-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Μακάρι να γεμίσει και να καταφέρει να φέρει κόσμο όχι μόνο στο Ακρόπολις αλλά και στους ελληνικούς αγώνεςΟι Ελληνικοί αγώνες (τα Ελληνικά πρωταθλήματα), δεν είναι αντάξια του Ακρόπολις.
-
Γενικά αμφιβάλλω αν στην Ελλάδα οι σκληροπυρηνικοί FIA-1 θεατές είμαστε πάνω από 10-20 χιλιάδες και ίσως λέω πολλούς.
-
Βέβαια θα προτιμηθεί από πολλούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν SD λόγω καθημερινής ...Αυτό ακριβός πιστέυω και εγώ
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Οι Ελληνικοί αγώνες (τα Ελληνικά πρωταθλήμαστα), δεν είναι αντάξια του Ακρόπολις.
Δεν είναι του επιπέδου Ακρόπολις αλλά είναι αγώνες που μπορούμε να παρακόλουθήσουμε και τις υπόλοιπες 360 μέρες...
-
Δεν είναι του επιπέδου Ακρόπολις αλλά είναι αγώνες που μπορούμε να παρακόλουθήσουμε και τις υπόλοιπες 360 μέρες...Έτσι είναι. Δε 'βγάζω' κακία, απογοήτευση αισθάνομαι γιατί ενώ μπορούμε να οργανώσουμε (σε -τουλάχιστον- πολύ καλό επιπεδο), ένα αγώνα του ΠΠΡ, τα τοπικά πρωταθλήματα πάσχουν. Σε αυτά δείχνουμε το γνωστό πρόσωπο του ραγιαδισμού... Για ένα ακόμα θέμα, κρίμα...
θα ήθελα επίσης να επαναλάβω:
Όσοι από εσάς έχετε τα μέσα και μπορείτε, θα σας ήταν εύκολο να πιέσετε έτσι ώστε:
ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ $%^$*&^#@ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ (ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ; -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΟΙ $%^$*&^#@ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ (ΤΗΣ ΛΙΛΑΙΑΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ;Α, θα σε μαλωσω, δε σου αρεσε το τρομερο διδυμο Φωτεινελη Διατσιδη?!!!!
Δωστε σε ΜΣ κ ΠΤ τα μικροφωνα μωρε
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Α, θα σε μαλωσω, δε σου αρεσε το τρομερο διδυμο Φωτεινελη Διατσιδη?!!!!OXI!
Δωστε σε ΜΣ κ ΠΤ τα μικροφωνα μωρε
;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έτσι είναι. Δε 'βγάζω' κακία, απογοήτευση αισθάνομαι γιατί ενώ μπορούμε να οργανώσουμε (σε -τουλάχιστον- πολύ καλό επιπεδο), ένα αγώνα του ΠΠΡ, τα τοπικά πρωταθλήματα πάσχουν. Σε αυτά δείχνουμε το γνωστό πρόσωπο του ραγιαδισμού... Για ένα ακόμα θέμα, κρίμα...
Δυστυχώς έτσι είναι φίλε kubiak.Όσες φορές όμως και να τα πούμε,αν δεν μπουν στο παιχνίδι χορηγοί και δεν υπάρξει σωστή προβολή, δε θα γίνει τίποτα!Πραγματικά κρίμα γιατί και θέαμα μπορούν να προσφέρουν.
Όσο για τους περσινούς σχολιαστές της Λιλαίας,έχεις απόλυτο δίκαιο.Η κατάσταση ήταν κωμικοτραγική!Μπορεί να μην πήγα λόγω όσων είχαν προηγηθεί την προηγούμενη χρονιά, από κάποια πλάνα όμως που είδα κατάλαβα τι ακουγόταν για 3 ημέρες...Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα είναι διαφορετικά.
-
Τα καλα νεα συνεχιζονται, μολις διαβασα οτι το υπουργιο Τουρισμου ιδρυει φορεα που θα εχει στοχο να παντρεψει τις μεγαλες διεθνεις αθλητικες διοργανωσεις της χωρας μας με τον τουρισμο και μαντεψτε ποιο φιγουραριζε πρωτο, πρωτο στην λιστα; Ναι, σωστα το ραλι Ακροπολις.
