-
Χεχεχε
Έχω το 1,6.
Πλεύσεις μετά την αλλαγή των μαμά σχεδόν εξαφανιστήκαν. Εμφανίζεται γύρο στα 160 .
Το λάθος βεβαία μπορεί να έγινε με την επιλογή της ανάρτησης αλλα τώρα που έγινε πιο σκληρό το αμάξι είδα ότι θέλω κάτι πιο απόλυτο μην πω εντελώς πισταδικο..
Τώρα για τη μείωση των κλήσεων
το σωστό σίγουρα είναι η αλλαγή των αντιστρεπτικών
κάποιος πιο οικονομικός τρόπος υπάρχει?
αυτό που σκέφτηκα είναι σκληρότερα και χαμηλότερα ελατήρια μπροστα και μεγαλύτερη ράβδο πισω από 2λιτρο ή rc ,
τέλος παιδιά σε αυτό το θέμα έχω βρει την καλύτερη μην πω άψογη ανάλυση πάνω στο 206 μου λυθήκαν πολλές απορίες..
μπράβο σε όλους! -
ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΙΑ ΤΗ ΦΟΡΑΣ...ΣΟΡΥ
-
Bilstein + Eibach
-
τα χοντρα για 206 2.0???
εχω ακουσει αλλους 2 που βριζουν με αυτο το συνδιασμο και καμια 10αρια που ειναι ευχαριστημενοιι...
απο που τα πηρες?χαρτια εχεις?μηπως επεσες σε κανα bilsteainnnnn
apo koyrdistainnnnn?γενικα ειναι καλος συνδιασμος δε ξερω γιατι σε απογοητευσε...
-
Αν πίσω έχει μαμίσιες ράβδους-αντιστρεπτική φυσικά και θα απογοητευτεί.
Οι ταλαντώσεις μετά τα 160χαω οφείλονται στην αιτία που προανέφερα: στα αμορτισέρ. Όσο πιο πολλά τα χαω τόσο χειρότερα. Αν ταλαντεύεται από τα 160χαω τότε λογικά μετά τα 200χαω θα είναι σκοτώστρα...
-
Ο χρήστης sifounas έγραψε:
το σωστό σίγουρα είναι η αλλαγή των αντιστρεπτικών
κάποιος πιο οικονομικός τρόπος υπάρχει?60Ε η πίσω 22άρα από το RC ή η 21 από το GTi (μια χαρά δουλεύει κι αυτή) είναι πολλά λεφτά;
Βασικά θα χρειαστείς οπωσδήποτε τις δύο 20άρες ράβδους πίσω. Αν δεν τις αλλάξεις το 206 σου θα πηγαίνει ατσούμπαλα (η μούρη θα ακούει και ο κώλος τα δικά του... οπότε τελικά και η μούρη το χάνει το παιχνίδι ανήμπορη να αναλάβει όλο το φορτίο). 90-100Ε καί οι δύο πολλά είναι; Αλλάζοντας μόνο την αντιστρεπτική θα κάνεις μισή δουλειά. Άσε που έτσι θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο και το τιμόνι σου...Ρε πιο φτηνές αναρτησοβελτιώσεις από το 206 δεν υπάρχουν! Το ξέρεις;
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
Ρε πιο φτηνές αναρτησοβελτιώσεις από το 206 δεν υπάρχουν! Το ξέρεις;
Αμορτισέρ σε 206