-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Μετα απο παρα πολλες σελιδες απουσιας επιστρεφω στην ενεργο δραση αλλα δυστηχως με ενα κακο νεο...
Το καλοκαιρι ειχα την ατυχια να σπασει το συρματοσχοινο απο την ηλιοροφη και να μου μεινει η ηλιοροφη ανοιχτη για 2 βραδυα μεχρι που πηγα και μου την κλεισανε.
Αλλα και που μου την κλεισανε λογω απουσιας του συρματοσχοινου αναγκάστηκα να βαλω μονοτικη ταινια ωστε να συνδεσω την ηλιοροφη με το παρ μπριζ ετσι ωστε να μην ανοιγει οταν πηγαινα με 160+km/h.
Ετσι περασα ολο τον αυγουστο γιατι δεν υπηρχε ανταλλακτικο και τελικα πριν κανα μηνα μου το φτιαξανε.
Οριακα ημουν μεσα στην εγγυηση των 2 ετων το καλοκαιρι που το επαθα οποτε δεν πληρωσα τιποτα ευτυχως.
Δυστηχως τωρα μου εχει μεινει μια φοβια και δεν χρησιμοποιω συχνα την ηλιοροφη....Χαιρετω ολα τα καλα παιδια με τα Μπραβο και λυπαμαι που δεν πηρα χαμπαρι ποτε κανονιζατε τις συναντησεις.....
Ελπιζω στην επομενη να ερθω.Τυχερός μεσα στην ατυχία σου που ήταν καλοκαίρι. Για αυτό το κομμάτι έχεις τώρα επιπλέον εγγύηση, έτσι δεν είναι? Οπότε μην το φοβάσαι. Εγώ θα την δούλευα περισσότερο την ηλιοροφή για να δω αν θα ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα.
Και μην λες για εκδρομές!! βαλτός είσαι να μας ξεσηκώσεις πάλι !!!! Άσε τώρα που μπήκαμε σε 'γκρινιάρη χειμώνα' mode.
Απο εδώ και πέρα μόνο με προβλήματα θα ασχολούμαστε, τι είμαστε διαφορετικοί απο τους υπόλοιπους !!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
...........Και μην λες για εκδρομές!! βαλτός είσαι να μας ξεσηκώσεις πάλι !!!! Άσε τώρα που μπήκαμε σε 'γκρινιάρη χειμώνα' mode.Απο εδώ και πέρα μόνο με προβλήματα θα ασχολούμαστε, τι είμαστε διαφορετικοί απο τους υπόλοιπους !!!
Έχεις πέσει σε παράκρουση ε?!
-
Γεια σας παιδακια!
Λειπω για λιγο και αρχιζετε τις ερευνες για παραπονα απο το αυτοκινητο,παθενετε ψυχικο τραλαλα απο τον εγκλειστο βιο στη πρωτευουσα και ολα αυτα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι χρειαζεστε μια βολτουλα για να διασκεδασετε!
Λοιπον επιτιθεμενος στη κακομοιρια που θελουν να μας επιβαλουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ οτι:
Κυριακη 21 Νοε 2010 θα κανω μια επισκεψη στο φιλο μου το Κωσταντινο και Σακαφλια (αν μπορουν βεβαια και αυτοι) καθως εκεινη τη μερα θα επιστρεφω απο τα πατρια εδαφη!
Ποιος ειναι μεσα;Ε;Βελι;Πες μου, σε κανω να υποφερεις;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Γεια σας παιδακια!Λειπω για λιγο και αρχιζετε τις ερευνες για παραπονα απο το αυτοκινητο,παθενετε ψυχικο τραλαλα απο τον εγκλειστο βιο στη πρωτευουσα και ολα αυτα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι χρειαζεστε μια βολτουλα για να διασκεδασετε!
**Κυριακη 21 Νοε 2010 θα κανω μια επισκεψη στο φιλο μου το Κωσταντινο και Σακαφλια **(αν μπορουν βεβαια και αυτοι) καθως εκεινη τη μερα θα επιστρεφω απο τα πατρια εδαφη!
Θα αντέξει το σαραβαλάκι σου τόσες ημέρες ακόμα?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γεια σας παιδακια!
Λειπω για λιγο και αρχιζετε τις ερευνες για παραπονα απο το αυτοκινητο,παθενετε ψυχικο τραλαλα απο τον εγκλειστο βιο στη πρωτευουσα και ολα αυτα που οδηγουν στο συμπερασμα οτι χρειαζεστε μια βολτουλα για να διασκεδασετε!
**Κυριακη 21 Νοε 2010 θα κανω μια επισκεψη στο φιλο μου το Κωσταντινο και Σακαφλια **(αν μπορουν βεβαια και αυτοι) καθως εκεινη τη μερα θα επιστρεφω απο τα πατρια εδαφη!
Αχαχουχα!Καλο εεεεεεεεεεεεεεε!
Το σωβρακο με ροδες να αναρωτιεσαι αν θα αντεξει!Το δικο μου θα ειναι και φρεσκογυαλισμενο!
