-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
...για να μην πω χωρίς αντίπαλο σε αυτές τις διαστάσεις.Στις εξωτερικές διαστάσεις (ως προς το μήκος τουλάχιστον) του yeti, κάτι λιγότερο από 550 λίτρα είναι o χώρος αποσκευών της Β (W245), με τεράστιους χώρους για τους πίσω (χωρίς να σύρονται ωστόσο τα καθίσματα).
-
Ο χρήστης caveman_ έγραψε:
Σε όλη την Ευρώπη το Yεti παρέχεται χωρίς ρεζέρβα (είναι στα έξτρα) με στανταρ το κιτ επισκευής και το πάτωμα είναι ενιαίο. Στη χώρα μας όμως που το Yεti παρέχεται με ρεζέρβα στα βενζινοκίνητα, οι πωλητές (αυτούς που μίλησα εγώ) δε λένε ότι ο χώρος αποσκευών είναι 416 λίτρα μείον τη ρεζέρβα (περίπου 100 λίτρα).
Στην έκδοση Greenline η οποία έρχεται σε εμάς όπως όλα τα Yeti στην Ευρώπη, οι πωλητές λένε ότι ο χώρος αποσκευών επειδή δεν έχει ρεζέρβα είναι 500 από 416 λίτρα, δηλαδή λένε τη μισή αλήθεια.
Όσο για το Qashqai (όχι το καινούριο) έχει απορριφθεί εξ αρχής λόγω εμφάνισης. Περί ορέξεως.....Εχεις απορριψει το κασκαι λογω εμφανισης και ..........ζαχαρωνεις το τουβλο;;;;;;
-
Σε όλη την Ευρώπη το Yεti παρέχεται χωρίς ρεζέρβα (είναι στα έξτρα) με στανταρ το κιτ επισκευής και το πάτωμα είναι ενιαίο. Στη χώρα μας όμως που το Yεti παρέχεται με ρεζέρβα στα βενζινοκίνητα, οι πωλητές (αυτούς που μίλησα εγώ) δε λένε ότι ο χώρος αποσκευών είναι 416 λίτρα μείον τη ρεζέρβα (περίπου 100 λίτρα).
Στην έκδοση Greenline η οποία έρχεται σε εμάς όπως όλα τα Yeti στην Ευρώπη, οι πωλητές λένε ότι ο χώρος αποσκευών επειδή δεν έχει ρεζέρβα είναι 500 από 416 λίτρα, δηλαδή λένε τη μισή αλήθεια.
Όσο για το Qashqai (όχι το καινούριο) έχει απορριφθεί εξ αρχής λόγω εμφάνισης. Περί ορέξεως.....Θες οφθαλμίατρο?
-
Όσο για το Qashqai (όχι το καινούριο) έχει απορριφθεί εξ αρχής λόγω εμφάνισης. Περί ορέξεως.....Θες οφθαλμίατρο?
-
εχει προσπαθησει κανεις να ψαξει για λαστιχα για το 1.2 TSI?
πεφτει πολυ γελιο (και κλαμα, ταυτοχρονα!) -
Τοσο περίεργη διάσταση φοραει?
Send from outer space ★
-
215/60 R16 95H φοραει της αδερφης μου, απ το εργοστασιο
2 επιλογες μεχρι στιγμης, καμμια αξιολογη απο 490 - 530Ε!
υποτιθεται οτι οσο 'κυκλοφορει' η διασταση θα υπαρξουν και περισσοτερες επιλογες..
θεωρειται 'SUV' διασταση για ελαστικα Α/Τ απ' οτι καταλαβα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πεφτει πολυ γελιο (και κλαμα, ταυτοχρονα!)Εγώ έβαλα Michelin latitude και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
πεφτει πολυ γελιο (και κλαμα, ταυτοχρονα!)Εγώ έβαλα Michelin latitude και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου.
ναι, οπως εγραψα, θα προτιμουσα κατι το οποιο να μην ειναι 'SUV' ελαστικο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, οπως εγραψα, θα προτιμουσα κατι το οποιο να μην ειναι 'SUV' ελαστικο!
Δεν γίνεται να μην ειναι SUV ελαστικό σε τέτοιο αμάξωμα, με τέτοιο προφίλ.
-
ΤΜ, κοιτα σε 205/60, στις 'δρομισιες' επιλογες θα ειναι λιγο φθηνοτερα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
ΤΜ, κοιτα σε 205/60, στις 'δρομισιες' επιλογες θα ειναι λιγο φθηνοτεραο κατασκευαστής όμως κατι παραπάνω θα ξέρει για να βάζει την συγκεκριμένη διάσταση.
και εν τελει, κατά την αγορα ενός αυτοκινήτου φαντάζομαι ότι είναι μια παράμετρος την οποια την 'ψάχνει' καποιος πριν προχωρήσει στην αγορα. -
Ο κατασκευαστης ξερει οτι το βγαζει και τετρακινητο το μοντελο και οι κατοχοι που πηγαινουν εκτος θελουν να βρισκουν καταλληλα ελαστικα σε δημοφιλη για την κατηγορια διασταση. Στο δικινητο 1,2 που πηγαινει μονο ασφαλτο δεν ειναι τραγικη μια μεταβολη
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
215/60 R16 95H φοραει της αδερφης μου, απ το εργοστασιο
2 επιλογες μεχρι στιγμης, καμμια αξιολογη απο 490 - 530Ε!
