-
GP peripou 7,5
500 peripou 7
(1.4T 150)
-
είχε συζητηθεί παλαιότερα για το Blue & Me Nav, το οποίο είχε αναφερθεί ότι θα κάνει κοντά στα 600 ευρώ και θα περιλαμβάνει σύνδεση USB, bluetooth connectivity, GPS navigation. Λόγω της δυνατότητας πλοήγησης λοιπόν, νόμιζα ότι το αξεσουάρ αυτό θα έρχεται με τη μεγάλη οθόνη που φαίνεται σε πολλές φωτογραφίες, αλλά τελικά από ότι είδα, η μεγάλη οθόνη δεν υπάρχει παρά μια απλή δίχρωμη μικρή δίπλα στο ταχύμετρο.
Δείτε πόσο επιμελώς κρύβουν την μη ύπαρξη της μεγάλης οθόνης (η οποία κοστίζει κοντά στα 2000 ευρώ) στο παρακάτω σύνδεσμο:
http://213.215.170.74/blue_and_me/blue&me_nav_ita.htm -
Ο χρήστης pankal έγραψε:
είχε συζητηθεί παλαιότερα για το Blue & Me Nav, το οποίο είχε αναφερθεί ότι θα κάνει κοντά στα 600 ευρώ και θα περιλαμβάνει σύνδεση USB, bluetooth connectivity, GPS navigation. Λόγω της δυνατότητας πλοήγησης λοιπόν, νόμιζα ότι το αξεσουάρ αυτό θα έρχεται με τη μεγάλη οθόνη που φαίνεται σε πολλές φωτογραφίες, αλλά τελικά από ότι είδα, η μεγάλη οθόνη δεν υπάρχει παρά μια απλή δίχρωμη μικρή δίπλα στο ταχύμετρο.
Δείτε πόσο επιμελώς κρύβουν την μη ύπαρξη της μεγάλης οθόνης (η οποία κοστίζει κοντά στα 2000 ευρώ) στο παρακάτω σύνδεσμο:
http://213.215.170.74/blue_and_me/blue&me_nav_ita.htmΤο Blue&Me με το Nav κανει 2χιλιαρικακια...
Το απλο Blue&Me (no Nav) κανει 200-300 ευρω....Δεν υπαρχει navigation χωρις την μεγαλη οθονη, και το Blue&Me στην πρωτη γενια ηταν μονο η USB και το BT και κατα συνεπεια δεν απαιτει καποια ιδιαιτερη οθονη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://213.215.170.74/blue_and_me/blue&me_nav_ita.htmΤο Blue&Me με το Nav κανει 2χιλιαρικακια...
Το απλο Blue&Me (no Nav) κανει 200-300 ευρω....Δεν υπαρχει navigation χωρις την μεγαλη οθονη, και το Blue&Me στην πρωτη γενια ηταν μονο η USB και το BT και κατα συνεπεια δεν απαιτει καποια ιδιαιτερη οθονη.
Οπως είχα πεί και σε ένα πωλητή όταν μου ζήτησε 3200 για το NAV με την οθονη 5' inch που θα μπορούσε να παίζει και DVD.
Με 3200 ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ
1 βιντεοπροβολέα ................... 1100 euro ( 120' inch )
1 Πανί προβολής 180 * 180........ 200 euro
1 Ενισχητή 6-1 150watt ............ 500 euro
2 Κωλόνες Ηχεια Μπροστά ......... 600 euro
2 Περιφεριακά Ηχεία .................. 350 euro
1 Sub ........................................ 300 euro
1 Kεντρικό ................................. 150 euro
ΣΥΝΟΛΟ ................................... 3200
Στα 2000 αντικαταστούμε στο προυγούμενο σύνολο τα ηχεία με έτοιμο πακέτο στα 600 euro και πέφτουμε κανα 100 euro ενισχυτικά και προβολέα.
Αλλιώς Αγοράζουμε ένα PDA 600 euro και αφήνουμε τα υπόλοιπα 1400 για 2-3 εκδρομές μπάς και το χρησιμοποιήσουμε
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Οπως είχα πεί και σε ένα πωλητή όταν μου ζήτησε 3200 για το NAV με την οθονη 5' inch που θα μπορούσε να παίζει και DVD.
Με 3200 ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ
1 βιντεοπροβολέα ................... 1100 euro ( 120' inch )
1 Πανί προβολής 180 * 180........ 200 euro
1 Ενισχητή 6-1 150watt ............ 500 euro
2 Κωλόνες Ηχεια Μπροστά ......... 600 euro
2 Περιφεριακά Ηχεία .................. 350 euro
1 Sub ........................................ 300 euro
1 Kεντρικό ................................. 150 euro
ΣΥΝΟΛΟ ................................... 3200
Στα 2000 αντικαταστούμε στο προυγούμενο σύνολο τα ηχεία με έτοιμο πακέτο στα 600 euro και πέφτουμε κανα 100 euro ενισχυτικά και προβολέα.
