 2 ή καπου τοσα χρονια ειχα την δυνατοτητα οταν ειχα ορεξη να παω καμια βολτα προς τα βορειοτερα της Αττικης.
Και μαλιστα με τον κολλητο καναμε πολλες φορες την βολτα προς Ν.Μακρη και λιμνη Μαραθωνα...
Δυστυχως τοτε η βενζινη εκανε κατω απο 1 ευρω, αν οχι περιπου 0.85...Τωρα πλεον ετσι οπως ειμαι οικονομικα δυσκολευομαι να το συντηρω για τις μετακινησεις που χρειαζονται (σχολη, δουλεια).
Που λογος για βολτα... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα πεσει ποτε η τιμη της προς τα παλιοτερα επιπεδα;Όυτε μία στο τρισεκατομμύριο
-
Θα πεσει ποτε η τιμη της προς τα παλιοτερα επιπεδα;με Λιβυή σε βομβαρδισμό ;
-
Θα πεσει ποτε η τιμη της προς τα παλιοτερα επιπεδα;ποσες φορες θα πρεπει να πουμε οτι η τιμη ειναι κατα 66% φοροι?
ο Θεος μας εφερε τον ΓΑΠ και ανεβασε τη τιμη εκει που ειναι. Να 'ναι καλα ο ανθρωπος, με μια μονο κινηση ελυσε τα εξης προβληματα:
- μειωθηκε το κυκλοφοριακο
- μειωθηκε η μολυνση της ατμοσφαιρας
- οι συνταξιουχοι και οι ανεργοι κλειστηκαν σπιτια τους
- μειωθηκε το εμπορικο ελλειμμα
- πλεον και με 1600κκ αισθανεσαι πλουσιος
- πας με 120 και προσπερνας Πορσε, BMW, Μερτς, Αουντι. Πως να το εκανες αυτο πτιν 2 χρονια? Αμα λαχει τους δειχνεις και μεσαιο δαχτυλο
- γλυτωσαμε τα συχνα σερβις και αλλαγες ελαστικων. Καθε 3 χρονια σερβις, καθε 8 χρονια λαστιχα. Αμορτισερ ποτε.
-
Αρα ο βομβαρδισμος στην Λιβυη δεν επηρεαζει την τιμη οσο η εσωτερικη πολιτικη που σχετιζεται με τους φορους.
Αρα θεωρητικα υπαρχει ελπιδα... (λεμε τωρα)Αρα θα μπορω να ξαναζησω τις εποχες που οι Πορσε με προσπερνουσαν σαν σταματημενο αλλα δεν με ενοιαζε γιατι εκαιγα και λιγο παραπανω χωρις να κλαιω...
-
Billopoule ώρα είναι να μας πει οτι υπάρχει και Άγιος Βασίλης.
πάπαλα, τέρμα, καπούτ, γιοκ, νιετ, ναδα, πως-το-λένε-ρε-αδερφέ, η φτηνή βενζίνη.
φτηνή βενζίνη-last year. -
Αρα ο βομβαρδισμος στην Λιβυη δεν επηρεαζει την τιμη οσο η εσωτερικη πολιτικη που σχετιζεται με τους φορους.
Αρα θεωρητικα υπαρχει ελπιδα... (λεμε τωρα)Αρα θα μπορω να ξαναζησω τις εποχες που οι Πορσε με προσπερνουσαν σαν σταματημενο αλλα δεν με ενοιαζε γιατι εκαιγα και λιγο παραπανω χωρις να κλαιω...
ναι, μην αγχωνεσαι, πιστευω οτι σε 70χρονια που η οικονομια θα ανακαμψει οι τιμες θα επανελθουν σε πιο φυσιολογικα επιπεδα.
απο την αλλη βεβαια, ειναι τοσα πολλα τα θετικα που μας εφερε η ακριβη βενζινη που δε βλεπω λογο γιατι να μη την πανε στα 2,2-2,5€.
η βασικη μου ελπιδα ειναι οτι σε 70χρονια θα κυβερναει καποιος εγγονος του ΓΑΠ ή στη χειροτερη καποιος απογονος του Καραμανλη.
κατι σε Μhτσοτακi το απευχομαι, το ομολογω. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Μα τι αλλη μαλακια θα γραφτει σε αυτο το φορουμ....
Aπό το να ειρωνευτείς και να προσβάλλεις κάποιον που -μπορεί- να έκανε λάθος, καλύτερα να μας πεις το σωστό. Εκτός αν το 10% εξατμίστηκε...
Κοντα στο νου και η γνωση φιλε μου... Κοντα στο νου και η γνωση!
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις την ηλιθιοτητα του συλλογισμου που αναφερθηκε νωριτερα εγω δεν μπορω να σε βοηθησω! -
Τι να πεις...
Ειχαμε απο τις πιο φθηνες βενζινες της Ευρωπης, τα σκατωσαμε κι εκει
και προφανως επιστροφη δεν υπαρχει, ρητορικο ηταν ολο αυτο.Και μετα σου λεει μην πας στο εξωτερικο γιατι η βενζινη κανει 2€.
Αν παιρνω 2χ τα λεφτα που παιρνω εδω, χ3στηκα. -
εγώ αναφέρομαι στο 1.45+ της τιμής.
προ φόρων δηλ κάτω από 1 ευρώ εννοείται ότι δεν φταίει η Λιβυή αλλά ο ΓΑΠ και οι φόροι του.
γιατί όπως είπε, δεν θα πληρώσει η μεσσαία τάξη αλλά οι έχοντες.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Μα τι αλλη μαλακια θα γραφτει σε αυτο το φορουμ....Καταρχάς, εννοείται ότι ήταν πλάκα αυτό που έγραψα γιατί τα νούμερα εννοείται ότι είναι υποκειμενικές εκτιμήσεις των διαφόρων φορέων, όπως έχουν ακουστεί στα ΜΜΕ. Δεν παύει όμως το σχόλιό μου να είναι επικριτικό για τους ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμου, που συστηματικά κλέβουν και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
Καταλαβαίνω ότι προσωπικά ενοχλήθηκες γιατί, είτε αποτελείς μέρος του προβλήματος, είτε συμπεριλαμβάνεσαι σε ένα σύνολο στο οποίο δεν ανήκεις. Για αυτή την ενόχληση όμως, δεν μπορώ να κάνω τίποτε δυστυχώς, ούτε και σκοπεύω να αλλάξω αυτά που γράφω και πιστεύω. Αυτό που πρέπει να γίνει, λοιπόν, είναι να αλλάξεις συμπεριφορά, γιατί, πέρα από το μηδενικό σου επίπεδο, πράγμα γνωστό εδώ και καιρό (όλοι θυμούνται αυτά που έγραφες αρχικά: είμαι κοντά στο χώρο, αλλά όχι εντός, και μετά: είμαι τελικά βενζινάς και πουλάω Shell), αυτό που αποδεικνύεις, σε εμένα και πολλούς άλλους, είναι ότι, μάλλον αποτελείς μέρος του προβλήματος και όχι έμπορο που μπαίνει κατά λάθος μέσα στο σύνολο των κατηγορουμένων.
Ευχαριστώ.
-
Δύο μάρκες πουλάει, όχι μόνο Shell. Δικά του λεγόμενα...
Βενζίνη ώρα μηδέν!