-
Έτσι όπως πήγαινε τελικά ήταν πιο πιθανός ο Kimi 3ος παρά οι Ferrari 1-2
Μπορεί οι προβλέψεις μου να ήταν ο,τι ναναι αλλά δεν απογοητεύτηκα!! Απλά φαίνεται ότι θέλει πολύ σκέψη και αρκετή τύχη η πρόβλεψη σε αυτούς τους πρώτους αγώνες -
Θελει οντως σκεψη η δουλεια και απο οτι ολοι βλεπετε καλυτερος απο ολους αυτη τη στιγμη ειναι ο greo. Βεβαια το προβαδισμα ειναι οριακο αλλα επειδη φετος μαλλον τα 6αρια θα ειναι σπανια, ειναι και πολυτιμο.
Η παραγκαρχες ακομα δεν εχουν ζεσταθει μου φαινεται
-
0!!!!...και γελάκια κυρ Go_For_Volos!!!
Καλάαααα!!!...Πίσω έχει η Μπέμπα την ουράα!!!ΥΓ Αλλα ψηφίζω αλλά δεν μου βγαίνουν ρε γμτ!!
-
Μάλιστα! Άλλο ένα 0... Καταγγέλω την φερράρι που σκανδαλωδώς δε συνεχίζει την περυσινή εικόνα!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θελει οντως σκεψη η δουλεια και απο οτι ολοι βλεπετε καλυτερος απο ολους αυτη τη στιγμη ειναι ο greo. Βεβαια το προβαδισμα ειναι οριακο αλλα επειδη φετος μαλλον τα 6αρια θα ειναι σπανια, ειναι και πολυτιμο.ΣΦΥΡΑΑΑΑΑ!!!!! ΕΛΗΞΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Παντως μου κανει εντυπωση, γιατι δε θεωρω τυχη που βρηκα τους δυο νικητες, απλα οπως εγραψα κι αλλου πιο πολυ ευχες διαβαζω παρα προβλεψεις
-
Η τυχη ηταν οτι τους πετυχες στους αγωνες. Θα μπορουσες πχ να ειχες προβλεψεις Αλονσο στην Αυστραλια και Φισι στη Μαλαισια και να μετραγες κουλουρια τωρα. Ας πουμε εγω ειχα πει Κιμι για Μαλαισια γιατι πονταρα οτι με δεδομενες τις δυσκολες συνθηκες, η δουλεια του de la Rosa με τον τριτο μονοθεσιο θα εδινε αποφασιστικο προβαδισμα στους ασημι. Δεν εγινε ομως αυτο τελικα και πηρα εναν βαθυ κουβα.
Παντως εχεις δικιο, πολλοι ψηφιζουν συναισθηματικα. Οχι οτι ειναι κακο αφου στο κατω κατω ο διαγωνισμος δεν εχει επαθλο για να πεις οτι θα τον παρω πολυ σοβαρα.
-
Εγώ λέω να το αλλάξουμε, και να κερδίζει η πιο ΑΣΧΕΤΗ πρόβλεψη!!
Αλλιώς δε βγαίνω πρωταθλητής, και θα την διαλύσει ο άνεμος την παράγκα!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ λέω να το αλλάξουμε, και να κερδίζει η πιο ΑΣΧΕΤΗ πρόβλεψη!!
Αλλιώς δε βγαίνω πρωταθλητής, και θα την διαλύσει ο άνεμος την παράγκα!!Εσύ εδώ το πας εκέι το πας πάλι στη παράγκα καταλήγεις πάλι. Πρόσεχε μη σφυρίξω τίποτα στον Τριανταφυλλόπουλο!
-
Παιδες με αφορμη το προβλημα του Monty, στην εκδοση των αποτελεσματων θα μετρησει σαν να εχει γινει η αντακασταση των δυο οδηγων στην προβλεψη.
Δηλαδη προβλεπεις Monty αλλα ο de la Rosa ανεβαινει βαθρο στην ιδια θεση; Τσιμπας βαθμουλακι κανονικα.
-
Alonso...OK!
Trulli....πάλι ΟΚ!!!!R.Schumacher!!!!!!!!!...ZONK!!!!
2 στα 3!!! Πάλι κουβάς κυρ_Υδρόβιε?!!!
Να χαρώ σύστημα!!!
