-
ακόμα καλύτερα....
πάμε για τις παλιές καλές τιμές...
τι μας έκανε ένας Λίβανος...
-
θα πεσει και αλλο, ακομη δεν εχουν φθασει οι μειωσεις εδω... ως συνηθως βεβαια...
-
Νομίζω πως τελικά όλα αυτά που βλέπουμε είναι κατά 80% παιχνίδια των εν Ελλάδι εταιρειών συνεπικουρούμενα από τη δική μας αφασία ως καταναλωτών. Βλέπουν πως τους παίρνει και μας φέρονται ανάλογα...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Νομίζω πως τελικά όλα αυτά που βλέπουμε είναι κατά 80% παιχνίδια των εν Ελλάδι εταιρειών συνεπικουρούμενα από τη δική μας αφασία ως καταναλωτών. Βλέπουν πως τους παίρνει και μας φέρονται ανάλογα...έπαιξε και πολύ κράξιμο από τα κανάλια...συν ότι η βενζίνη έφτασε σε τέτοια επίπεδα που 'μας ξύπνησε' από τον λήθαργο του ηλίθιου καταναλωτή και αρχίσαμε να βάζουμε από πρατήρια με χαμηλή τιμή και όχι όπου βρίσκαμε. Αυτό πόνεσε πολλούς πιστεύω.
-
Mόλις τελειώνουμε την κατηφόρα του Καρέα και πριν μπούμε στην πλατεία της Ηλιούπολης, υπάρχει ένα Shell που έχει πολύ καλή τιμή στη V-Power. Δε θυμάμαι το πόσο ακριβώς , σίγουρα κάτω από 1€ αλλά πόσο ακριβώς , μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
Βέβαια το ...μοτο του καταστήματος είναι 'Μας έχει τελειώσει η απλή αμόλυβδη'
-
H ίδια Shell που είχα αναφέρει και πριν από μερικές σελίδες, στον Αγ. Στέφανο, συνεχίζει την αισιοδοξία της: 0.909 η απλή αμόλυβδη, 1.369 η 100αρα.... (+50% !!!)
Καλή τύχη παιδιά.
-
Και δω η κατοστάρα στην Shell έχει από τις 17/8 1.38 σταθερά..
-
0.855e χτες Σάββατο βράδι στην Aegean στην Κλεισθένους.
Ιδια τιμή και τα: ΕΚΟ, DRACOIL, SHELL στον ίδιο δρόμο. -
πεφτει και αλλο...
http://naftemporiki.gr/markets/quotegra ... D&cstyle=L
-
Η πλακα ειναι οτι υπαρχει μια μεγαλη προσπαθεια να ανεβουν τεχνητα οι τιμες (οι ΗΠΑ ζητουν κυρωσεις κατα του Ιραν, δημοσιευονται μελετες για τα χαμηλα αποθεματα) αλλα υστερα απο πολυ καιρο, η αγορα δεν αντιδρα...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Mόλις τελειώνουμε την κατηφόρα του Καρέα και πριν μπούμε στην πλατεία της Ηλιούπολης, υπάρχει ένα Shell που έχει πολύ καλή τιμή στη V-Power. Δε θυμάμαι το πόσο ακριβώς , σίγουρα κάτω από 1€ αλλά πόσο ακριβώς , μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.Βέβαια το ...μοτο του καταστήματος είναι 'Μας έχει τελειώσει η απλή αμόλυβδη'
Ο εν λόγω το εχει κανει επιστημη. Ποτε δεν εχει
Φτηνος ειναι κι ενας (Shell) στην Αργυρουπόλεως, στην ανοδο ομως. Αν διατιθεσαι να περιμενεις ενα δεκαλεπτο ουρα με το αμαξι στο δρομο, βεβαια......
Το πετρελαιο αυτη τη στιγμη κατω απο 65δολ.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Mόλις τελειώνουμε την κατηφόρα του Καρέα και πριν μπούμε στην πλατεία της Ηλιούπολης, υπάρχει ένα Shell που έχει πολύ καλή τιμή στη V-Power. Δε θυμάμαι το πόσο ακριβώς , σίγουρα κάτω από 1€ αλλά πόσο ακριβώς , μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
Βέβαια το ...μοτο του καταστήματος είναι 'Μας έχει τελειώσει η απλή αμόλυβδη'
Ο εν λόγω το εχει κανει επιστημη. Ποτε δεν εχει
Φτηνος ειναι κι ενας (Shell) στην Αργυρουπόλεως, στην ανοδο ομως. Αν διατιθεσαι να περιμενεις ενα δεκαλεπτο ουρα με το αμαξι στο δρομο, βεβαια......
Το 1ο Shell που συναντάμε, ερχόμενοι από νότια προάστια ,όταν αφήνουμε την Κύπρου , πάνω σε μια δεξιά στροφή;
-
Αν κατάλαβα καλά που λέμε, αυτόν τον είχαν πιάσει κανα δυο φορές παράνομο στις αντλίες και τώρα είναι ελεύθεριο πρατήριο ή κάτι τέτοιο, και έχει κα ιακριβά τη βενζίνη!
Σχετικά καλές τιμές έχει η ΒΡ στον καρέα όπως έρχεσαι απο Ιλιούπολη, και ανεβαίνεις την ανηφόρα στο δεξί χέρι!
