-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αυτο σκεφτομουν το πρωι....record sp με ελατηρια ρουσου...
τηλεπαθεια εχουμε?Όχι ότι είστε θεοπάλαβοι...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
α. εμπρος ολα τα 1.6 μετα φειςλιφτ εχουν 20.6 που ειναι ιδια με gti2.0 kai rc...21 δεν υπαρχει.,...ετσι λενε και καλα την 20.6 απο οτι εχω καταλαβει.
Έτσι ακριβώς. Όταν λέμε 21χιλ εμπρός για το 1.6 εννοούμε την 20,6χιλ. Η μόνη πραγματική 21χιλ είναι του 2.0.
πισω κατα 99% θες και το ενα μπαρακι της ραβδου που ειναι κολλητο και το οποιο δυσκολα θα ξεεκολησεις απο τη δικια σου αντιστρεπτικη!40ευρω εχει το μπαρακι....
Εκτός και αν την δουλειά την κάνουν οι Βασίληδες... Μέχρι σήμερα έχουν 100% επιτυχία!
-
Mιλτο, πολυ φοβαμαι οτι ειναι τα ελατηρια.
Οταν ολοι λενε οτι τα hr ειναι γκρι, εμενα ειναι μαυρα.
Φοβαμαι μην ειναι καμια εκδοση για 1.1 ή 1.4.Αυτο το φαινομενο το ειχα και με τα sachs που φοραγα πριν.
Ενταξει μπορει να ειναι και ψυχολογικο το θεμα και υποκειμενικο, δλδ εσενα να σου φαινεται οκ, εμενα οχι.
Πολυ πιθανο να παω σε στενε πλεον.
Πανο, με αυτο το σεταπ θα παμε μεγαρα, θα αργησω να κανω τη μετατροπη στα αμορτισερ.
Κατι silverstone ημισλικ βρηκα
-
FTZ-RR???
υ.γ φοβαμαι οτι φταει η βολτα με το δικο μου για το προβλημα σου
-
Και εμένα και του Μίλτου τα μαύρα είναι!Και δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα!
-
Δηλαδή και το RC φοραει εμπρος σαν τη δικια μας 20,6mm?
Παναγιωτη απο κλισεις τι γινεται με τις 22 αρες?Εχουν μειωθει εμφανως?
Εσυ που εχεις 22 μπρος-πισω εχεις διαφορα στο θεμα υποστροφης-υπερστροφης?
Και μια κρισιμη ερωτηση.....
Ας πουμε οτι θελουμε να βαλουμε αμορτησερ απο RC και ελατηρια H&r ή eibach.Ποια ελατηρια θα επιλεξουμε?Του 1.6 ή του RC?
Λογικα αφου τα αμορτησερ του RC ειναι συνολικα εστω και λιγο κοντυτερα (20mm or so) απ τα δικα μας αν τα φορεσουμε στο δικο μας με ελατηρια H&R για RC το αμαξι θα χαμηλωσει αρκετα πιο πολυ απ οτι ενα χαμηλωμενο αυθεντικο RC.Ενω με ελατηρια για 1.6 θα επιτυχουμε το επιθυμητο χαμηλωμα των 30-35mm.Ειναι ετσι??? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Mιλτο, πολυ φοβαμαι οτι ειναι τα ελατηρια.
Οταν ολοι λενε οτι τα hr ειναι γκρι, εμενα ειναι μαυρα.
Φοβαμαι μην ειναι καμια εκδοση για 1.1 ή 1.4.Αυτο το φαινομενο το ειχα και με τα sachs που φοραγα πριν.
Ενταξει μπορει να ειναι και ψυχολογικο το θεμα και υποκειμενικο, δλδ εσενα να σου φαινεται οκ, εμενα οχι.
Πολυ πιθανο να παω σε στενε πλεον.