-
Tα αποτελέσματα μας τελείωσαν? Με 0 (μηδέν) βέβαια δεν περιμένω τίποτα καλό, απλά ελπίζω σε μία αλλαγή κανονισμών που να με βολεύει στις προβλέψεις μου
ΥΓ Πες μας και τον αρ.λογ. κατάθεσης της παράγκας...
-
Τα αποτελεσματα μολις ενημερωθηκαν. Μικρες οι μεταβολες, με τον greo να αποκτα συγκατοικους στο ρετιρε τους A-Viper και rally maniac. Παντως ακομα τα πραγματα ειναι αργα με μεγιστο ποντων το 3. Καλο αυτο, σημαινει οτι τα αποτελεσματα ειναι απροβλεπτα
Μεγαλη εκπληξη του αγωνα ομως ηταν ο kouk που καθαρισε 2 βαθμουλακια και απο τελευταιος, φλερταρει με την κορυφη. Φουρνοι γκρεμιστηκαν σε ολη την επικρατεια, ενω υπαρχουν σοβαρες υποψιες για δαχτυλο της FIA.
Η επιτυχια θα γιορτασει κλασικα με μερικα κιλα παϊδακια!!
-
Αστα αυτά Υδάτινε!!!
Δεν πρόλαβες να ρυθμίσεις το αποτέλεσμα για να μείνω πάλι με την κουλούρα και να προσθέτεις γελάκια!!!
Τι έγινε? Δεν έχεις καλές επαφές με τους Άραβες?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τα αποτελεσματα μολις ενημερωθηκαν. Μικρες οι μεταβολες, με τον greo να αποκτα συγκατοικους στο ρετιρε τους A-Viper και rally maniac. Παντως ακομα τα πραγματα ειναι αργα με μεγιστο ποντων το 3. Καλο αυτο, σημαινει οτι τα αποτελεσματα ειναι απροβλεπταΚαταγγέλω παγκόσμια πλεκτάνη εναντίον μου, καθώς θα έπρεπε το nick μου να αναφέρεται πρώτο λόγω αλφαβητικής σειράς...
Έτσι θέλετε κ.κ. greo και μάστρο-rally maniac να βγείτε πρώτοι;
Χάρισμά σας!
-
Για να πώ την αμαρτία μου στους τελευταίους γύρους παρακαλούσα να μείνει κάποιος από τούς δύο πρωτοπόρους γιατί είχα κιμι 2ο και ραλφ 3ο
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Για να πώ την αμαρτία μου στους τελευταίους γύρους παρακαλούσα να μείνει κάποιος από τούς δύο πρωτοπόρους γιατί είχα κιμι 2ο και ραλφ 3οΚαι εγώ το έλεγα (για διαφορετικούς λόγους βέβαια, καλύτερη θέση για τον Κίμι γαρ) αλλά είχα και προτίμηση στο πρόσωπο του Αλόνσο! Δεν εγκατέλειψε όμως...
Πάντως γιατί αμαρτία; Εκτός αν είσαι Renault ή Τoyota!
(Όπως εγώ κάποτε που για να κερδίσω το στοίχημα φώναζα υπέρ του Μπάρι! Και καλά έκανα!) -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καταγγέλω παγκόσμια πλεκτάνη εναντίον μου, καθώς θα έπρεπε το nick μου να αναφέρεται πρώτο λόγω αλφαβητικής σειράς...
Έτσι θέλετε κ.κ. greo και μάστρο-rally maniac να βγείτε πρώτοι;
Χάρισμά σας!
Tι λε ρε!!!! Εχουμε 'κατασκηνωσει' στην κορυφη απο την πρωτη αγωνιστικη και με το που μας εφτασες (παρωδικα ελπιζω) θες να μπεις και πρωτος
Πισωωωωωωωωωω
-
Όπως εγώ κάποτε που για να κερδίσω το στοίχημα φώναζα υπέρ του Μπάρι! Και καλά έκανα!
Μήπως Indianapolis δοκιμαστικά πέρσι;
-
Εγώ ακόμα νοιώθω ένα μηδενικό. Αλλά μην ανησυχείτε με 3-4 6ράκια θα φάτε τη σκόνη μου και θα χάσετε και το πρωτάθλημα!
-
ΑΛΟΝΣΟ : ΟΚ
ΡΑΙΚΟΝΕΝ : ΟΚ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ , ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ!!!
Δοξαστε τον πρωταθλητη!!!! (version 2005)