-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μαλολον ηταν 'χιουμορ' για την εμφανιση του γετι...Οπως και χιουμορ ειναι μαλλον και τα αμαξια στην υπογραφη του παιδιου απο πλευρας εμφανισης και ποιοτητας. Οταν κρινεις θα κρίνεσαι κιόλας
Ειναι κριμα να ακουγονται τετοια ΄΄χιουμοριστικα΄΄ σε τοσο καλο forum.
Τετοιες κακιες και οχι χιουμορ καλυτερα να τις κραταμε σαν προσωπικες αποψεις και οχι να τις εκθετουμε. -
Τελείωσε άλλο ένα ντεποζιτο εντός πόλης.... στα 10 λίτρα με αρκετά γρήγορη οδήγηση. Θα πέσει φαντάζομαι γιατί θα σηκώσω το πόδι
Το αυτοκίνητο όταν το πήρα το κατέβασαν από τον γερανό έβγαλαν τα πλαστικά και έφυγα με την μια οποότε είχε πιο λίγο παραφλού γι αυτό και χτύπησε η ένδειξη. Συμπλήρωσα και μετά από τρεις μέρες ξαναάναψε..... και εκεί που έκραζα ανοίγω το καπό και βλέπω δεν είχα κουμπώσει το καπάκι και πάλι καλά δεν έπεσε στο δρόμο. Συμπλήρωσα και πλέον όλα όκ.
έχει πολύ ωραίο στήσιμο στην οδήγηση και μου αρέσει.
Παρατηρήσεις....Η κεραία είναι ψηλά και σε μερικά parking βρίσκει
Η πίσω πόρτα θέλει δύναμη για να κλείσει
Νομίζω ότι ο εσωτερικός καθρέπτης εμποδίζει λίγο την ορατότητα και τέλος θεωρώ
η κόρνα είναι τόσο αστεία που ντρέπομαι να την πατήσω... μου θυμίζει 2CV -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
η κόρνα είναι τόσο αστεία που ντρέπομαι να την πατήσω... μου θυμίζει 2CVΤο είχα προσέξει και εγώ αλλά μπροστά στη κόρνα του Splash -με τη χειρότερη και πιο 'ντροπιαστική' ηχητικά κόρνα που έχω ακούσει και πατήσει- ολες οι άλλες είναι έως και premium!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
η κόρνα είναι τόσο αστεία που ντρέπομαι να την πατήσω... μου θυμίζει 2CV
Μην τρελλαινεσαι......δοκιμασε να κανεις ενα Qashqai να σου κορναρει και θ ακουσεις μια εξισου αστεια κορνα.......
Μαλλον το κανουν επιτηδες οι εταιρειες για να συμβαλλουν στην καταπολεμηση της ηχορυπανσης... -
Ένα διαγωνισμό κόρνας
-
Το καλο με την κορνα ειναι οτι ειναι φτηνη και πολυ ευκολα την αλλαζεις και μονος σου.
Μπορεις να βαλεις απο καποιο αλλο Skoda για να μην ψαχνεσαι. -
Έχω κι εγώ το Yeti 1.2
Έχω ήδη κάνει 4.500 χλμ.
Για την εμφάνιση... επιλέγω αυτοκίνητα που μου αρέσουν στο εσωτερικό τους. Το από έξω το βλέπουν οι άλλοι και δε με απασχολεί.
Το βρήκα συμπεθάστατο και αρκετά άνετο εσωτερικά για αυτοκίνητο με μήκος 4,20.
Στο δρόμο είναι ευχάριστο και πιστεύω ότι καλύπτει ανετότατα τις απαιτήσεις ενός απλού οδηγού που θέλει ένα εργαλείο μετακίνησης.
Η μέση κατανάλωση κινείται ανάμεσα στα 7 και 8 λίτρα/100χλμ.
Ο μοναδικός συμβιβασμός που έκανα είναι με το χώρο αποσκευών. Εϊναι μόνο 320 λίτρα (λόγω ρεζέρβας). -
Στα 8.75lt/ 100km εντός πόλης μου βγήκε αυτο το ντεπόζιτο.
άλλο που παρατηρώ είναι ότι το μικρό βάρος μπροστά έχει καλές επιπτώσεις στην οδική συμπεριφορά.επίσης κάποιοι που με εχουν δεί με το Α4 και την AMG ρωτάνε αν χρεοκόπησα
-
Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το 1.8
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία στην Αττική που να αναλαμβάνει να το φέρει με λάστιχα ελαφρώς off road (80-20 ή 70-30). Μιλάμε πάντα για το 215/60 ρ16 γιατί για το ρ17 από όσο ξέρω δεν βγαίνουν λάστιχα off road.Αν όχι, υπάρχουν βουλκανιζατέρ που να δέχονται ανταλλαγή με μικρό κόστος, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως?
Επίσης είδα κάπου ότι θα βγει και 1.4tsi για το yeti. Αυτό θα είναι μόνο για το 4χ2 ή και για το 4χ4?
Ξέρετε τίποτε άλλο σημαντικό που θα πρέπει να έχει κανείς υπόψιν του για το συγκεκριμένο μοντέλο?
