-
Ρε αγορι μου στα εχω πει και απο κοντα....Εγραψες κατι που δε το τεκμηριωσες..εντελως παραλογο που προκαλεσε αντιδραση..Τι περιμενες δλδ..Εγω πολυ θα χαιρομουν αν ο οποισδηποτε 50-60αρης εγραφε εδω αντι να παιζει Προπο και να διαβαζει sportday..Σκεψου τι μαθαινει ενας 50-60αρης εδω μεσα και οχι μονογια αυτοκινητα αλλα και κυριως στον 'Αντιλογο' και στα 'Περι αυτοκινησης' Και δε φταινε οι Mods οταν χρησιμοποιουμε αυτο το εικονιδιο για αλλον συμφορουμιτη ( )
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σκεψου τι μαθαινει ενας 50-60αρης εδω μεσαMαθαινει η **μας **μαθαινει?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Σκεψου τι μαθαινει ενας 50-60αρης εδω μεσα
Mαθαινει η **μας **μαθαινει?
Αμφιδρομο ειναι δε νομιζεις?
-
Τα εχω διαβασει ολα...
Σου προτεινω να διαβασεις το αρχικο σου ποστ παλι..Ο DAP δεν εκανε τιποτα αλλο απο το να γραψει ενα παρομοιου και πιο υπερβολικου υφους ποστ με το δικο σου για να σου δειξει πως φανηκε το δικο σου αρχικα. -
Εγω εχω να προτεινω στα 33 ατομα απο 46-50+, οσα ειναι ενεργα τεσπα, να ασχοληθουν με τα παιδια τους, με τα εγγονια τους, αντε και για κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας!
Aυτό αγαπητέ άνετα μπορεί να εκληφθεί ως ειρωνεία (χούφταλα, μόνο για το καφενείο είναι, η απόσυρση κοντά είναι κλπ). Οπότε τις επικλήσεις στους κανονισμούς άστες, δεν σε παίρνει.
Οι mods γνωρίζουν το ποιόν του DAP εδώ και πάρα χρόνια (μερικοί τον αποκαλούν και 'Πατέρα' ) και ξέρουν περί τίνος πρόκειται (και αν προσωποποιεί εύκολα καταστάσεις). Εσύ από την πρώτη στιγμή που μπήκες έχεις δείξει ένα φανερά επιθετικό στυλάκι, χωρίς καμία διάθεση εγκλιματισμού. Αν η παρέα αυτή και το στυλ της σε ενοχλεί, κανείς δεν σε κρατάει υποχρεωτικά. Ένα κουμπάκι είναι:
-
Πρωτη φορα μπαινω εδω αλλα δεν ξερω πως να ψηφισω.. εχει κλειδωθει η δυνατοτητα ψηφου??
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Πρωτη φορα μπαινω εδω αλλα δεν ξερω πως να ψηφισω.. εχει κλειδωθει η δυνατοτητα ψηφου??Μαλλον εχεις ψηφισει παλια και δεν το θυμασαι.
-
Ο.Κ. αλζτχαιμερ βλεπεις....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
:yahoo: Ο.Κ. αλζτχαιμερ βλεπεις....Υποθεση κανω γιατι το θεμα ειναι πολυ παλιο.Και εγω δεν μπορω να ξαναψηφισω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:yahoo: Ο.Κ. αλζτχαιμερ βλεπεις....
Υποθεση κανω γιατι το θεμα ειναι πολυ παλιο.Και εγω δεν μπορω να ξαναψηφισω
Τωρα ειδα ποσο παλιο ειναι!!! οπως και να εχει το πραγμα δεν εχωαλλαξει κατηγορια ηλικιας.....
-
Εγω ψηφισα!!! 21. Παντως ολες οι ηλικιες μια χαρα ειναι μη μαλωνετε, απο τους μεγαλυτερους ειδικα εχω μαθει παρα πολλα -βλ 'κλασικα κ ιστορικα'- κ ενδιαφεροντα
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εγω εχω να προτεινω στα 33 ατομα απο 46-50+, οσα ειναι ενεργα τεσπα, να ασχοληθουν με τα παιδια τους, με τα εγγονια τους, αντε και για κανα καφε στο καφενειο της γειτονιας!