Αλλιώς Αγοράζουμε ένα PDA 600 euro και αφήνουμε τα υπόλοιπα 1400 για 2-3 εκδρομές μπάς και το χρησιμοποιήσουμε
Εχεις ιδιαιτερα φτηνα γουστα... Αν εγω του εδινα αναλογη απαντηση, θα ξεκινουσα κατι σε στυλ
Προβολεας Full HD: 2700
Καλωδια ηχειων: 300
2 Ηχεια μπροστα: 1000
......................Κοιτα... το ενσωματομενο εχει αλλη χαρη... κακα τα ψεμματα... και επιπροθετα εχει κανα 2 μαλακιτσες τις οποιες τις θεωρω αρκετα ουσιωδης. Πχ... αυτο το satnav, σε περιπτωση συγκρουσης αυτοματως θα ανοιξει τα μικροφωνα καλωντας σε γραμμη βοηθειας και νομιζω στελνει και το στιγμα του ατυχηματος... και τελος παντων τα εχεις ολα ενσωματομενα.
Προσωπικα θα τα εδινα μονο αν δεν ειχα κατι καλυτερο να τα κανω αυτα τα λεφτα... Το απλο Blue&Me παντως λεει και ειναι σε λογικοτατη τιμη...
-
Το Blue&Me με το Nav κανει 2χιλιαρικακια...
Επιμένω.. 600 ευρώ το απλό navigation με μονόχρωμη οθόνη και φωνητικές οδηγίες και 2 χιλιάρικα το άλλο. Δες τιμοκατάλογο fiat.it και
http://www.cnetfrance.fr/cartech/produits/0,50017720,39368820,00.htm?tab=full -
Ο χρήστης pankal έγραψε:
Το Blue&Me με το Nav κανει 2χιλιαρικακια...
Επιμένω.. 600 ευρώ το απλό navigation με μονόχρωμη οθόνη και φωνητικές οδηγίες και 2 χιλιάρικα το άλλο. Δες τιμοκατάλογο fiat.it και
http://www.cnetfrance.fr/cartech/produits/0,50017720,39368820,00.htm?tab=fullΤο Blue&Me δεν έχει σχέση με navigation. Σου δίνει Usb για σύνδεση με iPod και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση.
Τώρα αν έχουν ενσωματώσει και κάποιο στοιχειώδες Navigation σ' αυτό, ε δεν είναι και κακή τιμή τα 600 -
[quote='HighFidelity']Το Blue&Me δεν έχει σχέση με navigation. Σου δίνει Usb για σύνδεση με iPod και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση.
Τώρα αν έχουν ενσωματώσει και κάποιο στοιχειώδες Navigation σ' αυτό, ε δεν είναι και κακή τιμή τα 600 -
χμμμμμ... εχω μια εντυπωση πως ο pankal τελικα εχει δικιο... αν καταλαβα σωστα απο αυτα που λεει η Fiat στο site της.
-
:sorry: χμμμμμ... εχω μια εντυπωση πως ο pankal τελικα εχει δικιο... αν καταλαβα σωστα απο αυτα που λεει η Fiat στο site της.thanks corsair
-
:sorry: χμμμμμ... εχω μια εντυπωση πως ο pankal τελικα εχει δικιο... αν καταλαβα σωστα απο αυτα που λεει η Fiat στο site της.Οντως έχει δίκιο! Ο corsair κι εγώ μιλούσαμε για το παλιό σύστημα!
Sorry pal κι από μένα! -
δεν τρέχει τίποτα , συζήτηση κάνουμε.. το έγραψα αυτό για να καταλήξω στο ερώτημα: με 600 ευρώ είναι προτιμότερο αυτό το σύστημα ή ένα φορητό pda με gps;
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
δεν τρέχει τίποτα , συζήτηση κάνουμε.. το έγραψα αυτό για να καταλήξω στο ερώτημα: με 600 ευρώ είναι προτιμότερο αυτό το σύστημα ή ένα φορητό pda με gps;Δυστυχώς δεν μπορείς να διαλέξεις! Για μουσική , είναι ΠΟΛΥ καλύτερο αυτό της FIAT. Θα έχεις ένα εξωτερικό σκληρό τίγκα στα ΜΡ3, θα τον συνδέεις και θ' απολαμβάνεις στο Shuffle την μουσική σου! Εγώ έχω ένα 20GB Sony που το συνδέω με AuxIn στο radio-CD. Ταξίδι Αθήνα-Γιάννενα και δεν ασχολείσαι με αλλαγές δίσκων κλπ κλπ! Αναλαμβάνει αυτό! Εντάξει, θα ήταν το ίδιο με ένα DVD-MP3 Player, αλλά το Sony το παίρνεις και μαζί σου καθώς έχει μικρότερο μέγεθος από 1 πακέτο τσιγάρα...
