-
Και γαμω τα ξυπνηματα στην Κομοτηνη. Με ακουσε ολη η γειτονιά και έγινα και ρεζιλι.
Καποια κεραμίδια πρέπει να πεσαν από το διπλανό σπίτι . Ηταν πάρα πολύ δυνατός πάντως. Ο δυνατότερος που εχω ζήσει εδώ πανω. -
Γερό κούνημα στην Αλεξ/πολη για 15 δευτερόλεπτα.
Όλα καλά για μας ευτυχώς αλλά στη Σαμοθράκη θα έχουν σίγουρα ζημιές.
Έγιναν 2-3 αλλά μόνο ο ένας ήταν δυνατός. -
Τελικά είχαμε δύο σεισμούς , έναν 5,7 και έναν 6,5 γιά αυτό και είχαμε τόση διάρκεια και αυξομειώσεις .
10 λεπτά μετά είχαμε 5 ρίχτερ στο Αθω .
-
3 είχαμε...
Κι εναν 5 στην Χαλκιδικη... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τ
Θα δούμε πόσο ήταν γιατί η Σαμοθράκη είναι μακριά από Θεσσαλονίκη και εδώ κούνησε καλά, ένας μεγάλος πολυέλαιος που έχω κουνιέται ακόμα (έχει 5 μέτρα αλυσίδα και ταλαντεύεται γύρω στα 10 εκατοστά).Σε ποιόν ιερό ναό μένεις...?
Αισθητός και Λάρισα...Εγω δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά απο διπλανά καταστήματα βγήκαν έξω. Ας ελπίσουμε οι επιπτώσεις στη Σαμοθράκη να είναι ήπιες, αν και δύσκολο το βλέπω....
-
Ακριβώς επάνω στο ρήγμα και οι 4 σεισμοί... -
Μαμήθηκε το ρήγμα...
-
-
Στην Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη κουνήθηκαν πολύ!
-
σαν να βλεπω αυριο την esspresso παρνηθα το ξυπνημα του θηριου
αταλαντη ερχεται μεγαλος σεισμος των 100 ριχτερp.s αθηνα κουνηθηκε αρκετα σε διαρκεια
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και γαμω τα ξυπνηματα στην Κομοτηνη. Με ακουσε ολη η γειτονιά και έγινα και ρεζιλι.
Καποια κεραμίδια πρέπει να πεσαν από το διπλανό σπίτι . Ηταν πάρα πολύ δυνατός πάντως. Ο δυνατότερος που εχω ζήσει εδώ πανω.Βασικα επεσε ολη η στεγη στο διπλα σπιτι!! Ευτυχως ηταν εγκαταλελειμενο.
-
Καποια κεραμίδια πρέπει να πεσαν από το διπλανό σπίτι . Ηταν πάρα πολύ δυνατός πάντως. Ο δυνατότερος που εχω ζήσει εδώ πανω.Βασικα επεσε ολη η στεγη στο διπλα σπιτι!! Ευτυχως ηταν εγκαταλελειμενο.
Φωτό να δούμε και εμείς τπτ!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Φωτό να δούμε και εμείς τπτ!
τι σου κανει η ξενιτια
-
Καποια κεραμίδια πρέπει να πεσαν από το διπλανό σπίτι . Ηταν πάρα πολύ δυνατός πάντως. Ο δυνατότερος που εχω ζήσει εδώ πανω.Τι έκανες δηλαδή;
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Προσεισμός ήταν για αύριοΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ 'ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΑΔΙ
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΚΕΤΕ
-
Τραβηγμα ρωγες μεχρι να γινουν τα βυζια σαν θερμοφορες με συνοδεια απο ουρλιαχτο 180db στα 23khz
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καποια κεραμίδια πρέπει να πεσαν από το διπλανό σπίτι . Ηταν πάρα πολύ δυνατός πάντως. Ο δυνατότερος που εχω ζήσει εδώ πανω.Τι έκανες δηλαδή;
Φωναζα ρε!!! 'Σεισμοοοος'
-
μαλιστα στα 6.9(απο 6.5) απο το emsc στα 7.1(απο 7.2 Και 6.4) το αμερικανικο στην ελλαδα κλασσικα εικονογραφημενα κατεβηκε στο 6.4..
-
ψιλογ@μηθηκε στη χώρα της Τουμπας, μου θύμησε σεισμο σε κοζανογρεβενα
-
Στραβοκοψα το γκαζον απο το γαμωκουνημα... Παραλιγο να ντελαπαρει το κουρευτικο. Αρκετα δυνατος και στην ακρη πρωτου ποδιου Χαλκιδικής.
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?