-
Καλημέρα σε όλους. Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα; Που θα φτάσει; Πότε θα μας λυπηθούν; Είναι πανάκριβη η βενζίνη σήμερα. Άντε και την πληρώνουμε ακριβά, πως διάολο ξέρω τι βάζω; Τουλάχιστον να ήμασταν και σίγουροι για την ποιότητα. Ερώτηση: Μένω Θεσσαλονίκη, ξέρει κάποιος κάποιο σίγουρο βενζινάδικο; Ή που θα μπορουσα να απευθηνθώ για να μάθω ποια πρατήρια ύστερα από τους ελεγχους που υποτίθεται πως έχουν κάνει είναι αξιόπιστα και ποια ήταν παράνομα ωστε να τα αποφεύγω; Καινούριο αυτοκίνητο αγόρασα και το λυπάμαι!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλημέρα σε όλους. Τι θα γίνει με αυτό το πράγμα; Που θα φτάσει; Πότε θα μας λυπηθούν; Είναι πανάκριβη η βενζίνη σήμερα. Άντε και την πληρώνουμε ακριβά, πως διάολο ξέρω τι βάζω; Τουλάχιστον να ήμασταν και σίγουροι για την ποιότητα. Ερώτηση: Μένω Θεσσαλονίκη, ξέρει κάποιος κάποιο σίγουρο βενζινάδικο; Ή που θα μπορουσα να απευθηνθώ για να μάθω ποια πρατήρια ύστερα από τους ελεγχους που υποτίθεται πως έχουν κάνει είναι αξιόπιστα και ποια ήταν παράνομα ωστε να τα αποφεύγω; Καινούριο αυτοκίνητο αγόρασα και το λυπάμαι!
-
-
Τώρα που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η Κίνα και ρουφάει το πετρέλαιο τρελλά, σύντομα θα πάει 100 δολλάρια το βαρέλι (πετρελαίου). Δυστυχώς...
Αυτά για τις τιμές. Τώρα, η Eva είχε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό κάποιους καταλόγους με τα πρατήρια που βρέθηκαν να τη νοθεύουν τη βενζίνη.
-
100 $ / βαρέλι; Χα χα χα χα! Το σανό πόσο πάει να πάρω γαιδουράκι; Ε ρε γλέντια!
-
Άστα να πάνε... Οικονομικές εφημερίδες διαβάζεις καθόλου; Εκεί να δεις τι μας περιμένει.
-
Η καλύτερη επιχείριση θα ήταν τώρα μια αντιπροσωπεία με μηχανάκια... Εκεί να δεις αγορά και τρικάβαλα!
-
Και εδώ στο Ελλαδιστανήσι [ KuBiaK] που ζουν Ελλαδιστανίσκοι [ KuBiaK]
το Diesel το σκεφτόμαστε ακόμα... -
Το πετραίλεο θα το επιτρέψουν όταν φτάσει στην τιμή της θέρμανσης! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Κι όλα αυτά επειδή φοβούνται τις νοθείες! Και μαμώ τα ελεγκτικά όργανα έχουμε...
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Ερώτηση: Μένω Θεσσαλονίκη, ξέρει κάποιος κάποιο σίγουρο βενζινάδικο; Ή που θα μπορουσα να απευθηνθώ για να μάθω ποια πρατήρια ύστερα από τους ελεγχους που υποτίθεται πως έχουν κάνει είναι αξιόπιστα και ποια ήταν παράνομα ωστε να τα αποφεύγω; Καινούριο αυτοκίνητο αγόρασα και το λυπάμαι!Όπως κατεβαίνεις τη Βασ.Όλγας πριν την περιοχή Ντεπώ, στρίβεις δεξιά στην Ψελλού. Έχει εκεί ένα της Shell πολύ οργανωμένο και αξιόπιστο.
Ενώ στην Ευρώπη έχει περίπου τις ίδιες τιμές με μας η βενζίνη, στην Αμερική έχει τη μισή τιμή!!
-
'Ενώ στην Ευρώπη έχει περίπου τις ίδιες τιμές με μας η βενζίνη, στην Αμερική έχει τη μισή τιμή!'
