-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Τιμή σήμερα 1.239 €/lt. Τιμή προ Φ.Π.Α. (19%) 1.041€/lt.
Μετά την αύξηση τιμή προ Φ.Π.Α. 1.121€/lt. + 21% Φ.Π.Α. = 1.356€/lt/
Διαφορά 1.356-1.239=0.117 €/lt.
.....
Τιμές στην περιοχή μου σήμερα (diesel κίνησης):
1,080 €/lt. Τιμή προ Φ.Π.Α. (19%) 0.907€/lt.
Μετά την αύξηση τιμή προ Φ.Π.Α. 0.937€/lt. + 21% Φ.Π.Α. = 1.133€/lt/
Διαφορά κόστους βενζίνης - diesel κίνησης (μετά τις αυξήσεις) : 1.356 - 1.133 = 0.223 €/lt.
Diesel rulezzzz
καλά θα ρθει κ η σειρά σας...
-
Γεμισα το cliaki που λετε εχτες και πηρε 43 λιτρα βενζίνα... η λυπητερη; 55 € !!
Θυμαμαι καποιες εποχες που το γεμιζα με V-power με 38 € !!!
Αθηνα - Πατρα πλεον με 100km/h maximum...
-
Τιμή σήμερα 1.239 €/lt. Τιμή προ Φ.Π.Α. (19%) 1.041€/lt.
Μετά την αύξηση τιμή προ Φ.Π.Α. 1.121€/lt. + 21% Φ.Π.Α. = 1.356€/lt/
Διαφορά 1.356-1.239=0.117 €/lt.
.....
Τιμές στην περιοχή μου σήμερα (diesel κίνησης):
1,080 €/lt. Τιμή προ Φ.Π.Α. (19%) 0.907€/lt.
Μετά την αύξηση τιμή προ Φ.Π.Α. 0.937€/lt. + 21% Φ.Π.Α. = 1.133€/lt/
Διαφορά κόστους βενζίνης - diesel κίνησης (μετά τις αυξήσεις) : 1.356 - 1.133 = 0.223 €/lt.
Diesel rulezzzz
Με diesel θερμανσης εχεις κανει υπολογισμους;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γεμισα το cliaki που λετε εχτες και πηρε 43 λιτρα βενζίνα... η λυπητερη; 55 € !!Θυμαμαι καποιες εποχες που το γεμιζα με V-power με 38 € !!!
Αθηνα - Πατρα πλεον με 100km/h maximum...
μα καλα ουτε σταγονα δεν ειχε μεσα?
γιατι και γω το ιδιο αμαξι με την φωτογραφια σου εχω.αυτονομια ποσο σου βγαζει? απο φουλαρισμα μεχρι ρεζερβα με βγαζει πανω απο 500 μεχρι 550κμ εντος πολης.
-
ειχε φτασει ελαχιστα πριν αναψει το λαμπακι (ξερεις αναβε στις ανηφορες και στο επιπεδο εσβηνε)
εχω το 1.2 16V το facelift ομως αυτου της φωτο αλλα δεν εχει σημασια τον ιδιο κινητηρα εχουν...ΜΕ γεμισμα μεσα στη πολη ναι τα βγαζει τα 550km ανετα...συνηθως ομως οταν το φουλαρω κανω αθηνα-πατρα-αθηνα και τα υπολοιπα στη πολη και φτανει τα 630-680 περιπου αναλογως ποσο θα τρεξω αλλα νορμαλ ταχυτητες ειναι αυτες οι τιμες..
Και το καλυτερο που εχω κανει το καλοκαιρι φετος ολα σε εθνικη αλλα με ταχυτητες 100-110 και γενικα πολυ προσοχη με ενα φουλαρισμα 780! Και πλεον θα κυνηγαω αυτο το νουμερο χεχε
-
Από σήμερα η αύξηση στη βενζίνη...
-
από σήμερα; νομίζεις....χτες έγινε 1 δευτερο μετά την ανακοίνωση.
πάει η 100αρα πλέον. Ευτυχώς τα tsi καίνε άνετα και 95αρα.
