-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μα τι συκοφαντιες ειναι αυτες? αφου δε γινεται να πειραξεις τις αντλιες με βαση διαβεβαιωσεις επαγγελματιων του χωρου
Ποιος σου διαβεβαιωσε κατι τετοιο?
οσες φορες εχουν εκφραστει παραπονα για συναδελφους σου (εστω και αν ειναι μονο υπονοιες για νοθεια ή πειραγμενες αντλιες) πρωτος και καλυτερος βγαινεις να τους υπερασπιστεις λες και προκειται για το δικο σου μαγαζι και προσπαθεις να παρουσιασεις τα πραγματα ομορφα και αγγελικα πλασμενα, λες και δε βλεπουμε απο πρωτο χερι τι γινεται γυρω μας
αν εισαι σωστος επαγγελματιας που με θεμιτα και μονο μεσα προσπαθεις να βγαλεις κερδος πρωτος και καλυτερος θα επρεπε να τσεκουρωνεις τα τοσα λαμογια που υπαρχουν τριγυρω (και ειναι παρα πολλα )
Βλαμμενος εισαι?
-
Ερώτηση...γιατί ενώ το βαρέλι έχει πέσει κάτω $75 η βενζίνη παραμένει πανάκριβη στην Ελλάδα?
http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... s.business
-
Για αυτο μπορεις να απευθυνθεις στα δυιλυστηρια...
(αν και με το κοστος της βενζινης να ειναι μονο τα 0,40€ απο το 1.50€ που πληρωνει ο καταναλωτης οσο και να πεσει το βαρελι η αμολυβδη θα ειναι παντα ψηλα...) -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ερώτηση...γιατί ενώ το βαρέλι έχει πέσει κάτω $75 η βενζίνη παραμένει πανάκριβη στην Ελλάδα?http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.c ... s.business
Αν η τιμή του πετρελαίου αύριο γινόταν με κάποιο μαγικό τρόπο 0 δολάρια το βαρέλι, η τιμή στα πρατήρια θα ήταν γύρω στο 1 ευρώ. Ο λόγος είναι οτι ο κυρίως φόρος (ΕΦΚ) είναι φίξ ποσό και όχι ποσοστό επι της αξίας.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Για αυτο μπορεις να απευθυνθεις στα δυιλυστηρια...σε αυτή την χώρα πάντα οι άλλοι φταίνε...
-
Και επίσημα το δίκτυο πρατηρίων της Shell στην Motor Oil. (Με 200 και κάτι εκατομμύρια.) Το σήμα ως έχει.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σε αυτή την χώρα πάντα οι άλλοι φταίνε...
Εγω κερδιζω 6 λεπτα στο λιτρο...
Τι θελεις να κανω? -
Εγω κερδιζω 6 λεπτα στο λιτρο... Τι θελεις να κανω?Εγώ σε πιστεύω. Μπορείς να μου πεις όμως πως βγαίνεις;
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Και επίσημα το δίκτυο πρατηρίων της Shell στην Motor Oil. (Με 200 και κάτι εκατομμύρια.) Το σήμα ως έχει.θα αλλάξει το όνομα νομίζω...
ήμουν στη μοτοροιλ αυτή την week και κάτι άκουγα...
κάτι με κοχύλι θα είναι πάλι... -
Τι θελεις να κανω?δεν ξέρω τι γίνεται με τις χρεώσεις και ποιος καρπώνεται μεγαλύτερο μέρισμα αναλογικά ...
αυτό που ξέρω είναι η νοοτροπία του έλληνα... -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εγω κερδιζω 6 λεπτα στο λιτρο... Τι θελεις να κανω?
Εγώ σε πιστεύω. Μπορείς να μου πεις όμως πως βγαίνεις;
Αν δινει το πρατηριο 5-6-8-10 χιλιαδες λιτρα καυσιμα την ημερα, εχει αντιστοιχα εσοδα απο τα καυσιμα 300-360-480-600€ ημερισιως! Και απο εκει και περα εχεις και εσοδα απο πλυσιματα, αιθουσα κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Εγω κερδιζω 6 λεπτα στο λιτρο... Τι θελεις να κανω?
