-
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Κατ'αρχην χρονια πολλα σε ολους! Και μακαρι τα Μπραβακια σας να ειναι ακμαια για πολυ καιρο ακομα. Τωρα που βρηκα λιγο χρονο, ακουστε την εμπειρια μου απο το συνεργειο της Fiat Tsokas. Το προβλημα με το τη δικη μου Μονικα εχει να κανει με εναν πολυ μακαβριο θορυβο στα φρεναρισματα απο μεγαλες ταχυτητες, ανω των 160 χλμ μεχρι και τα 210 . Ειναι ενας θορυβος γδαρσιματος, πολυ δυνατος, Η αισθηση που αποκομιζεις μοιαζει με αυτην οταν φρεναρεις με στραβους δισκους. Πηγα λοιπον πριν απο καιρο στο συνεργειο και λεω του υπευθυνου τον πονο μου. Τον παρακαλεσα μαλιστα να παμε μια βολτα για να εξακριβωσει και ο ιδιος το προβλημα. Η απαντηση του ηταν κεραυνος εν αιθρια: 'Kυριε μου, ειναι παρανομο να κυκλοφορουμε με τετοιες ταχυτητες και σας συμβουλευω να μην το κανετε ουτε εσεις. Εμεις δεν μπορουμε να οδηγησουμε με αυτες τις ταχυτητες το αυτοκινητο, γιατι τα ορια ακομα και στην Αττικη Οδο ειναι χαμηλοτερα' . Να μη σας τα πολυλογω, ακρη δεν εχω βγαλει ακομα και η εγγυηση λιγει σε 20 μερες. Με την αποτελεσματικοτητα των φρενων δεν εχω καποιο θεμα, ομως αυτος ο θορυβος-γδαρσιμο στα πολλα με φοβιζει. Οι δισκοι ειναι μια χαρα και συμφωνα με το αλλο συνεργειο που το πηγα(πρωην εξουσιοδοτημενοι που τους ξερω και με ξερουν χρονια) το θεμα εχει να κανει μαλλον με τη συνεργασια των τακακιων με τους συγκεκριμενους δισκους. Μου ειπαν οτι το εχουν αντιμετωπισει ξανα σε καποια Punto και οτι το θεμα λυνεται συνηθως με αλλα τακακια. Θα το παλεψω με την εγγυηση μπας και βγαλω ακρη. Αλλοιως, με τη πρωτη ευκαιρια,αλλαγη σε ολο το συστημα με aftermarket. Εκτος και αν χωρανε οι δισκοι του 150αριου. Αυτο το ξερει κανεις?Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου ,οπως στο ειπε και ο Κωνσταντινος!
Μην ψαχνεσαι με την εγγυηση γιατι τα τακακια ειναι αναλωσιμα και δεν θα σε καλυψει κανενας.
Οποτε παρε αποφαση οτι ειναι τα τακακια και τιποτα αλλο ,ψαξε να βρεις φθηνα τακακια και πηγαινε να τα αλλαξεις!
Μετα θα εισαι .......... και................... οπως παντα αλλωστε! -
Εκανα μια αλλαγη στα τακακια,βαζοντας μαμισια παλι, πριν 4000χλμ αλλα δεν αλλαξε κατι. Το μεσημερι εκανα μεσω του συνεργειου μου ενα αιτημα στα κεντρικα για αλλαγη στους δισκους και μου ειπαν οτι μαλλον θα μου τους αλλαξουν στα πλαισια της εγγυησης. Αν δε βρω και απο εκει ακρη τοτε θα στραφω αλλου. Τελικα ξερει κανεις αν χωρανε οι δισκοπλακες του 150αριου στο δικο μου που εχει 16αρηδες τροχους?
-
Ο Sakaflias θα ξέρει , ας του θέσουμε το ερώτημα!
-
Εκανα μια αλλαγη στα τακακια,βαζοντας μαμισια παλι, πριν 4000χλμ αλλα δεν αλλαξε κατι. Το μεσημερι εκανα μεσω του συνεργειου μου ενα αιτημα στα κεντρικα για αλλαγη στους δισκους και μου ειπαν οτι μαλλον θα μου τους αλλαξουν στα πλαισια της εγγυησης. Αν δε βρω και απο εκει ακρη τοτε θα στραφω αλλου. Τελικα ξερει κανεις αν χωρανε οι δισκοπλακες του 150αριου στο δικο μου που εχει 16αρηδες τροχους?Ποσα χιλιομετρα ειχες πριν τα αλλαξεις;
Στα ποσα χλμ αφου (σου εκανε το θορυβο) τα αλλαξες;
Απο τοτε ,που στο πρωτοεκανε ,το ζορισες καθολου; -
**dickdick **, αυτή η μπαχατέλα που έχεις για κινητό τηλέφωνο , μήπως εκτελεί και χρέη GPS
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εκανα μια αλλαγη στα τακακια,βαζοντας μαμισια παλι, πριν 4000χλμ αλλα δεν αλλαξε κατι. Το μεσημερι εκανα μεσω του συνεργειου μου ενα αιτημα στα κεντρικα για αλλαγη στους δισκους και μου ειπαν οτι μαλλον θα μου τους αλλαξουν στα πλαισια της εγγυησης. Αν δε βρω και απο εκει ακρη τοτε θα στραφω αλλου. Τελικα ξερει κανεις αν χωρανε οι δισκοπλακες του 150αριου στο δικο μου που εχει 16αρηδες τροχους?
