-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Πόσο καιρό ρε παιδιά έχει να δημοσιοποιηθεί νέα λίστα με παρανομούντες;Τους τελευταίους 5 μήνες που έχει αρχίσει και η τρελή πορεία των τιμών δεν έχω δει κάτι.Έχω χάσει επεισόδια;Όσο για τα πρόστιμα ο ίδιος ο φίλος zardoz λέει ότι γίνεται και συμβιβασμός στο τέλος!! Δηλ και μας κλέβουν και μας προκαλούν ζημιά στα αυτοκίνητα και δεν τους μαθαίνουν ΟΛΟΙ με εύκολο και άμεσα αντιληπτό τρόπο (π.χ. μεγάλη πινακίδα έξω από το βενζινάδικο) και τους κάνουμε και σκόντο στο πρόστιμο που τελικά τους επιβάλεται
Ε,ρε Παπαδόπουλος που χρειάζεται ώρες ώρες...
Ή όπως λένε στο χωριό μου: Ανηφόρα, βίτσα, πο@τσα και στενά παπούτσια!!!
-
Καλό!!
Από ποιο χωριό είσαι; -
από τη Σπηλιά του Ολύμπου (1000 μετρα)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το δικαιωμα στην κλοπη και στην απατεωνια το εχουμε κανει καθεστως!Όταν η μόνη τιμωρία είναι το χρηματικό πρόστιμο, αυτό ακριβώς σου λέει το κράτος: Ότι το δικαίωμα να κλέβεις είναι εξαγοράσιμο.
Δε συμφωνώ με thevoice κλπ για πινακίδα + πρόστιμο, το πέναλτι πρέπει να είναι λουκέτο [για κάποιο διάστημα] + πινακίδα. Το κράτος σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει 'πελάτες' τους βενζινάδες που κλέβουν και να υπολογίζει σε εισόδημα από τα πρόστιμα.
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Καλό!!
Από ποιο χωριό είσαι;Messinia rulez!!!!!
-
Στον sport-fm o υπεύθυνος της έρευνας του ΕΜΠ για τα πρατήρια λέει ότι επειδή ο νόμος δικαιολογεί 0,5% απόκλιση στην ποσότητα που γράφει η αντλία,οι περισσότεροι ρυθμίζουν τις αντλίες σ' αυτό το ποσοστό.Δηλαδή αν γράψει 10 lt στην πραγματικότητα μπαίνει 0,995 lt.Bέβαια υπήρξαν και κάποια ακραία περιστατικά με απόκλιση από 3% έως 14% που αφορούσε σ' ένα ποσοστό 5% των πρατηρίων που ελέγχθηκαν.
-
ΦΥΛΑΚη ρεεεεεεεεεε
-
athanasios
με 1500 χλμ μηνιαίως και κατανάλωση 9ltr/100 και μία 'απόκλιση' στο 7% στις βενζιναντλίες έχεις:
9,45ltr αεριτζίδικα το μήνα και 113ltr το χρόνο. Με 1,05 ευρώ το λίτρο προσφέρεις ευγενικά στον δύσμοιρο πρατηριά ~120 ευρώ το χρόνο.
ΥΓ : 9,95ltr εννοείς προφανώς και όχι 0,995...
-
Οι επενδυτές εγκαταλείπουν τις τοποθετήσεις με ρίσκο
Η Μ. Ανατολή βάζει φωτιά σε πετρέλαιο, χρηματιστήρια -
Στίς ειδήσεις μιλάνε πλέον για 'ενεργειακή κρίση'' καί ότι αναμένεται η τιμή να ξεπεράσει τα 100 $ μέσα σε μία νύχτα,άν το Ιράν σταματήσει τίς εξαγωγές
-
Φίλε μου...το μόνο που μπορώ να σου πω πάντως είναι ότι ...αν το ΙΡΑΝ σταματήσει τις εξαγωγές εμείς εδω στο EL.A.D.A θα ψαχνουμε το πετρέλαιο με Κυάλια.....με το 37% των εισαγωγών αργού να προέρχονται από εκεί. ¨Οσο για το κόστος των καυσίμων.....τα αντικαταθλιπτικά θα είναι φθηνότερα!
Βέβαια κάπου είχα διαβάσει μια μελέτη που έλεγε για εκτιμήσεις 1.3
-
Σε περιπτωση που εντοπισουμε ενα πρατηριο να εχει ιδιαιτερα υψηλη τιμη στη βενζινη΄, σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί αισχροκέρδεια... που μπορούμε να το καταγγείλουμε?
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Σε περιπτωση που εντοπισουμε ενα πρατηριο να εχει ιδιαιτερα υψηλη τιμη στη βενζινη΄, σε σημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί αισχροκέρδεια... που μπορούμε να το καταγγείλουμε?στο ιδιο σημειο που μπορεις να το καταγγελεις οτι πουλαει νοθευμενη κτλ κτλ, δηλαδη ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
-
ΙΩΝΙΑΣ 19 Εl Petrol στα 0,985
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 45 Κ ΖΗΝΩΝΟΣ 36 ΕΚΟ στα 1,19
χαμηλότερη και υψηλότερη Αττικής
-
[quote='Στέλιος']Βέβαια κάπου είχα διαβάσει μια μελέτη που έλεγε για εκτιμήσεις 1.3
-
Πρώτον: Ο αμερικάνος δεν την πληρώνει όσο εμείς αλλά λιγότερο.
Δεύτερον: Δε με νοιάζει τι κάνει ο αμερικάνος.
-
Ο χρήστης Στέλιος έγραψε:
¨Οσο για το κόστος των καυσίμων.....τα αντικαταθλιπτικά θα είναι φθηνότερα!Τι αντικαταθλιπτικά παίρνεις εσύ για το αυτοκίνητό σου; Εγώ για το Leon παίρνω 95 οκτανίων, γιατί η κατάθλιψή μου δεν έχει πολύ μεγάλη συμπίεση!
-
Στο dubai έχει 1 ευρώ τα 4,33 λίτρα
-
Α, βρήκα τι θα φέρω αντί για ουΐσκι από τα duty free.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πρώτον: Ο αμερικάνος δεν την πληρώνει όσο εμείς αλλά λιγότερο.Δεύτερον: Δε με νοιάζει τι κάνει ο αμερικάνος.
και τρίτον: Ο αμερικάνος παίρνει περισσότερα λεφτά απο εμάς!!!
Βενζίνη ώρα μηδέν!