-
Ευχαριστω κυριοι. Ο πρωτος μου σεισμουλης σαν πολιτης στο σπιτι. Βεβαια ενα κουνηματακι ηταν που το καταλαβαινε καποιος μονο καθιστος ή ξαπλωμενος
-
εμας παλι εδω μας εχει γ@μησει...αλλος σημερα κοντα στην Ραβενα...πλεον δεν ξερω τι να πω...
εχω να κοιμηθω σωστα 2,5 εβδομαδες.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εμας παλι εδω μας εχει γ@μησει...αλλος σημερα κοντα στην Ραβενα...πλεον δεν ξερω τι να πω...εχω να κοιμηθω σωστα 2,5 εβδομαδες.
καλυτερα να βρεις κατι που να σε κουραζει παρα πολυ για να μην νιωθεις και πολλα οταν πεφτεις για υπνο
(αυτο εκανα μετα απο 2-3 μηνες το 99 αφου δεν εκλεινα ματι ουτε νυχτα ουτε μεσημερι ολη την ωρα σεισμους εκανε )
βεβαια εμεις εχουμε αλλα τωραUpdate Wed 06 jun 07:30
Earthquake activity at and near Santorini
The earthquake swarm that had started 4 days ago continues with more small quakes inside the caldera at shallow depths of around 6 km. This could suggest another magmatic intrusion the volcanic system.
Small earthquake swarm at Santorini and near Kolombo submarine volcano -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εμας παλι εδω μας εχει γ@μησει...αλλος σημερα κοντα στην Ραβενα...πλεον δεν ξερω τι να πω...
καλυτερα να βρεις κατι που να σε κουραζει παρα πολυ για να μην νιωθεις και πολλα οταν πεφτεις για υπνο
(αυτο εκανα μετα απο 2-3 μηνες το 99 αφου δεν εκλεινα ματι ουτε νυχτα ουτε μεσημερι ολη την ωρα σεισμους εκανε )
The earthquake swarm that had started 4 days ago continues with more small quakes inside the caldera at shallow depths of around 6 km. This could suggest another magmatic intrusion the volcanic system.
Small earthquake swarm at Santorini and near Kolombo submarine volcanoΕνταξει δεν διαβασα κατι ανησυχητικο για την Σαντορινη.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Small earthquake swarm at Santorini and near Kolombo submarine volcanoΕνταξει δεν διαβασα κατι ανησυχητικο για την Σαντορινη.
ναι δεν ειναι τιποτα να ξαναγεμιζει ο θαλαμος μαγμα
-
Ειμαι στην Δ.Ελλαδα, οποτε καλυπτομαι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ειμαι στην Δ.Ελλαδα, οποτε καλυπτομαιαμα σκασει ιουλιο με τους νοτιαδες εχασες!
-
επιστημονική ημερίδα 'ηφαιστειογενής δραστηριότητα στη σαντορίνη και σουβλάκια' υπό την αιγίδα του 4ΤΦ
Ομιλητές
Thomas_C200K
cabala10θα ακολουθήσει και ρεβεγιόν
-
αναλαμβάνω φαγητό και μουσική
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αναλαμβάνω φαγητό και μουσικήΤο φαγητο το αναλαμβανω εγω , σουβλακια, πιτογυρα, κλπ. Η μουσικη δικια σου.
-
για ψήσιμο μιλάω, όχι παραγγελία
ρε σεισμός θα γίνει (να 'μαστε και ον τόπικ) απ'το πολύ φαΐ (4τφ χωρίς φαΐ is NOT an option)
-
ΠΑΛΙ σεισμος αισθητος στην Κομοτηνη!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΠΑΛΙ σεισμος αισθητος στην Κομοτηνη!!ε στην τουρκια εγινε χαλαρωσε..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε στην τουρκια εγινε χαλαρωσε..
Αυτος εδω?
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=272262 -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ε στην τουρκια εγινε χαλαρωσε..
Αυτος εδω?
http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ear ... ?id=272262earthquake not found
ναι αυτος ειναι -
Μιγαδικος σεισμος.
-
-
Τι μαλακια ειναι αυτη;Εδω στην Εμιλια υπαρχουν θυματα και κανουν διαφημιση;
παιζουν με ενα φυσικο φαινομενο τοσο δυνατο απροβλεπτο και καταστροφικο οσο ο σεισμος;
Προσωπικα εχω φοβηθει αρκετα εδω περα.
Δεν κουναει εδω και καμποσες μερες αλλα ο μαλακας ο Μοντι και η επιτροπη Υψηλων Ρισκων (...) εχει προειδοποιησει για νεο σεισμο..ειλικρινα καπου εχει ξεφυγει η κατασταση.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τι μαλακια ειναι αυτη;Εδω στην Εμιλια υπαρχουν θυματα και κανουν διαφημιση;παιζουν με ενα φυσικο φαινομενο τοσο δυνατο απροβλεπτο και καταστροφικο οσο ο σεισμος;
Προσωπικα εχω φοβηθει αρκετα εδω περα.
Δεν κουναει εδω και καμποσες μερες αλλα ο μαλακας ο Μοντι και η επιτροπη Υψηλων Ρισκων (...) εχει προειδοποιησει για νεο σεισμο..ειλικρινα καπου εχει ξεφυγει η κατασταση.
Που ειναι το κακο στην διαφημιση?
-
5,8 στη ροδο!
Αργησατε να το αναφερετε...http://www.e-magazino.gr/epikairotita/seismos-58-rixter-sti-rodo.html
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?