-
Ο χρήστης n00b έγραψε:
Επίσης είδα κάπου ότι θα βγει και 1.4tsi για το yeti. Αυτό θα είναι μόνο για το 4χ2 ή και για το 4χ4?Αν ισχύσει ότι και στο μελλοντικό Tiguan 1,4 Tsi 122hp θα είναι μόνο 2κίνητο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επίσης είδα κάπου ότι θα βγει και 1.4tsi για το yeti. Αυτό θα είναι μόνο για το 4χ2 ή και για το 4χ4?
Αν ισχύσει ότι και στο μελλοντικό Tiguan 1,4 Tsi 122hp θα είναι μόνο 2κίνητο.
θα ειχε ενδιαφερον ομως να δουμε που θα 'χωρεσει' τιμολογιακα αναμεσα στο 1.2 και στο 1.8 ειτε ειναι 4χ2 ειτε ειναι 4χ4
-
Στο Octavia το 1,2 με το 1,4 παίζει περιπου στα 1900€ επιπλέον το 122ΗΡ.
Αν ισχύσει το ίδιο και στο ΥΕΤΙ τότε το 1,4 θα είναι περίπου στα 19.000€ το βασικό 14άρη. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο Octavia το 1,2 με το 1,4 παίζει περιπου στα 1900€ επιπλέον το 122ΗΡ.
Αν ισχύσει το ίδιο και στο ΥΕΤΙ τότε το 1,4 θα είναι περίπου στα 19.000€ το βασικό 14άρη.δηλαδη παμε σε ενα 20αρι με εναν καλο εξοπλισμο. αν παιξει ετσι, τοτε και ο τελευταιος που ενδεχομενος να εχει αμφιβολιες(?) για τον 1.2, εξαλειφει και το τελευταιο 'μειονεκτημα' του. σαν να λεμε δηλαδη... buy buy qashqai!!!....
ΥΓ. δεν πιστευω να 'ενοχλησει' τοσο που θα ειναι 10 φορολογησιμοι αντι για 8.
-
Ολες οι πληροφοριες λενε οτι το 1.4 με 122hp ερχεται Οκτωβριο με Νοεμβριο στην Ελλαδα και 4χ2 μονο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν μενουν πολλα περιθωρεια στο ανταγωνισμο μετα απο αυτο. Βεβαια αυτο εχει δημιουργηθει ειδη απο το 1,2 που εχει πολυ καλες εντυπωσεις απο ολους και κυκλοφορει και σε πολλα αλλα μοντελα αυτοκινητων.
Βεβαια πρεπει καποιος να σκεφτει σοβαρα τα + και τα - μεταξυ των δυο μοντελων.
Ουσιαστικα βενζινη τελη ασφαλειες vs 20 αλογα διαφορα σκαρτα.
Αλλο βεβαια το 1.2 με το 1.8 καμια σχεση και αλλο το 1.2 με το 1.4/
Οι εντυπωσεις και οι γνωμες δικες σας -
Ο χρήστης kos21 έγραψε:
Ολες οι πληροφοριες λενε οτι το 1.4 με 122hp ερχεται Οκτωβριο με Νοεμβριο στην Ελλαδα και 4χ2 μονο.Τελικά μάλλον ισχύει αυτό. Είδα διαφήμιση (4Τ Οκτ σελ 107) που αναφέρει και τους 3 κινητήρες (1.2,1.4,1.8 ). Ξέρουμε τίποτα παραπάνω?
-
Ο χρήστης kos21 έγραψε:
Ολες οι πληροφοριες λενε οτι το 1.4 με 122hp ερχεται Οκτωβριο με Νοεμβριο στην Ελλαδα και 4χ2 μονο.
Η αληθεια ειναι οτι δεν μενουν πολλα περιθωρεια στο ανταγωνισμο μετα απο αυτο.Φαντάζομαι ότι εννοείς από γκάμα κινητήρων όπου εκεί πραγματικά το Yeti υπερτερεί ξεκάθαρα γιατί από άποψη εμφάνισης
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Φαντάζομαι ότι εννοείς από γκάμα κινητήρων όπου εκεί πραγματικά το Yeti υπερτερεί ξεκάθαρα γιατί από άποψη εμφάνισης
Συγκρινομενο με το Juke το Yeti ειναι κουκλα.
Οχι βεβαια οτι θεωρειται και επιτυχια αυτο μιας και δε χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια να σχεδιαστει ενα πιο ομορφο αυτοκινητο απο το Juke. -
Στο τεύχος 481, Οκτώβριος 2010 των 4Τ στη σελίδα 240 γράφει: '...μέχρι την έλευση της έκδοσης 1.4 TSI των 125 ίππων (αναμένεται μέσα στο μήνα) του Yeti'.
Jacob
-
Λογικά το 1,4 Tsi πρέπει να έρχεται από μέρα σε μέρα. Θα είναι με κίνηση στους δύο τροχούς (όπως το 1,2) και τιμή ~1000ευρώ περισσότερο από την 1,2Tsi
-
Θα βγαινει και με DSG?
SKODA YETI