-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ σήμερα θα πάρω το αμάξι για βόλτα μιας και λέτε ότι έξω είναι χαλαρά. Γεμάτο είναι λέμε...Μην πας απο κεντρο μερια! Ειναι ολιγον μπλοκαρισμενα τα πραγματα!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ σήμερα θα πάρω το αμάξι για βόλτα μιας και λέτε ότι έξω είναι χαλαρά. Γεμάτο είναι λέμε...
Μην πας απο κεντρο μερια! Ειναι ολιγον μπλοκαρισμενα τα πραγματα!
Σιγά μην πάω κέντρο...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ σήμερα θα πάρω το αμάξι για βόλτα μιας και λέτε ότι έξω είναι χαλαρά. Γεμάτο είναι λέμε...
Μην πας απο κεντρο μερια! Ειναι ολιγον μπλοκαρισμενα τα πραγματα!
Σιγά μην πάω κέντρο...
Τοτε ξαμολυσου και γω σε καμια ωρα θα παω να ξεμπουκωσω ! Απλα περιμενω να χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα εξω! Παντως εδω στα βενζιναδικα ειχαν κολλησει χαρτι απέξω ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΤΕΛΟΣ και ο κοσμος εμπαινε και επαιρνε τα π@π@ρι@ μου! Ηθελα να ξερα δεν ξερουν να διαβαζουν?
-
Απλη Αμολυβδη ΤΕΛΟΣ στα πρατηρια στο Γαλατσι! Διαπιστωμενο γιατι εκανα κυκλους σημερα να γελασωΚαποιοι ψαχνουν βενζινη για να πανε στην δουλεια τους,καποιοι μεριμνησαν να φουλαρουν ωστε να μπορουν να κολοβαρανε για να γελανε ...με ποιους;Με αυτους που δεν ετρεξαν ασκοπα ως κατοχικοι στα πρατήρια;Με αυτους που κανουν πολλα χλμ την ημερα;Με ποιους ακριβως;
-
Θες σοβαρή απάντηση τώρα
masturbation goes clouds -
Δεν εκανα κυκλους με το αμαξι αλλα με τα ποδια! περπαταω και λιγο εχω παραπαχυνει τελευταια! Επισης να πω πως παροτι εχουν απεργια οι ταριφες ειδα μερικους να ψαρευουν πελατες
-
Δεν εκανα κυκλους με το αμαξι αλλα με τα ποδια! περπαταω και λιγο εχω παραπαχυνει τελευταια! Επισης να πω πως παροτι εχουν απεργια οι ταριφες ειδα μερικους να ψαρευουν πελατεςΞέρεις κάτι, το οτι ένα συνδικάτο έχει απεργία δεν υποχρεώνει τους πάντες να απεργήσουν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν εκανα κυκλους με το αμαξι αλλα με τα ποδια! περπαταω και λιγο εχω παραπαχυνει τελευταια! Επισης να πω πως παροτι εχουν απεργια οι ταριφες ειδα μερικους να ψαρευουν πελατες
Ξέρεις κάτι, το οτι ένα συνδικάτο έχει απεργία δεν υποχρεώνει τους πάντες να απεργήσουν
Δεν το γνωριζα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Απλη Αμολυβδη ΤΕΛΟΣ στα πρατηρια στο Γαλατσι! Διαπιστωμενο γιατι εκανα κυκλους σημερα να γελασω
Καποιοι ψαχνουν βενζινη για να πανε στην δουλεια τους,καποιοι μεριμνησαν να φουλαρουν ωστε να μπορουν να κολοβαρανε για να γελανε ...με ποιους;Με αυτους που δεν ετρεξαν ασκοπα ως κατοχικοι στα πρατήρια;Με αυτους που κανουν πολλα χλμ την ημερα;Με ποιους ακριβως;
Ναι αλλα ειναι επισης παρα πολλοι που κανουν ασκοπα βολτες με τα αμαξια τους και που το χρησιμοποιουν για αποστασεις τους 1 χλμ! Σαυτους ναι αξιζει να μεινουν απο βενζινη! Στο κατω κατω δεν παθαινουμε και τιποτα μια μερα χωρις το αυτοκινητο! Αλλα ετσι ειμαστε ελληναρες στα ολα μας! Εχω γνωστους και καθηγητες στη σχολη που μενουν στου διαολου τη μανα και πανε στην εργασια τους με τα ΜΜΜ, μπορει να αλλαζουν διαφορα μεσα αλλα δεν παραπονιουνται, ειναι και παρα πολλοι οι οποιοι ερχονται με τα αμαξια τους και τωρα που βλεπουν πως στερευουν οι μανικες στραφηκαν και αυτοι.
