-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η φίλη μας τι κάνει;
Δεν είπα για Aegean
Ειδες ποσο ειναι; Αλλο του λες αλλο σου απανταει
-
Το ξέρω, λέω μήπως έχεις κάποιο νέο από το μαγαζί
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Shell FuelSaveΘα έρθει και εδώ αυτή άραγε? Θα έχουν πρόβλημα οι πρατηριούχοι, πως θα πιάνουν την μάνικα με την V-power και να σου λένε ότι σε συμφέρει?
Υπαρχει εδω και καμποσα χρονια...
Απλα εδω εχει το ονομα Shell V-power 95!Η δικη μας V-power Racing ειναι η αντιστοιχη Shell V-power των Αγγλων!
-
Shell FuelSave Unleaded is a new and efficient Shell fuel created to help save you up to 1 litre per tank* at no extra cost
Eκεί δλδ την πουλάνε στην ίδια τιμή με την απλή όταν εδώ έχει καπέλο 10 λεπτά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Shell FuelSave Unleaded is a new and efficient Shell fuel created to help save you up to 1 litre per tank* at no extra cost
δε ξερω αν ειναι ετσι, αλλα δε θα μου εκανε καθολου εντυπωση
γιατι προκαλει εντυπωση σε κανεναν οτι η 100αρα με διαφορα τιμης διυλιστηριου τα 0,05€ , φθανει στο πρατηριο να πωλειται +0,25-0,35€?
-
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BP στο Αιγάλεω επί της εθνικής και η 95άρα είναι στα 1.389 ???
-
Την ίδια ερώτηση για την ίδια τιμή .... 1,389 είδα χθες σε μια Aegean στην Αγίου Μελετίου.....
-
Ο χρήστης Fpolis έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BP στο Αιγάλεω επί της εθνικής και η 95άρα είναι στα 1.389 ???Το συγκεκριμενο πρατηριο παντως, εχει χαμηλες τιμες απο το χειμωνα -περνουσα αρκετες φορες τη βδομαδα κ το ειχα παρατηρησει- δεν εχω βαλει ομως ποτε απο εκει. Νομιζω ειχε ανεφοδιαστει ο αδερφος μου, καποια στιγμη αλλα δεν ειδε κατι ασχημο μετα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι προκαλει εντυπωση σε κανεναν οτι η 100αρα με διαφορα τιμης διυλιστηριου τα 0,05€ , φθανει στο πρατηριο να πωλειται +0,25-0,35€?
η διαφορα τιμης της 100 αρας με την απλη ειναι 17 λεπτα απο τα ελπε απο που προκυπτει το 5 λεπτα ?
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
η διαφορα τιμης της 100 αρας με την απλη ειναι 17 λεπτα απο τα ελπε απο που προκυπτει το 5 λεπτα ?
απο εδω
http://gasprice.gr/main/elpe_newprices.aspοντως δεν ειναι 5λεπτα ειναι 6,3.
-
Ο χρήστης Fpolis έγραψε:
Ξέρει κανείς τι παίζει με το BP στο Αιγάλεω επί της εθνικής και η 95άρα είναι στα 1.389 ???Ίδια τιμή και για το Aegean στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη,
-
Πτώση της τιμής του πετρελαίου ως και τα 50 δολ το βαρέλι βλέπει η J P Morgan σε τελευταίο...ενημερωτικό της σημείωμα, επισημαίνοντας ότι οι κίνδυνοι είναι ορατοί, και αφορούν πιθανή κάμψη της ζήτησης λόγω της ανάσχεσης της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας και λόγω του περιορισμού της ενεργειακής κατανάλωσης προς εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων.
Στo σημείωμα αναφέρεται πως εφόσον Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και Εμιράτα μειώσουν τις εξαγωγές τους προς την Κίνα, είναι λογικό να ζητήσουν από τα μέλη του ΟΠΕΚ να περιορίσουν την παραγωγή τους.
Ωστόσο μέχρι να επιτευχθεί κάτι τέτοιο μπορεί να δούμε το πετρέλαιο στα 50 δολ. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το ΔΝΤ, η κατανάλωση πετρελαίου το 2012 θα αυξηθεί κατά 400.000 βαρέλια ημερησίως, ποσότητα που είναι ελάχιστη και δεν μπορεί να στηρίζει τις τιμές.http://greece-salonika.blogspot.com/2010/08/50_23.html#ixzz0xWk56SGW
άντε να δούμε τι δικαιολογία θα βρούνε για να μην κατέβουν οι τιμές....
-
+προβλέψεις jpmorganstanleylloydsmoods για 200$ το βαρέλι πέρισυ
ευτυχώς που λειτουργούν σωστά αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες και μας χαρίζουν στιγμές απόλαυσης με τις προβλέψεις τους
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
η 95άρα είναι στα 1.389 ???
Ίδια τιμή και για το Aegean στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη,
Ακρίβυνε, εγώ έβαλα το Σάββατο με 1,385
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο εδω
το τιμολογιο μου αλλα λεει
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
απο εδω
τι να σου πω, δε ξερω.
αυτες ειναι οι επισημες τιμες απο Ελπε. -
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η βενζίνη έχει φτάσει τόσο ψηλά, που οι κλασικοί αιώνια-ακριβοί βενζινάδες της γειτονιάς μου έχουν αναγκαστεί για πρώτη φορά να ρίξουν τις τιμές τους σε πιο 'νορμάλ' επίπεδα
Ακόμα πιο αστείο είναι το γεγονός ότι φίλοι και γνωστοί μου που μια ζωή με δουλεύανε επειδή πήγαινα πάντα Πειραιώς για γέμισμα, έχουν αρχίσει να κάνουν το ίδιο και μάλιστα με ρωτάνε από που βάζω
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η βενζίνη έχει φτάσει τόσο ψηλά, που οι κλασικοί αιώνια-ακριβοί βενζινάδες της γειτονιάς μου έχουν αναγκαστεί για πρώτη φορά να ρίξουν τις τιμές τους σε πιο 'νορμάλ' επίπεδαΑκόμα πιο αστείο είναι το γεγονός ότι φίλοι και γνωστοί μου που μια ζωή με δουλεύανε επειδή πήγαινα πάντα Πειραιώς για γέμισμα, έχουν αρχίσει να κάνουν το ίδιο και μάλιστα με ρωτάνε από που βάζω
εντελως τυχαια τις τελευταιες 20 μερες το πετρελαιο εχει πεσει 10$ το βαρελι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
η 95άρα είναι στα 1.389 ???
Ίδια τιμή και για το Aegean στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη,
Ακρίβυνε, εγώ έβαλα το Σάββατο με 1,385
Τόσο θα είναι, μετά το 2ο δεκαδικό δεν μπορώ να τα θυμάμαι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο εδω
τι να σου πω, δε ξερω.
αυτες ειναι οι επισημες τιμες απο Ελπε.και τα δικα μου τιμολογια αλλα λενε...
αλλωστε η τιμη ελπε ειναι η τιμη χωρις τα κερδη των εταιριων (οι οποιες καθοριζουν τις τιμες που αγοραζουμε εμεις...)
Βενζίνη ώρα μηδέν!