-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Σεισμός στην Ζάκυνθο......4,8 ρίχτερhttp://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=74095
Ναι τον άκουσα, και κόντεψα να τα κάνω πάνω μου!
-
5,2 ακουσα εγω οτι ηταν
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Τόσο ήταν!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=860438&lngDtrID=244Τόσο ήταν!
Το Αριστοτέλειο δίνει 5,3.
Δίνει παραπάνω άλλος ή να το κατοχυρώσουμε;
-
ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ........ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.......
ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ.....
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=74692
-
Μας πέθανε πάλι!
Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου, και μέχρι που να τελειώει είχα φτάσει στο απέναντι οικόπεδο...
Ας ελπίσουμε πως θα είναι ο κύριος σεισμός.
Εγώ τρελάθηκα σήμερα από το φόβο μου πάντως... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μας πέθανε πάλι!
Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου, και μέχρι που να τελειώει είχα φτάσει στο απέναντι οικόπεδο...
Ας ελπίσουμε πως θα είναι ο κύριος σεισμός.
Εγώ τρελάθηκα σήμερα από το φόβο μου πάντως...πιστευω να εισαι καλα Αναστασια.......
-
οχι προσεισμος ηταν. Το ειπαν ολοι οι ειδικοι. Να περιμενετε 10 ριχτερ εντος 2 ωρων...
-
'Σφοδρή' σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.14 το πρωί με επίκεντρο το Λεωνίδιο Αρκαδίας. Οπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε μεγάλο εστιακό βάθος περίπου 34 χιλιόμετρα και το ακριβές στίγμα του σεισμού είναι 150 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της Αθήνας. Ο σεισμός έγινε αισθητός από την Κρήτη μέχρι τα Γιάννενα και στη Στερεά Ελλάδα και το Λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι σεισμολόγοι διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
οχι προσεισμος ηταν. Το ειπαν ολοι οι ειδικοι. Να περιμενετε 10 ριχτερ εντος 2 ωρων... -
Εγώ είχα βάλει το κινητό να με ξυπνήσει στις 7.20 και νόμιζα οτι ήταν η δόνηση απο το κινητό...
Πλάκα είχε πάντως....Μετά το σεισμό του '99 στον οποίο βρισκόμουν στους Θρακομακεδόνες δε φοβάμαι τίποτα..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
οχι προσεισμος ηταν. Το ειπαν ολοι οι ειδικοι. Να περιμενετε 10 ριχτερ εντος 2 ωρων...
Πλακα κανει ο Redarmy
Παντως ηταν αρκετα δυνατος.....
Το επικεντρο ηταν κοντα στο Λεωνιδιο -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πλακα κανει ο RedarmyΠλάκα κάνει;
Τσάμπα καθόμουν μες στο κρύο δύο ώρες και περίμενα το σεισμό;
-
ΠΑΛΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΤΕ?.....
BTW, φιλε toyotaman, αφού σε καίει η έγκαιρη ενημέρωση, να ξέρεις ότι το EMSC που μπαίνεις δεν παράγει δικά του αποτελέσματα. Απλά συγκεντρώνει και αναφέρει τα στοιχεία των περιφερειακών ινστιτούτων. Για την την Ελλάδα, π.χ., πας καρφί στο
lemnos.geo.auth.gr και μαθαίνεις
ή στη USGS (Που δε μπουκώνει και το site της)Αυτά τα όλιγα....α ναι: ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ Π@Π@ΡΕΣ που σας πλασάρονται για ειδικοί.....όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο λιγότερα ξέρουν......
-
Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Αργότερα έβαλα την ΤιΒι και είδα να λένε τις γνωστές σαχλαμάρες (με ύφος ειδικού από ρεπόρτερ δημοσιογραφικών ΙΕΚ). Όταν έμαθαν ότι δεν έγινε καμιά σοβαρή καταστροφή, το γύρισαν στα περί Ζαχόπουλου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Αργότερα έβαλα την ΤιΒι και είδα να λένε τις γνωστές σαχλαμάρες (με ύφος ειδικού από ρεπόρτερ δημοσιογραφικών ΙΕΚ). Όταν έμαθαν ότι δεν έγινε καμιά σοβαρή καταστροφή, το γύρισαν στα περί Ζαχόπουλου.εγώ ξύπνησα, περίμενα να τελειώσει και έβαλα το ραδιόφωνο μπας κ πουνε κάτι, περίμενα για κανά 10λεπτο για μετασεισμό και ξανακοιμήθηκα
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ είχα βάλει το κινητό να με ξυπνήσει στις 7.20 και νόμιζα οτι ήταν η δόνηση απο το κινητό...Πλάκα είχε πάντως....Μετά το σεισμό του '99 στον οποίο βρισκόμουν στους Θρακομακεδόνες δε φοβάμαι τίποτα..
εγω μια φορα περασα την δονηση για σεισμο
-
ευτυχώς είχε μεγάλο εστιακό βάθος αλλιώς θα μετράγαμε καταστροφές και θύματα!
ευτυχώς εγώ κοιμόμουνα και δεν κατάλαβα τίποτα! -
Στο σεισμό του 1999 ήμουν μέσα σε ανσασερ.Οχι στο σπίτι μου.
Το πώς ένιωσα δεν μπορώ το περιγράψω γιατί στο λεξιλόγιο μου
δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις. Ας φανταστεί καθένας μόνος του.
Εγώ μπορώ ν ά πω από πρώτο χέρι , πως είναι στον άλλο κόσμο και
πως νιώθει ένας μελλοθάνατος. Η κιτρινίλα από τον φόβο μου δεν έχει
φύγει ακόμα .Ο σημερινός σεισμός για μένα ήταν (πολυμικρός,)!!!!!!
αυτό βέβαια δεν βοήθησε και πολύ. Με ταχύτητα φωτός βρέθηκα
στον δρόμο πριν σταματήσει να κουνάει.
Δεν μπορώ ρε παιδιά να τον< συμπαθήσω > τον τύπο τον σεισμό. -
Ο χρήστης makisma έγραψε:
Στο σεισμό του 1999 ήμουν μέσα σε ανσασερ.Οχι στο σπίτι μου.
Το πώς ένιωσα δεν μπορώ το περιγράψω γιατί στο λεξιλόγιο μου
δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις. Ας φανταστεί καθένας μόνος του.
Εγώ μπορώ ν ά πω από πρώτο χέρι , πως είναι στον άλλο κόσμο και
πως νιώθει ένας μελλοθάνατος. Η κιτρινίλα από τον φόβο μου δεν έχει
φύγει ακόμα .Ο σημερινός σεισμός για μένα ήταν (πολυμικρός,)!!!!!!
αυτό βέβαια δεν βοήθησε και πολύ. Με ταχύτητα φωτός βρέθηκα
στον δρόμο πριν σταματήσει να κουνάει.
Δεν μπορώ ρε παιδιά να τον< συμπαθήσω > τον τύπο τον σεισμό.Και εγώ σε χρόνο dt ήμουν στο δρόμο!
Γιατί ποιός τον συμπαθεί φίλε μου;
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?