-
βενζινη βαζω μονο απο Shell και αν δεν υπαρχει και πρεπει να βαλω τοτε BP, σε καταστασεις αναγκης βαζω απο οπουδηποτε.
Στη χαλκιδικη εναλα αναγκαστικα απο ενα βενζιναδικο στα .95 η κατι τετοιο και το επομενο ηταν BP με τιμες φωτια, δε στεναχωρηθηκα καθολου.
Κοιταζω αν ειναι πιο φθηνα αλλα δεν βγαινω και πολυ απο το δρομο μου για να πετυχω τις καλυτερες τιμες.
Και δεν μπροω να πω οτι δεν εχω μεγαλη καταναλωση.
Εδιτ
οσον αφορα τις γυναικες νομιζω το θεωρουν αντρικη ευθυνη να τους πουμε απο ποια εταιρεια/πρατηρια να βαζουν και τι τιμες να προσεχουν.
Επισης, ως επι το πλειστον, οδηγουν αυτοκινητα με μικρη καταναλωση οποτε δεν τη 'νοιωθουν' πολυ την ακριβεια και αμα οδηγουν SUV τοτε ειναι που δεν τους νοιαζει. -
Ελπίζω να μη βάζεις στον αγιογδύτη στην Ηρώων Πολυτεχνείου στου Βρυώνη ή σ' αυτόν στη Λαμπράκη κοντά στο Γηροκομείο. Σ' αυτούς έχω βάλει μόνο όσες φορές ο δείκτης έδειχνε κάτω από το 0.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι γυναίκες που δεν αποταμιεύουν αυτά που βγάζουν (μάλλον γιατί αποταμιεύει άλλος) ή που στηρίζονται σε χρήματα που βγάζει τρίτος (μπαμπάς, σπόνσορας, σύζυγος, γκόμενος...), γενικά δεν την ψάχνουν πολύ. Ο Χόντος έφτιαξε 500 καταστήματα στηριζόμενος σ' αυτή τη λογική.Αυτό όμως γιατί υπάρχει μόνο στο Ελλαδιστάν?
Ημουν Γερμανία (Βόρεια και Νότια), ήμουν Αμερική (και μάλιστα σε κοσμική περιοχή, Μαϊάμι) και έβλεπα όλους τους πολίτες να προσέχουν ιδιαίτερα τις τιμές και να έχουν μία προδιάθεση να μην θέλουν να τους πιάνουν μ@λ@κες.Ειδικά είχα δει ένα μεγάλο πρατήριο της Texaco στο Palm Beach ιδιαίτερα ακριβό το οποίο υπολειτουργούσε διαρκώς. Ψυχή δεν πάταγε ποτέ.Μόνο για οινοπνευματώδη σταμάταγαν. Και ήταν και σε κεντρική αρτηρία ...
Στη Γερμανία είχα βρει αλυσίδα του στυλ 1Εuro και με καλλυντικά και ήταν πάντα γεμάτα από γυναίκες,παιδιά και άντρες. Στα αντίστοιχα πολυκαταστήματα στυλ hondos η κίνηση ήταν περιορισμένη και μάλλον οι περισσότεροι απλά κοιτούσαν.Εδώ στην Ελλάδα για κάποιο λόγο ότι μας σερβίρουν ακριβά το δεχόμαστε με χειροκρότημα και το χαιρόμαστε κιόλας.
Μάλλον πρέπει να είναι στο γονίδιο τελικά ... Ας βγάλει κάποιος και ένα μαστίγιο να μας χώσει μερικές....ίσως να μας αρέσει και αυτό!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ελπίζω να μη βάζεις στον αγιογδύτη στην Ηρώων Πολυτεχνείου στου Βρυώνη ή σ' αυτόν στη Λαμπράκη κοντά στο Γηροκομείο. Σ' αυτούς έχω βάλει μόνο όσες φορές ο δείκτης έδειχνε κάτω από το 0.Αμ και αυτος στη Αιτωλικου τι ειναι....
