-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Οποιος θελει να μαθει για αναποδα,εδω ειμαι!
Παραδιδω μαθηματα και χωρις χρεωση για τους αγνωστους!Τους φιλους τους χρεωνω!Άσε εσένα τρίζει δεν μπαίνω μέσα!!
και ούτε να σκεφτείς να μπεις στο δικό μου και να μου βάλεις σκοτούρες στο κεφάλι μου !!!!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Παραδιδω μαθηματα και χωρις χρεωση για τους αγνωστους!Τους φιλους τους χρεωνω!Κάνε φίλο να δεις καλό..
Αγαπάμε dickdick
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Κάνε φίλο να δεις καλό..
Με χαμηλες χρεωσεις βρε και συ!Ισα-ισα τις βενζινες για να ερθω Τρικαλα.Γιατι παραδιδω μαθηματα και κατ'οικον!
Εχω καιρο να γραψω (3 μερες ) γιατι ετσι επελεξα να διαμαρτυρομαι απο δω και περα οποτε γραφει ο Κωστας για καταναλωσεις!
Δεν θελω να στεναχωρησω καποιους γραφοντας οτι ξοδευω 20 ευρω βενζινες οοοοοοολη την εβδομαδα εχοντας κανει ολες τις μετακινησεις μου! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Παραδιδω μαθηματα και χωρις χρεωση για τους αγνωστους!Τους φιλους τους χρεωνω!Κάνε φίλο να δεις καλό..
Αγαπάμε dickdick
Και εγω Κωστακη μου!
-
Aν δεν φθάσεις το κόστος μετακίνησης του ποντικί σου Bravo , στα επίπεδα κόστους δικύκλου , δεν κάνεις τίποτα
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Άσε εσένα τρίζει δεν μπαίνω μέσα!!
και ούτε να σκεφτείς να μπεις στο δικό μου και να μου βάλεις σκοτούρες στο κεφάλι μου !!!!
Που θα μου πας και εσυ;
Στο τελος θα μου ζητησεις να σου το επιθεωρησω.Οχι τιποτα αλλο για να ,ελεγξεις ,ταυτοχρονα και τη ακοη σου!
Εκτελω και χρεη ΩΡΛ στη παρεα!Aν δεν φθάσεις το κόστος μετακίνησης του ποντικί σου Bravo , στα επίπεδα κόστους δικύκλου , δεν κάνεις τίποτα
Μπα Κωστα!Και παπι να μου δωσουν παλι θα καιει πολλα!Αφου η δεξια μου πλευρα ειναι πιο βαρια απο την αριστερη μου!
-
Aν δεν φθάσεις το κόστος μετακίνησης του ποντικί σου Bravo , στα επίπεδα κόστους δικύκλου , δεν κάνεις τίποταάσε ρε Κώστα, να πληρώνουμε και λάδι ? δεν μας φτάνει η βενζίνη ?
Τουλάχιστον τώρα 20€ βάζαμε, 20€ βάζουμε..... που να πρέπει να δίνουμε και για λάδι !!!
(μην κοιτάς τους γερμανούς που είναι συνηθισμένοι στην κατανάλωση λαδιού....) -
Aν δεν φθάσεις το κόστος μετακίνησης του ποντικί σου Bravo , στα επίπεδα κόστους δικύκλου , δεν κάνεις τίποτα
άσε ρε Κώστα, να πληρώνουμε και λάδι ? δεν μας φτάνει η βενζίνη ?
Τουλάχιστον τώρα 20€ βάζαμε, 20€ βάζουμε..... που να πρέπει να δίνουμε και για λάδι !!!
(μην κοιτάς τους γερμανούς που είναι συνηθισμένοι στην κατανάλωση λαδιού....) -
Μπα Κωστα!Και παπι να μου δωσουν παλι θα καιει πολλα!
Αφου η δεξια μου πλευρα ειναι πιο βαρια απο την αριστερη μου!Αχ θεέ μου, πάντα ανάποδο αυτό το παιδί!
-
Αχ θεέ μου, πάντα ανάποδο αυτό το παιδί!
Αυτο ειναι το κανονικο βρε!
