-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ WRC ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!!
ΣΗΜΑΔΙ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ..
ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΒΕΡΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
**ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ **ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΣΤΙΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΙΡΕΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝ ΑΜΕΣΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ
KEEP UP THE GOOD WORK LATES -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ SOLBERG ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ'.
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.Και όχι μόνο αυτό , αλλά και πως οι οδηγοί κάνουν απλά 'χειρισμό' των αυτοκινήτων και πως μοίαζει με playstation αλλά σε πραγματικές συνθήκες?! .
Γενικά πάντος πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα , μιας και σχόλια για τον ρόλο των roll bars στα αυτοκίνητα και άλλα διάφορα τόσο 'για αρχάριους' πιο πολυ με παρέπεμπαν σε ντοκιμαντέρ αγωνιστικών αυτοκινήτων παρά σε περιγραφή αγώνα WRC.κώστας
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οπως και ο Κουκος υπονοει,νομιζω οτι αν δεν μπουν διαφημησεις, μας βλεπω να δουμε WRC μεχρι το Ακροπολις και μετα τιποτα.
Μηπως η ΕΘΕΑ η το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α. μπορουν να 'σπρωξουν'απο τη μερια τους εμπλεκομενες εταιρειες/αντιπροσωπειες κλπ με τους αγωνες να διαφημιστουν στην ΕΡΤ ?
Πιστευω οτι αφ'ενος το τιμολογιο για τετοια ωρα προβολης δεν πρεπει να'ναι υψηλο αλλα και κοινο σιγουρο (!!) θα υπαρχει.
Εμεις πρωτα πρωτα σαν φανατικοι και πορωμενοι και μετα ολοι οσοι ανακατευονται με τα ραλλυ στην Ελλαδα.Εδώ και καιρό η ΕΤ1 έχει βαλθεί να ευχαριστήσει και τους φίλους και των πιο περίεργων σπορ.Δεν νομίζω στην Ελλάδα οι φίλοι του καλιτεχνικού πατινάζ να είναι περισσότεροι από 'εμάς'.Αν μάθω ότι οι φίλου του καλιτεχνικού πατινάζ είναι περισσότεροι από 'εμάς' θα πεθάνω που λέει και ο Λάκης.
Παρεμπιπτόντως η ΕΤ1 αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο ελληνικό κανάλι μαζί με εκείνο της Βουλής. -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 'ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ SOLBERG ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ'.
ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.Και όχι μόνο αυτό , αλλά και πως οι οδηγοί κάνουν απλά 'χειρισμό' των αυτοκινήτων και πως μοίαζει με playstation αλλά σε πραγματικές συνθήκες?! .
Γενικά πάντος πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα , μιας και σχόλια για τον ρόλο των roll bars στα αυτοκίνητα και άλλα διάφορα τόσο 'για αρχάριους' πιο πολυ με παρέπεμπαν σε ντοκιμαντέρ αγωνιστικών αυτοκινήτων παρά σε περιγραφή αγώνα WRC.κώστας
Αυτό το είπε ο Ιαβέρης και μάλλον έχει δίκιο.Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα ελευθερο κανάλι όπως είναι η ΕΡΤ δεν έχει μόνο ψαγμένους και πονηρεμένους θεατές όπως εμείς αλλά και ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν για το σπορ ξεκινώντας από το Α.Οπότε ορθώς ο Ιαβέρης,(που έχει και την εμμονή του με την ασφάλεια) αναφέρθηκε στα θέματα αυτά.Εμένα δεν θα μου άρεσε καθόλου να βλέπω ένα σπορ που δεν το ξέρω και ο παρουσιαστής να με 'γράφει'
