-
νοικιασα το greenline στην ιταλια για διακοπες 4 ατομων ενηλικων βολεψε σε ολα, καταναλωση στα 1500 χλμ στα 7,2 περιπου χωροι πολυ καλοι.. γενικα καλη επιλογη ακομα και για προσπερασματα...αμα λαχει... ευελικτο στην πολη και παρκαρισματα...
-
Καλησπέρα,
είμαστε σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου και σκεφτόμαστε για το Yeti greenline 1.6 diesel.το θέμα είναι ότι έχουμε κάποιες αμφιβολίες για το αν αξίζει να δώσουμε το ποσό των 18600 ευρώ(τόσο κοστίζει σήμερα μαζί με τις εκπτώσεις), όταν με σχεδόν το ίδιο ποσό μπορείς να πάρεις το κλασσικό και εγγυημένο vw gold 1.4 βενζίνη…, που πάνω κάτω από πλευράς κατανάλωσης είναι στα ίδια επίπεδα.
Είμαστε δηλαδή ανάμεσα σε ένα vw hatchback αμάξι από τα καλύτερα της κατηγορίας του (ποιότητα κατασκευής, αίσθηση οδήγησης) και σε ένα skoda αμάξι με τα θετικά του crossover (χώροι, ψηλή θέση οδήγησης κτλ). Διαβάζουμε (κυρίως σε ξένα sites) ότι στα αρνητικά του Yeti είναι η σκληρή αλλαγή ταχυτήτων, ο σχετικά μεγάλος θόρυβος (εξωτερικού περιβάλλοντος και μηχανής) και ότι οι αναρτήσεις δεν είναι τόσο καλές.
Οποιαδήποτε γνώμη θα ήταν καλοδεχούμενη..ελπίζω να μην σας κούρασα. -
Το Yeti f/l έρχεται κατά την άνοιξη. Ήδη πωλείται στο εξωτερικό.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
χωρίς 2η σκέψη το Yeti, αν και όπως τα γράφεις μάλλον έχεις αποφασίσει...
-
εγω θα επαιρνα το γετι μετα την εμπειρια μου των1500χλμ με νοικιαρικο. εχει πολυ καλους χωρους και αισθηση οδηγησις για την πολη αλλα και εκτος σε προπερασματα κ.λ.π. οδηγησε τα ομως και τα 2 ωστε να σχηματισεις δικια σου αποψη.
-
Μόνο εγώ διαβάζω για Yeti και το μυαλό μου πάει σε αυτά;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μόνο εγώ διαβάζω για Yeti και το μυαλό μου πάει σε αυτά;ερρρμμμ ναι!
-
ναι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ερρρμμμ ναι!
όχι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ερρρμμμ ναι!
όχι!
Ναι!
-
Ούτε ο γκούγκλις ξέρει το Γιέτι το ποδήλατο!
https://www.google.gr/search?q=yeti&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6xqGUqOEF4LmswaG0ICYCw&ved=0CEUQsAQ&biw=1280&bih=683#imgdii=_ -
τελικά στο δίλημμα golf ή yeti μας κέρδισε το yeti (1.4 βενζίνη), οπότε μπήκαμε και εμεις στο club των yeti.αύριο θα το έχουμε στα χέρια μας.
-
καλά χλμ, κάνατε σωστή επιλογή
-
μια χαρα επιλογη,καλοταξιδο !
-
Θα σας βολεψει για πολλα χρονια αν το επιθυμητε...
-
Αφού αντεχετε να το βλέπετε.. ......καλοταξιδο
-
Εκεί που είχα καταλήξει στο 1.6 Greenline Experience με κόστος 20.900 με το κλειδί στο χέρι νομίζοντας ότι ο χώρος αποσκευών είναι 500 λίτρα, 'τζίφος' η δουλειά. Οι πωλητές λένε ότι ο χώρος είναι 500 λίτρα χωρίς τη ρεζέρβα. Μπαρούφες .
Ο χώρος αποσκευών είναι 416 λίτρα σε όλα τα Yeti. Με τη ρεζέρβα στα βενζινοκίνητα ο χώρος μειώνεται δραματικά. Τα 500 λίτρα στο Greenline είναι με τα πίσω καθίσματα μετατοπισμένα κατά 8 πόντους μπροστά με ότι συνεπάγεται αυτό για τα πόδια τον πίσω επιβατών! Άρα βουρ πάλι για μέτρημα παίρνοντας και το παιδικό κάθισμα μαζί.
Μα κανένα αυτής της κατηγορίας δεν έχει καθαρό 500άρι χώρο αποσκευών? -
Δεν ξέρω αν έπαιζε κάτι διαφορετικό στις ειδικές εκδόσεις του αλλά στο Yeti εξαρχής ο χώρος αποσκευών ήταν μικρότερος των δηλωμενων λόγω της ύπαρξης ρεζέρβας και της ειδικής κατασκευής-σκαλοπατι καταργώντας και το επίπεδο δαπεδο με την πίσω ριγμενη πλάτη.
Αν υπάρχει σε στοκ το Qashqai+2. Παραμένει ενδιαφέρον αυτοκίνητο.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Σε όλη την Ευρώπη το Yεti παρέχεται χωρίς ρεζέρβα (είναι στα έξτρα) με στανταρ το κιτ επισκευής και το πάτωμα είναι ενιαίο. Στη χώρα μας όμως που το Yεti παρέχεται με ρεζέρβα στα βενζινοκίνητα, οι πωλητές (αυτούς που μίλησα εγώ) δε λένε ότι ο χώρος αποσκευών είναι 416 λίτρα μείον τη ρεζέρβα (περίπου 100 λίτρα).
Στην έκδοση Greenline η οποία έρχεται σε εμάς όπως όλα τα Yeti στην Ευρώπη, οι πωλητές λένε ότι ο χώρος αποσκευών επειδή δεν έχει ρεζέρβα είναι 500 από 416 λίτρα, δηλαδή λένε τη μισή αλήθεια.
Όσο για το Qashqai (όχι το καινούριο) έχει απορριφθεί εξ αρχής λόγω εμφάνισης. Περί ορέξεως..... -
500 λίτρα χώρος αποσκευών δεν παίζει με τίποτα! Στο λέω ως κάτοχος.
Πάντως το αυτοκίνητο ειναι παρά πολυ βολικό για να μην πω χωρίς αντίπαλο σε αυτές τις διαστάσεις. Ιδίως αυτο με τα μετακινούμενα καθίσματα.
Επειδή ο κόσμος θέλει και χώρο στα πίσω καθίσματα και χώρο αποσκευών η vw θα μεγαλώσει το νέο tiguan που αναμένεται στο τέλος του χρόνου για να έχει 500+ λίτρα αποσκευών.
Δες και το altea Xl, ενδιαφέρουσα επιλογή.
SKODA YETI