-
Ποια η αποψη σας για τον 1,6 diesel της εκδοσης Greenline του Yeti?
-
Βασικά εγω δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει η έκδοση Greenline στο Yeti πέρα απο το εξωτερικό look του γνωστού Yeti. Το χαμήλωμα το και μόνο καταργεί ένα βασικό χαρακτηριστικό του.
Για τον 1,6 Tdi πάντως εγω έχω ακούσει θετικά σχόλια. Και σε επιδόσεις και σε αξιοπιστία (ιδίως σε σχεση με τον μικρότερο τους ντίζελ). -
Ο χρήστης ioannis41 έγραψε:
καλησπερα,ειναι η πρωτη φορα που μετεχω σε συζητηση σε δημοσιο φορουμ.
-πριν απο 3 μερες αγορασα ενα μεταχειρισμενο yeti 1.8 μοντελο ιανουαριος του 2010 με 47000 χλμ απο επισημη αντιπροσωπεια skoda.
-δυστηχως πριν να το αγορασω και αφου μου εδωσε 2 χρονια προσθετη εγγυηση μηχανικα δεν κοιταξα καλα το βιβιλο σερβις.καθως το κοιταω διαπιστωνω οτι: αλλαγη λαδιων στα 5000 χλμ,15000 χλμ,30000 χλμ(αυτα τα εκανε μεσα σε 13 μηνες) μετα ξανακανει στα 34500 χλμ,στα 38500χλμ(οπου βρηκα δυστηχως αργα)χαρτι οπου διαμαρτυρεται οτι καιει 1λτ ανα 1000 χλμ ,τελευταια αλλαγη στα 43000 .
ειναι φυσιολογικο να καιει τοσο πολυ λαδι?
(στο βιβλιο σερβις δεν εχει καταχωρηθει καποια βλαβη του αυτοκινητου)επειδή φοράω το ίδιο μοτέρ σε άλλο μοντέλο όχι δεν είναι φυσιολογικό αν και το VAG το θεωρεί 'φυσιολογικό'.
εφόσον σου έδωσε πρόσθετη εγγύηση ξεκίνα το τρέξιμο να το λύσεις.
εγώ στα 5000 χλμ που τσέκαρα είχα κάψει ελέω πόλης και σταμάτα-ξεκίνα γύρω στα 300ml. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ποια η αποψη σας για τον 1,6 diesel της εκδοσης Greenline του Yeti?δεν δινουν καλη τιμη στις αλλες αντιπροσωπειες για το octavia?
παντως αν δεν ζητατε επιδοσεις, το 1.6 tdi ειναι οτι πρεπει για αυτη την καροτσα.
greenline ή οχι δεν εχω αποψη για να βοηθησω.by the way ποσο καιρο κυκλοφορει το 1.6 tdi? (σε οποιοδηποτε αμαξι).
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Ποια η αποψη σας για τον 1,6 diesel της εκδοσης Greenline του Yeti?
δεν δινουν καλη τιμη στις αλλες αντιπροσωπειες για το octavia?
παντως αν δεν ζητατε επιδοσεις, το 1.6 tdi ειναι οτι πρεπει για αυτη την καροτσα.
greenline ή οχι δεν εχω αποψη για να βοηθησω.Προσωπικα περιμενα να γραψει καποιος, κανα σοβαρο αρνητικο του κινητηρα (αν πω την ελλειψη 6ης ταχυτητας θα με πουν γραφικο ) γιατι προσπαθω να προαγω το Qashqai ή το V40! στον father
Ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα με την Octavia (εταιρικο γαρ).. Ακομα δεν ξερω τι θα γινει αλλα ως το τελος της χρονιας θα εχει παρθει η αποφαση..
Facelift του Yeti ποτε θα γινει? -
Facelift του Yeti ποτε θα γινει?Το άρθρο λέει ότι θα το παρουσίαζαν στο Παρίσι. Μαλλον θα το μετέφεραν για εντός του 2013.
http://carscoop.blogspot.com/2012/05/scoop-skoda-prepares-yeti-crossover-for.html -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Facelift του Yeti ποτε θα γινει?