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αυτό το είπε ο Ιαβέρης και μάλλον έχει δίκιο.Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα ελευθερο κανάλι όπως είναι η ΕΡΤ δεν έχει μόνο ψαγμένους και πονηρεμένους θεατές όπως εμείς αλλά και ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν για το σπορ ξεκινώντας από το Α.Οπότε ορθώς ο Ιαβέρης,(που έχει και την εμμονή του με την ασφάλεια) αναφέρθηκε στα θέματα αυτά.Εμένα δεν θα μου άρεσε καθόλου να βλέπω ένα σπορ που δεν το ξέρω και ο παρουσιαστής να με 'γράφει'Δεν διαφωνώ , βρε Θοδωρή, αλλά και το άλλο άκρο? μιλούσε την περισσότερη ώρα για ασφάλεια και για το πόσο επιρεάζεουν οι εξελίξεις τα καθημερινά μας αυτοκίνητα. Πράγματα δηλαδή πολύ βασικά που τα έχουμε ακούσει ακόμα και στις ειδήσεις. Τωρα για playstation και τα κουμπάκια που είπε έμενα, που δεν έχω προσωπική εμπειρία, μου προκάλεσε γέλιο. Ας το σχολιάζουν όσοι γνωρίσουν από μεσα τα πράγματα.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ωραία η εκπομπή, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια στα Χανιά είδα wrc και το καταευχαριστήθηκα!! Τα σχόλια βέβαια προορίζονταν πιο πολύ για τηλεθεατές που γνωρίζουν λίγα για το σπορ αλλά αυτό δεν είναι κακό αφού οι περισσότεροι όντως δεν γνωρίζουν. Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένος και στο μόνο που δεν συμφώνησα ήταν σε ένα σχόλιο του Ιαβέρη που είπε ότι τα wrcars driftάρουν πιο πολύ στην άσφαλτο παρά στο χώμα...Γιατί δίκιο δεν είχε ο Ιαβέρης.Εγώ προσωπικά μέσα σε μία ώρα μετάδοση είδα ελάχιστες πλαγιολισθήσεις και μάλιστα μόνο σε φουρκέτες, δηλαδή όπου δεν γινόταν αλλιώς.Μου έμεινε ένα γρήγορο κομμάτι όπου τα αυτοκίνητα έρχονταν κυριολεκτικά λες και ήταν πραγματικά τραίνα.Ούτε το παραμικρό γλύστριμα.Ο Penti Airikkala έγραφε σε ένα ξένο forum ότι ότι οι οδηγοί που έπονται του πρώτου όχι μόνο εκμεταλεύονται τις γραμμές του, στον δρόμο σαν καθαρό κομμάτι, αλλά το κάνουν γιατί επάνω στα πατήματα υπάρχει και στρωμένη γόμμα από το λάστιχο πράγμα που αλλάζει προς το καλύτερο την πρόσφυση.Ειδικά ο LOEB έχω την αίσθηση έχει καταργήσει τις πλαγιολισθήσεις ακόμα και στις φουρκέτες!
Άμα δεις το φετεινό MONTE θα δεις ότι όντως υπάρχουν πολύ περισσότερες πλαγιολισθήσεις και εννοώ τα στεγνά κομμάτια ασφάλτου -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Αυτό το είπε ο Ιαβέρης και μάλλον έχει δίκιο.Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα ελευθερο κανάλι όπως είναι η ΕΡΤ δεν έχει μόνο ψαγμένους και πονηρεμένους θεατές όπως εμείς αλλά και ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν για το σπορ ξεκινώντας από το Α.Οπότε ορθώς ο Ιαβέρης,(που έχει και την εμμονή του με την ασφάλεια) αναφέρθηκε στα θέματα αυτά.Εμένα δεν θα μου άρεσε καθόλου να βλέπω ένα σπορ που δεν το ξέρω και ο παρουσιαστής να με 'γράφει'
Δεν διαφωνώ , βρε Θοδωρή, αλλά και το άλλο άκρο? μιλούσε την περισσότερη ώρα για ασφάλεια και για το πόσο επιρεάζεουν οι εξελίξεις τα καθημερινά μας αυτοκίνητα. Πράγματα δηλαδή πολύ βασικά που τα έχουμε ακούσει ακόμα και στις ειδήσεις. Τωρα για playstation και τα κουμπάκια που είπε έμενα, που δεν έχω προσωπική εμπειρία, μου προκάλεσε γέλιο. Ας το σχολιάζουν όσοι γνωρίσουν από μεσα τα πράγματα.
Κώστα,τα rally παίζουν στις ειδήσεις μόνο όταν έχει αίμα και το ξέρουμε όλοι καλά.Φωτεινή εξαίρεση μόνο τα κανάλια της ΕΡΤ που πάντα ανεφέρονται στις εξελίξεις των rally τις ημέρες που διεξάγεται ένας αγώνας.Σίγουρα ο Λώρης και ο Στράτης θα μπορούσαν να μας πουν πολλά για το θέμα του 'χερισμού' ή της οδήγησης των σημερινών WRC Cars.Αλλά όταν ακούς για όλα αυτά τα ηλεκτρονικά νομίζω ότι εκεί πάει το μυαλό και του πιο άσχετου με το θέμα.Θα δούμε από του χρόνου που θα καταργηθούν.
