-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Και αυτά τα V-Power, Racing, Dragsting κλπ θα μείνουν? Το σήμα δεν θα αλλάξει καθόλου?Το ΚΟΡΑΛ με αρέσει.
κοραλ wtf?
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα και εσυ μου μιλας για νοοτροπιες, ελληνες και πρασινα αλογα! Αν εχεις κατι ουσιωδες να πεις, πες το! Τις παροιμιες, τα ρητα και τα σταυρολεξα κρατα τα για τον εαυτο σου...
για χαλάρωσε λίγο...
μην αρχίσω πάλι με το 75% των αντλιών...Βρε πες οτι θες...
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι αποψεις ειναι σαν τους κωλους! Ολοι εχουν και απο μια...
Αλλη μια μπαρουφα παραπανω τι διαφορα θα κανει?http://archive.enet.gr/online/online_te ... 28,4562344
άρχισε πάλι τα γνωστά γραφικά σου τώρα...
πάρτο χαμπάρι , όσο βούτηξε ο κλάδος σου βούτηξε... -
Ο melos αν ήταν λέρα σαν πολλούς του κλάδου του νομίζεις ότι θα καθόταν να ασχοληθεί με εμάς; Τι ζόρι τραβάει; Δεν το παίζω δικηγόρος του, άλλωστε και γω έγω πει διάφορα κατά καιρούς, απλά νταξει...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Αν δινει το πρατηριο 5-6-8-10 χιλιαδες λιτρα καυσιμα την ημερα, εχει αντιστοιχα εσοδα απο τα καυσιμα 300-360-480-600€ ημερισιως! Και απο εκει και περα εχεις και εσοδα απο πλυσιματα, αιθουσα κλπ κλπ...
Με 400 ευρώ μ.ο. μείον νοίκι, πάγια, φόρους κλπ, τι μένει για σένα;
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να σου απαντησω αυτη την απαντηση γενικα...
Αλλωστε τα εξοδα σε καθε πρατηριο ειναι εντελως διαφορετικα! Αλλα μπορει να ειναι ιδιοκτητο αλλος μπορει να ειναι στο ενοικιο, αλλος να εχει 10 ατομα προσωπικο αλλος να δουλευει μονος του...
Γενικα παντως ειναι η πρωτη φορα που μπορεις να βρεις ανετα πρατηριο για να αγορασεις/μισθωσεις!
Κλεινουν παρα πολλα... Ειδικα μετα τις ανατιμησεις στον ΕΦΚ!
Αλλωστε ειναι καταστροφικο να σου ανεβαζουν κατα 50% την τιμη του προιοντος που πουλας και να μην εχεις εσυ καποιο οικονομικο αντικρισμα...
Οσο κερδιζαμε οταν η βενζινη εκανε 80 λεπτα στο λιτρο τοσο κερδιζουμε και τωρα που ειναι στο 1,50€ αλλα η διαφορα ειναι οτι πλεον η καταναλωση εχει πεσει τουλαχιστον 30%!Απο εκει και περα αν σε ενδιαφερει να μαθεις για εμενα προσωπικα αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι εχουμε περικοψει οτι εξοδα δεν ειναι απαραιτητα, εχουμε μειωσει το προσωπικο μας αρκετα και προσπαθουμε να τα βγαλουμε περα ευελπιστωντας οτι σε 1-2-3 χρονια τα πραγματα θα στρωσουν λιγο!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν ξέρω τι γίνεται με τις χρεώσεις και ποιος καρπώνεται μεγαλύτερο μέρισμα αναλογικά ...
αυτό που ξέρω είναι η νοοτροπία του έλληνα...Σε αυτό το θέμα έχει δίκιο ο melos86. Το μερίδιο ευθύνης των βενζινάδικων είναι μικρό.
Λίγο off topic αλλά πράσινα άλογα δεν υπάρχουν, το σωστό είναι 'πράσσειν άλογα'!!!!
Φυσικά και υπάρχουν 'πράσινα άλογα', είναι αυτά που τρέφονται με βιοκαύσιμα!
-
http://archive.enet.gr/online/online_te ... 28,4562344
άρχισε πάλι τα γνωστά γραφικά σου τώρα...
