-
-
Το λεω με τη λογικη οτι τα πχ 3-4 λιτρα που θα κερδιζεις, 1ον ισως να ειναι κ η μιση σου καταναλωση, κ 2ον ακομα κ λιγοτερο να ειναι το κερδος της καταναλωσης, αυτα τα λιγα λιτρα θα ειναι πλεον πολυ ακριβοτερα οποτε θα υπαρχει καποια διαφορα ανα γεμισμα... αυτα φυσικα ειναι ψιλα γραμματα αφου αν ανεβει κι αλλο η τιμη στα καυσιμα δε θα πληγει μονο ο κλαδος του αυτοκινητου αλλα θα ακριβυνουν παρα πολλα αγαθα λογω αυξησης μεταφορικων... Αν σκεφτουμε και τις μειωσεις μισθων, δωρων κλπ, αναρωτιεμαι σε τι κατασταση θα ειμαστε σε ενα χρονο απο τωρα
-
-
Εχει καταντησει κουραστικη αυτη η ανουσια αντιπαραθεση.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δυστυχως ομως και εχει αποδειχθει πλεον, σχεδον οποιαδηποτε φημολογια, στο τελος γινεται νομος του κρατους
Να ξεκινήσουμε λοιπόν μία φημολογία για μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα κατά 85% ...
-
αυτή ακριβώς είναι η τέχνη της πολιτικής...να εφαρμόζεις κάθε παπαριά (σκέψη) των συμβούλων που χρυσοπληρώνεις αφού ενημερωθείς για το πιθανό πολιτικό κόστος από δημοσκόπους που επίσης χρυσοπληρώνεις από τις τσέπες των φορολογουμένων που σε χρυσοπληρώνουν....
-
Αν και είμαι φίλος της ιδέας της ενσωμάτωσης στο κόστος της βενζίνης κάθε έννοιας φορολόγησης του αυτοκινήτου σύντομα κατάλαβα (κάποια χρόνια και πολλές σελίδες πιο πριν) ότι όσο δίκαιο και αν μοιάζει έχει πολλές και ενοχλητικές παρενέργειες πχ τιμή μεταφορικών άρα και αγαθών!
Επίσης τα λέμε τώρα χωρίς να ξέρουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Γιατί θεωρώ ότι έχει μεγάλη διαφορά το +0,2 στο λίτρο από το +0,5 στο λίτρο. Εμένα πχ με το παλιό δίλιτρο ακόμα και με πολλά χλμ 30000+ το χρόνο με συμφέρει το +0,2 αντί για τέλη 746 ευρώ! Δεν είναι ότι είναι πιο δίκαιο για μένα, το προηγούμενο σύστημα με τιμωρούσε σχετικά πολύ και τώρα με το δικαιότερο απλά φαίνεται πόσο άδικο ήταν το άλλο!
Όπως και να έχει πάντως θα έχω έναν παραπάνω λόγο να χαίρομαι μια που όπως υπολογίζω εντός του έτους θα μειωθούν σημαντικά τα ετήσια χλμ μου και κατά συνέπεια και το σχετικό κονδύλι!Και βέβαια θα βάλουν κι άλλο φόρο στη βενζίνη.... και βέβαια δεν είναι δίκαιο για κάποιους οπότε θα βάλουν και λίγα τέλη ξανά.... και μετά θα βάλουν κι άλλο στη βενζίνη γιατί είναι πιο δίκαιο να φορολογείται η χρήση κοκ. Δεν είναι επιστημονική φαντασία είναι η ιστορία.... για να μην ξεχνιόμαστε, ήδη αυτό που πληρώνουμε όταν βάζουμε βενζίνη είναι κυρίως φόροι, τέλη όπως θέλετε πείτε το αλλά ήδη το πληρώνουμε!
-
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης θα φέρει και αύξηση στα εισητήρια των συγκοινωνιών, παρ' όλο που τα λεφτά της αύξησης της βενζίνης πάνε στη τσέπη του κράτους?