-
Οταν εχουν απεργια οι ταρίφες μπορεις μεν να την σπασεις, αλλα μην πας να στηθεις σε πιατσα γιατι σε εφαγαν.Επισης υπαρχουν και ταξι που ειναι ταξι μονο...εξωτερικα,οδηγει ο καπτεν Μαυρογενης
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ξέρεις κάτι, το οτι ένα συνδικάτο έχει απεργία δεν υποχρεώνει τους πάντες να απεργήσουν
Όσους είδα εγώ δεν είχαν το ταμπελάκι από πάνω, αλλά παρόλα αυτά ψάρευαν..
-
Απλη Αμολυβδη ΤΕΛΟΣ στα πρατηρια στο Γαλατσι! Διαπιστωμενο γιατι εκανα κυκλους σημερα να γελασω Βγαινω στους αδειους δρομους!!! Οποιος ενδιαφερεται 5€/λτ απο το ρεζερβουαρ μου (να κανουμε και λιγο πλακα βεβαιως βεβαιως)
Exω 100λιτρα οποιος θελει με 4,50ευρω
Θελεις να συνεταιριστουμε? Να κανουμε ενα καρτελ δικο μας
Nαι !
εγω εχω περιπου αλλα 80 λιτρα 100αρα -
Σε μπετόνια ή ντεπόζιτα?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε μπετόνια ή ντεπόζιτα?kαι στα 2
, 40-45 λιτρα στο ντεποζιτο και αλλα 40 λιτρα σε μπετονια -
Ετοιμοπόλεμος δηλαδή!
Των φρονίμων τα παιδιά ... !!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετοιμοπόλεμος δηλαδή!
Των φρονίμων τα παιδιά ... !!!Διανυω καθημερινα 50 χιλιομετρα να παω και να ερθω στην δουλεια μου , οποτε δεν λεει να ξεμεινω
-
Δε φταίνε ούτε οι κυβερνήσεις...ούτε οι πολιτικοί για το μπάχαλο που επικρατεί! Εμείς οι Έλληνες φταίμε και η αντιδραστικότητα μας! Γιαυτό δε πρόκειται ΠΟΤΕ να πάμε μπροστά...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Δε φταίνε ούτε οι κυβερνήσεις...ούτε οι πολιτικοί για το μπάχαλο που επικρατεί! Εμείς οι Έλληνες φταίμε και η αντιδραστικότητα μας! Γιαυτό δε πρόκειται ΠΟΤΕ να πάμε μπροστά...+oo αλλά δεν φταίει η αντιδραστικότητα.
Η μαλακία που μας δέρνει φταίει...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οταν εχουν απεργια οι ταρίφες μπορεις μεν να την σπασεις, αλλα μην πας να στηθεις σε πιατσα γιατι σε εφαγαν.Επισης υπαρχουν και ταξι που ειναι ταξι μονο...εξωτερικα,οδηγει ο καπτεν Μαυρογενης -
Τραγικη η κατασταση για λιγα λιτρα βενζινης σε Καλαμακι-Ελληνικο που κινηθηκα ολο το απογευμα και νωριτερα! Εκλεισαν επειδη στερεψαν οι μανικες σε λιγο θα ανεβασω φωτο! Γαλατσι Τελος και αυτο! Με επαιρναν οοοολοι οι γνωστοι και οι φιλοι τηλεφωνο επειδη κυκλοφορω για να τους λεω που εχει βενζινη και οπου τους εστελνα ξεμεναν τα πρατηρια! Τετοιες ηρωικες στιγμες βενζινορεπορταζ δεν εχω ξαναζησει Με πρηξαν στα τηλεφωνα ελεος!!!!! Παραλιακη-Κηφισσος απλα ανυπαρκτες απο πλευρας κινησης σαν να'ταν 15 Αυγουστος Καλλιθεα μια απο τα ιδια! Σημερινη αποτιμηση χιλιομετρων επειδη κληθηκα να εκτελεσω χρεη 'ταξι' 92 μαζι με τη πρωινη μετακινηση για τη σχολη!
Βενζίνη ώρα μηδέν!