-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι αλήτες κοντράκιδες, μην ασχολείσαι.Είδα ένα ελληνικό 150αρι σήμερα... πολύ όμορφο μα το μενίρ του χρουμπελίξ.
Συν τοις άλλοις, εγώ δηλώνω πως το αγοράζω μόνο και μόνο για την διαφήμισή του.
Por cierto alguien que sepa italiano, que coño dice la cancion...entiendo algo que de la tierra, y aguatar la tempestad, la lluvia y algo mas...y al final maravillosa criatura....
http://highfidelityshow.wordpress.com/2 ... ommercial/
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασικά το cut-off γίνεται όταν αφήνεις το γκάζι έχοντας ταχύτητα στο κιβώτιο. Δε νομίζω να κάνει cut-off στο φρένο γιατί αν φρέναρες με νεκρά θα έσβηνε ο κινητήρας.
Kι όμως, κάνει
Όταν έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο, με πατημένο φρένο κάνει cut off (το δοκίμασα). Με πατημένο συμπλέκτη ή νεκρά, ΔΕΝ κάνει. Γι' αυτό και δουλεύει το μύτη-τακούνιΠολλα μπορουν να ειπωθουν Κrus..
Καλυτερα να μιλησουν οι στιχοι του τραγουδιου για το συγκεκριμενο Fiat..
(κι ας ειμαι κατα )Μοlti mari e fiumi attraversero
dantro la tua terra mi ritroverai
turbini e tempeste..io cavalchero
volero tra il fulmini per averti...Meravigliosa creatura..sei sola al mondo
meravigliosa paura..d'averti accanto..
occhi di sole mi bruchiano..in mezzo al cuore..
amore e vita meravigliosa...Luce de miei occhi..brilla su di me..
voglio mille lune..per accurezzarti..
pendo da tuoi sogni..veglio su di te..
non svegliarti..non svegliarti..
ancora....Meravigliosa creatura..un baccio lento..
meravigliosa paura..d'averti accanto..
all'improvviso tu scendi nel paradiso..
muoio d'amore meravigliso...Ερωτας...
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Συγνώμη ρε παιδιά έχασα τη μπάλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Τι εννοείτε με τα τακούνια και τα κοψίματα?Για μύτη τακούνι πάντως μπορείς να δεις εδώ
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Είναι αλήτες κοντράκιδες, μην ασχολείσαι.
Είδα ένα ελληνικό 150αρι σήμερα... πολύ όμορφο μα το μενίρ του χρουμπελίξ.
Por cierto alguien que sepa italiano, que coño dice la cancion...entiendo algo que de la tierra, y aguatar la tempestad, la lluvia y algo mas...y al final maravillosa criatura....
http://highfidelityshow.wordpress.com/2 ... ommercial/
HiFidlity show! Καλό!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είδα ένα ελληνικό 150αρι σήμερα... πολύ όμορφο μα το μενίρ του χρουμπελίξ.
+1 Μα τον Τουτατή!
-
Όσο το βλέπω σε αυτό το βυσσινί και με αυτό το κοκκινο-κάτι ύφασμα, τόσο το γουστάρω. Και ωραίο ταμπλό για τα γούστα μου, αν καμιά στιγμή φτιάξουν και τα όργανα...
-
Τώρα θα φανώ κακός, αν και μου αρέσει πάρα πολύ το Bravo και πιστεύω πως είναι το ομορφότερο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή αλλά
σε αυτή η φωτογραφία από τεύχος των 4Τ, δεν μοιάζει υπερβολικά με το Golf;
Τα δύο 'δοντάκια' στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, το κενό ανάμεσά τους, το σχήμα των φώτων και η γρίλια της μάσκας όλα μοιάζουν στα μάτια μου σαν να προήλθαν από ιταλοποίηση του Golf Έχω άδικο; -
Πες τα πες τα... Ολοιδια ειναι... και γω τους τα ελεγα πριν μερικες σελιδες και δεν με πιστευαν
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τώρα θα φανώ κακός, αν και μου αρέσει πάρα πολύ το Bravo και πιστεύω πως είναι το ομορφότερο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή αλλάσε αυτή η φωτογραφία από τεύχος των 4Τ, δεν μοιάζει υπερβολικά με το Golf;
Τα δύο 'δοντάκια' στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, το κενό ανάμεσά τους, το σχήμα των φώτων και η γρίλια της μάσκας όλα μοιάζουν στα μάτια μου σαν να προήλθαν από ιταλοποίηση του Golf Έχω άδικο;Ναι. Οπτικά τα αυτοκίνητα δεν έχουν ουδεμία σχέση.
-
Που να δείς την Stiloποίηση που έρχεται στο Golf VI....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τώρα θα φανώ κακός, αν και μου αρέσει πάρα πολύ το Bravo και πιστεύω πως είναι το ομορφότερο μικρομεσαίο αυτή τη στιγμή αλλά
σε αυτή η φωτογραφία από τεύχος των 4Τ, δεν μοιάζει υπερβολικά με το Golf;
Τα δύο 'δοντάκια' στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, το κενό ανάμεσά τους, το σχήμα των φώτων και η γρίλια της μάσκας όλα μοιάζουν στα μάτια μου σαν να προήλθαν από ιταλοποίηση του Golf Έχω άδικο;Ναι. Οπτικά τα αυτοκίνητα δεν έχουν ουδεμία σχέση.
+1
-
Να ρωτησω..η εκδοση με τα 120ps ποτε θα ερθει και ποσο περιπου θα κοστιζει?Ξερουμε?
thanx
-
Πάλι ρε θα πάρετε αμάξι;
-
Για την κοπελα μου ειναι ρε ..ειμαστε αναμεσα στο Leon 1.4T(αν βγει ποτε ) και το Bravo 1.4T με τα 120ps.
-
To 120 σε κανα μήνα
-
Τιμη περιπου?
Θα ειναι κανα 2χιλιαρο κατω απο το 150αρι ισως? -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τιμη περιπου?
Θα ειναι κανα 2χιλιαρο κατω απο το 150αρι ισως?ήρθε. γύρω στα 1500κάτω από το 150αρι
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid=11&carid=100&version=924 -
Ήρθε = το έβαλαν στο site ή υπάρχει και στις αντιπροσωπείες; Γιατί εμένα μου είχαν πει Νοέμβριο
-
Εαν το παραγγείλεις τώρα θα σου έρθει τον Νοέμβριο,
Εαν το παραγκείλεις Νοέμβριο... τότε Γενάρη..
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ήρθε = το έβαλαν στο site ή υπάρχει και στις αντιπροσωπείες; Γιατί εμένα μου είχαν πει ΝοέμβριοΉρθε = ανακοινώθηκαν τιμές.
Fiat Bravο 2007