Ποσα χιλιομετρα ειχες πριν τα αλλαξεις;
Απο τοτε ,που στο πρωτοεκανε ,το ζορισες καθολου;Aλλαξα τακακια στα 29.000. Ο θορυβος αρχισε σχεδον απο τις 10.000χλμ. Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα τελικιαζω η παω πανω απο 170-180 και φυσικα με τα φρεναρω...
-
Ποσα χιλιομετρα ειχες πριν τα αλλαξεις;
Απο τοτε ,που στο πρωτοεκανε ,το ζορισες καθολου;Aλλαξα τακακια στα 29.000. Ο θορυβος αρχισε σχεδον απο τις 10.000χλμ. Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα τελικιαζω η παω πανω απο 170-180 και φυσικα με τα φρεναρω...
α.**Nα μην φρενάρετε κύριε!!! **
β.Να μην αναπτύσετε τέτοιες ταχύτητες! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
**dickdick **, αυτή η μπαχατέλα που έχεις για κινητό τηλέφωνο , μήπως εκτελεί και χρέη GPSΕχω GPS κανονικο!Απο αυτα που λενε ''στριψτε δεξια,στριψτε αριστερα...............ωπα.....σκατα τα κανατε''.
Θες να το φερω στη συναντηση;
-
**dickdick **, αυτή η μπαχατέλα που έχεις για κινητό τηλέφωνο , μήπως εκτελεί και χρέη GPS
Εχω GPS κανονικο!Απο αυτα που λενε ''στριψτε δεξια,στριψτε αριστερα...............ωπα.....σκατα τα κανατε''.
Θες να το φερω στη συναντηση;
Οχι !
Να λείπει το βύσινο!Για να μετρησουμε την τελική έλεγα.
-
Aλλαξα τακακια στα 29.000. Ο θορυβος αρχισε σχεδον απο τις 10.000χλμ. Τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα τελικιαζω η παω πανω απο 170-180 και φυσικα με τα φρεναρω...
α.**Nα μην φρενάρετε κύριε!!! **
β.Να μην αναπτύσετε τέτοιες ταχύτητες!
[/quote]Οντως αυτη ηταν epic απαντηση τεχνητη αντιπροσωπου!Φοβεροι,φοβεροι!
eltonako αν δεν ειναι τακακια και σεν σου καλυψουν τους δισκους με την εγγυηση τοτε.....................................ζορικα τα πραγματα!Θα το φερω γιατι.......................................................
Το κανει και αυτο!Αλλα................που να ξερεις εσυ απο αυτα;Χωριατακο....................
-
Θα το φερω γιατι.......................................................
Το κανει και αυτο!Αλλα................που να ξερεις εσυ απο αυτα;Χωριατακο....................
Α...δεν εννοούσες το έτερον ημιση
-
Θα το φερω γιατι.......................................................
Α...δεν εννοούσες το έτερον ημιση
Εννοειται πως οχι!
Αφου εγω ειμαι και πολυ.............. -
Τελικά εχει Τζιπιες ή τσου
Δεν καταλαβα ου χωριατάκους.... -
Δεν καταλαβα ου χωριατάκους....Βρε ....ΟΥΡΤ!
Ναι ρε συ!Θα το φερω!
Παντως και να μην ειχα ,για σενα θα αγοραζα Κωστα μου! -
Ναι ρε συ!Θα το φερω!
Παντως και να μην ειχα ,για σενα θα αγοραζα Κωστα μου!Ασε τις πολλές αγάπες , γιατί θα σε κεράσω...
-
Ναι ρε συ!Θα το φερω!
Παντως και να μην ειχα ,για σενα θα αγοραζα Κωστα μου!Ασε τις πολλές αγάπες , γιατί θα σε κεράσω...
Δεν το πιασα τωρα αυτο!Θα με κερασει κουπα η' μια βολτα στο ring;
-
Τωρα που θα παμε πάλι μετανάστες .... ευκαιρία είναι και για βόλτα!
Τσαγάκι για οτι βρούμε μπροστά μας!ΥΓ: τι είναι αυτά περί 'κομπιάσματος' που διαβάζω
-
Τωρα που θα παμε πάλι μετανάστες .... ευκαιρία είναι και για βόλτα!
Τσαγάκι για οτι βρούμε μπροστά μας!Το καταλαβα βρε συ!Πλακα κανωΥΓ: τι είναι αυτά περί 'κομπιάσματος' που διαβάζω
-
Να βρήκε ο Βελισσάριος το Bravo-Multipla ...κάτω από το χιόνι
Fiat Bravο 2007