Ο Γιάννης λέει ότι έχουμε μαύρα. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ήταν γκρι. Μήπως ορισμένοι τα γκρι τα λένε μαύρα και τελικά εννοούμε όλοι τα ίδια. Πάντως ο κατάλογός μου της H&R του 2002 έχει 2 ειδών ελατήρια τα 3π και τα 5π.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, το αυτοκίνητό **μου **δεν πλέει, ούτε χιλιοστό! Μην τρελλαθούμε κιόλας! Να σου φέρω πιστοποιητικό και από τον οδοντίατρο αν θέλεις...
Ψάξου με τα Koni! Ίσως έχασαν σε rebound.
Παιδιά, μην υποτιμάτε τα Record SP επειδή είναι φτηνά...
(Εγώ πλέον έχω τα RC αλλά ο Γιάννης εξακολουθεί να έχει τα SP, όπως και ο Μάκης που δεν είναι τυχαίος πιλότος ειδικά σε πίστα - που όλα τα κουσούρια βγαίνουν φόρα) -
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Δηλαδή και το RC φοραει εμπρος σαν τη δικια μας 20,6mm?
Παναγιωτη απο κλισεις τι γινεται με τις 22 αρες?Εχουν μειωθει εμφανως?
Εσυ που εχεις 22 μπρος-πισω εχεις διαφορα στο θεμα υποστροφης-υπερστροφης?
Και μια κρισιμη ερωτηση.....
Ας πουμε οτι θελουμε να βαλουμε αμορτησερ απο RC και ελατηρια H&r ή eibach.Ποια ελατηρια θα επιλεξουμε?Του 1.6 ή του RC?
Λογικα αφου τα αμορτησερ του RC ειναι συνολικα εστω και λιγο κοντυτερα (20mm or so) απ τα δικα μας αν τα φορεσουμε στο δικο μας με ελατηρια H&R για RC το αμαξι θα χαμηλωσει αρκετα πιο πολυ απ οτι ενα χαμηλωμενο αυθεντικο RC.Ενω με ελατηρια για 1.6 θα επιτυχουμε το επιθυμητο χαμηλωμα των 30-35mm.Ειναι ετσι???To RC έχει 21χιλ. αλλά και να χτυπάς τον κ@λο σου κάτω δεν μπαίνει σε 1.6!
Μπερδεύεσαι. Το ύψος καθορίζεται από τα ελατήρια και τις ράβδους. Έχω δει κι εγώ διαφορές από αμορτισέρ σε αμορτισέρ αλλά μιλάμε για χιλιοστά και προφανώς έχει σχέση με την θέση του πιατέλου στο κάθε αμορτισέρ (που πρακτικά είναι ίδια). Η τοποθέτηση των αμορτισέρ από RC δεν αλλάζει το ύψος. Απλά δεν μπαίνουν στο μαμίσιο ύψος των 'κοινών' 206 (πλην φυσικά του 206RC).
Σε πλήρη έκταση τα εμπρός αμορτισέρ του RC (δεν πρόσεξα τα πίσω) είναι περίπου 10εκ κοντύτερα από τα μαμίσια του 1.4-1.6-2.0!!! -
Παιδιά ,μπορεί κάποιος να μου πει **στα σίγουρα **το 206 1.6 Gti τι αντισρτεπτικές φοράει ,μπρος-πίσω, και τι ράβδους στρέψεις;;;
-
Λοιπον, παω για πιεσεις 34-35(βρεχει κιολας δε σηκωνει παραπανω)
και βλεπουμε.Επισης, θα ηθελα να ενημερωσω οτι περασα απο τον αμορτισερα μου και μου ειπε οτι πουλαει πολυ τελευταια τα monroe reflex για 206 + χαμηλωμα.
Εγω κουφαθηκα λιγο, αλλα ισχυριζεται οτι ο συνδυασμος δουλευει πολυ καλα.
Ισχυριζεται οτι οσο χαμηλωνει, τοσο σκληραινει το αμορτισερ.Η τιμη παντως ειναι καλη-->200 ευρω.
Οσοι ψαχνετε για αμορτισερ, κοιταξτε και αυτη την περιπτωση, μπορει να αξιζει.
-
re σπυρο 240 εχουν του ρουσου!!!!!!!
