-
Σχολια για τα αποτελεσματα των προβλεψεων εδω!
-
-
-
ΟΤΑΝ Η ΒΡΟΧΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ:evil: . ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
-
- Θα επρεπε να μου απονεμηθει αλλος μισος βαθμος εφοσον στον πιλοτο που δε βρηκα, βρηκα το αυτοκινητο
- Αφου η αρχη ειναι το ημισυ του παντος, τα αποτελεσματα αυτα θα επρεπε να ειναι το 50% της συνολικης βαθμολογιας
- Γαμωτο το ονειρο ελεγε 2 ρενω και αναμεσα τους μια φερραρι που να φανταστω οτι θα ηταν του κουλου!
-
43 οι συμμετοχες στην Αυστραλια, ενας μικρος χαμος!
Σιγουρα η βροχη και τα παρατραγουδα της στα προκριματικα ανακατεψαν τη τραπουλα και οι προβλεψεις επεσαν λιγο πολυ εξω ομως καποιοι ειδαν Renault και αναταμοιφθηκαν.
Παντως εχω την εντυπωση οτι φετος για αρκετους λογους θα γευτουν αρκετοι διαφορετικοι συνδιασμοι τη χαρα της νικης και αυτο θα κανει το πρωταθλημα μας ακομα πιο συναρπαστικο!
-
Εγώ βρήκα τον νικητή
-
Ουδέν σχόλιον!!!!
-
Κουβάς
Δηλαδή πριν κάνουμε προβλέψεις θα κοιτάμε το weather.com;
-
Ζήτω ο Νούμερο 2!!!
(φτηνά τον γλίτωσα τον κουβά, αυτή τη φορά ο Νούμερο δύο βοήθησε εμένα, και όχι τον Μιχαλάκη, ο οποίος από βρεγμένα τα έκανε εντελώς θάλασσα... Εμ, τα έλεγε ο Χάρι Κλύνν στη διαφήμιση... ΜΙΧΑΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! )
-
0
-
Δηλ, εγώ που έβαλα 1. Alonso και 2. Fisichella δεν παίρνω τίποτα???
Μήπως ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος... -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μήπως ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος...Άργησες όμως. Είχε λήξει όταν έκανες post. Βασικά δεν είχαν βάλει σώστα την ώρα και φαινόταν πως έληγε το βράδυ της Παρασκευής αλλά είπα να μην μιλήσω...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μήπως ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος...Σε κουτσό άλογο πόνταρες!!
Αν δεν έβαλες 3ο τον Ρούμπενς, να πάρεις τον βαθμό του εκτός σειράς βάθρου, όντως δεν παίρνεις τίποτα... -
O άχρηστος με κατέστρεψε. Τον Montoya εννοώ.
Πρώτο-δεύτερο τους βρήκα, και για τρίτο είχα τον άχρηστο, και αυτός είχε έξοδο στο τέλος .....
Καλά κάνω και δεν τον χωνεύω. Και για τιμωρία του δεν θα ξαναποντάρω πάνω του.Κύριε μοδεράτορα, αφού έπιασα το γκανιαν, κάτι παραπάνω δεν πρέπει να κερδίσω;
-
Αυτή τη φορά G_F_P δεν θα έχεις πολύ δουλειά γιατί 4-5 ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τον άσσο!
Ψιλοκαταστροφικό το σύστημα βαθμολόγησης... -
Oσο οι πολλοι θα κανουν ευχες αντι για προβλεψεις φασουλι το φασουλι καλα θα πηγαινουμε
-
Εγώ πάλι κουλουράκι αλλά δε βαριέσαι εκεί στη Renault το αξίζουν όσο και ο κακομοίρης ο Trulli. Χαλάλι τους. Μου φαίνεται πως πρέπει να τους πάρω πιο σοβαρά. Από εδώ και πέρα λοιπόν θα βάλω και τη Renault στις προβλέψεις μου.
-
ΚΟΥΒΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ!!!!!!
Το χειρότερο είναι πως ήμουν εντελώς λάθος από σκεπτικό!!!!
Σουμάχερ έλεγα για ξαστεριά μετά την μπόρα... Τελικά έκανε μπουγάδα...
Ο ΝΟΥΜΕΟΡ ΔΥΟ, ο γεννημένος 2ος, το γκανιάν ηττημένος, με άφησε κι αυτός για ακόμα χειρότερα αποτελέσματα!
Και μη χειρότερα είχα για τρίτο τον Αλόνζο, πιστεύοντας πως αν οι Ρενώ κυριαρχήσουν πάλι ο Φιζικέλα θα είναι πιο μπροστά από αυτόν, ενώ σε όλη την εξέλιξη του Γ.Π. ήταν αυτός ο καλύτερος!!!
ΆΞΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ!!!!
-
Για να παρεις εδω κανενα βαθμο πρεπει να πονταρεις στην τυχη σου και οχι σε παραδοσεις και τετοια.
Εγω τι τον ηθελα τον Kimi 3ο μου λεει κανεις?
Δοξαστε τον πρωταθλητη!!!! (version 2005)