πάρτο χαμπάρι , όσο βούτηξε ο κλάδος σου βούτηξε...Μπλα... μπλα... μπλα...
-
... εχουμε περικοψει οτι εξοδα δεν ειναι απαραιτητα, εχουμε μειωσει το προσωπικο μας αρκετα...Ναι, αυτό είναι αρκετά ορατό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο melos αν ήταν λέρα σαν πολλούς του κλάδου του νομίζεις ότι θα καθόταν να ασχοληθεί με εμάς; Τι ζόρι τραβάει; Δεν το παίζω δικηγόρος του, άλλωστε και γω έγω πει διάφορα κατά καιρούς, απλά νταξει...ναι αλλα γιατι δεν παραδεχεται οτι πολλοι ειναι λερες , στο κατω κατω καλο και στον ιδιο θα κανει
και για να μην αμαυρωνεται ο κλαδος του, αλλα και γιατι αν αυτος ειναι καθαρος θα πρεπει να νιωθει μ@λακας που οι αλλοι βγαζουν ευκολο κερδος και αυτος παλευει με τα 6 λεπτα
-
Λογικό είναι να μπαίνει σε mode άμυνας όταν εμείς μπαίνουμε σε mob mode
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ο melos αν ήταν λέρα σαν πολλούς του κλάδου του νομίζεις ότι θα καθόταν να ασχοληθεί με εμάς; Τι ζόρι τραβάει; Δεν το παίζω δικηγόρος του, άλλωστε και γω έγω πει διάφορα κατά καιρούς, απλά νταξει...
ναι αλλα γιατι δεν παραδεχεται οτι πολλοι ειναι λερες , στο κατω κατω καλο και στον ιδιο θα κανει
και για να μην αμαυρωνεται ο κλαδος του, αλλα και γιατι αν αυτος ειναι καθαρος θα πρεπει να νιωθει μ@λακας που οι αλλοι βγαζουν ευκολο κερδος και αυτος παλευει με τα 6 λεπτα
είπαμε...
δεν είναι αυτός , είναι οι άλλοι...
και σταστιστικά να το πάρεις... 75% είναι αυτό... -
ναι αλλα γιατι δεν παραδεχεται οτι πολλοι ειναι λερες , στο κατω κατω καλο και στον ιδιο θα κανει
Μα τα εχω πει απειρες φορες!
Η τελευταια μαλιστα ηταν αρκετα προσφατα...
Ποτε δεν ειπα οτι ο κλαδος των καυσιμων ειναι καθαρος! Ποτε δεν ειπα οτι δεν θα ηθελα τα λαμογια να κλεισουν... Το κακο ειναι οτι πλεον ο κοσμος κυνηγαει τη φθηνη ταμπελα! (και δεν λεω 'φθηνο καυσιμο' γιατι στα περισσοτερα 'φθηνα' πρατηρια η αμολυβδη ειναι πολυ ακριβοτερη απο τα ακριβα!) Σε αυτο πατανε τα λαμογια, εγκαθιστουν τσιπακια στις αντλιες και απο εκει και περα πουλανε με τιμες λιανικης που κανενας νομιμος πρατηριουχος δεν μπορει να ανταγωνιστει!Μεχρι τωρα αυτα τα τσιπακια δεν ηταν ορατα στους ελεγχους αλλα τελευταια ακουω οτι βρηκαν τροπους να τα τσακωνουν...
-
είπαμε...
και σταστιστικά να το πάρεις... 75% είναι αυτό...Εγω λεω να πας να δεις αν ερχομαι...
-
είπαμε...
και σταστιστικά να το πάρεις... 75% είναι αυτό...Αυτό δεν στέκει. Δηλαδή τι, ο μέλος86 είναι κατά 75% λαμόγιο; Λάθος. Γενικά και αόριστα κάλλιστα μπορείς να επικαλείσαι το 75% που το πιστεύω και δείχνει να το πιστεύει και ο ίδιος. Αλλά ειδικά για τον συγκεκριμένο χρήστη δεν μπορείς να του κάνεις κριτική.