-
Αχ θεέ μου, πάντα ανάποδο αυτό το παιδί!
Αυτο ειναι το κανονικο βρε!
Για....ψάξου!
-
ψάξε ψάξε...
πριν αρχίσουμε να παίρνουμε τηλέφωνο την δεξιά σου πλευρά!
-
ψάξε ψάξε...πριν αρχίσουμε να παίρνουμε τηλέφωνο την δεξιά σου πλευρά!
Ο εμπρός πρόβολος είναι μεγάλος.....αλλά δένει αρμονικά
-
Για....ψάξου!Εχω ψαχτει και εχω αποφασισει!
Και να αφησεις ησυχη τη δεξια μου πλευρα!
Μου αρεσει να καιω πολυ καυσιμο! -
Για....ψάξου!
Εχω ψαχτει και εχω αποφασισει!
Μου αρεσει να καιω πολυ καυσιμο!Δεν παρακολουθούσες μάλλον στο μάθημα της ανθρωπολογίας
-
Για....ψάξου!
Μου αρεσει να καιω πολυ καυσιμο!Δεν παρακολουθούσες μάλλον στο μάθημα της ανθρωπολογίας
Δηλαδης;
-
Για....ψάξου!
Δηλαδης;
[spoiler=:1facv45c]
[/spoiler:1facv45c]
Α μα πιά! -
[spoiler=:oim44nxv][/spoiler:oim44nxv]
Α μα πιά! -
αμαν ρε παιδια πρωι πρωι βγαλατε τα κακαλα στην φορα!!
Παντος οταν ειχε χιονισει εδω πανω πριν κανενα μηνα πηγα σε μια αλανα φουλ στον παγο για να δω ακριβως αυτο που λετε, που επεμβαινουν τα ηλεκτρονικα συστηματα. Στις περιπτωσεις υπερστροφης που ειναι και το πιο συνηθες (φευγει η μουρη), τα ηλεκτρονικα περνουν μπρος οταν το τιμονι στριψει τουλαχιστον 45 μοιρες οπου και αρχιζουν να φρεναρουν καποιοι τροχοι. Πλαγιολισθηση δεν δοκιμασα αλλα με το χειροφρενο που δοκιμασα να κανω λιγο drift (αδυνατο με ESP) με το που αφηνα το χειροφρενο, ο κωλος επεστρεφε μονος του !! Γενικα τα ηλεκτρονικα επεμβαινουν λιγο αφου το 'χασεις' με αποτελεσμα να κανουν το αυτοκινητο αρκετα παιχνιδιαρικο στην οδηγηση του. Φυσικα, δεν ειναι φεραρι οποτε αν μπεις με 200 στην στροφη δεν σε σωζει κανενα ESP !!! -
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
αμαν ρε παιδια πρωι πρωι βγαλατε τα κακαλα στην φορα!!
Παντος οταν ειχε χιονισει εδω πανω πριν κανενα μηνα πηγα σε μια αλανα φουλ στον παγο για να δω ακριβως αυτο που λετε, που επεμβαινουν τα ηλεκτρονικα συστηματα. Στις περιπτωσεις υποστροφής που ειναι και το πιο συνηθες (φευγει η μουρη), τα ηλεκτρονικα περνουν μπρος οταν το τιμονι στριψει τουλαχιστον 45 μοιρες οπου και αρχιζουν να φρεναρουν καποιοι τροχοι. Πλαγιολισθηση δεν δοκιμασα αλλα με το χειροφρενο που δοκιμασα να κανω λιγο drift (αδυνατο με ESP) με το που αφηνα το χειροφρενο, ο κωλος επεστρεφε μονος του !! Γενικα τα ηλεκτρονικα επεμβαινουν λιγο αφου το 'χασεις' με αποτελεσμα να κανουν το αυτοκινητο αρκετα παιχνιδιαρικο στην οδηγηση του. Φυσικα, δεν ειναι φεραρι οποτε αν μπεις με 200 στην στροφη δεν σε σωζει κανενα ESP !!!Δηλαδή το ESP δουλεύει μόνο στο 'στραμπούληγμα' (>45 μοίρες). Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω στις ίδιες συνθήκες !!
Fiat Bravο 2007