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Λεωφ. Πεντέλης στο Χαλάνδρι Jet Oil 1,06
Έστω και ετεροχρονισμένα.
Αν εννοείς το πρατήριο που είναι στο ρεύμα κοθόδου της Λ. Πεντέλης λίγο μετά την Α.Ο. θα σου πρότεινα να μην το επισκέπτεσε συχνά για ανεφοδιασμό. -
Χθες εβαλα βενζινη.Επι 1 μηνα που περναω απο το βενζιδαδικο η τιμη δεν εχει αλλαξει καθολου στην V-Power.1,29ε.
Βαζω που λετε και ρωταω τον βενζινοπωλη 'θα πεσει η βενζινη καθολου?'
-Ναι θα πεσει.
-Ποτε?Σε 2 μηνες?
-Εμ.
Καλα ενταξει,μας φωτισες.
Οσο για αυτο που λετε για τις γυναικες,εντυπωση μου εκανε που την στιγμη που εβαζα βενζινη σκαει μια θεια με Mercedes SLK συγκεκριμενα τι μοντελο ακριβως δεν παρατηρησα και εβαλε μονο 20ε.
Μαλλον κανουν οικονομια και αυτοι. -
Προχτές σε πρατήριο Shell στο Ρέντη 95άρα 0.969 . Πιθανή εξήγηση; Σε εμφανές σημείο του πρατηρίου γράφει πως λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Πιθανόν να προσπαθεί να κερδίσει πελατεία (λες και οι υπόλοιποι την έχουν εξασφαλισμένη... ). Σε απόσταση 800-1000 μέτρων, πρατήριο ΕΚΟ πούλαγε 95άρα στο 1.10...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν εννοείς το πρατήριο που είναι στο ρεύμα κοθόδου της Λ. Πεντέλης λίγο μετά την Α.Ο. θα σου πρότεινα να μην το επισκέπτεσε συχνά για ανεφοδιασμό.Εσύ λες Συχνά?
Εγώ θα έλεγα : ΠΟΤΕ!Μία φορά είχα βάλει και ακόμα κλαίω ...
Πολλοί έχουν παράπονα με αυτό το πρατήριο ...
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Οσο για αυτο που λετε για τις γυναικες,εντυπωση μου εκανε που την στιγμη που εβαζα βενζινη σκαει μια θεια με Mercedes SLK συγκεκριμενα τι μοντελο ακριβως δεν παρατηρησα και εβαλε μονο 20ε.
Μαλλον κανουν οικονομια και αυτοι.Ωραία οικονομία!
Καλά δεν ήξερε η μανδάμ ότι αν πήγαινε σε άλλο πρατήριο με φθηνότερη βενζίνη θα έβαζε περισσότερη βενζίνη ...Σαν να βλέπω κάποιους τύπους στην TV που λένε ότι πριν δύο χρόνια έβαζαν 20euro και τώρα συνεχίζουν και βάζουν πάλι 20euro ...οπότε κάνουν οικονομία. χμμμ...μήπως όμως βάζουν ποιο συχνά βενζίνη???
Τετράγωνη λογική ...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Προχτές σε πρατήριο Shell στο Ρέντη 95άρα 0.969 . Πιθανή εξήγηση; Σε εμφανές σημείο του πρατηρίου γράφει πως λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Πιθανόν να προσπαθεί να κερδίσει πελατεία (λες και οι υπόλοιποι την έχουν εξασφαλισμένη... ). Σε απόσταση 800-1000 μέτρων, πρατήριο ΕΚΟ πούλαγε 95άρα στο 1.10...Δεν τους δικαιολογώ αλλά την 95άρα της ΕΚΟ θα την συγκρίνεις με την Vpower95 της Shell. Δεν είναι απλή 95άρα αλλά Kinitron με καθαριστικά.
Εγώ στην Αθήνα την έβαλα (επειδή αυτή βάζω) στα 0,97.
