-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με βλέπω για υγραέριο. Οδήγησα ένα Cupra με τέτοιο και έπαθα την πλάκα μου. -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
αφου ειμαστε μαμακες, καμια καταναλωτικη συνειδηση, καμια αντιδραση σε οποιαδηποτε αυξηση,
απλα μενουμε απαθεις και παρακολουθουμε συνεχομενες αυξησεις...
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που μετρανε τα ευρω και γεμιζουνε τα ρεζερβουαρ με 100αρα...
Και 3 ευρω να παει η βενζινη, δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει οποιαδηποτε αντιδραση!
Τετοιοι που ειμαστε, καλα να μας κανουν!Φίλε μ επέτρεψε μ να σ πώ οτι δεν συμφωνώ... Εγω που είμαι φοιτητής πλέον το έχω κ κάθεται κ πάω με τα πόδια ακόμη κ όταν βρέχει κ έχω κόψει κ τις άσκοπες βόλτες. Όμως, έχεις σκεφτεί πόσοι είναι αναγκαστικά εξαρτημένοι απο το αυτοκινητό τους για λόγους εργασίας; Έχεις υπόψη σ πόσων οι δουλειές είναι 10,20,30,40 ή κ πολλά παραπάνω χλμ μακριά απο το σπίτι τους; Τις προάλλες μιλούσα με έναν πωλητη στην ΑR στη Χαλκίδα κ αφου πιάσαμε τη συζήτηση γ τις τιμές καυσίμων μ λέει:
'Εγω γ να έρθω στη δουλεια κάνω 30 χλμ κ άλλα 30 γ να γυρίσω σπίτι. Όμως κ 2 κ 2,5 € να πάει το λίτρο είμαι αναγκασμένος να βάλω κ να έρθω στη δουλεια. Αναγκαστικά γιατι έχω γυναίκα κ παιδια.'
Το βλέπω κ απο τον πατέρα μ που λόγω της δουλειάς του κάνει καθημερινα 50-60 χλμ. Τί να κάνει; Να μή δουλέψει;;; Κ μη μ πείς γ ΜΜΜ γιατί στην επαρχία είναι ανύπαρκτα...
Δυστυχώς τα λαμόγια έχουν πιάσει την καλή πατώντας εκεί που πονάει περισσότερο!Δεν έχεις άδικο, δεν είναι δυνατό να σταματήσουν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Αλλά πιστεύω πως η ουσία του ποστ του Μιλανέζου, είναι τα bold.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Με βλέπω για υγραέριο. Οδήγησα ένα Cupra με τέτοιο και έπαθα την πλάκα μου.
1.58 το λίτρο με κατανάλωση Αθήνα 9.5 λίτρα βλέπεις κάτι καλύτερο Θπύρο ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.58 το λίτρο με κατανάλωση Αθήνα 9.5 λίτρα βλέπεις κάτι καλύτερο Θπύρο ;
απλα αν το παρεις αποφαση πρεπει να το κανεις το συντομοτερο δυνατο!
1ον γιατι θα γλυτωσεις λεφτα
2ον γιατι μπορει ανα πασα στιγμη μπορει να αυξηθει η τιμη, οποτε τουλαχιστον να προλαβεις να κανεις αποσβεση. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με βλέπω για υγραέριο. Οδήγησα ένα Cupra με τέτοιο και έπαθα την πλάκα μου.Προφανώς και δεν θα είχε θέμα απόδοσης, αλλά το πρόβλημα είναι πόσο θ' αντέξει το μοτέρ...
Θα εμπιστευόσουν τους Έλληνες εγκαταστάτες για κάτι τέτοιο;
-
1.55
Πάει το 1.42 που θυμάμαι πριν λίγο καιρό
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
80 ευρώ ρε πούστη μου, και δεν γέμισε καν (χώραγε άλλα 3 λίτρα σίγουρα).
χαμός φίλε μου
Εδώ αρχίσαμε και το υπολογίζουμε το θέμα και οι δίκυκλοιΔεν έχω τι να κάνω γιατί η δουλιά είναι σε παράδρομο της Αθηνων - Λαμίας χωρίς συγκοινωνία (στα πλαίσια της λογικής) + 30 χλμ. πήγαινε-έλα κάθε μέρα, αλλιώς θα το είχα μόνο για τα σ/κ το αμάξι...
