-
Mετα απο μια καταβαση Διονυσου, μετα απο πολυ καιρο, κατι μυρισε. Το ιδιο συνεβη πριν μια εβδομαδα περιπου οταν γυριζα βραδυ απο το γραφειο και το πλακωσα στη Μαραθωνος. ελπιζω να μην τα παιζει ο συμπλεκτης απο την παραπανω ροπη που εχει να διαχειριστει μετα το tuning. Eκτος αν ειναι απο τα καινουργια τακακια. Δεν μπορω να καταληξω. Bεβαια το tuning εχει γινει εδω και 7-8 μηνες...
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Mετα απο μια καταβαση Διονυσου, μετα απο πολυ καιρο, κατι μυρισε. Το ιδιο συνεβη πριν μια εβδομαδα περιπου οταν γυριζα βραδυ απο το γραφειο και το πλακωσα στη Μαραθωνος. ελπιζω να μην τα παιζει ο συμπλεκτης απο την παραπανω ροπη που εχει να διαχειριστει μετα το tuning. Eκτος αν ειναι απο τα καινουργια τακακια. Δεν μπορω να καταληξω. Bεβαια το tuning εχει γινει εδω και 7-8 μηνες...Aπό το σύστημα των φρένων πιστεύω να είναι η μυρωδιά.
-
Ετσι μου ειπαν και στο συνεργειο. Σημερα παντως που βρεχει, οι γνωστοι γδουποι απο την αναρτηση εκαναν την εμφανιση τους...
-
Ρίξτε μια ματιά στην πατέντα...πολύ πρακτική!
Youtube Video -
Ειναι γνωστο και ως ''το παρκαρισμα του καβουρα''.
-
eltonako εάν θυμάμαι καλά εννοείς τους γδούπους στους μπροστινούς τροχούς όταν βρέχει.
Το ίδιο ακριβώς κάνει και το δικό μου... και αρκετές φορές γίνεται πολύ ενοχλητικό. -
Στατιστικά ( ) εβδομάδος 07/11/2010-13/11/2010
Διανυθέντα χιλιόμετρα : 408,2km
Mέση κατανάλωση : 9,9l/100km
Μέση ταχύτητα : 53km/h
Χρόνος οδήγησης : 7h 35min -
http://www.youtube.com/watch?v=rMFHBMYo3nA
Και γαμω τα συστηματα μιλαμε!
Ειδικα αν εχεις οικογενεια και στα χερια σου εχεις παντα σακουλες! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=rMFHBMYo3nA
Και γαμω τα συστηματα μιλαμε!
Ειδικα αν εχεις οικογενεια και στα χερια σου εχεις παντα σακουλες!Εσύ να βάζεις την πεθερά να κάνει αυτή τη δουλειά!
Ημέρα εκλογών σήμερα......
Ατενίζοντας τη Λίμνη Πλαστήρα 'οικογενειακώς'
Βότσαλα στο νερό
Φθινόπωρο
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
eltonako εάν θυμάμαι καλά εννοείς τους γδούπους στους μπροστινούς τροχούς όταν βρέχει.
Το ίδιο ακριβώς κάνει και το δικό μου... και αρκετές φορές γίνεται πολύ ενοχλητικό.Ακριβως...
-
Ευχαριστώ πάλι το ... 'παράρτημα Θεσσαλίας' για την έξοχη φιλοξενία !!
Είχατε δεν είχατε τα καταφέρατε πάλι! Γύρισα με 12.200χλμ (σε ούτε 6μήνες)
Και μια και ο Κωνσταντίνος ανέβασε φωτογραφίες απο την χτεσινή εξόρμηση, εμένα μου μένουν... τα στατιστικά....
Επιστροφή απο την λίμνη στην Αθήνα μέσω Καρδίτσας.
Συνολικά 327χλμ (38χλμ + 289χλμ.) και χρονικά 3:18΄(35΄+ 2:43΄). Μικτή κατανάλωση (έβαλα μέσα και την ανάβαση στην λίμνη για να είναι πιο σωστό το αποτέλεσμα) 9,4 λίτρα/100.