-
Ισως τα πιο φτηνα βενζιναδικα να ειναι στην βαρης-κορωπιου με μεγαλη γκαμα εταιριων, χθες εβαλα αμολυβδη με 93,9!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προχτές σε πρατήριο Shell στο Ρέντη 95άρα 0.969 . Πιθανή εξήγηση; Σε εμφανές σημείο του πρατηρίου γράφει πως λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση. Πιθανόν να προσπαθεί να κερδίσει πελατεία (λες και οι υπόλοιποι την έχουν εξασφαλισμένη... ). Σε απόσταση 800-1000 μέτρων, πρατήριο ΕΚΟ πούλαγε 95άρα στο 1.10...
Δεν τους δικαιολογώ αλλά την 95άρα της ΕΚΟ θα την συγκρίνεις με την Vpower95 της Shell. Δεν είναι απλή 95άρα αλλά Kinitron με καθαριστικά.
Καλά τα καθαριστικά ('δηλαδή πως ζούσαν, ρε παιδιά, οι κινητήρες μας τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα πριν μερικά χρόνια που δεν υπήρχαν οι V-Power και οι φίλες τους?' ρώταγε χαρακτηριστικά χθες ένας φίλος το βενζινά που επέμενε να του βάλει 'από τη μεσαία' ενώ αυτός ήθελε 'απλή'!!...) αλλά δυστυχώς ο καταναλωτής δεν ξέρει στα σίγουρα τι σόι υγρό είναι αυτό που βάζει στο ρεζερβουάρ του - ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα... Οπότε βαδίζει ολίγον τι στα τυφλά...
Σήμερα σε Shell στον Αγ.Στέφανο ή απλή 95άρα είχε 0.97 ενώ η 100άρα 1.37!!! 40% διαφορά!....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν τους δικαιολογώ αλλά την 95άρα της ΕΚΟ θα την συγκρίνεις με την Vpower95 της Shell. Δεν είναι απλή 95άρα αλλά Kinitron με καθαριστικά.
Καλά τα καθαριστικά ('δηλαδή πως ζούσαν, ρε παιδιά, οι κινητήρες μας τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα πριν μερικά χρόνια που δεν υπήρχαν οι V-Power και οι φίλες τους?' ρώταγε χαρακτηριστικά χθες ένας φίλος το βενζινά που επέμενε να του βάλει 'από τη μεσαία' ενώ αυτός ήθελε 'απλή'!!...) αλλά δυστυχώς ο καταναλωτής δεν ξέρει στα σίγουρα τι σόι υγρό είναι αυτό που βάζει στο ρεζερβουάρ του - ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα... Οπότε βαδίζει ολίγον τι στα τυφλά...
Σήμερα σε Shell στον Αγ.Στέφανο ή απλή 95άρα είχε 0.97 ενώ η 100άρα 1.37!!! 40% διαφορά!....
όταν θα ανοίξει το μοτέρ θα καταλάβει...το έχω δει σε 2 μοτέρ (Golf & Megane) και πραγματικά εξεπλάγην.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όταν θα ανοίξει το μοτέρ θα καταλάβει...το έχω δει σε 2 μοτέρ (Golf & Megane) και πραγματικά εξεπλάγην.
+1 σε Φιατ..
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Σήμερα σε Shell στον Αγ.Στέφανο ή απλή 95άρα είχε 0.97 ενώ η 100άρα 1.37!!! 40% διαφορά!....Μήπως έχουν πολύ καιρό να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ με 100άρα και έχουν 'παλιά' τιμή?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μήπως έχουν πολύ καιρό να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ με 100άρα και έχουν 'παλιά' τιμή?
Πιθανότατα. Εκεί που έφτασε η τιμή της λογικό είναι να τους έμεινε σεβαστό απόθεμα από το εν λόγω ζουμί....
+1 σε Φιατ..