υποτιθεται οτι οσο 'κυκλοφορει' η διασταση θα υπαρξουν και περισσοτερες επιλογες..
θεωρειται 'SUV' διασταση για ελαστικα Α/Τ απ' οτι καταλαβα!Ανέβα.
Στο 235/60/16 έχει περισσότερα. -
δεν ξερω απο off road και suv, αλλα θεωρω το 1.2 αυτοκινητο πολης και τελος παντων, σαν τετοιο χρησιμοποιειται απο την αδερφη μου. Και σαν τετοιο, θα ηθελα ενα αξιοπρεπες λαστιχο πολης, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει
Α! μιας και το θυμηθηκα! Το ειχε παει για σερβις και της ειπαν οτι ειχε βγει ενα update για τον εγκεφαλο. Το χρεωσαν κανα 20αρι και της ειπαν οτι δεν ξερουν τι update ειναι! (ολα αυτα, στο σερβις της αντιπροσωπειας, στο Γεωπονικο)
εχετε υπ οψιν σας, τιποτα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν ξερω απο off road και suv, αλλα θεωρω το 1.2 αυτοκινητο πολης και τελος παντων, σαν τετοιο χρησιμοποιειται απο την αδερφη μου. Και σαν τετοιο, θα ηθελα ενα αξιοπρεπες λαστιχο πολης, αλλα δυστυχως δεν υπαρχειΑ! μιας και το θυμηθηκα! Το ειχε παει για σερβις και της ειπαν οτι ειχε βγει ενα update για τον εγκεφαλο. Το χρεωσαν κανα 20αρι και της ειπαν οτι δεν ξερουν τι update ειναι! (ολα αυτα, στο σερβις της αντιπροσωπειας, στο Γεωπονικο)
εχετε υπ οψιν σας, τιποτα?Στην BMW πάντως δεν θυμάμαι να μου έχουν χρεώσει το update ποτέ!
Να είναι λακαμία του συγκεκριμένου συνεργείου, ή πολιτική της αντιπροσωπείας; -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Α! μιας και το θυμηθηκα! Το ειχε παει για σερβις και της ειπαν οτι ειχε βγει ενα update για τον εγκεφαλο. Το χρεωσαν κανα 20αρι και της ειπαν οτι δεν ξερουν τι update ειναι! (ολα αυτα, στο σερβις της αντιπροσωπειας, στο Γεωπονικο)
εχετε υπ οψιν σας, τιποτα?αυτα ειναι σε λιγο θα σε χρεώνουν στα σερβις στις αντιπροσωπίες, back up σκληρού, και αλλα. Οτι ναναι.
Συγνωμη παντως χρεωση 20 ευρώ για να κάνουν update και να περσουν νεα data στον εγκεφαλο το θεωρω απαραδεκτο. Δλδ αν αυτοι κάνουν update στα λογισμικα τους για να διορθώσουν δικά τους λαθη και κενα, θα στα χρεωνουν σε καθε σερβις τις 'αναβαθμισεις' τους? κΑκως τα πλήρωσε αυτα τα λεφτα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
δεν ξερω απο off road και suv, αλλα θεωρω το 1.2 αυτοκινητο πολης και τελος παντων, σαν τετοιο χρησιμοποιειται απο την αδερφη μου. Και σαν τετοιο, θα ηθελα ενα αξιοπρεπες λαστιχο πολης, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει
εχετε υπ οψιν σας, τιποτα?Στην BMW πάντως δεν θυμάμαι να μου έχουν χρεώσει το update ποτέ!
Να είναι λακαμία του συγκεκριμένου συνεργείου, ή πολιτική της αντιπροσωπείας;ειχε παει μονη της και με πηρε τηλεφωνο, μου λεει εχουν ενα update για τον εγκεφαλο, να το βαλω?
την ρωταω: τι διορθωνει?- Δεν ξερουν!
- Δε γ@μιεται! βαλ'το! (εχοντας κι εγω σαν δεδομενο, οτι δεν χρεωνουν αναβαθμισεις!)
οταν ηρθε μου ειπε οτι την χρεωσαν!!!!
Αν ημουν εγω στο συνεργειο, θα ελεγα να αφαιρεσουν το update επιτοπου!
Επαναλαμβανω, στο σερβις της επισημης αντιπροσωπειας αυτα! -
Σα να μου φαίνεται ότι ο στεφαν ανέφερε για χρεώσεις updates στην αουντι
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
μου ακουγεται τραγικο!
ακομη πιο τραγικο, ομως, ειναι το οτι στην ερωτηση 'τι αναβαθμιζει?', η απαντηση ηταν 'δεν ξερω!'
SKODA YETI