Μόνο το κομμάτι της εθνικής 9 λίτρα/100χλμ, με μέση ταχύτητα 107χλμ. Σχετικά γρήγορα δηλαδή με το cc ρυθμισμένο στα 150!! και εμένα ρυθμισμένο για πορεία ευθεία προς το κρεβάτι μου.
Πολύ άνετο ταξίδι, εύκολα ξεχνιέσαι και ξεπερνάς τα όρια... (160+ στην Υλίκη, βράδυ με κίνηση), αλλά το ίδιο εύκολα αφήνεσαι και σε πιο νωχελικό ρυθμό με 120-130, cruising χαλαρά. Πολύπλευρη προσωπικότητα το Bravo ή σχιζοφρενής ???
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
.............Πολύ άνετο ταξίδι, εύκολα ξεχνιέσαι και ξεπερνάς τα όρια... (160+ στην Υλίκη, βράδυ με κίνηση), αλλά το ίδιο εύκολα αφήνεσαι και σε πιο νωχελικό ρυθμό με 120-130, cruising χαλαρά. Πολύπλευρη προσωπικότητα το Bravo ή σχιζοφρενής ???Θα συμφωνήσω με το 'πολύπλευρη' αν και προσωπικά προτιμώ την 'σχιζοφρενική' (η οποία έχει μια μικρή επίπτωση στην τσέπη , αλλά ως γνωστόν η 'τρέλα' κοστίζει).
Ενα αυτοκίνητο που κανείς δεν το επέλεξε με το σκεπτικό της αποκλειστικής χρήσης στην πόλη (δεν βολεύει εξ άλλου) , ικανό να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με ευκολία , με κατασκευή απαλαγμένη από σοβαρά προβλήματα (που ταλάνιζαν τς κατασκευές της Fiat στο όχι και τόσο μακρυνό παρελθόν) , σε μια κατηγορία που βρίθει από ανταγωνιστικά μοντέλα τα οποία κινούνται λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το μέσο όρο της κατηγορίας , με έναν κινητήρα απλό τεχνολογικά αλλά ισχυρό (στην έκδοση με τα 150hp) και γενικό στήσιμο που προσπαθεί να συγκεράσει τις όποιες 'σπορτίφ' ανυσηχίες , με την 'άνεση'.
Ξεχνώντας τον οικογενειακό του χαρακτήρα , μπορεί να κινηθεί γρήγορα ακολουθώντας μοντέλα του ανταγωνισμού με καλύτερες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά , πληρώνοντας όμως το τίμημα της αυξημένης κατανάλωσης.
Not bad.
....ναι , ξέχασα ότι δεν έχει μαλακά πλαστικά και η ποιότητα υπολείπεται της κορυφής του ανταγωνισμού.Και η προσωπική μου άποψη για το Punto Evo...... δεν μου άρεσε (όχι αισθητικά) , χλιαρό 5τάχυτο κιβώτιο , μαλακό στήσιμο , δεν ενθουσιάστηκα με τη δύναμη (σαν φιμωμένο μου φάνηκε).
-
Έχω την εντύπωση πως κάνεις την διαδρομή Τρίκαλα-Αθήνα πιο σύντομα σπο το σπίτι δουλειά !!!
Μήπως να σε πολιτογραφήσουμε Τρικαλινό πλέον...
Εγώ με το Evo μετά το μηδένισμα στο πρατήριο είχα για όλη την διαδρομή μέση 7.4 lt/100 km.Οχι κι άσχημα για αυτοκίνητο 6000κμ που δεν έχει ανοίξει ακόμα (σχεδόν όλα στην πόλη)... -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως κάνεις την διαδρομή Τρίκαλα-Αθήνα πιο σύντομα σπο το σπίτι δουλειά !!!