-
Ποτε δεν ειπα οτι ο κλαδος των καυσιμων ειναι καθαρος! Ποτε δεν ειπα οτι δεν θα ηθελα τα λαμογια να κλεισουν... Το κακο ειναι οτι πλεον ο κοσμος κυνηγαει τη φθηνη ταμπελα! (και δεν λεω 'φθηνο καυσιμο' γιατι στα περισσοτερα 'φθηνα' πρατηρια η αμολυβδη ειναι πολυ ακριβοτερη απο τα ακριβα!) Σε αυτο πατανε τα λαμογια, εγκαθιστουν τσιπακια στις αντλιες και απο εκει και περα πουλανε με τιμες λιανικης που κανενας νομιμος πρατηριουχος δεν μπορει να ανταγωνιστει!Μεχρι τωρα αυτα τα τσιπακια δεν ηταν ορατα στους ελεγχους αλλα τελευταια ακουω οτι βρηκαν τροπους να τα τσακωνουν...
ωραια συμφωνουμε αλλωστε κι εγω δε ψαχνω τη φθηνη ταμπελα, παω χρονια στο ιδιο πρατηριο (το οποιο δεν ειναι και το πιο φθηνο) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, ισα ισα που εχω και πολυ καλη σχεση με τον ιδιοκτητη
απλα ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωση οτι πας να τους βγαλεις ολους λαδι και τους υπολοιπους (καταναλωτες ) τρελους, λαθος μου αν ειχα αυτη την εντυπωση απο τη στιγμη που το διευκρινισες
-
Το κακο ειναι οτι πλεον ο κοσμος κυνηγαει τη φθηνη ταμπελα!Τι πρέπει να κυνηγάει δηλαδή ο κόσμος;
-
Την φθηνή βενζίνη υποθέτω
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το κακο ειναι οτι πλεον ο κοσμος κυνηγαει τη φθηνη ταμπελα!
Τι πρέπει να κυνηγάει δηλαδή ο κόσμος;
πολλες φορες παιζει μεγαλη μουφια με τα φθηνα πρατηρια
βεβαια εμενα με εχουν κλεψει και στο πιο ακριβο της περιοχης μου
δεν ειναι απολυτο κριτηριο η τιμη (δε ξερεις ο αλλος τι συμφωνιες εχει κανει με την εταιρεια και τι εξοδα-χρεη εχει), αλλα πολλες φορες η φθηνη βενζινη ειναι απλα δολωμα και τα παραδειγματα ειναι πολλα
υπαρχουν ομως και φθηνα πρατηρια που ειναι καθαρα , διασταυρωμενο απο πολλους χρηστες
-
Ο κόμπος είναι ότι φθηνή βενζίνη φθηνή ταμπέλα.
Αυτό που λέει το μέλος86 περί χτυπήματος τιμών έχει μια λογική. -
ωραια συμφωνουμε αλλωστε κι εγω δε ψαχνω τη φθηνη ταμπελα, παω χρονια στο ιδιο πρατηριο (το οποιο δεν ειναι και το πιο φθηνο) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα
απλα ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωση οτι πας να τους βγαλεις ολους λαδι και τους υπολοιπους τρελους, λαθος μου αν ειχα αυτη την εντυπωση απο τη στιγμη που το διευκρινισες
Αυτο θα ελλειπε, να υπερασπιζομαι ανθρωπους που με βγαζουν εκτος αγορας με τις παρανομες τακτικες που ακολουθουν.... Σε καμια περιπτωση και για κανενα λογο!
-
Οπότε αυτό που μένει να ρωτήσουμε το μέλος86 είναι, αν βέβαια ξέρει και θέλει να μας πει, αν υπάρχουν κάποια σημάδια με βάση τα οποία να πιθανολογήσουμε. Π.χ. τι σημαίνει ότι ένα πρατήριο έχει πέντε υπαλλήλους που κάθονται. Ή έχει μόνο έναν που κάθεται. Ή έναν που τρέχει και δεν προλαβαίνει και δεν παίρνει άλλους. Τέτοια πράγματα, εμπειρικά.
Βενζίνη ώρα μηδέν!