ΥΓ. Είναι τόσο δύσκολο να πούνε σε αυτό το 70% των βενζινάδων να μην αφήνουν την τάπα πάνω στο καπό? το άλλο 30% που την κρατάει ή την αφήνει στην αντλία μαλάκες είναι?
Τα ποσοστά βγαίνουν από πολύ μικρό δείγμα και γι'αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να γενικευθεί!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σχετικά καλές τιμές έχει η ΒΡ στον καρέα όπως έρχεσαι απο Ιλιούπολη, και ανεβαίνεις την ανηφόρα στο δεξί χέρι!
Έχει κι αυτός το 'παρελθόν' του αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το 1ο Shell που συναντάμε, ερχόμενοι από νότια προάστια ,όταν αφήνουμε την Κύπρου , πάνω σε μια δεξιά στροφή;
Δε θυμαμαι αν ειναι ο πρωτος..... Ειναι, για να καταλαβεις, λιγο πριν το δευτερο φαναρι μετα τη ΔΟΥ Αργυρουπολης, στα ορια ουσιαστικα Αργυρουπολης-Ηλιουπολης, επί της Αργυρουπολεως. Το κακο ειναι οτι δεν εχει χωρο κι επειδη εχει παντα ουρα λογω..... τιμης, τ' αυτοκινητα μενουν πανω στην Αργυρουπολεως την οποια πολλοι ανηφοριζουν γκαζωμενοι. Απ' οτι μου λενε αυτοι που γνωριζουν, ο τυπος δεν εχει κακη προιστορια κι επειδη ειναι στη γειτονια μου και βαζω συχνα, παραπονο δεν εχω.... Εχει και μια πολυ φτηνη Dracoil στην καθοδο της Κυπρου, λιγο πριν τη Βουλιαγμενης, απεναντι από την Εθνικη Τραπεζα της Αργυρουπολης. Το μαγαζι ειναι καινουριο (πριν ηταν BP) και μεχρι τωρα οσες φορες εβαλα δεν ειχα καποιο προβλημα.
Σε γενικες γραμμες παντως ειμαι επιφυλακτικος και δε βαζω ποτε 2 συνεχομενες φορες απο τον ιδιο, ωστε να κανω συνεχεια συγκρισεις καταναλωσης, στρωτης λειτουργιας του κινητηρα κλπ.ΥΓ Το πετρελαιο κατω απο 64!!!
-
tazio.............. Σοβαρά? Βάζω τουλάχιστον τις μισές φορές σε αυτόν βενζίνη....πρόβλημα δεν έχω...βάζω 100ρα....για κλέψιμο ή για νοθεία?
Asimov
εγώ αυτός που λέω να καταλάβεις είναι περίπου στο ύψος ου κολυμβητηρίου της Αργυρούπολης απέναντι! -
ratanplan
Αυτος που λες ειναι στην Κυπρου, αυτος που λεμε εγω κι ο TRAV ειναι στην Αργυρουπολεως
Πολυ φτηνη ειναι και μια shell εκει κοντα που λες, στην αρχη της Γουναρη
(100 μετρα απ' το γαλακτομπουρεκαδικο ) -
τα βενζιναδικα που λεει o rataplan και τα 2 ειναι πολυ πολυ καλα και ουδεποτε υπηρξε προβλημα.....το shell to exei malista φιλαρακι μου....το bp δεν τον ξερω αλλα ειναι καλος και αυτος....καλος επισης μονο για 95 φτηνη ειναι το ΕΠ στη κατεχακη στο υψος του καρεα με κατευ8υνση νοτια....πολυ καλο αλλα ακριβο ειναι το BP ακριβως πριν την ασφαλεια της καισαριανης επι της υμμητου στο ρεύμα προς τις καφετεριες του παγκρατιου
-
Στο http://www.ypan.gr έχετε κοιτάξει; Πιθανότατα να το έχετε αναφέρει αλλά έχει τις καλύτερες τιμές ανά περιοχή...
-
ΥΠΑΝ: Πρόστιμα 361.110 ευρώ σε πρατήρια υγρών καυσίμων
Πρόστιμα συνολικού ύψους 361.110 ευρώ, επέβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, από τα οποία ελήφθησαν δείγματα καυσίμων από τα Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΚΕΔΑΚ) που παρουσίαζαν αποκλίσεις από τις ισχύουσες προδιαγραφές.
Τα δύο που καλείται να πληρώσει
Συγκεκριμένα στο πρατήριο της Avin - Χαρ.Αβραμίδης (Μεσογείων 143, Αθήνα) επεβλήθη πρόστιμο 211.110 ευρώ για πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης σε ποσοστό 4,6%, με υψηλή συγκέντρωση θείου (υπέρβαση μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου συγκέντρωσης θείου κατά 180%) και υποτροπή.
Επίσης, πρόστιμο 150.000 ευρώ επεβλήθη στο πρατήριο της El Petrol - Σταύρου Πετρόγιαννου & Σία ΕΕ (Θρασυβούλου 1, Ασπρόπυργος), για πετρέλαιο κίνησης νοθευμένο με πετρέλαιο παράνομης διακίνησης σε ποσοστό 83% με υψηλή συγκέντρωση θείου (υπέρβαση μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου συγκέντρωσης θείου άνω του 1.500%).
Βενζίνη ώρα μηδέν!