-
Iσως ο Λώρης μπορεί να μας βοηθήσει μια που έχει βρεθεί στο δεξί μπακετ και σε παλαιότερο WRC αλλα και σε συγρονο με τα πολλά ηλεκτρονικά. Πάντως η αίσθηση μου είναι οτι είναι πολύ πιο δύσκολο να κινηθείς σε απόλυτες γραμμες με αργα φρένα ακόμα και μέσα στην στροφή, όπως ο Σολμπεργκ, στο χώμα παρα με την σιγουριά που σου δίνει η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση. Δείτε διαφορές πέρσι μεταξύ Λοεμπ και Σαινθ με το ίδιο αυτοκίνητο (αντιπροσωπεύτικό δείγμα κορυφαίων εκπροσώπων των δυο 'σχολών' με ίδιο αυτοκίνητο)
-
Ωραία η εκπομπή, για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια στα Χανιά είδα wrc και το καταευχαριστήθηκα!! Τα σχόλια βέβαια προορίζονταν πιο πολύ για τηλεθεατές που γνωρίζουν λίγα για το σπορ αλλά αυτό δεν είναι κακό αφού οι περισσότεροι όντως δεν γνωρίζουν. Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένος και στο μόνο που δεν συμφώνησα ήταν σε ένα σχόλιο του Ιαβέρη που είπε ότι τα wrcars driftάρουν πιο πολύ στην άσφαλτο παρά στο χώμα...
Γιατί δίκιο δεν είχε ο Ιαβέρης.Εγώ προσωπικά μέσα σε μία ώρα μετάδοση είδα ελάχιστες πλαγιολισθήσεις και μάλιστα μόνο σε φουρκέτες, δηλαδή όπου δεν γινόταν αλλιώς.Μου έμεινε ένα γρήγορο κομμάτι όπου τα αυτοκίνητα έρχονταν κυριολεκτικά λες και ήταν πραγματικά τραίνα.Ούτε το παραμικρό γλύστριμα.Ο Penti Airikkala έγραφε σε ένα ξένο forum ότι ότι οι οδηγοί που έπονται του πρώτου όχι μόνο εκμεταλεύονται τις γραμμές του, στον δρόμο σαν καθαρό κομμάτι, αλλά το κάνουν γιατί επάνω στα πατήματα υπάρχει και στρωμένη γόμμα από το λάστιχο πράγμα που αλλάζει προς το καλύτερο την πρόσφυση.Ειδικά ο LOEB έχω την αίσθηση έχει καταργήσει τις πλαγιολισθήσεις ακόμα και στις φουρκέτες!
Άμα δεις το φετεινό MONTE θα δεις ότι όντως υπάρχουν πολύ περισσότερες πλαγιολισθήσεις και εννοώ τα στεγνά κομμάτια ασφάλτουΈχει τύχει να δείτε τα dvd που κυκλοφορούν στα video clubs με την ανασκόπηση της χρονιάς του WRC; Σε αυτά τα dvd λοιπόν έχει και μερικές ειδικές ολόκληρες ιn car σε χιόνι, χώμα αλλά και άσφαλτο. Επειδεί τις είδα όλες τις ειδικές και θυμάμαι χαρακτηριστικά τα incar πλάνα από Duval και Loeb στην άσφαλτο (δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποια ασφάλτινα rally ήταν) όπου σε ολόκληρη ειδική διαδρομή δεν drift-αραν ούτε μία φορά!!! Σε αντίθεση με τις χωμάτινες ειδικές!
Για αυτά που είπε ο Ιαβέρης και ο Penti Airikkala περί γραμμών που ανοίγει ο πρώτος και ακολουθούν οι υπόλοιποι δεν διαφώνησα ποτέ! Αλλά στο ότι στην άσφαλτο πλαγιολισθαίνουν περισσότερo επέτρεψε μου να διαφωνήσω! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Iσως ο Λώρης μπορεί να μας βοηθήσει μια που έχει βρεθεί στο δεξί μπακετ και σε παλαιότερο WRC αλλα και σε συγρονο με τα πολλά ηλεκτρονικά. Πάντως η αίσθηση μου είναι οτι είναι πολύ πιο δύσκολο να κινηθείς σε απόλυτες γραμμες με αργα φρένα ακόμα και μέσα στην στροφή, όπως ο Σολμπεργκ, στο χώμα παρα με την σιγουριά που σου δίνει η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση. Δείτε διαφορές πέρσι μεταξύ Λοεμπ και Σαινθ με το ίδιο αυτοκίνητο (αντιπροσωπεύτικό δείγμα κορυφαίων εκπροσώπων των δυο 'σχολών' με ίδιο αυτοκίνητο)Και να φανταστείς ότι όταν πρωτοξεκίνησε ό SAINZ ήταν ο λιγότερο θεαματικός σε σχέση με τους άλλους.Αν δεις παλιούς αγώνες θα δεις ότι ήτανε από τους πρώτους που έβαζαν το αυοκίνητο με την μούρη.Μάλιστα τότε είχα ρωτήσει τον Ιαβέρη και μου είχε πει ότι ήταν αποτέλεσμα πολύ καλών δοκιμών και σίγουρα γρηγορότερος τρόπος από την πλαγιολισθηση.Έχω την αίσθηση ότι ο Sainz άλλαξε στυλ προς το πιο θεαματικό όταν περιορίστηκαν οι δοκιμές.Τον είχα δει σε δοκιμές τότε που ήταν όλα ελεύθερα.Οργίαζε κυριολεκτικά!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στα + και οι ελάχιστες διαφημίσεις, είδαμε μία ώρα γεμάτη.MIA ΏΡΑ;;;;;
ΟΥΑΟΥ!!!!! 1 ώρα κάθε μέρα του αγώνα; Έφαγαν το Γιούροσπορ!!!
