-
Κουνηθηκαμε λιγο ε?
Και ξερετε ποιος φταιει γιαυτο
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Νίκο, Νίκο... το UTC υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει αντικαταστήσει τίποταΣωστά. Και είναι κάποιες φορές πιο βολικό από το GMT γιατί δεν λαμβάνει υπόψη το DST (καλοκαιρινή ώρα).
-
Ηταν κοντα σε εμενα γιαυτο τον ακουσα μονο εγω
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/bl ... _1094.html
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Κουνηθηκαμε λιγο ε?Και ξερετε ποιος φταιει γιαυτο
ποιος ?
-
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Οχι τωρα θα πεσει και το φορουμ Γρηγορα BAN στον κυριο!!!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Κουνηθηκαμε λιγο ε?
ποιος ?
Αυτος o varotsos που τρολλαρει συνεχεια στο περι αυτοκινησης
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Κουνηθηκαμε λιγο ε?
ποιος ?
Αυτος o varotsos που τρολλαρει συνεχεια στο περι αυτοκινησης
ΑΚαλα αυτος ειναι καμμενη περιπτωση
-
καταλαβατε καναν σεισμο στην αθηνα πριν απο λιγο;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καταλαβατε καναν σεισμο στην αθηνα πριν απο λιγο;Ο κωλος σου ειανι επηρεπης σε κουνήματα...
μην δινεις σημασια... αστοχια υλικου.
-
ευχαριστω για την απαντηση.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ευχαριστω για την απαντηση.Α κοιτα να δεις δε θα κανεις μονο εσυ χαβαλε και τρολλαρισμα θελουμε κι εμεις..
-
8,8R στη Χιλή.
το τσουνάμι δεν έχει φτάσει ακόμα Χαβάη -
Κατηγορίας Megathrust ο συγκεκριμένος σεισμός. Αντίστοιχος αυτού του 1960 με Mw=9.5. Η περιοχή είναι γνωστή πάντως για τέτοιας κατηγορίας σεισμούς.
-
Τέτοιο timing! Χθες το πρωί βοήθησα την κόρη μου σε μια εργασία για το σχολείο σχετικά με το σεισμογενές 'τόξο της φωτιάς' του Ειρηνικού. Με αφορμή κάποιο άρθρο που είχα διαβάσει για την οικονομία της, έδωσα έμφαση στη Χιλή. Δεν το φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα αισθανόμασταν τόσο κοντά μας τους Χιλιανούς.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Τέτοιο timing! Χθες το πρωί βοήθησα την κόρη μου σε μια εργασία για το σχολείο σχετικά με το σεισμογενές 'τόξο της φωτιάς' του Ειρηνικού. Με αφορμή κάποιο άρθρο που είχα διαβάσει για την οικονομία της, έδωσα έμφαση στη Χιλή. Δεν το φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα αισθανόμασταν τόσο κοντά μας τους Χιλιανούς.παλι καλα που δεν συζητούσατε για το μεσογειακο τοξο και τους σεισμους στην Ελλαδα!! Φτηνα τη γλιτωσαμε!!!
-
έλεγε ένας στην τηλεόραση προχθές, ο Λέκκας νομίζω, ότι περιμένουμε μέχρι το 2015 ισχυρό σεισμό από το ρήγμα νότια της Κωνσταντινούπολης που δεν έχει δραστηριοποιηθεί ακόμα και μπορεί να δώσει μέχρι 7,5. Βέβαια αυτό το 'νότια' είναι πολύ γενικό και μπορεί να συμπεριλαμβάνει και Ελληνικό χώρο, σωστά ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έλεγε ένας στην τηλεόραση προχθές, ο Λέκκας νομίζω, ότι περιμένουμε μέχρι το 2015 ισχυρό σεισμό από το ρήγμα νότια της Κωνσταντινούπολης που δεν έχει δραστηριοποιηθεί ακόμα και μπορεί να δώσει μέχρι 7,5. Βέβαια αυτό το 'νότια' είναι πολύ γενικό και μπορεί να συμπεριλαμβάνει και Ελληνικό χώρο, σωστά ?Το 2015?
Και τι μας νοιαζει αφου το 2012 θα εχουν καταστραφει τα παντα -
Αφου την Αιτη 'την ακολούθησε' η χιλη και η τζαπαν, μαλλον να περιμενουμε και κανα κουνηματακι προς τα μερη μας!!
τα μεγεθη ειναι μεγαλα και σίγουρα επηρρεαζουν όλη την υδρόγειο.ΥΣ. φτου ξου μακρυα μας, προς τουρκια μερια να παει μπας και εχουν να ασχοληθουν με τιποτις αλλο οι τουρκοι και να μας αφησουν στη ησυχια ( φτωχεια) μας!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έλεγε ένας στην τηλεόραση προχθές, ο Λέκκας νομίζω, ότι περιμένουμε μέχρι το 2015 ισχυρό σεισμό από το ρήγμα νότια της Κωνσταντινούπολης που δεν έχει δραστηριοποιηθεί ακόμα και μπορεί να δώσει μέχρι 7,5. Βέβαια αυτό το 'νότια' είναι πολύ γενικό και μπορεί να συμπεριλαμβάνει και Ελληνικό χώρο, σωστά ?Οχι ρε παιδιά, ήμαρτον.
Και επειδή είσαστε μορφωμένα παιδια: μη δίνετε σημασία, στις τηλεδηλώσεις αυτού του είδους. Εδώ ό έτερος, τρισμέγιστος καθηγητής δήλωσε ότι ο σεισμός της Χιλής 'δεν ήταν τεκτονικός'. Τι άλλο θα ακούσουμε....Τώρα, για το 'νότια': οι σεισμοί του 99 ήταν νότια της Κωνσταντινούπολης. Και ναι. Φτάνουν και τα 7μισάρια. Και ναι. Μπορεί να φάει καμμιά και ο Αη Στράτης, η η Σαμοθρακη (ο πρώτος πάντως, έχει φάει έναν από τους μεγαλύτερους σεισμούς του 20ου αιώνα για την Ελλάδα). Αλλά μην το παρατραβάμε... Και δηλαδή, τι θα γίνει? Αν ο σεισμός γίνει το 2016, θα ζητήσουμε από τον Εγκέλαδο να μας πληρώσει ρήτρα καθυστέρησης?
Σεισμός. Πόσο τον φοβόμαστε?