-
Είμαι σχεδόν έτοιμος για αγορά του Peugeot 307 cc στα 1600 κυβικά.
Αυτό που απομένει είναι να κάνω test drive για να επιβεβαιώσω ότι θα το αγοράσω.
Όπως καταλαβαίνετε, από τότε που είδα ότι από οικονομικής κυρίως άποψης θα μπορέσω να το πάρω...έχω ψάξει και την πιο απίθανη ιστοσελίδα και αγοράσει όλα τα περιοδικά που αναφέρονται σε αυτό.
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα άρθρο ότι σε μια δοκιμή που έκαναν, το πήγαν σε πλυντήριο με βούρτσες και παρατήρησαν ότι μπήκαν λίγα νερά (στην θέση του συνοδηγού) και δεν το κρύβω ότι με απογοήτεψε. Πουθενά αλλού όμως δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα που υποστήριζαν το αντίθετο.Θα ήθελα την γνώμη κατόχων Peugeot 307 cc αλλά και μη για το όμορφο κατά γενική ομολογία αυτοκίνητο
Επίσης αν γνωρίζουν για τιμές των service και από ποια αντιπροσωπεία προτείνουν στην Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
-
Αυτό που απομένει είναι να κάνω test drive για να επιβεβαιώσω ότι θα το αγοράσω.
Όπως καταλαβαίνετε, από τότε που είδα ότι από οικονομικής κυρίως άποψης θα μπορέσω να το πάρω...έχω ψάξει και την πιο απίθανη ιστοσελίδα και αγοράσει όλα τα περιοδικά που αναφέρονται σε αυτό.
Κάπου πήρε το μάτι μου ένα άρθρο ότι σε μια δοκιμή που έκαναν, το πήγαν σε πλυντήριο με βούρτσες και παρατήρησαν ότι μπήκαν λίγα νερά (στην θέση του συνοδηγού) και δεν το κρύβω ότι με απογοήτεψε. Πουθενά αλλού όμως δεν αναφέρθηκε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα που υποστήριζαν το αντίθετο.Θα ήθελα την γνώμη κατόχων Peugeot 307 cc αλλά και μη για το όμορφο κατά γενική ομολογία αυτοκίνητο
Επίσης αν γνωρίζουν για τιμές των service και από ποια αντιπροσωπεία προτείνουν στην Θεσσαλονίκη.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
-
-
Ενας γνωστός μου στην Αγγλία το έχει πάρει.
Δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για νερά παρα μόνο για τους πολλούς τριγμούς και ένα πρόβλημα με τον μηχανισμό της οροφής που απ' οτι ξέρω του το έφτιαξαν τσάμπα.
Αυτό που πραγματικά τον έχει κάνει και έχει βλαστημίσει που το έχει πάρει είναι ο 1.600αρης που δεν μπορεί με τίποτα να τσουλήσει αξιοπρεπώς το όχημα. -
Φίλε Sado Όσ' αναφορά τους τριγμούς, πιστέυω ότι παίζει μεγάλο ρόλο τι αυτοκίνητο οδηγούσες πριν, π.χ. αν είχες Mercentes θα οδηγούσες σε πούπουλα ενώ σε Lada θα είσουν καπετάνιος σε φουρτούνα. Αλλιώς αξιολογείς το καθένα ανάλογα της τιμής του πανω απολα.
Για τον βαρύ κινητήρα και γενικά το βαρύ σκάφος...αυτό με αγχώνει.
Δεν είναι και fun της ταχύτητας, κυρίως με ενδιαφέρει το να με βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάποια νορμάλ προσπέραση.
-
Πάνε για το δίλιτρο 1500+ ( κενό ) κιλά είναι πολλά για 110 άλογα. Άλλωστε για 3 χιλιάρικα περίπου δεν αξίζει να πάρεις το 16.
-
Το κακό φίλε mirage είναι ότι εκει που λέω ότι θα έδινα αυτα τα χρήματα για τα όποια extra χρειαστούν, τώρα μου βγαίνουν αυτά εδω για τα παραπάνω γαιδουράκια. Και αν ανεβώ στα κυβικά αυτομάτως δεν ανεβαίνουν τα τέλη και η ασφάλεια;
Θα μου πεις όλα δεν γίνεται να τα έχεις δικά σου.
Παντως πιστεύω ότι αν δεν το κάνω θα με φανε οι τύψεις. οπότε καλύτερα να ζοριστώ και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κατα κάποιο τρόπο παρα όπως είπατε να σέρνομαι Κρίμα είναι για 2-3 χιλιάρικα να το χαραμίσω.Έρε μπελάδες στα καλά καθούμενα!!!!
-
Καλύτερα τα λεφτά για τα extra να τα δώσεις για την ασφάλεια σου παρά για την άνεση σου.
Άλλωστε μπορείς να βάλεις και αργότερα αν θέλεις, άλογα δεν θα μπορεις να βάλεις....Είναι ωραίοι μπελάδες...