-
Τιμές Σούπερ Αμόλυβδης
Ακριβότερη
1,739
Μέση Τιμή
1,469 -
4TF μακρυβέλιος λαμβάνει?
-
Την αυξήσανε ήδη? την τιμή?
-
σημερα κατα τις 10 που περασα μια βολτα, η αμολυβδη ειχε τις παλιες τιμες και μονο το ντιζελ ειχε αυξηθει σε 2 πρατηρια
-
θα παω τωρα το μεσημερι να παρω κανενα τιμολόγιο... οσο αυξάνει τόσο ΦΠΑ δε θα πληρώνουμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από σήμερα; νομίζεις....χτες έγινε 1 δευτερο μετά την ανακοίνωση.πάει η 100αρα πλέον. Ευτυχώς τα tsi καίνε άνετα και 95αρα.
Στις 12 το μεσημέρι έβαλα με 1,218 και λίγο αργότερα τους είδα που άλλαζαν την τιμή με 1,33.
-
Το πρωι που εφυγα εβλεπα την τιμη με 1,25 περιπου και πριν λιγο ειχαν βαρεσει απο 1,35+ σε ενα βενζιναδικο ΒΡ στο Κηφισσο στην ανοδο λιγο πριν την εξοδο για Ταυρο ειδα να λεει για την απλη 1,45 ! Ρφυγα το πρωι ησυχος οτι θα φουλαρω με την παλι ατιιμη και μολις εφτασα στο βενζιναδικο βγηκα κουρεμενος 37€ τα 22 λιτρα περιπου.
-
Εχω να βαλω βενζινη λιγο μετα απο την απεργια.
Και εχω ακομα 1/4 στο ρεζερβουαρ...
Ευτυχως η δουλεια ειναι κοντα (διφορουμενο), και το αμαξι καιει λιγο...edit: Ψεμματα, 18 Φεβρουαριου γεμισα.
-
Να'ναι καλά το μονοκύλινδρο άγιο σκούτερ
Θα τηρούμε όλα τα όρια στις εθν. οδούς πλέον -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να'ναι καλά το μονοκίλυνδρο άγιο σκούτερ
Θα τηρούμε όλα τα όρια στις εθν. οδούς πλέονκαι πιο κατω απο τα ορια μας βλεπω Τελος παντως απο σημερα το αμαξι στο παρκινγκ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.....καλά θα ρθει κ η σειρά σας...Για θύμισέ μου τι έχεις εσύ?? Tsi ε??
Με diesel θερμανσης εχεις κανει υπολογισμους;
Όχ φυσικά, κίνησης.....δες στο www.ypan.gr τις τιμές....
Το καλύτερο βέβαια είναι πως πλέον αραιώνουν τις μετακινήσεις τους οι βενζινορουφήχτρες - sorry,οι βενζινοκίνητοι εννοούσα - και μένει περισσότερος χώρος κίνησης (και πάρκινγκ) για τους diesel-άκηδες....
-
Όχ φυσικά, κίνησης.....δες στο http://www.ypan.gr τις τιμές....
Το καλύτερο βέβαια είναι πως πλέον αραιώνουν τις μετακινήσεις τους οι βενζινορουφήχτρες - sorry,οι βενζινοκίνητοι εννοούσα - και μένει περισσότερος χώρος κίνησης (και πάρκινγκ) για τους diesel-άκηδες....
Μπα θα μενουν παρκαρισμενοι και δεν θα εχετε θεση εχεις οι dieselοκινητοι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Να'ναι καλά το μονοκύλινδρο άγιο σκούτερ
Θα τηρούμε όλα τα όρια στις εθν. οδούς πλέονετσι λεμε σε καθε μεγαλη αυξηση και μετα απο καμια βδομαδα ...παλι τα ιδια κανουμε
ισως να σταματησουν οι ασκοπες βολτες οταν θα φλερταρουμε με το 100€ για ενα φουλαρισμα...
παντως και το μεσημερι που ειδα καποια βενζιναδικα δεν ειχαν ανεβασει τιμες.
ενα σελλ μονο ειχε την αμολυβδη γυρω στο 1.32 (ωχχχ)
Βενζίνη ώρα μηδέν!