Και στην Ευρώπη η βενζίνη είναι πολύ ακριβή όμως εκεί πληρώνονται και πολύ καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως και οι έλεγχοι είναι καλοί! Στο Αμερικα έχουν κάνει 15 πολέμους γι ανα φτάσουν τα αποθεματά τους εκεί που ήθελαν. Σκέψου να ήταν και ακριβά δηλαδή... Αφού τα έχουν πάρει όλα!
-
MHHHHHHHHHHHHHHH!!! Θα προσβάλεις τους homo hellinoamericanus!!!
-
Ναι μωρέ και είναι ευαίσθητα τα πουλάκια μου...
-
Ααα ενώ οι Άγιοι Ευρωπαίοι δεν έχουν κάνει τίποτα...
Οι Γάλλοι δεν συμμετείχαν στον πόλεμο του Ιράκ απλώς και μόνο επειδή ΗΔΗ έκαναν μπίζνες με τον Σαντάμ και δεν ήθελαν και τους Αμερικάνους στα ίδια λημέρια!Η τιμές της βενζίνης στην Αμερική είναι χαμηλές λόγω και του υψηλού ανταγωνισμού, μία λέξη που δεν έχει μπει ακόμη για τα καλά στο λεξιλόγιο της Ευρώπης...
-
'Σκάσε και πλήρωνε'
-
Η βενζίνη στην ΕΕ είναι ακριβώτερη απο ΗΠΑ λόγω φορολογίας.
Στην ΕΕ περίπου ένα 25-40% της τιμής είναι φόροι.
Απλά στις ΗΠΑ δεν έχουν τόσο πολλούς φόρους στα καύσιμα.
-
Σωπα αδερφε η Ευρωπη εχει πολλους φορους στα καυσιμα; Που σας ηρθε αυτη η ιδεα. Αστειευομαι βεβαια.
Εχει γραφτει πολλες φορες οτι η φορολογια ειναι η διαφορα. Η βενζινη θεωρειται μεσο για κρατικα εισοδηματα, το αυτοκινητο θεωρειται μεσο κρατικων εισοδηματων. Η μεγαλυτερη προτεραιοτητα του κρατους ειναι να προστατευσει τα κρατικα εισοδηματα (φορολογια στα αυτοκινητα - εχει καταδικασθει η Ελλαδα για παρανομη φορολογια πολλες φορες και παλι αλλαζει το ονομα και τα ξαναβαζει- φορολογια καυσιμων κτλ)
Οσο καιρο ο κοινος πολιτης δεν κανει τιποτα και δεν το κανει δικια του προτεραιοτητα οταν ερχονται εκλογες το ιδιο παντα θα συμβαινει. Η καθε κυβερνηση κανει το κοροιδο.
Νικος
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
'Ενώ στην Ευρώπη έχει περίπου τις ίδιες τιμές με μας η βενζίνη, στην Αμερική έχει τη μισή τιμή!'Και στην Ευρώπη η βενζίνη είναι πολύ ακριβή όμως εκεί πληρώνονται και πολύ καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως και οι έλεγχοι είναι καλοί! Στο Αμερικα έχουν κάνει 15 πολέμους γι ανα φτάσουν τα αποθεματά τους εκεί που ήθελαν. Σκέψου να ήταν και ακριβά δηλαδή... Αφού τα έχουν πάρει όλα!
Τη φορολογία είναι που πληρώνετε
-
Εχει δίκιο ο Δημήτρης, για ρωτείστε να μάθετε σε κάθε λίτρο που βάζετε τι ποσοστό παίρνει το κράτος μέσω φόρων και θα εκπλαγείτε..
-
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει και η αντιμετώπιση του θέματος από ΜΜΕ. Όταν αγγίξαμε τα 80 λεπτά το λίτρο γινόταν χαμός στα 8:30 ενώ τώρα που ξεπεράσαμε τα 86 ούτε κουβέντα!!!! Κλαίω επίσης όσους υποχρεούνται να βάζουν εκατοστάρα βενζίνη. Ευτυχώς που η δουλειά μου είναι πλέον κοντά και πάω με το ποδήλατο!!!! Βέβαια με τις τιμές που έχουν πάει τα παϊδάκια δεν ξέρω αν συμφέρει!!!
Πω πω ανέφερα κοψίδια, πάει η κουβέντα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!