(τώρα που λείπω τα κάνουν... )Όσο για τον ήχο, αν θέλει διόρθωση εσείς ξέρετε (εγώ... δεν είδα... ), πάντως επ'ουδενί να μην απαλειφεί ο ήχος του αγώνα για χάρις σπηκάζ (βλέπε κάποιες φορές στην Φ1...)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οπως και ο Κουκος υπονοει,νομιζω οτι αν δεν μπουν διαφημησεις, μας βλεπω να δουμε WRC μεχρι το Ακροπολις και μετα τιποτα.
Μηπως η ΕΘΕΑ η το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α. μπορουν να 'σπρωξουν'απο τη μερια τους εμπλεκομενες εταιρειες/αντιπροσωπειες κλπ με τους αγωνες να διαφημιστουν στην ΕΡΤ ?
Πιστευω οτι αφ'ενος το τιμολογιο για τετοια ωρα προβολης δεν πρεπει να'ναι υψηλο αλλα και κοινο σιγουρο (!!) θα υπαρχει.
Εμεις πρωτα πρωτα σαν φανατικοι και πορωμενοι και μετα ολοι οσοι ανακατευονται με τα ραλλυ στην Ελλαδα.Του Σ.Ο.Α.Α. εννοείς.
Καταρχήν το ΔΣ του ΣΟΑΑ δεν βρίσκει καλά καλά χορηγούς για τους εαυτούς τους, και δεύτερον αν έκαναν τέτοια κίνηση εγώ σαν Έλλην αγωνιζόμενος θα την έβρισκα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!
Ναι, λατρεύω τα ράλι, αλλά εδώ φτύνουμε αίμα να τρέχουμε οι ίδιοι και δεν βρίσκουμε χορηγό, και θα το βρούμε για ένα ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι;;; Ας βρούνε μόνοι τους, το προϊόν ΠΟΥΛΑΕΙ, και ας μας φλομώνουν στην μπούρδα τα νούμερα (ακροαματικότητας) που θέλουν να είναι πρώτα τα νούμερα ('προσωπικότητες' της ελλ. τηλεόρασης...) γιατί έτσι βολεύει...
Ο ΣΟΑΑ έχει άλλο καθήκον, πιο σημαντικό, διαφορετικό και δύσκολο, που μόνο επαγωγικά σχετίζεται με το WRC.
-
Επίσης πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα ελευθερο κανάλι όπως είναι η ΕΡΤ δεν έχει μόνο ψαγμένους και πονηρεμένους θεατές όπως εμείς αλλά και ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει να μάθουν για το σπορ ξεκινώντας από το Α.Οπότε ορθώς ο Ιαβέρης,(που έχει και την εμμονή του με την ασφάλεια) αναφέρθηκε στα θέματα αυτά.Εμένα δεν θα μου άρεσε καθόλου να βλέπω ένα σπορ που δεν το ξέρω και ο παρουσιαστής να με 'γράφει'Πάρα πολύ σωστό!
Μιας και αναφερθήκαμε στο... πατινάζ, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και ζήτημα να βλέπω 1 ώρα το χρόνο. Όμως ΑΝ ΤΥΧΕΙ και το δω, μόνο ο καταπληκτικός σχολιασμός εμένα τον αδαή με μαγνητίζει, μου δίνει την αγάπη του σχολιαστή για το σπορ, και τελικά έτσι και βλέπω αυτήν την μία ώρα (ενίοτε και αργάμισυ παραμονές εξεταστικής...), αλλιώς δεν θα έβλεπα καθόλου!!