-
Το σωβρακο με ροδες να αναρωτιεσαι αν θα αντεξει!Το δικο μου θα ειναι και φρεσκογυαλισμενο!
Πάλι το 'στούκαρες'?
-
Γεια σας παιδακια!
Αρχίσατε πάλι ?????
Με τις εκδρομές σας κοντεύω τα 11500χλμ σε 5 μήνες !!!
Dick καλή ιδέα να το γυαλίσεις! Αν το τρίψεις και αρκετά μπορεί να αποκτήσει και το σωστό χρώμα !!!! Ή να γίνει αόρατο.....
Τέλος οι εκδρομές! τα κεφάλια μέσα!! (εκτός αν κανονίσει ο akilleas)
john john πρέπει να σου πω ότι παίζει η πιθανότητα να πάω επάνω πριν απο εσένα........
-
Κωνσταντινε:Που να φας τη γλωσσα βρε παλιογκαντεμη!
Και πατε το στουκαρα για το ξαναστουκαρω;
Μεχρι εκει εφτασες για να διαβαλεις το καλυτερο αυτοκινητο της παρεας μας;Βελι:Ενα ειναι το σωστο χρωμα .....................το γκρι -.
Βελι μακαρι να κατσει να συναντηθουμε ολοι μαζι!Εγω παντως για τις εκλογες δεν θα κατεβω!
Θα κατεβω την επομενη της 14 Νοε. -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
**john john **πρέπει να σου πω ότι παίζει η πιθανότητα να πάω επάνω πριν απο εσένα.........[quote]
Τι είναι αυτό πάλι?
Μετεξέλιξη?
Νέο αξεσουάρ? -
**john john **πρέπει να σου πω ότι παίζει η πιθανότητα να πάω επάνω πριν απο εσένα.........>
Τι είναι αυτό πάλι?
Μετεξέλιξη?
Νέο αξεσουάρ?Ναι ρε!
Ειναι ο john-john και η cindy!Αυτη ειναι μια ξανθια με ωραιο σωμα (σαν Ρωσιδα ρε παιδακι μου! ) και αυτος ενας κουκλος! -
**john john **πρέπει να σου πω ότι παίζει η πιθανότητα να πάω επάνω πριν απο εσένα.........>
Τι είναι αυτό πάλι?
Μετεξέλιξη?
Νέο αξεσουάρ?Ναι ρε!
Ειναι ο john-john και η cindy!Αυτη ειναι μια ξανθια με ωραιο σωμα (σαν Ρωσιδα ρε παιδακι μου! ) και αυτος ενας κουκλος!Kαι επειδή είναι και 'αχόρταγος' τις 'καταναλώνει' δυο-δυο?
-
Γεια σας παιδιά!!
Εγώ έκανα μια μικρη εξόρμηση στην... Θεσσαλονίκη!! (για ψώνια μιας και περιμένουμε το πρωτο μας παιδι με την κυρα!).
Στον πηγαιμό το πήγαμε χαλαρα, με 8,2λτ/100χλμ και μέση ταχύτητα 98χλμ/ω. Καθόλου άσχημα ε? Στην επιστροφή βαρεθήκαμε και ειπα να το 'πατήσω' λιγο οποτε ο υπολογιστής ταξιδιού έγραψε 9,2λτ/100 και μεση ταχύτητα 122χλμ/ω!! Δυο άτομα και φορτωμένο στην επιστροφή! Να ανησυχήσω για τις χαμηλές καταναλώσεις?? Έπαθε κάτι το μπραβακι μου και την ειδε TSi ??? Θέλω μεγάλες καταναλώσεις εδω και τωρα!!!! -
Με το καλό να κοπιάσετε.
dick*2 Γιατί φρεσκογυαλισμένο ??(κάτι μυρίζει αυτό)
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Γεια σας παιδιά!!
Εγώ έκανα μια μικρη εξόρμηση στην... Θεσσαλονίκη!! (για ψώνια μιας και περιμένουμε το πρωτο μας παιδι με την κυρα!).
Στον πηγαιμό το πήγαμε χαλαρα, με 8,2λτ/100χλμ και μέση ταχύτητα 98χλμ/ω. Καθόλου άσχημα ε? Στην επιστροφή βαρεθήκαμε και ειπα να το 'πατήσω' λιγο οποτε ο υπολογιστής ταξιδιού έγραψε 9,2λτ/100 και μεση ταχύτητα 122χλμ/ω!! Δυο άτομα και φορτωμένο στην επιστροφή! Να ανησυχήσω για τις χαμηλές καταναλώσεις?? Έπαθε κάτι το μπραβακι μου και την ειδε TSi ??? Θέλω μεγάλες καταναλώσεις εδω και τωρα!!!!Κανένας λόγος ανησυχίας
Ακόμα αντιστέκεται στις ορδές των TSI.
Αυτές οι καταναλώσεις και ταχύτητες (μέσες) υποψιάζομαι ότι επιτέυχθηκαν κινούμενος στην Εγνατία Οδό ε?