αλεξανδρε τα γραψαμε πιο πανω. αν δε τα πιστευεις πηγαινε σε μια πεζο με την αδεια να σου τα επιβεβαιωσουν.ελεος.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
...
Επισης, θα ηθελα να ενημερωσω οτι περασα απο τον αμορτισερα μου και μου ειπε οτι πουλαει πολυ τελευταια τα monroe reflex για 206 + χαμηλωμα.
Ισχυριζεται οτι οσο χαμηλωνει, τοσο σκληραινει το αμορτισερ.Η τιμη παντως ειναι καλη-->200 ευρω.
Σπύρο, ο αμορτισεράς σου δεν ξέρει τί του γίνεται και ούτε έχει καταλάβει πώς οδηγάς προφανώς. Ο συνδυασμός χαμηλώματος με τα Monroe Reflex είναι ΛΙΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. Τον έχω δοκιμάσει παλιότερα γιατί είχα φάει το ίδιο παραμύθι (το τελευταίο των παραμυθιών γιατί τότε παραλίγο να καρφωθώ στην ευθεία). Άνετα μεν αλλά έπλεαν παντού και πάντα όταν ακόμη ήταν ολοκαίνουρια. Δεν συζητάω για το τί γινόταν όταν πήγαινα με 200άρες... Με την ταυτότητα στο στόμα κυριολεκτικά! Μέσα σε 2 μήνες η κατάσταση είχε γίνει τραγική και με το παραμικρό τα ελατήρια τερμάτιζαν τις σπείρες τους... 3ο μήνα δεν έφτασαν ποτέ και ούτε ασχολήθηκα καν να τα επιστρέψω στα πλαίσια της εγγύησης (για να μου δώσουν τα ίδια; ). ΜΑΚΡΥΑ και το υπογράφω! Τουλάχιστον για μας που είμαστε απαιτητικοί στην οδήγηση και θυσιάζουμε την άνεση για το κράτημα.
Τα De Carbon Comfort είναι πολύ καλύτερα, αλλά έπλεαν κι αυτά (πολύ λιγότερο όμως και μόνο στα πολλά γκάζια).Για χαμηλό κόστος, Record SP ή τα αμορτισέρ του RC! Λογικά τα 2α είναι ακόμη καλύτερα αφού φτιάχτηκαν για να δουλεύουν πιο χαμηλά.
-
Ο χρήστης Miltellas έγραψε:
...
Επισης, θα ηθελα να ενημερωσω οτι περασα απο τον αμορτισερα μου και μου ειπε οτι πουλαει πολυ τελευταια τα monroe reflex για 206 + χαμηλωμα.
Σπύρο, ο αμορτισεράς σου δεν ξέρει τί του γίνεται και ούτε έχει καταλάβει πώς οδηγάς προφανώς. Ο συνδυασμός χαμηλώματος με τα Monroe Reflex είναι ΛΙΑΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. Τον έχω δοκιμάσει παλιότερα γιατί είχα φάει το ίδιο παραμύθι (το τελευταίο των παραμυθιών γιατί τότε παραλίγο να καρφωθώ στην ευθεία). Άνετα μεν αλλά έπλεαν παντού και πάντα όταν ακόμη ήταν ολοκαίνουρια. Δεν συζητάω για το τί γινόταν όταν πήγαινα με 200άρες... Με την ταυτότητα στο στόμα κυριολεκτικά! Μέσα σε 2 μήνες η κατάσταση είχε γίνει τραγική και με το παραμικρό τα ελατήρια τερμάτιζαν τις σπείρες τους... 3ο μήνα δεν έφτασαν ποτέ και ούτε ασχολήθηκα καν να τα επιστρέψω στα πλαίσια της εγγύησης (για να μου δώσουν τα ίδια; ). ΜΑΚΡΥΑ και το υπογράφω! Τουλάχιστον για μας που είμαστε απαιτητική στην οδήγηση και θυσιάζουμε την άνεση για το κράτημα.