μερσιφουλ, εγώ βάζω 50ρικο κ όσο πάρει. Είναι θέμα ψυχολογίας.
Τι να κλάσει βρε συ με 50 ευρώ πλέον, η βελόνα είναι 1 δάκτυλο πάνω από την μέση με τόσα λεφτά.
Και παρεπιπτόντως, ίδια κατανάλωση έχουμε και ας μου ρίχνεις 400cc. Έχει κάτσει στα 9,5/100 (σχεδόν όλα Αθήνα) το ρημάδι και δεν λέει να ξεκολλήσει. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο chemic εβαλε ενα σε ibiza με 700€.
2000 ειναι παρα πολλα.
δεν ξέρω πόσα έχει, υπόθεση έκανα.
στη Σεατ εχει πολυ πανω απο 700
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Προφανώς και δεν θα είχε θέμα απόδοσης, αλλά το πρόβλημα είναι πόσο θ' αντέξει το μοτέρ...
Yeap !
Γιατι δεν ειναι κατι το πολυπλοκο και επιπλεον υπαρχει εμπειρία απο τα ταξι με το γκαζι .
Πρωην συναδελφος που εχει βαλει στο αμαξι του (octavia) δεν αντιμετώπισε ποτε το παραμικρο προβλημα -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Προφανώς και δεν θα είχε θέμα απόδοσης, αλλά το πρόβλημα είναι πόσο θ' αντέξει το μοτέρ...
Yeap !
Γιατι δεν ειναι κατι το πολυπλοκο και επιπλεον υπαρχει εμπειρία απο τα ταξι με το γκαζι .
Πρωην συναδελφος που εχει βαλει στο αμαξι του (octavia) δεν αντιμετώπισε ποτε το παραμικρο προβλημαΝαι, αλλά εδώ μιλάμε για ένα αμάξι που διαφέρει αρκετά από τα ταξί...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Yeap !
Πρωην συναδελφος που εχει βαλει στο αμαξι του (octavia) δεν αντιμετώπισε ποτε το παραμικρο προβλημαΝαι, αλλά εδώ μιλάμε για ένα αμάξι που διαφέρει αρκετά από τα ταξί...
Δεν πιστευω να υπαρχει κανενα προβλημα , δεν ειναι δα και καμια καινουργια τεχνολογια η τοποθέτηση υγραεριου, τοσα και τοσα εχουν περασει απο τα χερια των εγκαταστατων .
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Δεν πιστευω να υπαρχει κανενα προβλημα , δεν ειναι δα και καμια καινουργια τεχνολογια η τοποθέτηση υγραεριου, τοσα και τοσα εχουν χαλασει απο τα χερια των εγκαταστατων .
fixed
-
15€ σημερα γιατι επρεπε να παω σε δουλεια και ουτε 10 λιτρα δεν μπηκαν στο ρεζερβουαρ.
-
Εγώ σήμερα έκαψα σε βενζίνη για να πάω, σχεδόν όσα έβγαλα στη δουλειά. Σοβαρά μιλώντας. Συνολικός χρόνος οδήγησης πάνω από 2.5 ώρες.
-
Φίλος από Βαρυπόμπη > Αγία Παρασκευή μέσω ΕΟ και ΑΟ έκανε 3 ώρες και έκαψε τα κέρατά του. Απόγνωση πραγματικά...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
'Οσοι πουλανε φθηνα δεν ειναι ολοι κλεφτες, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΘΗΝΑ!'πως το ξερεις αυτο, και ποσες καταγγελιες εκανες τον τελευταιο χρονο;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eίσαι απλά τραγικός και δικαιολογείς την ιδιότητά σου...Οκ! Καθε αποψη σεβαστη...
Αλλα μην ξεχνας οτι εσενα εκλεψαν -οπως υποστηριζεις- και μαλιστα επανηλειμενως!
Αλλα μαλλον εγω θα ειμαι ο τραγικος... -
το ειχα γραψει και εδω, στο υπουργειο αναπτυξης, το ονομα ηταν προαιρετικο.
δεν ξερω τι καταληξη ειχαν. -
Δεν μπορώ να καταλάβω τι στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει καταγγελία.
Μόνο ενδείξεις και υποψίες μπορεί να έχει. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λαμπριανίδης και ψεύτικα λάδια φάση.
τι πως που ;;
για δώσε ινφο έστω κ με πμ ...
Βενζίνη ώρα μηδέν!