Επίσης, το Bluetooth είναι σημαντικό για την ασφάλειά σου, με το που θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο, θ' αφήνεις το κινητό σου στο ταμπλό και θ' απαντάς ή θα μιλάς με Car-Kit αυτόματα! Είναι άψογο, εγώ έχω ένα Pioneer, που το κάνει και είναι κλάσεις καλύτερο από ένα handsfree: απλά δεν έχεις διαρκώς μια λαμακία στο αυτί σου!Για GPS όμως, αυτό της FIAT θα είναι στοιχειώδες και σπάνια θα βοηθήσει πραγματικά... Εκεί το PDA είναι ασύγκριτο!
Τι θα έκανα εγώ; Πρώτα θα πήγαινα για το Blue&Me σίγουρα! Τα PDA φτηναίνουν κι αυτά, μπορείς πχ ν' αγοράσεις ένα μόνο για GPS με λιγότερα από 300 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης, το Bluetooth είναι σημαντικό για την ασφάλειά σου, με το που θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο, θ' αφήνεις το κινητό σου στο ταμπλό και θ' απαντάς ή θα μιλάς με Car-Kit αυτόματα! Είναι άψογο, εγώ έχω ένα Pioneer, που το κάνει και είναι κλάσεις καλύτερο από ένα handsfree: απλά δεν έχεις διαρκώς μια λαμακία στο αυτί σου!
και είσαι κ με άτομα στο αμάξι που δεν κάνει να ακούσουν με ποιον μιλάς κ τι λεει;;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Επίσης, το Bluetooth είναι σημαντικό για την ασφάλειά σου, με το που θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο, θ' αφήνεις το κινητό σου στο ταμπλό και θ' απαντάς ή θα μιλάς με Car-Kit αυτόματα! Είναι άψογο, εγώ έχω ένα Pioneer, που το κάνει και είναι κλάσεις καλύτερο από ένα handsfree: απλά δεν έχεις διαρκώς μια λαμακία στο αυτί σου!
και είσαι κ με άτομα στο αμάξι που δεν κάνει να ακούσουν με ποιον μιλάς κ τι λεει;;;
Δεν εχουμε τιποτα να κρυψουμε... ειμαστε ειλικρινεις ανθρωποι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Πώς φαίνεται ο...μπερμπάντης ο άνθρωπος! Μπορείς να στείλεις την κλήση στο κινητό βρεεεε! Ή να το απενεργοποιήσεις! Τι, με το ζόρι θα στο πάρει το τουτού το τηλεφώνημα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
δεν τρέχει τίποτα , συζήτηση κάνουμε.. το έγραψα αυτό για να καταλήξω στο ερώτημα: με 600 ευρώ είναι προτιμότερο αυτό το σύστημα ή ένα φορητό pda με gps;
Δυστυχώς δεν μπορείς να διαλέξεις! Για μουσική , είναι ΠΟΛΥ καλύτερο αυτό της FIAT. Θα έχεις ένα εξωτερικό σκληρό τίγκα στα ΜΡ3, θα τον συνδέεις και θ' απολαμβάνεις στο Shuffle την μουσική σου! Εγώ έχω ένα 20GB Sony που το συνδέω με AuxIn στο radio-CD. Ταξίδι Αθήνα-Γιάννενα και δεν ασχολείσαι με αλλαγές δίσκων κλπ κλπ! Αναλαμβάνει αυτό! Εντάξει, θα ήταν το ίδιο με ένα DVD-MP3 Player, αλλά το Sony το παίρνεις και μαζί σου καθώς έχει μικρότερο μέγεθος από 1 πακέτο τσιγάρα...
Επίσης, το Bluetooth είναι σημαντικό για την ασφάλειά σου, με το που θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο, θ' αφήνεις το κινητό σου στο ταμπλό και θ' απαντάς ή θα μιλάς με Car-Kit αυτόματα! Είναι άψογο, εγώ έχω ένα Pioneer, που το κάνει και είναι κλάσεις καλύτερο από ένα handsfree: απλά δεν έχεις διαρκώς μια λαμακία στο αυτί σου!Για GPS όμως, αυτό της FIAT θα είναι στοιχειώδες και σπάνια θα βοηθήσει πραγματικά... Εκεί το PDA είναι ασύγκριτο!
Τι θα έκανα εγώ; Πρώτα θα πήγαινα για το Blue&Me σίγουρα! Τα PDA φτηναίνουν κι αυτά, μπορείς πχ ν' αγοράσεις ένα μόνο για GPS με λιγότερα από 300 -
[quote='pankal'][quote='HighFidelity']Το Blue&Me δεν έχει σχέση με navigation. Σου δίνει Usb για σύνδεση με iPod και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση.
-
my god... οι ζαντες ειναι 17αρες και σε αυτους τους θολους μετα βιας φαινονται για 16αρες!!! Απλα ΕΛΕΟΣ
Fiat Bravο 2007