-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ανεφοδιαστηκα στο Αργος σε μια Aegean με 0,86
Κριμα και δε σε πετυχα εκει,σιγουρα θα σε εκλεψαν... Αλλη φορα οπως ερχεσαι απο μυλους,κιβερι κλπ και μπαινεις στο αργος (στην πολη) θα βαζεις απο την πρωτη revoil που θα δεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ανεφοδιαστηκα στο Αργος σε μια Aegean με 0,86
Κριμα και δε σε πετυχα εκει,σιγουρα θα σε εκλεψαν... Αλλη φορα οπως ερχεσαι απο μυλους,κιβερι κλπ και μπαινεις στο αργος (στην πολη) θα βαζεις απο την πρωτη revoil που θα δεις...
Γιατιιι ?
Να σημειωσω κατι που ξεχασα,οτι η Aegean που γραφω δεν εκλεβε στις αντλιες της.
Οσο ειχε γραψει το trip computer τοσο εβαλα !!Το αυτο κ με την ΕΚΟ στη Καστελα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γενικα εχω κοψει τελειως BP και Shell εδω και πολυ καιρο και βαζω μονο απο Aegean,Ετεκα,ΕΚΟ και Ελιν.Τα ίδια κι εγώ για τις δυο πρώτες, προτιμώ τις 3 από τις 4 τελευταίες που αναφέρεις.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Γενικα εχω κοψει τελειως BP και Shell εδω και πολυ καιρο και βαζω μονο απο Aegean,Ετεκα,ΕΚΟ και Ελιν.
Τα ίδια κι εγώ για τις δυο πρώτες, προτιμώ τις 3 από τις 4 τελευταίες που αναφέρεις.
Κ η Αegean καλη ειναι παντως
Σημερα αλλαξε τιμη η Ετεκα στην Ποσειδωνος στην 100αρα κ απο 0,972 την κατεβασε 0,92
Δεν θα με χασει απο πελατη τελικα -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γενικα εχω κοψει τελειως BP και Shell εδω και πολυ καιρο και βαζω μονο απο Aegean,Ετεκα,ΕΚΟ και Ελιν.
Τα ίδια κι εγώ για τις δυο πρώτες, προτιμώ τις 3 από τις 4 τελευταίες που αναφέρεις.
Κ η Αegean καλη ειναι παντως
Βασικά η Ετεκα είναι η μονη που δε βάζω από τις παραπάνω.
Aegean βάζω που και που, ο λόγος που ρώτησα ήταν ότι δεν έχω παρατηρήσει ποτέ πρόβλημα με την 95άρα της στο μοτέρ μου (ούτε με την αντλία του προτηρίου απ' όπου βάζω) κι αναρωτιόμουν αν έχω κανένα λόγο να προτιμώ Ελιν ή ΕΚΟ...
-
Κάτι καινούργια πρατήρια Valin που άρχισαν να εμφανίζονται, γνωρίζει κανείς για αυτή την εταιρεία κάτι;
-
Kaoil βάζει κανείς;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτι καινούργια πρατήρια Valin που άρχισαν να εμφανίζονται, γνωρίζει κανείς για αυτή την εταιρεία κάτι;Eιναι ειδικη βενζινη για τα tsi μπας και σταματησουν να σπανε δεκα δεκα,και αρχισουν να σπανε εστω πεντε πεντε....
-
Σιγά μην βάλω. Έχω δικό μου βενζινά. Νομίζεις είμαι θύμα-πειραματόζωο σαν εσένα;
Απλά από περιέργεια ρωτάω από που ξεφύτρωσε αυτή η εταιρεία.
-
Μιας και θίχτηκε το θέμα του «δικού μου βενζινά», έχω να κάνω την εξής ερώτηση: έστω ότι ο «δικός μας βενζινάς», τον οποίο γνωρίζουμε χρόνια, από τον πατέρα μας, μας έβαζε και πετρέλαιο σπίτι κλπ συναφή, έχει τη βενζίνη ακριβότερα από τους υπόλοιπους στην περιοχή. Εξακολουθείτε να βάζετε βενζίνη από αυτόν ή τον «πουλάτε» για το φτηνότερο πρατήριο;
-
κολλήσαμε στο 0.73-74 ....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μιας και θίχτηκε το θέμα του «δικού μου βενζινά», έχω να κάνω την εξής ερώτηση: έστω ότι ο «δικός μας βενζινάς», τον οποίο γνωρίζουμε χρόνια, από τον πατέρα μας, μας έβαζε και πετρέλαιο σπίτι κλπ συναφή, έχει τη βενζίνη ακριβότερα από τους υπόλοιπους στην περιοχή. Εξακολουθείτε να βάζετε βενζίνη από αυτόν ή τον «πουλάτε» για το φτηνότερο πρατήριο;Τον πουλάμε χαλαρά.
Πάντως πρατήριο που να παίρνει όρκο κανείς ότι είναι τόσο καλό που να του έχει κάποιος τυφλή εμπιστοσύνη, όσα χρόνια και να αγοράζει καύσιμα από εκεί, θεωρώ ότι δεν υπάρχει. Ή αν υπάρχει δεν είναι σε τούτη τη χώρα. -
Τα ΕΛΠΕ ενδιαφέρονται για το δίκτυο της Shell Hellas (KAΘHMEPINH)
Στην εγχώρια αγορά ενέργειας στρέφονται ξανά τα ΕΛΠΕ. Η εταιρεία εκδήλωσε ενδιαφέρον για εξαγορά του δικτύου διανομής καυσίμων της Shell Hellas, στην περίπτωση που η πολυεθνική αποφασίσει να πουλήσει, αλλά και για αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της ΔEΠA. «Tο ενδιαφέρον μας για το δίκτυο της Shell είναι δεδομένο στην περίπτωση που η εταιρεία αποφασίσει να προχωρήσει σε πώληση», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου κ. I. Kωστόπουλος. Στην περίπτωση που τελικά υπάρξει σχετικό «ντιλ» ο εμπορικός βραχίονας του ομίλου θα ενισχυθεί σημαντικά, καθώς θα προκύψει σχεδόν διπλασιασμός μεριδίου που δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει γενικότερες ανακατατάξεις στην αγορά εμπορίας.
-
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν δεν είμαι πιστός σε κανέναν παρά μόνον στην τσέπη μου!
-
BRENT DTD
34,79$
-
Πάντως έχω καιρό να δω μείωση νομίζω.
-
Με 0,77 εβαλα πριν λιγο σε ενα απο τα φτηνοτερα πρατηρια (Revoil)εδω .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντως έχω καιρό να δω μείωση νομίζω.δεν ειναι μονο η βενζινη αυτη που πρεπει να μειωθει, αλλα και ΟΛΑ τα προιοντα που ανεβηκαν οταν το πετρελαιο επαιζε 100-145$...
τροφιμα, ταξι, ΚΤΕΛ, αεροπορικα εισητηρια, υπηρεσιες...
-
θα πέσουν....όταν δεν θα αγοράζει κανείς θα πέσουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα πέσουν....όταν δεν θα αγοράζει κανείς θα πέσουν.δε θα πεσουν Σαββα, απλα ολοι θα κλαιγονται οτι 'δεν βγαινουν', αλλα τις τιμες δε νομιζω να τις ριξουν.
Βενζίνη ώρα μηδέν!