Εγώ σε πιστεύω. Μπορείς να μου πεις όμως πως βγαίνεις;
γιατι λιγα ειναι τα 6 λεπτα? τι εννοεις πώς βγαινει?
επισης καποια αλλα πραγματα οπως πλυσιμο, ή αν εχει και ψιλικατζιδικο στο μαγαζι του αφηνουν και αυτα με τη σειρα τους σημαντικο περιθωριο κερδους
τα φιλτρακια στα στριφτα που τα αγοραζουμε 1.5 ευρω το ξερετε οτι τα μαγαζια και τα περιπτερα τα αγοραζουν 20? οκ στα τσιγαρα και στο λιτρο το κερδος μπορει να μη φαινεται μεγαλο, ομως σε μεγαλες ποσοτητες και μαζι με αλλα παρελκομενα ειναι μια χαρα
βεβαια εξαρταται και τι κινηση εχει ο καθενας ή τι δανεια τρεχουν απο πισω, αλλα να εισαι βεβαιος οτι αν δεν υπηρχε προοπτικη κεδρους θα εκαναν αλλη δουλεια
η προσπαθεια να το μεγιστοποιησουν με παρανομα μεσα δε πρεπει να μας δημιουργει τη σκεψη οτι αλλιως δε βγαινουν, αλλα πού ειναι το κρατος να βαλει μερικα λουκετα για παραδειγματισμο
-
Τι θελεις να κανω?δεν ξέρω τι γίνεται με τις χρεώσεις και ποιος καρπώνεται μεγαλύτερο μέρισμα αναλογικά ...
αυτό που ξέρω είναι η νοοτροπία του έλληνα...Να' χαμε να λεγαμε...
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας για νοοτροπιες, ελληνες και πρασινα αλογα! Αν εχεις κατι ουσιωδες να πεις, πες το! Τις παροιμιες, τα ρητα και τα σταυρολεξα κρατα τα για τον εαυτο σου...Υγ: Η εταιρια εχει μετονομαστει ηδη σε 'ΚΟΡΑΛ'!
-
Θα πίνουμε και ποτάκια στον κάδο δίπλα;
(κρύο χιούμορ) -
Λίγο off topic αλλά πράσινα άλογα δεν υπάρχουν, το σωστό είναι 'πράσσειν άλογα'!!!!
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=grΚλείνει η παρένθεση, συνεχίζουμε!
-
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας για νοοτροπιες, ελληνες και πρασινα αλογα! Αν εχεις κατι ουσιωδες να πεις, πες το! Τις παροιμιες, τα ρητα και τα σταυρολεξα κρατα τα για τον εαυτο σου...
για χαλάρωσε λίγο...
μην αρχίσω πάλι με το 75% των αντλιών... -
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Λίγο off topic αλλά πράσινα άλογα δεν υπάρχουν, το σωστό είναι 'πράσσειν άλογα'!!!!
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=grΚλείνει η παρένθεση, συνεχίζουμε!
σωστος
-
Και αυτά τα V-Power, Racing, Dragsting κλπ θα μείνουν? Το σήμα δεν θα αλλάξει καθόλου?
Το ΚΟΡΑΛ με αρέσει.
-
Αν δινει το πρατηριο 5-6-8-10 χιλιαδες λιτρα καυσιμα την ημερα, εχει αντιστοιχα εσοδα απο τα καυσιμα 300-360-480-600€ ημερισιως! Και απο εκει και περα εχεις και εσοδα απο πλυσιματα, αιθουσα κλπ κλπ...Με 400 ευρώ μ.ο. μείον νοίκι, πάγια, φόρους κλπ, τι μένει για σένα;
-
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας για νοοτροπιες, ελληνες και πρασινα αλογα! Αν εχεις κατι ουσιωδες να πεις, πες το! Τις παροιμιες, τα ρητα και τα σταυρολεξα κρατα τα για τον εαυτο σου...
για χαλάρωσε λίγο...
μην αρχίσω πάλι με το 75% των αντλιών...Βρε πες οτι θες...
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι αποψεις ειναι σαν τους κωλους! Ολοι εχουν και απο μια...
Αλλη μια μπαρουφα παραπανω τι διαφορα θα κανει?
Βενζίνη ώρα μηδέν!