Το άρθρο λέει ότι θα το παρουσίαζαν στο Παρίσι. Μαλλον θα το μετέφεραν για εντός του 2013.
http://carscoop.blogspot.com/2012/05/scoop-skoda-prepares-yeti-crossover-for.htmlΚαταλαβα.. Θα παρουμε κατι που σε 2 μηνες, θα ειναι παλιο...
-
Το άρθρο λέει ότι θα το παρουσίαζαν στο Παρίσι. Μαλλον θα το μετέφεραν για εντός του 2013.
http://carscoop.blogspot.com/2012/05/scoop-skoda-prepares-yeti-crossover-for.htmlΚαταλαβα.. Θα παρουμε κατι που σε 2 μηνες, θα ειναι παλιο...
αρα ειναι -μαλλον-αποφασισμενο ?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
αρα ειναι -μαλλον-αποφασισμενο ?
Τον πατερα τον βλεπω ψημενο, αλλα οχι 100%.. Ειπαμε, τελος της χρονιας!
-
Καλησπέρα! Καλώς σας βρήκα και εγώ στο ωραίο σας φορουμ!
Πριν περίπου ένα μήνα μπήκα και εγώ στη, διασκεδαστική απο τη μια μεριά αλλά και μαρτυρική απο την άλλη, αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου... θέτοντας 3 προαπαιτούμενα! 1)αυξημένη απόσταση απο το έδαφος,2)1.6 diesel και 3)χώρους... στα χρήματα που θα δαπανείσω δεν έχω όριο...σχετικά!
Έτσι λοιπόν μπήκαν προς εξέταση εδώ και ένα μήνα τα skoda yeti 1.6 tdi, nissan qashqai 1.6 dci και volvo v40 cross country D2.
το τελευταίο απορίφθηκε λόγω χώρων (αν και πανέμορφο το άτιμο!) σε τιμή 28.000 όπως το ήθελα!(115hp, 27kgr ροπή)
το nissan δε μου άφησε καλή εντύπωση στο εσωτερικό του (ποιότητα πλαστικών, σχήμα-ομορφιά (υποκειμενικό)) αν και ο κινητήρας πέταγε!(130hp,32 kgr ροπή) επίσης είχε και ένα σκαλοπάτι στο γκάζι στο test drive που έκανα! δε με ξετρέλανε....24.000 ευρώ
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο και ο μικρός σε επιδόσεις κινητήρας(105 hp, 25 kgr ροπή) σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό επίσης είχε και ένα turbo lag φανερό...αλλά πολύ ωραίο εσωτερικά, με καλή ποιότητα πλαστικών, άριστο σε χώρους εν συγκρίση με το συνολικό μήκος... 510 λτ πορτμπαγκαζ...πολυμορφικό σε λειτουργίες και χώρους... 21.500 με το κλειδί στο χέρι στην έκδοση ambition (με επιπλέον έξτρα αξίας 2,200 ευρώ) , η υστέρηση που αφορά τον κινητήρα θα την καλείψω αργότερα με ένα προγραμματάκι που θα το αυξήσει στα 130 hp και 30 kgr ροπή!( SBR σουηδικός βελτιοτικός οίκος κόστος 800 ευρώ)
Έτσι λοιπόν κατέληξα και περιμένω το αμαξάκι μου σε περίπου 3 μήνες!!Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες που βρήκα γραμμένες σε αυτό το φόρουμ... θα είμαστε σε επαφή!
-
Ο χρήστης madman19083 έγραψε:
η υστέρηση που αφορά τον κινητήρα θα την καλείψω αργότερα με ένα προγραμματάκι που θα το αυξήσει στα 130 hp και 30 kgr ροπή!( SBR σουηδικός βελτιοτικός οίκος κόστος 800 ευρώ)Καλοτάξιδο
Στραγαλια τα αλογατα στο βορρα,
να δεις που με 130 αλογα θα καιει και λιγοτερο -
Οι βελτιώσεις στους diesel, καμιά φορά κάνουν το φίλτρο dpf να «χαλάει» πιο συχνά.