-
Υπαρχει κανείς ρε παιδιά με 1600 να μας πει μια 2η γνώμη;
έχω βγάλει μολύβια στυλούς κανω υπολογισμούς να δω αν βγαίνω για το 2.0 το οποίο εχει αρχική 29.100
Sado απο την μια καλόι μπελάδες..
από την άλλη... είναι πολλά τα λεφτά που έλεγε κάποιος μάγκαςςς -
¸íáò ïéêïãåíåéáêüò ößëïò ðïõ Ý÷åé ôé 1600 Ý÷åé âëáóöçìÞóåé ôçí þñá êáé ôçí óôéãìÞ ðïõ ôï ðåßñå.
-
Trelos
το βλασφήμησε για τα άλογα του ή για άλλους λόγους όπως οι τριγμοι που ανέφερε παραπάνω ο Sado? -
Opel Tigra TwinTop 1,8 με 20.000 έως 21.500 η ακριβότερη έκδοση. Το έχεις κοιτάξει;
-
Αυτό νομίζω είναι στην κατήγορία των 'μικρών' η κανω λάθος;
Με την ίδια λογική γιατί να μην έπαιρνα το 206 cc ? -
costa σκέψου του Opel Tigra, τώρα που θα πάρω το Opel Astra GTC και έλα να κάνουμε 'Opel - Costa Club'!
-
Εμπειρία ( ) έχω μόνο από το 180άρι που δεν μπορώ να πω ότι μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις
Μέτρια ακαμψία με ανοιχτή την οροφή, το συγκεκριμένο που είχα οδηγήσει είχε ηλεκτρικά προβλήματα (μισάνοιχτα παράθυρα, δεν άνοιγε η οροφή, μία φορά έμεινε στη μέση -ρόμπα-, πότε τα τρία παράθυρα ανοιχτά, πότε τα δύο, κάτι σαν windoz με ιό )
Επιδόσεις αποδεκτές, οπότε δεν θέλω να ξέρω για το 1.6 (η αναλογία κιλών/ίππο δεν γνωρίζει μάρκες/μοντέλα)
-
Είναι κι αυτό ένα ζήτημα (το μέγεθος). Πάντως ίσως θα μπορούσες να περιμένεις το Focus CC και το Astra CC αν δεν καίγεσαι να το πάρεις αυτή την εποχή. Αν μη τι άλλο μια πολυετής εγγύηση είναι σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Οι μηχανισμοί αναδίπλωσης οροφής και οι ενώσεις βγάζουν συχνά προβλήματα.
-
Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είχε τα ηλεκτρικα προβλήματα, γιατί να πούμε την αλήθεια σε όλα τα αυτοκίνητα 1 στα 20 βγάζει προβλήματα.
Παρόλα αυτά επειδή είμαι κάτοχος Peugeot 206 δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Peugeot θα άφηνε ένα αυτοκίνητο (που είναι βιτρίνα κυρίως και όχι τόσο επιδόσεις) να γίνεται όπως πολύ σωστά είπες Ikar ρόμπα.
Αρχιζω να έχω αμφιβολίες για το 307 cc μιας και δεν βλέπω σχόλια κολακευτικά...
...μήπώς να στραφώ σε κάτι άλλο μήπως;(μην μου πείτε για megane το αποκλείω)
-
Ο χρήστης costa έγραψε:
...μήπώς να στραφώ σε κάτι άλλο μήπως;(μην μου πείτε για megane το αποκλείω)
Αν θέλεις οπωσδήποτε CC, σημαίνει ότι δεν σ'ενδιαφέρουν και τόσο επιδόσεις, στρίψιμο κλπ, οπότε είσαι πιο πολύ φαν της γοητείας ενός ανοιχτού αυτοκινήτου και της 'μούρης' (με την καλή έννοια για να μην παρεξηγηθώ). Προσωπικό γούστο, το μόνο πραγματικά όμορφο αυτοκίνητο της κατηγορίας είναι το Megane.
Τα δύο CC που βγάζει η Πεζό είναι επιεικώς δυσανάλογα σε σχεδιασμό, λόγω της ιδιομορφίας της σκληρής οροφής που πρέπει να αποθηκεύεται κάπου όταν την ανοίγεις = πολύ κοντό καπό, μακρύ πίσω μέρος. Στη Ρενό κατάφεραν να το κάνουν να φαίνεται λιγότερο αυτό, και το Megane δείχνει πιο αρμονικό.
Αν πάντως δεν το βιάζεσαι, κυκλοφορούν φήμες και σχέδια για Σιτροέν C4 CC
edit: νάτην: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 496#265496
-
ManosK
μήπως γνωρίζεις ποτε έρχονται στο πολύ περιπου αν γνωρίζεις το Focus CC και το Astra CC?
αν είναι θέμα μηνων αξίζει να περιμένω πιστέυω. -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... ghlight=cc
Για το Astra CC λέει ο φίλος για του χρόνου.Για το Focus CC δεν γνωρίζω, πάντως ούτε αυτό βλέπω να έρχεται σύντομα.
Peugeot 307 cc ...να το πάρω(?) το κορίτσι...μην το παιδεύω