-
Ετσι κι αλλιως καπου ειχα διαβασει οτι ειναι στο προγραμμα να γινει αυξηση των τιμων στα εισητηρια. Νομιζω θα πηγαιναν στο 1,15. Δεν ειμαι σιγουρος ομως
-
Ανείσπρακτο το 70% των προστίμων για νοθεία
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4577201 -
Παίχτηκε τπτ με την BP ή την βενζίνη γενικότερα αυτές τις μέρες?
Έβλεπα ότι έπεφτε λίγο η τιμή, αλλά σήμερα είδα στο ακριβότερο βενζινάδικο της περιοχής μου, ένα BP, την βενζίνη στα 1.419, όταν πριν 2-3 βδομάδες ήταν στα 1.566 ή κάτι παρόμοιο
-
Εβαλα σε Ελιν, 1,399€.
-
Ακριβός ήταν. 1,37 εγώ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακριβός ήταν. 1,37 εγώΠου ρε?
-
Τα γνωστά στην ΕΟ προς Χαλκιδική...
Η aegean στο ΙΚΕΑ πόσο παίζει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η aegean στο ΙΚΕΑ πόσο παίζει;
Που να ξερω.
Εγω τυχαια εβαλα εκει γυρνωντας απο τη δουλεια.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης θα φέρει και αύξηση στα εισητήρια των συγκοινωνιών, παρ' όλο που τα λεφτά της αύξησης της βενζίνης πάνε στη τσέπη του κράτους?Ολα κι' όλα... οι εταιρίες διαχείρισης των αστικών συγκοινωνιών είναι ανεξάρτητες Α.Ε., το αν χρηματοδοτούνται και (ή καλύτερα κατά βάση) από το κράτος είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης θα φέρει και αύξηση στα εισητήρια των συγκοινωνιών, παρ' όλο που τα λεφτά της αύξησης της βενζίνης πάνε στη τσέπη του κράτους?
Ολα κι' όλα... οι εταιρίες διαχείρισης των αστικών συγκοινωνιών είναι ανεξάρτητες Α.Ε., το αν χρηματοδοτούνται και (ή καλύτερα κατά βάση) από το κράτος είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
Ναι... θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ιδιωτικές εταιρείες... Βέβαια, οι διοικήσεις ορίζονται από το κράτος, λειτουργούν όπως τους λέει το κράτος, κτλ...
-
Οι αστικες συγκοινωνιες της Αθηνας ειναι Δημοσιες , λενε οτι θα αυξηθει ελαχιστα το κομιστρο απο το 2011 . Αν δεν επιδοτουνταν τα εισητηρια στις Αστικες συγκοινωνιες της Αθηνας αυτη τη στιγμη η κατοικοι της θα πληρωναν εισητηριο 1,60€. Εκοψε ο ΟΑΣΑ επιδοτηση περι το 30% αν θυμαμαι απο τα εισητηρια και βουλιαξε περαιτερω η ΕΘΕΛ.
Εγω εβαλα με 1,426 την Κυριακη
Μονο στον ΟΣΕ ειπαν για αυξηση των εισιτηριων -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οι αστικες συγκοινωνιες της Αθηνας ειναι Δημοσιες , λενε οτι θα αυξηθει ελαχιστα το κομιστρο απο το 2011 . Αν δεν επιδοτουνταν τα εισητηρια στις Αστικες συγκοινωνιες της Αθηνας αυτη τη στιγμη η κατοικοι της θα πληρωναν εισητηριο 1,60€. Εκοψε ο ΟΑΣΑ επιδοτηση περι το 30% αν θυμαμαι απο τα εισητηρια και βουλιαξε περαιτερω η ΕΘΕΛ.
Εγω εβαλα με 1,426 την ΚυριακηΤώρα πως γίνεται σε μια πόλη 5 εκατ. κατοίκων οι συγκοινωνίες να καταλήγουν ζημιογόνες (από τη στιγμή που χρίζουν επιδότησης), δεν το καταλαβαίνω...
Βενζίνη ώρα μηδέν!