Εγώ με το Evo μετά το μηδένισμα στο πρατήριο είχα για όλη την διαδρομή μέση 7.4 lt/100 km.Οχι κι άσχημα για αυτοκίνητο 6000κμ που δεν έχει ανοίξει ακόμα (σχεδόν όλα στην πόλη)...Όχι απλώς καλά, πολύ καλά! Αν σκεφτείς τον τύπο της διαδρομής και το οτι πηγαίναμε σχετικά σβέλτα, τα 7,4 είναι πολύ καλή τιμή !!!
Αντίστοιχα στο ίδιο κομμάτι το Bravo είχε 8,6 (αν υπολογίσεις βάρος, λάστιχα, κλπ κλπ, και αυτό είναι μια χαρά). -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Εγώ με το Evo μετά το μηδένισμα στο πρατήριο είχα για όλη την διαδρομή μέση 7.4 lt/100 km.Οχι κι άσχημα για αυτοκίνητο 6000κμ που δεν έχει ανοίξει ακόμα (σχεδόν όλα στην πόλη)...Καλοτάξιδο!ΥΓ: μηδένισα σήμερα το trip και αποφάσισα να είμαι λιγότερο 'βαρυπόδης' αυτή την εβδομάδα , περίεργος είμαι να δω....
α.Αν μπορώ να συγκρατηθώ
β.Αν τελικά μπορέσω , τι κατανάλωση θα γράψω.
Είδωμεν. -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εγώ με το Evo μετά το μηδένισμα στο πρατήριο είχα για όλη την διαδρομή μέση 7.4 lt/100 km.Οχι κι άσχημα για αυτοκίνητο 6000κμ που δεν έχει ανοίξει ακόμα (σχεδόν όλα στην πόλη)...Όχι απλώς καλά, πολύ καλά! Αν σκεφτείς τον τύπο της διαδρομής και το οτι πηγαίναμε σχετικά σβέλτα, τα 7,4 είναι πολύ καλή τιμή !!!
Αντίστοιχα στο ίδιο κομμάτι το Bravo είχε 8,6 (αν υπολογίσεις βάρος, λάστιχα, κλπ κλπ, και αυτό είναι μια χαρά)...τώρα το είδα!...
Τι πηγαίναμε????????
Περιμένω τον 'μικρό' την επόμενη Κυριακή!
-
Σβέλτα είπα όχι με την ταυτότητα στο στόμα !!!
Για αυτό θέλεις να κάνεις οικονομία αυτή την εβδομάδα.... ανεβαίνει ο Dick ε ???
Επικαλούμαι όποιον έχει κάνει αυτή την ανάβαση (3-4 χωριά, νεροφαγώματα, και καμιά 10ρια φουρκέτες).
Ακούς Λάμπρο..... το επόμενο ΣΚ μην σε δελεάσουν για κανα καφέ...... εκτός αν έχεις πρώτα πάρει ένα κουτί δραμαμίνες! Μαζί με την συσκευασία !!!
-
Αααααααχ αγαπες μου!Καλα θα περασουμε!
Καθοτι ειμαι το προσωπο της εξουσιας στη παρεα απο τουδε και στο εξης ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι συζητησεις για καταναλωσεις!
Δεν με συμφερει σας λεω!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
..τώρα το είδα!...
Τι πηγαίναμε????????
Περιμένω τον 'μικρό' την επόμενη Κυριακή!
Με τους συνεπιβάτες μας (εμπρος και πίσω) και πάλι γρήγορα ήταν....
-
Επιδείξαμε πολύ καλή κατανάλωση σε .....
Γιαουρτλού , Μπιφτέκια , Μπριζόλα Μερακλή , Σαλάτες Σεφ-Ρόκας-Κλεοπάτρας κλπ κλπ , Μανιτάρια Πλευρότους , Πουγκιά , Αρνί λεμονάτο , Λουκάνικα , Τυροκαφτερή , Τυροκροκέτες , Χόρτα , Τηγανόψωμο και κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή...
Fiat Bravο 2007