Δε διαφωνώ (έχω δει ψιλο-βρώμικες βαλβίδες από μοτέρ που ανοίχτηκε στις 200.000 χλμ), αλλά να θέσω μερικά ερωτήματα [που ίσως να ταιριάζουν καλύτερα σε άλλο τόπικ ]:
- Μετά από πόσες δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα τα παραπάνω που λέτε?
- Πιστεύετε ότι έχουν 'βρωμίσει' οι 'απλές' 95άρες τα τελευταία χρόνια, που υπάρχουν οι V-Power, Kinitron, κλπ και δεν είναι κατάλληλες παρά μόνο για όσους σκοπεύουν ν'ανοίξουν μοτέρ για καθάρισμα στις 150.000 χλμ (τυχαίο νούμερο)?...
- Πιστεύετε ότι δεν αρκεί να βάζεις βενζίνη που να ισχυρίζεται ότι περιέχει 'πρόσθετα' κάθε π.χ. 1 στα 5 γεμίσματα? Η να βάζεις καθαριστικό από ξεχωριστό μπουκαλάκι κάθε π.χ. 15.000 χλμ?...
- Πως ξέρετε στα σίγουρα πόσο παραπάνω 'φροντίζει' τον κινητήρα σας η τάδε 'ποιότητα' βενζίνης - πέρα από αυτά που σας υπόσχονται οι εταιρίες καυσίμων (οι οποίες φυσικά έχουν συμφέρον να μας κάνουν να πιστέψουμε στα καύσιμα με 'πρόσθετα' σαν να είναι 'εκ των ουκ άνευ')?...
Μάλλον ισχύει μια παραλλαγή του 'better safe than sorry' εδώ...
-
Χαρείτε όσο είναι καιρός γιατί οι εκλογές θα περάσουν και έρχεται χειμώνας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν εννοείς το πρατήριο που είναι στο ρεύμα κοθόδου της Λ. Πεντέλης λίγο μετά την Α.Ο. θα σου πρότεινα να μην το επισκέπτεσε συχνά για ανεφοδιασμό.Έχω δει και εγώ ότι έφαγε κάτι προστιματάκια φίλε tazio.
Ούτε γράμμα δεν στέλνω
Μόνο ΕΚΟ στην Ηρακλείτου και Ελιν στην Χαλανδρίου. -
Shell στο Ρέντη σήμερα: 95άρα 0.949 . Την ίδια στιγμή λίγο (500m) παραπέρα, ΕΚΟ 95 Kinitron+ 1.07... Και μην ακούσω εξυπνάδες για λάθος σύγκριση κλπ απλά γιατί την ίδια βενζίνη της ΕΚΟ την είδα σήμερα σε πρατήριο επί της Λ. Αθηνών λίγο μετά τη γέφυρα με την Κωνσταντινουπόλεως προς 0.969. Α, ξέχασα, κοντά σε αυτή την ΕΚΟ υπάρχει η Aegean (πρώην Pappas Oil) με τιμή 0.949...Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί... (κι ανάμεσά μας βέβαια..)
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Shell στο Ρέντη σήμερα: 95άρα 0.949 . Την ίδια στιγμή λίγο (500m) παραπέρα, ΕΚΟ 95 Kinitron+ 1.07... Και μην ακούσω εξυπνάδες για λάθος σύγκριση κλπ απλά γιατί την ίδια βενζίνη της ΕΚΟ την είδα σήμερα σε πρατήριο επί της Λ. Αθηνών λίγο μετά τη γέφυρα με την Κωνσταντινουπόλεως προς 0.969. Α, ξέχασα, κοντά σε αυτή την ΕΚΟ υπάρχει η Aegean (πρώην Pappas Oil) με τιμή 0.949...Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί... (κι ανάμεσά μας βέβαια..)Eξυπνάδες....λες εσύ.
Κόψε την ειρωνεία λοιπόν και άραξε στα κυβικά σου...
Βενζίνη ώρα μηδέν!