Τα De Carbon Comfort είναι πολύ καλύτερα, αλλά έπλεαν κι αυτά (πολύ λιγότερο όμως και μόνο στα πολλά γκάζια).Για χαμηλό κόστος, Record SP ή τα αμορτισέρ του RC! Λογικά τα 2α είναι ακόμη καλύτερα αφού φτιάχτηκαν για να δουλεύουν πιο χαμηλά.
Πω πω ο καραγκιοζης, ποσο κοσμο θα εχει παρει στο λαιμο του με αυτο το συνδυασμο!
-
Για τα ελατήρια εννοώ ότι είναι χρώματος μαύρου!!Είμαι σίγουρος 100%!Τα βλέπω τώρα μπροστά μου τα έχω!!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
...Πω πω ο καραγκιοζης, ποσο κοσμο θα εχει παρει στο λαιμο του με αυτο το συνδυασμο!
Αυτός που τα είχε πουλήσει σε μένα μου είχε πει ότι έχει πουλήσει πάρα πολλά Monroe Reflex σε χαμηλωμένους... 'Κυκλοφορούν πάρα πολλά χαμηλωμένα Ραλλάκια με Monroe από μένα!' ...έτσι μου είχε δηλώσει περήφανος που γέμισε τους δρόμους με τέτοιον απίστευτο συνδυασμό!
Κάποιοι δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά λεφτά για αμορτισέρ οπότε μπορούμε να τους σκοτώσουμε χωρίς τύψεις...
Τραγικό δεν είναι; -
Πόσο τα βρίσκετε εσείς τα Record sp ,στην Θεσσαλονίκη;Εδώ τα βρίσκω γύρω στα 280 ευρώ.
-
Λογική η τιμή σου αλλά... έχεις pm γιατί θα σου το πω καλύτερα.
-
προχτες εβγαλα τα ψαλιδια της πεζο σπορτ.
πιθανοτατα βρηκα και τι πατεντα θελουν για να μη κοπανανε καθως οταν το πιεζες προς τα πανω και χτυπαγες ροδα δεν ακουγοταν τιποτα...δηλαδη πιθανοτατα να ηθελε ενα λαστιχακι απο κατω...διαφορες τωρα πια που εβαλα τα μαμα τι να πω...τελικα κανανε δουλεια.λιγη βεβαια και ελαχιστοι πιστευω θα τη νιωσουν αλλα κατι κανανε.
ειδικα στο σημειο που παει να χασει προσφυση η μουρη και να υποστρεψει το τιμονι ειχε ενα κλικ πιο πολυ βαρος και αισθηση...
γενικα με αμαμα ψαλιδια το τιμονι ελαφρωσε λιγο. απο την αλλη ο θορυβος που κανανε ηταν πλεον εδω και 2 βδομαδες ηταν ανυποφορος για τα δικα μου γουστα!παντως τζογο και αλλα τετοια δεν ειχαν! -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
διαφορες τωρα πια που εβαλα τα μαμα τι να πω...τελικα κανανε δουλεια.λιγη βεβαια και ελαχιστοι πιστευω θα τη νιωσουν αλλα κατι κανανε.
ειδικα στο σημειο που παει να χασει προσφυση η μουρη και να υποστρεψει το τιμονι ειχε ενα κλικ πιο πολυ βαρος και αισθηση...Την έπιασες την διαφορά!
Να προσθέσω: Και λίγο παραπάνω ακρίβεια στο τιμόνι στο όριο. Όση ακριβώς χρειάζεσαι! -
Εμένα μου ακούγεται σαν 'κερασάκι στην τούρτα' και μάλιστα με το μειονέκτημα του θόρυβου...
Δε λέω καλή η αίσθηση αλλά μήπως για κάθε μέρα ή κάνα ταξιδάκι αυτά τα 'νταγκα ντουγκα' είναι λίγο σπαστικά...
υ.γ. πότε θα βρούμε λεφτά για ένα track-day car με full ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με 350αρια ελατήρια/αντιστρεπτικές 'να' (με το συμπάθειο)/κλουβι/μπάκετ/slick και τα ρεστα...
Όχι δεν θέλω αγωνιστικό. κάτι για παιχνίδι θέλω...
Αμορτισέρ σε 206