-
Ίσως... δε το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα... πάντως ρώτησα και μου είπαν οτι μπορούν να αφαιρέσουν και το DPF..!
-
Καλησπέρα! Καλώς σας βρήκα και εγώ στο ωραίο σας φορουμ!
Πριν περίπου ένα μήνα μπήκα και εγώ στη, διασκεδαστική απο τη μια μεριά αλλά και μαρτυρική απο την άλλη, αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου... θέτοντας 3 προαπαιτούμενα! 1)αυξημένη απόσταση απο το έδαφος,2)1.6 diesel και 3)χώρους... στα χρήματα που θα δαπανείσω δεν έχω όριο...σχετικά!
Έτσι λοιπόν μπήκαν προς εξέταση εδώ και ένα μήνα τα skoda yeti 1.6 tdi, nissan qashqai 1.6 dci
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο και ο μικρός σε επιδόσεις κινητήρας(105 hp, 25 kgr ροπή) σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό επίσης είχε και ένα turbo lag φανερό...αλλά πολύ ωραίο εσωτερικά, με καλή ποιότητα πλαστικών, άριστο σε χώρους εν συγκρίση με το συνολικό μήκος... 510 λτ πορτμπαγκαζ...πολυμορφικό σε λειτουργίες και χώρους... 21.500 με το κλειδί στο χέρι στην έκδοση ambition (με επιπλέον έξτρα αξίας 2,200 ευρώ) , η υστέρηση που αφορά τον κινητήρα θα την καλείψω αργότερα με ένα προγραμματάκι που θα το αυξήσει στα 130 hp και 30 kgr ροπή!( SBR σουηδικός βελτιοτικός οίκος κόστος 800 ευρώ)
Έτσι λοιπόν κατέληξα και περιμένω το αμαξάκι μου σε περίπου 3 μήνες!!
Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες που βρήκα γραμμένες σε αυτό το φόρουμ... θα είμαστε σε επαφή!Στο ιδιο διλημμα ημασταν και μεις, και τελικα καταληξαμε με το Qashqai..
Καλοταξιδος!! -
Ίσως... δε το γνωρίζω το συγκεκριμένο θέμα... πάντως ρώτησα και μου είπαν οτι μπορούν να αφαιρέσουν και το DPF..!επισημα ο αντιπροσωπος;;;;
-
Είμαι και γω ερωτευμένος με τα Yeti.
Γράφω στο κατάλληλο θέμα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είμαι και γω ερωτευμένος με τα Yeti.Γράφω στο κατάλληλο θέμα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είμαι και γω ερωτευμένος με τα Yeti.Γράφω στο κατάλληλο θέμα;
ενα ειναι σιγουρο..........το 2τροχο ειναι πολυυυυυυυυυ πιο ομορφο απο το 4τ.......
-
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο...
- δεν βγαινει με dsg7? οχι μονο θα σου ελυνε το οποιο προβλημα σου, αλλα θα μεταμορφωνε το αμαξι!
- btw το πορτμπαγκαζ εχει σιγουρα 510 λιτρα? εχω την εντυπωση πως εχει καμποσα λιγοτερα!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
το σκοντα το μόνο που με ενοχλόυσε στο τεστ ντραιβ ήταν το 5αρι κιβώτιο...
- δεν βγαινει με dsg7? οχι μονο θα σου ελυνε το οποιο προβλημα σου, αλλα θα μεταμορφωνε το αμαξι!
- btw το πορτμπαγκαζ εχει σιγουρα 510 λιτρα? εχω την εντυπωση πως εχει καμποσα λιγοτερα!
405 λέει στα περιοδικά!
SKODA YETI