-
Υπερηχητικέ, οι 'φίλοι' σου διέσπειραν φήμες κατά την απουσία σου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υποτιθεται πως θα επρεπε ηδη να τον εχει δωσει..
Says who? μην τρελαθούμε κιόλας. Γύρνα πλευρό και απόλαυσε τον ύπνο σου!
kouk καλά οι άλλοι, αλλά να μου μπουρτσουκλάς και σύ το αγαπημένο μου θέμα?
-
-
Εμένα υπονοεί ο ντιρτούλιος; R u talking to me?
Mε τον κορσαίρ εδώ και κανένα χρόνο τον περιμένουμε...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Υποτιθεται πως θα επρεπε ηδη να τον εχει δωσει..
Says who? μην τρελαθούμε κιόλας. Γύρνα πλευρό και απόλαυσε τον ύπνο σου!
kouk καλά οι άλλοι, αλλά να μου μπουρτσουκλάς και σύ το αγαπημένο μου θέμα?
Who... βασικα μωρε σεισμολογικα πηγαδακια λενε πως η Θεσσαλονικη γενικα εχει 'καθυστερηση' μιας και απο το 78, ουσιαστικα αλλο σοβαρο σεισμο δεν εχει δωσει.... και οσο δεν κανει, συσσωρευεται λεει ενεργεια. Καλα μην νομιζεις παντως πως ανυσηχω... εδω που ειμαι ας κανει και 9 ριχτερ
Shake it babe..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα υπονοεί ο ντιρτούλιος; R u talking to me?Mε τον κορσαίρ εδώ και κανένα χρόνο τον περιμένουμε...
(...και θα περιμένετε....)....
-
(...και θα περιμένετε....)....
famous last words
Αντε μην με τσαντιζεις γιατι θα κανω τεχνητη λιμνουλα στον κηπο μου και θα γινει μετα χαμος
-
- Αδεια, όχι.
Η μεταβολή δεν δημιουργεί αστάθεια; Βλέπω οι (πολύ μικροί) σεισμοί εδώ και αρκετό καιρό είναι στη πλαγιά του βουνού και προς την άδεια λίμνη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει ο Χορτιάτης κάτω; (κορσέρ)
ΥΓ Με συγχωρείς που μπερδεύτηκα και σε αποκάλεσα σεισμολόγο.
-
ο corsair θα πεσει με το περιπτερο του μεσα σε καμια χαβουζα...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η μεταβολή δεν δημιουργεί αστάθεια; **Βλέπω **οι (πολύ μικροί) σεισμοί εδώ και αρκετό καιρό είναι στη πλαγιά του βουνού και προς την άδεια λίμνη.
Πώς το βλέπεις αυτο?
ΥΓ Με συγχωρείς που μπερδεύτηκα και σε αποκάλεσα σεισμολόγο.
No offense, mate, άλλωστε δεν με αποκάλεσες, εγώ βιάστηκα να διαχωρίζω τη θέση μου απο τους πλιατσικολόγους....
-
Η μεταβολή δεν δημιουργεί αστάθεια; **Βλέπω **οι (πολύ μικροί) σεισμοί εδώ και αρκετό καιρό είναι στη πλαγιά του βουνού και προς την άδεια λίμνη.
Πώς το βλέπεις αυτο?
Έχει το κληρονομικό χάρισμα.
Ρε συ Dirtoulie, από snowbordά άνθρωπο περιμένεις σοβαρή κουβέντα;
-
Εχει δει καποιος απο σας που μενετε στην επαρχια χελιδονια τις τελευταιες μερες .
Συνηθως φευγουν αρχες οκτωβρη -
Πάει το τοπικούλι μου.....
-
Σου δινω ετοιμη τροφη κ διαμαρτυρεσαι ,για επικειμενο σεισμο ανησυχω
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Σου δινω ετοιμη τροφη κ διαμαρτυρεσαι ,για επικειμενο σεισμο ανησυχωΕγώ καθόλου! (για τους δικούς μου λόγους, εννοείται... ).... αρκεί να γίνει μετά τα τέλη Σεπτέμβρη, να μην είναι στη θάλασσα, σε ακτίνα
-
Ετσι για να επαναφερω το τοπικο σε γεω επιπεδα να διορθωσω το συναδελφο, θυμιζοντας του οτι ο σεισμος των Κρεμαστων ηταν πανω απο 6R 6,2-6,4 βαριεμαι να ανοιγω βιβλια. Οχι πολυ μικρος δηλαδη.
Για τους ανησυχουντες να σας πληροφορησω οτι γνωστος σεισμολογος (οχι ακριβως) γονος ακομα γνωστοτερου πατρος, κανει διαρκως αυξανομενη οικογενεια και πηρε καινουργιο σπιτι. Μαλλον δηλαδη δεν αναμενει να καταστραφει η πολη μας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ετσι για να επαναφερω το τοπικο σε γεω επιπεδα να διορθωσω το συναδελφο, θυμιζοντας του οτι ο σεισμος των Κρεμαστων ηταν πανω απο 6R 6,2-6,4 βαριεμαι να ανοιγω βιβλια. Οχι πολυ μικρος δηλαδη.Για τους ανησυχουντες να σας πληροφορησω οτι γνωστος σεισμολογος (οχι ακριβως) γονος ακομα γνωστοτερου πατρος, κανει διαρκως αυξανομενη οικογενεια και πηρε καινουργιο σπιτι. Μαλλον δηλαδη δεν αναμενει να καταστραφει η πολη μας.
Πάχυνε κι' άλλο???
Για τα Κρεμαστά, έχεις εν μέρει δίκιο. Το μέγεθος του πρώτου ήταν 5.8 (Ms) και του δεύτερου, που έγινε μετά από 7 μήνες περίπου ήταν Ms=5.3. A, και ένα λάθος μου: δεν έγιναν το '68, αλλά το '66.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Δύο ισχυρότατοι σεισμοί 7,2 και 7,6 Ρίχτερ συγκλόνισαν Ιαπωνία και Ινδονησία
-
Όσοι φοβούνται τους σεισμούς, να έρθουν Κεφαλονιά να μείνουν, σε ένα χρόνο θα τους ζητάνε κιόλας!
Χτες μόνο έκανε 2 και γενικότερα σε 2μιση μήνες που είμαι στο νησί έχω νιώσει κανα 5άρι κουνήματα στα σίγουρα, από 4-4μιση βαθμούς, έως 5,3
Αφού υπάρχει η σκέψη να τους βάλουν στο δελτίο καιρού! 'Αυριο ο καιρός θα είναι αίθριος και θα κάνει και ένα σεισμούλη' -
σεισμούλης!
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?