Μου φαινεται υπερβολικα περιεργο οτι γραφουν ατομα τετοιας ηλικιας...απο τη μια χερομαι γιατι δειχνουν οτι δεν μενουν πισω σαν πνευματα...αλλα απο την αλλη δεν ειναι λιγο too much να εβλεπα τον father να γραφει στους 4Τ???
Δλδ οκ...
Μπαμπαααα.....τζιzzzzzzzzzzzzzzzzzzzΗ πιο σωστή δημοσίευση του θέματος.
Να πάρουμε σύνταξη και να κάνουμε κάθε μέρα σνόουμπορντ.
ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σκεψου τι μαθαινει ενας 50-60αρης εδω μεσα
Mαθαινει η **μας **μαθαινει?
Αμφιδρομο ειναι δε νομιζεις?
Ακριβως!!!
Ειδικά στο παρόν forum, ειναι τόσο μεγάλη η ποικιλία των θεμάτων, που μπορούν ολες οι ηλικίες να 'χωρέσουν'. Και σίγουρα εγω (45+), δεν πρόκειται να γράψω στο viewtopic.php?f=13&t=39360 αν και κάποιοι αυτής της ηλικίας γράφουν 'διάφορα' σε θέματα που δεν θα έπρεπε. Το διαβάζω ομως, γιατι θεωρώ οτι ακόμα και αυτό, εποικοδομητικό ειναι.
Και τέλος, δεν ειναι απαραίτητο να συμφωνούμε ολοι σε ολα, ούτε επίδειξη γνώσεων επιδιώκεται, αλλά κατάθεση εμπειριών, σίγουρα ναι, και πρέπει να επιδιώκεται.
Η ευγένεια όμως στα σχόλια και στις συζητήσεις, σε καμμία περίπτωση δεν βλάπτει...Πρωτη φορα μπαινω εδω αλλα δεν ξερω πως να ψηφισω.. εχει κλειδωθει η δυνατοτητα ψηφου??
Μαλλον εχεις ψηφισει παλια και δεν το θυμασαι.
:yahoo: Ο.Κ. αλζτχαιμερ βλεπεις....
Προσοχή κύριοι! Εκτειθέμεθα...
-
ΝΑΙ το ξερω,ειμαι Συγχωρεστε με.
Φιλε Blanc Ange
Θα προσπαθησω να σου απαντησω με αλλο τροπο,μιας και ο προηγουμενος απο ο,τι καταλαβα σε εκανε βαπορι.
Οπως ακριβως εγινα και εγω διαβαζοντας ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
........................................................Πιο πριν τιποτα,καμια σου γραφη σχετικη με το θεμα μας.Ουτε ειχε μεσολαβησει κατι αναλογο η αντιθετο που να δικαιολογει αυτη σου την κουβεντα.
Ερχεσαι λοιπον εσυ παγερος αλλα και ξεκαρφωτος και μας στελνεις τους 46αρηδες και πανω εξω απο τη ζωη,εξω απο την κοινωνια,στην αιθουσα αναμονης να περιμενουμε το χαρο να μας παρει για το πανω πατωμα.
Με αυτο σου το 'αντε και για κανα καφενειο'μας χαριζεις και μερικες στιγμες κοινωνικοτητος μιας και αν κατσουμε μεσα στο σπιτι συνεχεια η πτωμαινη που αποπνεουμε θα δυσκολευει τη ζωη εσενα και των συνομηλικων σου.
ΟΧΙ αγαπητε δεν ξερω αν ο περιγυρος σου ακολουθει αυτα που μας λες,υπαρχουν και αλλοι που εξακολουθουν να ζουν,να ΖΟΥΝ ,ΝΑ ΖΟΥΝ.Η αντιδραση μου ηταν αρκουντως σφοδρη για να σε κανω να σκεφτεις οτι και μερικα απλα λογια που λεμε απερισκεπτα και με αγαθες προθεσεις μπορουν καποιον αλλον να τον πειραξουν και να τον λυπησουν.Τι και αν μετα τα μπαλωσεις η ψευτομπαλωσεις,το γαλα το'χυσες.