Μακαρι η υλοποιηση να ειναι ανταξια της (καθυστερημενης ειναι η αληθεια) εμπνευσης!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τα καλα νεα συνεχιζονται, μολις διαβασα οτι το υπουργιο Τουρισμου ιδρυει φορεα που θα εχει στοχο να παντρεψει τις μεγαλες διεθνεις αθλητικες διοργανωσεις της χωρας μας με τον τουρισμο και μαντεψτε ποιο φιγουραριζε πρωτο, πρωτο στην λιστα; Ναι, σωστα το ραλι Ακροπολις.Μακαρι η υλοποιηση να ειναι ανταξια της (καθυστερημενης ειναι η αληθεια) εμπνευσης!
Mόλις το διάβασα κι εγώ....
http://www.sportsnet.gr/PressRel_Public ... asp?id=852
-
Άντε να δούμε...
Ακούγεται και άλλα πολλά για το θέμα του τουρισμού, και της γενικότερης -τουριστικής- αξιοποίησης γεγονότων/διοργανώσεων που έχουν ευρεία απήχηση...
Λέτε να ξυπνήσαμε και να καταλάβαμε (σε επίπεδο κυβέρνησης), τη σημασία και το ύψος των εσόδων που μπορούμε να έχουμε από τον τουρισμό με την ουσιαστική κρατική/κυβερνητική μέριμνα και προβολή, μέσω της εκμετάλευσης διοργανώσεων πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου χαρακτήρα; *Γιατί, αν περιμένουμε από την ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΠΑΧΤΗ: Επίπεδο υπηρεσιών κάτω του τριτοκοσμικού και τιμές που ούτε στο χειρότερο είδος μονοπωλίου δεν απαντούνται...*
-
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ?
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ?
Η ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ.
-
Οχι δεν νομίζω!Ισχύει!
Αλλά εδω δεν έχει ανέβει ακόμα το site,στην υπερειδική θα κολλήσουμε?
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ?
Η ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ.
Βρε βιαστικέ, περίμενε...
Την προηγούμενη Πέμπτη έγινε συνάντηση των εκπροσώπων του Ακρόπολις με τη FIA και τους κατασκευαστές, όπου παρουσιάστηκε επίσημα το σχέδιο διεξαγωγής της SSS. Οι Αγγλοι το ανακοίνωσαν χωρίς να το έχουν συζητήσει με τη FIA. Η 'πρωτιά' είναι το ζήτημα ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι δεν νομίζω!Ισχύει!Αλλά εδω δεν έχει ανέβει ακόμα το site,στην υπερειδική θα κολλήσουμε?
Αλήθεια τι έγινε με αυτό το site?
-
18:00 η ώρα η SSS στο ΟΑΚΑ!
-
Τίποτα για τις τιμές των εισιτηρίων ξέρουμε;Έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα αλλά δεν βρήκα κάτι
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
Τίποτα για τις τιμές των εισιτηρίων ξέρουμε;Έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα αλλά δεν βρήκα κάτιΚάποιος είχε αναφέρει κάτι για 20€...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η υπερειδική θα γίνει Πέμπτη; Ελπίζω οι τιμές των εισητηρίων να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα!
ΚΑΙ γω αυτο ελπιζω , , περσι και προπερσι ηταν 15 στη λιλαια.
μπορει επειδη θα εχει μεγαλη προσελευση κοσμου να εχει 13-14 ευρο η και 12
με το ζορι, θα δουμε σε λιγους μηνες..ΘΑ ΕΧΕΙ 20 ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αυτό το έχω δει εδώ και καιρό.Η απορία μου είναι αν υπάρχει τίποτα επίσημο από τους διοργανωτές.
-
Πολύ μου αρέσει η σχεδίαση της διαδρομής!! Κανα αλματάκι προβλέπετε;;;
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