-
Οποις ξεμείνει εχω δυο μετονακια κατω στο υπόγειο με βουλγάρικη γκαζολινα!!
ΕΕ 1,26 την πήρα θα την σφάξω καμιά 1,5 κ θα εχω κ κέρδος!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Οποις ξεμείνει εχω δυο μετονακια κατω στο υπόγειο με βουλγάρικη γκαζολινα!!ΕΕ 1,26 την πήρα θα την σφάξω καμιά 1,5 κ θα εχω κ κέρδος!
Δεν ξερεις καθολου απο οικονομικα για αρχη θα την δινεις τη μπετζινα 10€/λτ και οταν σφιξει για τα καλα η απεργια και ξεμενουν τα πρατηρια 69€/λτ αν θες να βαλεις και ΦΠΑ συν 23%
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οποις ξεμείνει εχω δυο μετονακια κατω στο υπόγειο με βουλγάρικη γκαζολινα!!
ΕΕ 1,26 την πήρα θα την σφάξω καμιά 1,5 κ θα εχω κ κέρδος!
Δεν ξερεις καθολου απο οικονομικα για αρχη θα την δινεις τη μπετζινα 10€/λτ και οταν σφιξει για τα καλα η απεργια και ξεμενουν τα πρατηρια 69€/λτ αν θες να βαλεις και ΦΠΑ συν 23%
-
Δεν ξερεις καθολου απο οικονομικα για αρχη θα την δινεις τη μπετζινα 10€/λτ και οταν σφιξει για τα καλα η απεργια και ξεμενουν τα πρατηρια 69€/λτ αν θες να βαλεις και ΦΠΑ συν 23%@ Τhomas_C200K :
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλήθεια από Μοτορ οιλ εκτός Σελλ και Αβιν ποια άλλα πρατήρια παίρνουν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω δει βυτιοφόρα Aegean στη Μοτορ-Οιλ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω δει βυτιοφόρα Aegean στη Μοτορ-Οιλ.
Cyclon, νομιζω μπορει να απαντησει ο Melos86 ή καποιος αλλος που εχει σχεση με το χωρο για σιγουρια
-
διάβασα για Shell, Avin & Cyclon.
δηλ μόνο Shell στην ουσία ...
η 10ημερη απεργία στα ΕΛ.ΠΕ. κρίθηκε ΝΟΜΙΜΗ.
-
Aegean ντε
Εχει και σταθμό ηλεκτροπαραγωγής η Aegean Power στους Αγ. Θεόδωρους. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Aegean ντε
Εχει και σταθμό ηλεκτροπαραγωγής η Aegean Power στους Αγ. Θεόδωρους.Η Aegean σιγουρα?? Γιατι αν το βυτιο ηταν του βυτιοφορορεα μπορει να πηγα να φορτωσει για λογαριασμο π.χ της Avin
-
Συνεχίζεται για 2η ημέρα η 10ημερη απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ)...
καθώς το δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει η διοίκηση της εταιρείας έκρινε πως δεν συντρέχουν λόγοι χαρακτηρισμού της κινητοποίησης ως παράνομης και καταχρηστικής.
Οι εργαζόμενοι διαφωνούν όσον αφορά στην ασφαλή στελέχωση των νέων μονάδων στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Θεσσαλονίκης και Ελευσίνας (ΒΕΘ και ΒΕΕ αντίστοιχα), ενώ αντιδρούν στις περικοπές των μισθών τους και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα σταματήσει η λειτουργία των διυλιστηρίων και δεν θα φορτώνονται καύσιμα από τις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης, του Ασπρόπυργου και της Ελευσίνας.
Το πανελλήνιο σωματείο των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ καταγγέλει σε ανακοίνωσή του ότι η Εταιρεία τούς ζητάει να συμφωνήσουν στη στελέχωση των νέων μονάδων με ελλιπές και ελάχιστα εκπαιδευμένο προσωπικό, κάτι που θεωρούν απαράδεκτο για την ασφάλειά τους, καθώς επίσης, παρότι τα ΕΛΠΕ είναι κερδοφόρα και βρίσκονται εν μέσω ενός επενδυτικού προγράμματος ύψους 3 δισ. ευρώ, η Εταιρεία προχωράει στη μείωση αποδοχών των εργαζομένων κατά 40%. Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν στην ίδια ανακοίνωση ότι τα ΕΛΠΕ είναι κατά 65% ιδιωτικών συμφερόντων.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην παροχή καυσίμων στην αγορά καθώς όπως έχει γίνει γνωστό υπάρχουν αποθέματα στα πρατήρια και τις εγκαταστάσεις των εταιριών εμπορίας ενώ ο εφοδιασμός θα γίνεται κανονικά από το διυλιστήριο της Μότορ Όιλ.
Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, δεδομένου ότι τα ΕΛΠΕ ελέγχουν τα τρία από τα τέσσερα διυλιστήρια της χώρας -σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Θεσσαλονίκη- και πάνω από το 60 % της αγοράς, η κινητοποίηση μπορεί να προκαλέσει ελλείψεις, σε περίπτωση που μεγάλο μέρος των οδηγών σπεύσουν να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους, οπότε τα αποθέματα θα εξαντληθούν νωρίτερα.
-
Ρε δεν θα με αγχωσετε εσεις!! Οχι!! Δεν θα ξαναμπω εδω μεσα μεχρι το Σαββατο το βραδυ!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε δεν θα με αγχωσετε εσεις!! Οχι!! Δεν θα ξαναμπω εδω μεσα μεχρι το Σαββατο το βραδυ!!Ακόμα πανικός στον κόσμο δεν προκλήθηκε. Και δεν χρειάζεται να προκληθεί. Κάτσε 'γεμάτος' αυτή την εβδομάδα και πιθανότερο να μην έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε δεν θα με αγχωσετε εσεις!! Οχι!! Δεν θα ξαναμπω εδω μεσα μεχρι το Σαββατο το βραδυ!!Πως κανεις ετσι??? Το πολυ πολυ να κανεις αυτο που θελει η μητερα σου δλδ επιστροφη με ΚΤΕΛ . Πηγαινε φουλαρισε το να εισαι ησυχος και θα οδηγεις συντηρητικα για να μην καει και κανα μπιτονακι αμα λαχει.
Εγω φουλαρα μιας και την εκαψα χθες τη βενζινη και αυτες τις μερες θα κινηθω με τα ΜΜΜ ωστε οταν θα ξεμεινει ο κοσμος προς τ ατελη της εβδομαδας να ξεχυθω στους αδειους δρομους , αυτο που κανω σε καθε απεργια δλδ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Melos86
Με την 10ημερη απεργια των εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ η οποια ξεκιναει απο σημερα τι θα γινει ? Θα δουμε παλι ουρες στα βενζιναδικα ?εδώ Αθήνα πάντως χαλλλαρά.
καμία ουρά δεν είδα...
και εγω Αθηνα ειμαι , δεν ειδα καμια ουρα στα πρατηρια , αλλωστε εφοσον λειτουργει η Motor Oil δεν υπαρχει λογος ανησυχίας
-
Παντως σημερα εβλεπα βυρια της BP να ανεφοδιαζουν κανονικα και ολα να κυλουν ομαλα . Βασικα οι περισσοτερι δεν το γνωριζουν
-
Παντως σημερα εβλεπα βυρια της BP να ανεφοδιαζουν κανονικα και ολα να κυλουν ομαλα . Βασικα οι περισσοτεροι δεν το γνωριζουνΑυτό βασικά σώζει και την κατάσταση
-
Ακομα δεν υπαρχει προβλημα! Και ουτε θα υπαρξει μεχρι να αρχισουν τα ΜΜΕ να σπερνουν τον πανικο...
Απο εκει και περα τα βυτια φορτωνουν απο τις αποθηκες και οχι απο τα δυιλιστηρια! Οσο οι αποθηκες εχουν αποθεματα δεν θα αντιληφθει κανεις την απεργεια!
Οσο δεν υπαρχει πανικος ολα ειναι μια χαρα!Απο μοτοροιλ φορτωνουν οπως αναφερθηκε η Shell, η Αβιν και η Cyclon! Ισως και καμια απο τις μικρες εταιριες...
Οι παραπανω οτι και να γινει δεν θα εχουν προβλημα! Οι υπολοιποι ειναι οσο θα διαρκεσουν τα αποθεματα! -
Α ρε ο ατιμος καλα τα γραψα προχθες παραμονη της απεργιας (φτου μου μην με ματιαξω )
Ευχαριστουμε melos86 -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
...τα βυτια φορτωνουν απο τις αποθηκες και οχι απο τα δυιλιστηρια! Οσο οι αποθηκες εχουν αποθεματα δεν θα αντιληφθει κανεις την απεργεια!Και έστω ότι αδειάζουν οι αποθήκες ακριβώς με το τέλος της απεργίας οπότε δεν θα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Υπάρχει μηχανισμός που να τις γεμίζει περισσότερο από όσο οι άλλοι τις αδειάζουν;; Γιατί τότε η ισορροπία θα είναι λεπτή και εύκολα ξεμένουν τα πρατήρια. Δηλαδή αν τα βυτία ασχολούνται με το να αδειάσουν τις αποθήκες ποιος τις γεμίζει;;
Βενζίνη ώρα μηδέν!