Ωχ παλι στις συμβουλες το ῤιξα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
.....Ερχεσαι λοιπον εσυ παγερος αλλα και ξεκαρφωτος και μας στελνεις τους 46αρηδες και πανω εξω απο τη ζωη,εξω απο την κοινωνια,στην αιθουσα αναμονης να περιμενουμε το χαρο να μας παρει για το πανω πατωμα.
Με αυτο σου το 'αντε και για κανα καφενειο'μας χαριζεις και μερικες στιγμες κοινωνικοτητος μιας και αν κατσουμε μεσα στο σπιτι συνεχεια η πτωμαινη που αποπνεουμε θα δυσκολευει τη ζωη εσενα και των συνομηλικων σου.
ΟΧΙ αγαπητε δεν ξερω αν ο περιγυρος σου ακολουθει αυτα που μας λες,υπαρχουν και αλλοι που εξακολουθουν να ζουν,να ΖΟΥΝ ,ΝΑ ΖΟΥΝ.Η αντιδραση μου ηταν αρκουντως σφοδρη για να σε κανω να σκεφτεις οτι και μερικα απλα λογια που λεμε απερισκεπτα και με αγαθες προθεσεις μπορουν καποιον αλλον να τον πειραξουν και να τον λυπησουν.Τι και αν μετα τα μπαλωσεις η ψευτομπαλωσεις,το γαλα το'χυσες.
Ωχ παλι στις συμβουλες το ῤιξα.+1000 Και χαιρόμαστε πολύ που είστε εδώ μαζί μας και γράφετε !
-
Μην δίνετε σημασία, όσοι ξέρουν τον 'πατέρα' DAP και τη διαδρομή του, καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται παραπάνω.
(46? ωχ κι εγώ καφενείο σε 2-3 χρόνια )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μην δίνετε σημασία, όσοι ξέρουν τον 'πατέρα' DAP και τη διαδρομή του, καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται παραπάνω.(46? ωχ κι εγώ καφενείο σε 2-3 χρόνια )
Μην αγχώνεσαι...είμαστε αρκετοί...θα κάνουμε ομάδα , να ρίχνουμε καμιά κλωτσιά!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
για να σε κανω να σκεφτεις οτι και μερικα απλα λογια που λεμε απερισκεπτα και με αγαθες προθεσεις μπορουν καποιον αλλον να τον πειραξουν και να τον λυπησουν.
.Με μια λέξη φίλε DAP το λένε,ανωριμότητα.
Αν κ εγώ πολύ άπλα πιστεύω ότι ο φίλος μας μας κάνει πλάκα για να μας τρολάρει, αν δεν συμβαίνει αυτό τότε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εγώ θα πρότεινα μόλις πατήσει τα 45 να μπανιαριστεί από όλα τα **φόρα **(επειδή μόνο αυτός γνωρίζει πως λέγονται στο πληθυντικό) κ να αρχίσει την πρέφα κ τα τσίπουρα στους καφενέδες!!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
για να σε κανω να σκεφτεις οτι και μερικα απλα λογια που λεμε απερισκεπτα και με αγαθες προθεσεις μπορουν καποιον αλλον να τον πειραξουν και να τον λυπησουν.
.Με μια λέξη φίλε DAP το λένε,ανωριμότητα.
Αν κ εγώ πολύ άπλα πιστεύω ότι ο φίλος μας μας κάνει πλάκα για να μας τρολάρει, αν δεν συμβαίνει αυτό τότε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εγώ θα πρότεινα μόλις πατήσει τα 45 να μπανιαριστεί από όλα τα **φόρα **(επειδή μόνο αυτός γνωρίζει πως λέγονται στο πληθυντικό) κ να αρχίσει την πρέφα κ τα τσίπουρα στους καφενέδες!!
Υπάρχει και άλλη λύση...μόλις περάσει τα 45 μπορεί να μονάσει. Έτσι και το πνεύμα του θα καθησυχάσει αλλά παράλληλα θα καθαγιάσει και τα λιμνάζοντα ύδατα της γεροντοκρατίας.....
-
Αφιερωμένο στη γενιά που είναι στα πρόθυρα να διαβεί την είσοδο του καφενείου...
Youtube Video
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.