Ναι λοιπόν στα σχόλια 'για όλους', και ας νιώθουμε περήφανοι για όσα ήδη ξέρουμε, και όλο και κάποια τρύπα θα βρούμε να μας διαφωτίσουν! -
Iσως ο Λώρης μπορεί να μας βοηθήσει μια που έχει βρεθεί στο δεξί μπακετ και σε παλαιότερο WRC αλλα και σε συγρονο με τα πολλά ηλεκτρονικά. Πάντως η αίσθηση μου είναι οτι είναι πολύ πιο δύσκολο να κινηθείς σε απόλυτες γραμμες με αργα φρένα ακόμα και μέσα στην στροφή, όπως ο Σολμπεργκ, στο χώμα παρα με την σιγουριά που σου δίνει η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση. Δείτε διαφορές πέρσι μεταξύ Λοεμπ και Σαινθ με το ίδιο αυτοκίνητο (αντιπροσωπεύτικό δείγμα κορυφαίων εκπροσώπων των δυο 'σχολών' με ίδιο αυτοκίνητο)
Και να φανταστείς ότι όταν πρωτοξεκίνησε ό SAINZ ήταν ο λιγότερο θεαματικός σε σχέση με τους άλλους.Αν δεις παλιούς αγώνες θα δεις ότι ήτανε από τους πρώτους που έβαζαν το αυοκίνητο με την μούρη.Μάλιστα τότε είχα ρωτήσει τον Ιαβέρη και μου είχε πει ότι ήταν αποτέλεσμα πολύ καλών δοκιμών και σίγουρα γρηγορότερος τρόπος από την πλαγιολισθηση.Έχω την αίσθηση ότι ο Sainz άλλαξε στυλ προς το πιο θεαματικό όταν περιορίστηκαν οι δοκιμές.Τον είχα δει σε δοκιμές τότε που ήταν όλα ελεύθερα.Οργίαζε κυριολεκτικά!
Ίσως και να το άλλαξε όταν πάλιωσε και οδηγούσε περισσότερο με εμπειρία, και λιγότερο στο απόλυτο όριο, ίσως και επειδή δεν ήταν στην τοπ φόρμα που ήταν 10 χρόνια πριν (χωρίς να λέω πως δεν ήταν ακόμη σε σαφώς τοπ φόρμα, αλλά ήταν όμως 40, όχι 30. )
-
Η κρατική τηλεόραση ούτως ή άλλως δεν προβάλλει πολλές διαφημίσεις στα διαφημιστικά διαλείμματα (τουλάχιστον στις αντίστοιχες ώρες της μετάδοσης του WRC).
Πολύ καλή η προσπάθεια...
Αν βρουν και χορηγούς τότε ακόμα καλύτερα για όλους...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΟΥΑΟΥ!!!!! 1 ώρα κάθε μέρα του αγώνα;όχι και κάθε μέρα! μόνο την τελευταία μέρα του αγώνα - αλλά και πάλι μια χαρά είμαστε
-
Μπράβο στην ΕΤ1! Επιτέλους να δούμε WRC κι εμείς οι άσχετοι μήπως και μάθουμε τίποτα.
-
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ!
ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΛΙΓΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.ΘΑΘΕΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΞΑΛΟΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 'ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ' ΣΑΝ........
(ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!).ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 'ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ' ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΕΛΛΗΝΙΚΟ:
Α SO ΚSAI POLA KALION EN!
KAI.....ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
PS EYTYXΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Iσως ο Λώρης μπορεί να μας βοηθήσει μια που έχει βρεθεί στο δεξί μπακετ και σε παλαιότερο WRC αλλα και σε συγρονο με τα πολλά ηλεκτρονικά. Πάντως η αίσθηση μου είναι οτι είναι πολύ πιο δύσκολο να κινηθείς σε απόλυτες γραμμες με αργα φρένα ακόμα και μέσα στην στροφή, όπως ο Σολμπεργκ, στο χώμα παρα με την σιγουριά που σου δίνει η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση. Δείτε διαφορές πέρσι μεταξύ Λοεμπ και Σαινθ με το ίδιο αυτοκίνητο (αντιπροσωπεύτικό δείγμα κορυφαίων εκπροσώπων των δυο 'σχολών' με ίδιο αυτοκίνητο)ΣΑΦΩΣ-ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ WRC ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΥΠΕΡΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ FORUM ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥΣ.
ΟΤΑΝ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΤΟΤΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο WARMBOLD ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΤΕΣ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.
ΚΑΤ'ΕΜΕ, ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ WRC ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ/ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
- 27 days later
-
ρε μαγκες λιγο αργα δεν ειναι οι εκπομπες?
Το WRC στην ΕΤ1!!!