Πολύ καλά πήγε!
Με το καλό ο ερχομός του παιδιού! -
To 8.2 για μ.ο ταχυτητας 98χλμ ειναι καλο; Γιατι εμενα μου φαινεται τσιμπημενο;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
To 8.2 για μ.ο ταχυτητας 98χλμ ειναι καλο; Γιατι εμενα μου φαινεται τσιμπημενο;Για Bravo 150 Sport , καλό είναι!
Γι αυτό ρώτησα που μετρήθηκαν οι καταναλώσεις (σε τι κυκλοφοριακές συνθήκες) αυτές.
Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και ο τρόπος οδήγησης.Σε πρόσφατο ταξίδι , με χαμηλότερη μωτ απ 'οτι ο blashyrkh κατά 5km/h , είχα αυξημένη μέση κατανάλωση κατά 1,2 l/100km , έχοντας όμως να αντιμετωπίσω κίνηση στις στροφές του Δομοκού και τον φόβο των ραντάρ στο κομάτι μεταξύ Τρικάλων-Δομοκού.Προσπαθώντας να καλύψω τον 'χαμένο χρόνο' στην ΕΟ από Λαμία έως Αθήνα κινήθηκα σταθερά με 170 με αποτέλεσμα να επιβαρύνω την κατανάλωση.
Η αλήθεια είναι οτι ο Tjet του Bravo , πιέζοντάς τον λίγο , έχει 1-1,5 λίτρα καυσίμου ανάγκη επιπλέον. -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Με το καλό να κοπιάσετε.dick*2 Γιατί φρεσκογυαλισμένο ??(κάτι μυρίζει αυτό)
Τιποτα ανησυχητικο!
Θα τα πουμε και απο κοντα αλλωστε!Ετσι να σκασουν οι Αθηναιοι.............................εννοω οι οχτροι μας!
-
To 8.2 για μ.ο ταχυτητας 98χλμ ειναι καλο; Γιατι εμενα μου φαινεται τσιμπημενο;
Για Bravo 150 Sport , καλό είναι!
Γι αυτό ρώτησα που μετρήθηκαν οι καταναλώσεις (σε τι κυκλοφοριακές συνθήκες) αυτές.
Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και ο τρόπος οδήγησης.Σε πρόσφατο ταξίδι , με χαμηλότερη μωτ απ 'οτι ο blashyrkh κατά 5km/h , είχα αυξημένη μέση κατανάλωση κατά 1,2 l/100km , έχοντας όμως να αντιμετωπίσω κίνηση στις στροφές του Δομοκού και τον φόβο των ραντάρ στο κομάτι μεταξύ Τρικάλων-Δομοκού.Προσπαθώντας να καλύψω τον 'χαμένο χρόνο' στην ΕΟ από Λαμία έως Αθήνα κινήθηκα σταθερά με 170 με αποτέλεσμα να επιβαρύνω την κατανάλωση.
Η αλήθεια είναι οτι ο Tjet του Bravo , πιέζοντάς τον λίγο , έχει 1-1,5 λίτρα καυσίμου ανάγκη επιπλέον.Ε ναι λογικο αυτο...
Αλλα αν πηγαινεις πχ με σταθερη ταχυτητα 100km/h φανταζομαι οτι πεφτει πιο κατω απ αυτα τα νουμερα ε;Βεβαια ειναι και 150 αλογα αυτα οποτε λιγο να το τσιμπησεις σε μια προσπεραση, σ ενα ανοιγμα τα χει ρουφηξει τα λιτρα του.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ε ναι λογικο αυτο...
**Αλλα αν πηγαινεις πχ με σταθερη ταχυτητα 100km/h φανταζομαι οτι πεφτει πιο κατω απ αυτα τα νουμερα ε; **Βεβαια ειναι και 150 αλογα αυτα οποτε λιγο να το τσιμπησεις σε μια προσπεραση, σ ενα ανοιγμα τα χει ρουφηξει τα λιτρα του.
Την περίοδο με την απεργία των βυτιοφορέων , κινούμενος με μέγιστη ταχύτητα τα 80-85km/h και κάνοντας όλες τις αλλαγές στις 1500-1800 στροφές πέτυχα κατανάλωση 4,1l/100km για μια απόσταση 25 περίπου χιλιομέτρων.
Δεν λέει κάτι αυτό.
Ή μάλλον λέει , ότι ανάλογα τον τρόπο οδήγησης - τις κυκλοφοριακές συνθήκες - την κλιμάκωση του κιβωτίου κλπ κλπ , η μέση κατανάλωση είναι ένα νούμερο που επιδέχεται πολλές ερμηνείες και πάρα πολλές μετρήσεις. -
Για ανοίξτε το καπώ του αυτοκινήτου σας , ρίξτε και μια ματιά στον πίνακα οργάνων......
Μήπως άδικα πληρώνουμε βενζίνη?
Αντί για πετρέλαιο.
Fiat Bravο 2007