-
0,859 σήμερα στον γνωστό μου ΕΛΙΝά ( ) στην Πειραιώς...
-
Το απογευμα-βραδυ ημουν Λεοφωρο Αλεξανδρας και ηθελα να παω Δυτικα
Επρεπε να βαλω βενζινη καθως σε καμια 30ρια χιλιομετρα...τελος
Παω σε ενα βενζιναδικο.....πηρα δρομο
Παω σε αλλο....τα ιδια
Ο λογος?
Την απλη την ειχανε μεχρι και 1.05
Καλυτερα να μεινω ειπα, και ανηφοριζω κοντα στο σπιτι μου στο Χαλανδρι σε ενα βενζιναδικο που ξερω(δεν ειχε και καθολου κινηση)
0.868 η βενζινη
Καντε υπολογισμους να δειτε αν συμφερει αυτο που εκαναΗ βενζινη, αν δεν αλλαξει κατι, θα πεσει μεχρι και στα 0.80, εχουν ανετα περιθωρια
Απο εγκυρη πηγη -
1042 η 100αρα στην Ετεκα που βαζω.
-
0,839 στη Μοναστηρίου σήμερα..
-
1.021 η 100άρα στην Ελίν που βάζω σήμερα
-
0,955 η 100αρα ΕΤΕΚΑ
και αρκετες εταιριες κατω απο το 1€...κι εγω παλευω με τα παλιοπετρελαια
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
0,839 στη Μοναστηρίου σήμερα..Αυτή πρέπει να είναι και η πιο χαμηλή της Θεσσαλονίκης...
Οποιος βάζει πλέον με πάνω από 0.899 πρέπει να ψαχτεί... -
Αν όλοι έκαναν αυτό που γίνεται εδώ μέσα, θα είχαμε πολύ καλύτερες τιμές πάντα, πιέζοντας τον ανταγωνισμό να λειτουργήσει. Keep searching.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αν όλοι έκαναν αυτό που γίνεται εδώ μέσα, θα είχαμε πολύ καλύτερες τιμές πάντα, πιέζοντας τον ανταγωνισμό να λειτουργήσει. Keep searching.Παιδια νομιζω εχετε καταλαβει για το τι ανθρωποι ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο γυρω μας
Αν οχι τοτε αρχιστε να προβληματιζεστε, κυριως με τους εαυτους σαςΕχτες σε βενζιναδικο στο Χαλανδρι που εχει την βενζινη σχεδον 1€(ειναι το μοναδικο, ολα τα αλλα την εχουν κατω απο 0.92, μα ΟΛΑ), ειχε ουρα απο αμαξια, οχι ακριβα, μαλλον το αντιθετο
Σαν τα ζωα δηλαδη μπηκαν μεσα και εβαλαν βενζινη, ακομα και 2€ να ειχε, και παλι χαμπαρι δεν θα περνανε
Τι το ψαχνουμε.... -
86,7 cents στο BP απέναντι από το Καρφούρ στο Γέρακα.
-
Επίσης 0,867 στην Ηρακλείτου στο Πάτημα Χαλανδρίου (ΕΚΟ)
-
Ακόμη 1 λεπτό κάτω η ΕΛΙΝ στην Πειραιώς (0,849) ...
Το gasprice (να επιμείνω) όμως, δεν 'κινείται' όπως πριν ... -
Τι γνώμη έχεις για την ποιότητα καυσίμου της συγκεκριμένης ΕΛΙΝ; Βάζω που και που, αλλά λίγο η τιμή, λίγο η εμφάνιση του πρατηρίου με κάνουν διστακτικό.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το gasprice (να επιμείνω) όμως, δεν 'κινείται' όπως πριν ...Στο χερι μας ειναι...
Οσο πιο πολλοι ασχολουνται και οσο περισσοτερες τιμες εχει, τοσο θα αυξανονται οι ενεργοι χρηστες και οι τιμες -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι γνώμη έχεις για την ποιότητα καυσίμου της συγκεκριμένης ΕΛΙΝ; Βάζω που και που, αλλά λίγο η τιμή, λίγο η εμφάνιση του πρατηρίου με κάνουν διστακτικό.Για την εμφάνιση έχεις ένα δίκιο ...
Για την ποιότητα τι να σου πω, βάζω πάνω από δυο χρόνια σ' αυτούς (με λίγες εξαιρέσεις), στα ίδια οχήματα (που δεν αλλάζουν προς το παρόν ...) και πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ (χτύπα ξύλο ! ). -
0,828 aigean μετά την Καρδία
-
Έπεσε τόσο εκεί; Έφυγαααα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έπεσε τόσο εκεί; Έφυγαααα...Σου είχα πει... Πρόσεχε τα radar!!!
Μη σου βγει η βενζίνη 15€ το λίτρο -
Θα πάω να γεμίσω το αυτοκίνητο του πατέρα μου τότε.
-
Το συγκεκριμένο πρατήριο έχει τη φθηνότερη(πλην Καλπάκη) βενζίνη στην ανατολική Θεσ/νίκη. Και ακολουθεί πιστά την πτώση του βαρελιού.
Παράδειγμα εχθές μπαίνοντας στην πόλη το πρωί την είχε 85.9 . Το μεσημέρι στο aigean στη Σόλωνος την είδα 84,9 και λέω 'χάλασε και στην Καρδία'. Το βράδυ γυρνώντας όμως την είχε 82,8!!!
Και είναι αξιόπιστος. Συνολικά έχω κάνει πάνω από 150000χλμ χρησιμοποιώντας βεζίνη από τον συγκεκριμένο
Βενζίνη ώρα μηδέν!