-
η αληθεια ειναι πως δεν εχω δει...ωστε να συγκρινω!απλα δεν θα εκανα συγκριση με τα συγκεκριμενα που αναφερεις!δεν το κατατασω με τα δικα μου δεδομενα, το twingo ,στην ιδια κατηγορια του aygo,C1,smart κτλπ..
-
Βασικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι από τα καλύτερα τόσο σε υλικά όσο και σε ποιότητα συναρμογής (όπου ανταγωνισμός βλέπε aygo/107/c1/cuore/agila/splash/panda/matiz/picanto/i10/fox)! Σε πολλά του ανταγωνισμού συναντάς ακόμη και γυμνό μέταλλο ή χειριστήρια a/c εξαερισμού από αυτοκίνητα δεκαετίας 80.
-
Στο τελευταίο autobild έχει δοκιμή το Twingo RS. Δεν αναφέρει ούτε ένα μειονέκτημα. Ακόμη και για το τιμόνι που ως Renault περιμέναμε αρνητικά σχόλια μιλάει για ακριβές τιμόνι...Οπως αναφέρει και εκεί η τιμή του θα καθορίσει την επιτυχία του ή μη.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Στο τελευταίο autobild έχει δοκιμή το Twingo RS. Δεν αναφέρει ούτε ένα μειονέκτημα. Ακόμη και για το τιμόνι που ως Renault περιμέναμε αρνητικά σχόλια μιλάει για ακριβές τιμόνι...Οπως αναφέρει και εκεί η τιμή του θα καθορίσει την επιτυχία του ή μη.Μα πως να είναι όταν στην ουσία έχουμε ένα Clio II ;
-
Ξερει κανεις τις πραγματικες τιμες των εκδοσεων του Twingo ; Οχι αυτες στα περιοδικα κτλ, ποσο καταληγουν στο τελος, με ολα τα σεα και τα μεα
-
Σε σχέση με τις τιμές των περιοδικών υπολογίζεις +230 euro για μεταλλικό χρώμα και + 205 euro για τέλη ταξινόμησης και πινακίδες.
-
Αλλο ένα αρθράκι για το RS:
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=71790
-
Το αυριανό Autobild έχει συγκριτικό 500 abarth-Twingo RS και Mini. Αναμένω πως και πως να δω σχόλια...
-
Δοκιμή του Twingo GT στο Cityauto:
-
τι διαπιστωσα τη μαλακια του GT παντως σημερα που το κοιταξα αλλη μια φορα απο κοντα!!!αυτα τα ταμπουρα πισω οι γελιοι τυποι της Renault to σκεφτηκαν πολυ και τα εβαλαν...η τους ανεβαζε το κοστος ο αξονας με τα δισκοφρενα...;;;μαλλον ηθελαν να κανουν τη διαφορα με το RS και δεν τα εβαλαν...ωρες ωρες...τι να πει κανεις....
-
Νομίζω πως μπορείς να βάλεις δίσκους, αν ζητήσεις και ESP.
-
στον 21ο αιώνα ταμπουράκι! πέθαναν τα κορόιδα ρεεεεεεε!
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
στον 21ο αιώνα ταμπουράκι! πέθαναν τα κορόιδα ρεεεεεεε!Κι λομως εγώ που οδήγησα το gt δεν μπορώ να πω πως δε μου άρεσε. ¨Οσο για τα ταμπούρα δυστυχώς το κάνουν κι άλλες εταιρείες ...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Νομίζω πως μπορείς να βάλεις δίσκους, αν ζητήσεις και ESP.αν ειναι σε αυτη τη τιμη που εχει να αρχισω να 'ζηταω' κιολας...καλυτερα να παρω το clio 197 κατευθειαν...ιδια λεφτα θα ερθει στο τελος!
σε GT μοντελο εν ετη 2009(σχεδον) και ταμπουρακι...αστο και παρε κανενα παπακι καλυτερα...τουλαχιστον τα παπακια εχουν μπρος πισω δισκοφρενα!!!
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
στον 21ο αιώνα ταμπουράκι! πέθαναν τα κορόιδα ρεεεεεεε!Ποσο καλυτερα πιστευεις θα φρεναρε με δισκοφρενα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
στον 21ο αιώνα ταμπουράκι! πέθαναν τα κορόιδα ρεεεεεεε!
Ποσο καλυτερα πιστευεις θα φρεναρε με δισκοφρενα?
κατι λιγοτερο απο οτι τα ταμπουρα....στα πρωτα 30 λεπτα επιπονης οδηγησης...μετα τα 30 λεπτα τουλαχιστον θα εχεις διαρκεια με το δισκοφρενο...!εκτος αν παρεις το GT για να εχεις τα 100 αλογα στο 'Σταβλο' να καθονται ολημερης και οληβραδης!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
κατι λιγοτερο απο οτι τα ταμπουρα....στα πρωτα 30 λεπτα επιπονης οδηγησης...μετα τα 30 λεπτα τουλαχιστον θα εχεις διαρκεια με το δισκοφρενο...!εκτος αν παρεις το GT για να εχεις τα 100 αλογα στο 'Σταβλο' να καθονται ολημερης και οληβραδης!
Για πιο σπορ χρηση, υπαρχει στη γκαμα της Renault και το Twingo RS...
To Gt, δεν νομιζω οτι ειναι φτιαγμενο για επιπονη οδηγηση. Οχι οτι θα ηταν ασχημα να υπαρχουν δισκοι παντου, αλλα η ελλειψη τους δεν αποτελει λογο να αποκλεισει καποιος την αγορα του...
-
Πάντως και το clio στο 1.2 Tce πίσω ταμπούρα έχει αλλά τα φρένα σε απόσταση φρεναρίσματος και απόδοση είναι από τα κορυφαία. Το ανέφερε και το συγκριτικό του προηγούμενου Autobild.
-
To ταμπούρο θεωρητικά είναι και πιο δυνατό από το δισκόφρενο. Εκεί που τα πάει χάλια είναι στην αντοχή.
-
Επισης τα ταμπουρα πισω μπορουν φαγωθουν μονοπατα(κολλαει το ενα) αν εισαι με το χειροφρενο στο χερι.
Renault Twingo 2007